Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tünaydın tatlım aynen öyle valla bizde bugünü kocişle dinlenerek geçimeyi düşünüyoruz
zaten havada buz gibi en iyisi sıcacık evimizde başbaşa olmak

haklısın valla hava soğuk olunca sıcak evden çıkası gelmiyor insanın. daha kahvaltı bile yapmadık koçiş yatıyor bende netin başındayım

saol canım amin inş. hepimiz arka arkaya güzel haberler veririz

haklısın valla hava soğuk olunca sıcak evden çıkası gelmiyor insanın. daha kahvaltı bile yapmadık koçiş yatıyor bende netin başındayım

biz yaptık kociş tv izliyor ben de size bi bakıyım dedim
topikte olmayınca aklım hep burda kalıyor

ANEMON----------------------------------------2 meryem
BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------1 yasin 2 meryem
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------1 yasin 1 meryem
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
JKLM--------------------------------------------
LAMYAY-----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------1 meryem
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------1 yasin
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 1 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

günaydın kızlar iyi pazarlar diliyorum hepinize. Sanırım biz bugün evdeyiz yatarak geçirecez bugünü...
günaydın canım sana da hayırlı pazarlar.bizde şimdilik evdeyiz ama alış verişe çıkıp döneriz herhalde planda değişiklik olmazsa
tünaydın canlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Nasılsınız bakalım bugün
aynen canım bizde şükür iyiyiz sen nasılsın?
tünaydın tatlım aynen öyle valla bizde bugünü kocişle dinlenerek geçimeyi düşünüyoruz
Zaten havada buz gibi en iyisi sıcacık evimizde başbaşa olmak
canım her halin ayrı güzelliği var.rabbim sağlık versin .açın netten bir film alın çayınızı kuruyemişinizi oohhhhhhhhhh gel keyfim gel
jklm yi bende merak ediyorum canım mesajda gönderdim ama bi cevap alamadım dediin gibi inşallah hamiledir.
aynen canım bende mesaj gönderdim son konuştuğu kişilere sordum yok yok cevap yine yok.rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin inşallah
saol canım inşallah hepimiz en kısa zamanda evladımıza kavuşuruz öyle canım kimin duası kime kabul olacak belli değil allah kabul etsin hepimizin duasını

amin canım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin senide sık sık aramızda görmek isteriz fırsat buldukça gel canım

[QUOTE=vck;2166139

amin canım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin senide sık sık aramızda görmek isteriz fırsat buldukça gel canım[/QUOTE

fırsat buldukça giriyorum giremediğim zamanlarda aklım hep burda kalıyor hep bi güzel haber okuma umuduyla açıyorum

kızlar salı günü test verecek eşim çok merak ediyorum sonucu gerçi kendimi çok kaptırmak istemiyorum üzülmemek için :18::18::18:

aynen canım bizde şükür iyiyiz sen nasılsın?

canım her halin ayrı güzelliği var.rabbim sağlık versin .açın netten bir film alın çayınızı kuruyemişinizi oohhhhhhhhhh gel keyfim gel

ben de iyiyim tatlım kocişle evde vakit geçiriyoruz işte...
valla soğuk hava da sıcacık ev gibisi yok

kızlar salı günü test verecek eşim çok merak ediyorum sonucu gerçi kendimi çok kaptırmak istemiyorum üzülmemek için :18::18::18:

canım sadece sperm testi mi yoksa hormon testide var mı??
inş sonuçlar iyi çıkar...

betülcüm canım neden hiç sesin çıkmıyor artık
günlerdir girmiyorsun zaten moralin mi bozuk yoksa

canım sadece sperm testi mi yoksa hormon testide var mı??
inş sonuçlar iyi çıkar...

baharcım bizim hormonlarımız normal sadece sperm testi olacak biz azo sebebini bile bilmiyoruz daha birde sana bi sorum olacak sen bana bir karışım vermiştin hüseyin ermişin di yanlış hatırlamıyorsan içerisindekilerden sadece soğan tohumunu bulamadım ama çakşır kökünü o karışımın içine nasıl karıştırdın odun gibi bişey aktar bana öğütülmez dedi az suda kaynat karışıma dök dedi ama sana sormak istedim sen hazırladın diye hatırlıyorum

canım öğütülmez olur mu öğütülüyor zor olduğu için uğraşmak istememiştir
sen başka biyere daha sor öğütülmüş olması gerekiyor...
soğan tohumunuda sor bulamazsan onu koymassın artık yapacak bişey yok...

Son düzenleme:

saol canım başka aktarada sorayım ögütürmü diye birkaç yere sordum soğan tohumunu bulamadın yine sorarım inş. bulurum çok saol canıminş. faydasını görürüz.

slm kıslar..
cuma akşamdan beri girmedim kaynamış yine buralar..
ben iyiyim geçmiş akşama okurum artık..
nasılsınız diyeyim dedim..
öpüyorum hepinizi...

saol canım başka aktarada sorayım ögütürmü diye birkaç yere sordum soğan tohumunu bulamadın yine sorarım inş. bulurum çok saol canıminş. faydasını görürüz.

rica ederim tatlım inş şifa olur kocişine

canım ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi hoşçakalın

görüşürüz canım kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…