Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

allah iyiliğini versin öldürdün beni
adamcağızı çileden çıkarmışsın sende
valla ben sinemaya bayılırım kocişte benim gibi...
eskiden çok sık giderdik en az haftada 1 film izlerdik...
ama bu azo tedavisi belimizi büktü biraz
son zamanlarda pek gidemiyoruz onun için vizyonda hangi film var pek bilmiyorum...

Ay kızlar ben kafayı yedim herhalde transfer zamanında ne yememiz gerektiğini araştırıyorum .benim yaptığıma ayranı yok içmeye tahtırevanla gider sı.. Maya derler.

o filme bende gittim ama çoooooookkkkkkk güzeldi hiç sıkılmadım gerci ben film izlemeyi severim

kızlar içinizde reçel yapmayı bilen varmı herifin anası armut göndermiş memleketten onları reçel yapayım dedim ama ben hiç reçel yapmadım ki varsa bilen tarif verirse iyi olur

o filme bende gittim ama çoooooookkkkkkk güzeldi hiç sıkılmadım gerci ben film izlemeyi severim

öncelikle hoşgeldin canım.bencede film çok güzeldi .ama ben kendimi filme vermedim beynimde gezen tilkilerin kuyrukları bir birine değmiyordu.ben şuna inanıyorum ki insanın canı sıkkın olunca isterse sarayda olsun oranın çöplükten farkı olmuyor.önemli olan gönül huzuru ve mutluluğu sanırım ben bunu yakalayamadım.yoksa filme sözüm yok

Ay kızlar ben kafayı yedim herhalde transfer zamanında ne yememiz gerektiğini araştırıyorum .benim yaptığıma ayranı yok içmeye tahtırevanla gider sı.. Maya derler.

oda bişeymi ben dogum anında ki mefes egzersizlerini bile araştırdım

kızlar içinizde reçel yapmayı bilen varmı herifin anası armut göndermiş memleketten onları reçel yapayım dedim ama ben hiç reçel yapmadım ki varsa bilen tarif verirse iyi olur
canım önce meyveleri soy istediğin boyda doğra sonra kaç kilo ise ona göre şeker koyuyorsun.meyve ağırlıklı olmasını istiyorsan örneğin 3 kiloya 2 kilo şeker koyuyorsun.orta kıvamlı istiyorsan 3 kiloya 3 kilo şeker koyuyorsun ertesi günü zaten sulanıyor.kaynatıyorsun kıvamını istediğin dereceğe gelince altını kapa soğuduktan sonra kavanoza koy .afiyet olsun

ah canım niye öyle söylüyorsun insan meraktan herşeyi araştırıyor...
inş en kısa zamanda o günleride göreceksin ve bu araştırmalar işine yarayacak

hmmmm bende sıcakken koycagımı sağnıyordum bak bunuda bilmiyordum saol bacım p.tesi artık yapimda ziyan olmasın gerci kim yicek iki kuru baş kaldık evde şöyle çolul çocuk olsa insanın içinden gelir yapmak ama nerdeeeeeee bende o şans ah ah bir bulsam spermleri kuluckaya yatıcam peş peşe peş peşe

canım deme öyle inş sizin evinizde kalabalıklaşacak
çoluk çocuk sesleriyle çınlayacak eviniz
sende bıcırıklarını doyurmak için en güzel yemeklerini yapacaksın
allahın izniyle gelecek o günler bak göreceksin...

Son düzenleme:

kuluçkayada yatarsın canım bellimi olur .bizim sorun çok büyük olduğu halde ben umudumu kaybetmiyorum sana ne oluyor anlamadım.umutsuz olmak yok.zaman sen eskilerdesin jklm den haberin yokmu?transferi oldumu nasıl sonuçlandı bir daha topiğe girmedi mms ten de kendisine ulaşamadım inşallah hamiledir

canlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler öpüyorum hepinizi

günaydın kızlar iyi pazarlar diliyorum hepinize. sanırım biz bugün evdeyiz yatarak geçirecez bugünü...

tünaydın canlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
nasılsınız bakalım bugün

günaydın kızlar iyi pazarlar diliyorum hepinize. sanırım biz bugün evdeyiz yatarak geçirecez bugünü...

tünaydın tatlım aynen öyle valla bizde bugünü kocişle dinlenerek geçimeyi düşünüyoruz
zaten havada buz gibi en iyisi sıcacık evimizde başbaşa olmak

jklm yi bende merak ediyorum canım mesajda gönderdim ama bi cevap alamadım dediin gibi inşallah hamiledir.

saol canım inşallah hepimiz en kısa zamanda evladımıza kavuşuruz öyle canım kimin duası kime kabul olacak belli değil allah kabul etsin hepimizin duasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…