evet yalnız kaldım.yarın hafta sonu zaten kimse girmiyecek o zaman ben sizi çook özliyeceğimyarın sinemaya gitmeyi güşünüyorum acaba varmı bir önerin.gerçi 3 gün önce gittim film izlemeyi sevmiyorum ya sırf para verdim diye oturdum izledim.saidi nursinin hayatı allah'ın sadık kulu güzeldi ama bir an önce araya girsinde biraz hava alayım dedim.hemen kendime koca bir kup dondurma aldım filmmi izliyorum dondurma yemeğemi gittim belli değil.eşim bir daha seninle sinemaya gelmem .sende hiç sinema keyfi yok.keşke dondurmacıya gitseydin dedi
evet yalnız kaldım.yarın hafta sonu zaten kimse girmiyecek o zaman ben sizi çook özliyeceğimyarın sinemaya gitmeyi güşünüyorum acaba varmı bir önerin.gerçi 3 gün önce gittim film izlemeyi sevmiyorum ya sırf para verdim diye oturdum izledim.saidi nursinin hayatı allah'ın sadık kulu güzeldi ama bir an önce araya girsinde biraz hava alayım dedim.hemen kendime koca bir kup dondurma aldım filmmi izliyorum dondurma yemeğemi gittim belli değil.eşim bir daha seninle sinemaya gelmem .sende hiç sinema keyfi yok.keşke dondurmacıya gitseydin dedi
o filme bende gittim ama çoooooookkkkkkk güzeldi hiç sıkılmadım gerci ben film izlemeyi severim
Ay kızlar ben kafayı yedim herhalde transfer zamanında ne yememiz gerektiğini araştırıyorum .benim yaptığıma ayranı yok içmeye tahtırevanla gider sı.. Maya derler.
canım önce meyveleri soy istediğin boyda doğra sonra kaç kilo ise ona göre şeker koyuyorsun.meyve ağırlıklı olmasını istiyorsan örneğin 3 kiloya 2 kilo şeker koyuyorsun.orta kıvamlı istiyorsan 3 kiloya 3 kilo şeker koyuyorsun ertesi günü zaten sulanıyor.kaynatıyorsun kıvamını istediğin dereceğe gelince altını kapa soğuduktan sonra kavanoza koy .afiyet olsunkızlar içinizde reçel yapmayı bilen varmı herifin anası armut göndermiş memleketten onları reçel yapayım dedim ama ben hiç reçel yapmadım ki varsa bilen tarif verirse iyi olur
Ay kızlar ben kafayı yedim herhalde transfer zamanında ne yememiz gerektiğini araştırıyorum .benim yaptığıma ayranı yok içmeye tahtırevanla gider sı.. Maya derler.
canım önce meyveleri soy istediğin boyda doğra sonra kaç kilo ise ona göre şeker koyuyorsun.meyve ağırlıklı olmasını istiyorsan örneğin 3 kiloya 2 kilo şeker koyuyorsun.orta kıvamlı istiyorsan 3 kiloya 3 kilo şeker koyuyorsun ertesi günü zaten sulanıyor.kaynatıyorsun kıvamını istediğin dereceğe gelince altını kapa soğuduktan sonra kavanoza koy .afiyet olsun
hmmmm bende sıcakken koycagımı sağnıyordum bak bunuda bilmiyordum saol bacım p.tesi artık yapimda ziyan olmasın gerci kim yicek iki kuru baş kaldık evde şöyle çolul çocuk olsa insanın içinden gelir yapmak ama nerdeeeeeee bende o şans ah ah bir bulsam spermleri kuluckaya yatıcam peş peşe peş peşe
hmmmm bende sıcakken koycagımı sağnıyordum bak bunuda bilmiyordum saol bacım p.tesi artık yapimda ziyan olmasın gerci kim yicek iki kuru baş kaldık evde şöyle çolul çocuk olsa insanın içinden gelir yapmak ama nerdeeeeeee bende o şans ah ah bir bulsam spermleri kuluckaya yatıcam peş peşe peş peşe
canlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler öpüyorum hepinizi
günaydın kızlar iyi pazarlar diliyorum hepinize. sanırım biz bugün evdeyiz yatarak geçirecez bugünü...
kuluçkayada yatarsın canım bellimi olur .bizim sorun çok büyük olduğu halde ben umudumu kaybetmiyorum sana ne oluyor anlamadım.umutsuz olmak yok.zaman sen eskilerdesin jklm den haberin yokmu?transferi oldumu nasıl sonuçlandı bir daha topiğe girmedi mms ten de kendisine ulaşamadım inşallah hamiledir
tedavin hayırlı olsun canım.inşallah güzel sonuçlar alır evladınıza kavuşursunuz en yakın zamanda.sureleri istediğin zaman okuyabilirsin.bir zamanı yok ama bitirdikten sonra tekrar okuyarak listedeki herkese dua okunmuş olacak.hem sonra başka dualara geçilecek.kimin duasının ne zaman kabul edileceği belli olmazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?