tünaydın tatlım aynen öyle valla bizde bugünü kocişle dinlenerek geçimeyi düşünüyoruz
zaten havada buz gibi en iyisi sıcacık evimizde başbaşa olmak
canım senide listeye ekledim...
sureleri yarında okusan olur dediğin gibi latince yazılışından okursun allah kabul etsin inş
tedavinizde hayırlı olsun inş en kısa zamanda güzel haberlerini alırız burada
haklısın valla hava soğuk olunca sıcak evden çıkası gelmiyor insanın. daha kahvaltı bile yapmadık koçiş yatıyor bende netin başındayım
saol canım amin inş. hepimiz arka arkaya güzel haberler veririz
tünaydın arkadaşlar nasılsınız hava çok soğuk bizde evde oturuyoruz dışarı çıkmayı düşünmüyorum
günaydın canım sana da hayırlı pazarlar.bizde şimdilik evdeyiz ama alış verişe çıkıp döneriz herhalde planda değişiklik olmazsagünaydın kızlar iyi pazarlar diliyorum hepinize. Sanırım biz bugün evdeyiz yatarak geçirecez bugünü...
tünaydın canlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Nasılsınız bakalım bugün
canım her halin ayrı güzelliği var.rabbim sağlık versin .açın netten bir film alın çayınızı kuruyemişinizi oohhhhhhhhhh gel keyfim geltünaydın tatlım aynen öyle valla bizde bugünü kocişle dinlenerek geçimeyi düşünüyoruz
Zaten havada buz gibi en iyisi sıcacık evimizde başbaşa olmak
aynen canım bende mesaj gönderdim son konuştuğu kişilere sordum yok yok cevap yine yok.rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin inşallahjklm yi bende merak ediyorum canım mesajda gönderdim ama bi cevap alamadım dediin gibi inşallah hamiledir.
saol canım inşallah hepimiz en kısa zamanda evladımıza kavuşuruz öyle canım kimin duası kime kabul olacak belli değil allah kabul etsin hepimizin duasını
ben çıkıyorum kızlar acıktım kahvaltı hazırlamaya gidiyorum görüşürüz...
aynen canım bizde şükür iyiyiz sen nasılsın?
canım her halin ayrı güzelliği var.rabbim sağlık versin .açın netten bir film alın çayınızı kuruyemişinizi oohhhhhhhhhh gel keyfim gel
kızlar salı günü test verecek eşim çok merak ediyorum sonucu gerçi kendimi çok kaptırmak istemiyorum üzülmemek için :18::18::18:
canım sadece sperm testi mi yoksa hormon testide var mı??
inş sonuçlar iyi çıkar...
baharcım bizim hormonlarımız normal sadece sperm testi olacak biz azo sebebini bile bilmiyoruz daha birde sana bi sorum olacak sen bana bir karışım vermiştin hüseyin ermişin di yanlış hatırlamıyorsan içerisindekilerden sadece soğan tohumunu bulamadım ama çakşır kökünü o karışımın içine nasıl karıştırdın odun gibi bişey aktar bana öğütülmez dedi az suda kaynat karışıma dök dedi ama sana sormak istedim sen hazırladın diye hatırlıyorum
canım öğütülmez olur mu öğütülüyor zor olduğu için uğraşmak istememiştir
sen başka biyere daha sor öğütülmüş olması gerekiyor...
soğan tohumunuda sor bulamazsan onu koymassın artık yapacak bişey yok...
saol canım başka aktarada sorayım ögütürmü diye birkaç yere sordum soğan tohumunu bulamadın yine sorarım inş. bulurum çok saol canıminş. faydasını görürüz.
canım ben çıkıyorum öpüyorumhepinizi hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?