Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ii akşamlar arkadaşlarım , KAAN beye yazdığım mailden cevap geldi , yazıyı aynen aktarıyorum ,

"TESE işlemi, eğer mikroTESE şeklinde yapıldıysa, defalarca yaptırmanızın bir sakıncası olmaz. Ama her seferinde sperm çıkma şansınız da aynı şekilde olmaz. Ben bu durumda önce tedavi veriyorum. 3-6 ay devam edip, öyle mikroTESE yapıyorum. İsterseniz kanda FSH, LH ve Total testosteron hormonlarınıza baktırıp, bir gün gelin. Tedavinize başlayalım.
Saygılarımla. "

gelen cevap aynen böyle arkadaşlarım , bu tesleri eşim için istemiştir değilmi arkadaşlarım , hepimiz için hayırlı olan olsun ,hepimizi rabbim mutlu etsin , sevgilerimle

ANEMON----------------------------------------2 meryem
BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------1 yasin 2 meryem
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------1 yasin 2 meryem
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
JKLM--------------------------------------------
LAMYAY-----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------1 meryem
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------1 yasin
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese...… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

evet canım bu testleri eşin yaptıracak. hayırlısı olsun hakkkınızda canım. ne zamn gideceksiniz karar verdiniz mi ?

evet canım bu testleri eşin yaptıracak. hayırlısı olsun hakkkınızda canım. ne zamn gideceksiniz karar verdiniz mi ?

tatlım bana kalırsa şimdi gitmek isterim :), eşim işlerinden dolayı sanırım engeç bir ay içerisinde gideriz , bu testleri yaptırsak örneğin 15 gün içinde gitsek , tesler için bir süre varmı , yani bu tesleri kaan beye gitmeye yakınmı yaptıralım , bunu bilemedim ben , rabbim bizlerinde ellerinde bir gün tutacaktır işallah, rabbim hayırlısını nasip etsin bizler içinde ,

canım testleri eşin yaptıracak.
Allah yardımcınız olsun.
inş en kısa zamanda sonuçlarnır tedaviniz...

canım zaten hocanın randevuları dolu bildiğim kadarıyla.
şimdi arasanız büyük ihtimal aralık ayına randevu verir.
siz kara verin bi anöncede arayıp randevunuzu alın...
testlerinizide randuvu gününe yakın bi zamanda yaptırırsınız..bence..

Kızlar benim ve oğlum için iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkürler.
hepiniz dularımdasınız. Oğlumu 18. gününde dün sünnet ettirdik. yarın pansumanı var.

Aynı duyguları Rabbimin sizlere de yaşatması konusunda her zaman dua edicem. Bu yoldaki deneyimlerimi de hep paylaşmaya çalışacağım tabi anlayışınıza sığınarak eskisinden daha nadiren. kaçırdığım konular ve hızlı yardımcı olamadığım tüm arkadaşlarım kusura bakmasın. zaman zaman az da olsa yanınızda olmaya devam edeceğim.
çünkü derdimiz çok büyük. sınavımız çok güç arkadaşlar. başından geçmeyenle de dertleşmeye müsait değil bu konu.
Rabbim beni ve eşimi evlatsızlıkla bir süre sınavdan geçirdikten sonra şimdi artık inşallah ömür boyu evladımızla sınava tabi tutacak. Allah'ım hepimizi yüz akıyla bütün sınavlardan çıkartmak nasip eylesin. ikisi de bir birinden zor bu sınavlarda yüzü gülenlerden eylesin.

Evladımı her kucağıma aldığımda yaşadığımız süreci bir kere daha gözden geçiriyorum arkadaşlar. Eşimden 4 farklı dokuda 100 e yakın sperm bulunmuştu bunların 50 kadarı hareketliydi. ki spermler hareketlerini ancak taa bizim döl yollarımızdaki maddelerden yararlanarak en iyi şekilde kazanıyorlar. eşlerimizin de testisten sonra katettiği bir çok yer var spermlerinin dışarı çıkana kadar. epididimis, prostat bezi, diğer meni sıvıları karışınca sperm hareketlenebiliyor. testisten alınan spermin hareketlilik olasılığı düşük. bizdeyse yarıya yarıya olmasının sebeplerine baktığımızda Tabi önce Rabbimin taktiriyle birlikte. kullanmış olduğumuz kürler proxeed plus, arısütü bal polen ısırgan incir badem gibi şeyler.
Özetle demek istediğim mutlaka ameliyat öncesi doktorlarımızın veya bilenlerimizin önerdiği tedavileri uygulayalım arkadaşlar. dışarı çıkış olamasa da içerdekilere fayda ediyor mutlaka. biz bir de akupunktur uygulamıştık belki onunda faydası olmuştur. yani duyulan herşeyi başta Kaan hoca olmak üzere doktorlarımıza danışarak uygulamayı elzem görüyorum ben.
hepinizi öpüyorum.

canım merhaba..
bizim topikte tüp bebek yaptırıp bebeği olannda var.
eşi azo olup normal yoldan haamile kalanda..
sen yeni üyemisin..
sizin sorununuz ne..
yazarsan daha iyi yaardımcı olabiliriz..

benim eşimde azosperm ama ameliyatla sperm bulundu ve şimdi 7 haftalık hamileyim

tatlım ii dileklerin çok teşekkür ederim rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun , eşim ve ben bir an önce arayalım ,biz an önce tedaviye başlayalım , saol arkadaşım, teşekkür ederim bilgilendirdiğin için .

DEMMİ rabbim yavrunuzu size bağışlasın. canım sizin tüpbebek işlemleri hangi merkezde
olmuştu.[geçmişin hepsini okuyamadım belki yazmışındır ama.]

hoşbuldum tatlım kusura bakma ya ben de yazınca hemen o topiğe geçtim ve bi daha da çıkamadım yazılanları okuyup gülmekten.
hayırlı akşamlar canlar.yine geçmişiz pc lerin başına eşler yalnız kalıyor ama
hayırlı akşamlar canım
şu anda eşim horul horul uyuyo o yüzden rahat rahat dolaşıyorum ben de.
benim eşimde azosperm ama ameliyatla sperm bulundu ve şimdi 7 haftalık hamileyim

maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah.

demmicim maşallaah canım bebeğini kucağına almışsın
Rabbim sağlıklı,hayırlı,güzel ahlaklı evlat eylesin
bizlere de tattırsın o güzel duyguları Rabbbim inşallah.
dualarına ihtiyacımız var canım
Allaha emanet ol.

merhabalar hanımlar nasılsınız moraller nasıl bayramnız güzel geçmiştir inş.bizde memlekete falan gittik bir koşuşturma bayram geçti heryerde bıcırbıcır çoçuklar , hamile akrabalar falan işte neşeli ve güçlü olduk elimizden geldiğince şükür güzel geçti diyelim hayırlısı artık bizimde mükafatımızı verecektir Rabbim dualar edelim birbirimize A.e.olun canlarım

ANEMON----------------------------------------2 meryem
BAHAR------------------------------------------2 yasin
BEYAZMELEK----------------------------------1 yasin 2 meryem
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
HMTNZL----------------------------------------1 yasin 1 meryem
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
JKLM--------------------------------------------
LAMYAY-----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------1 meryem
ZAMAN-----------------------------------------1 yasin

arkadaşlar toana için okuduğumuz 7 yasin 7 meryem suresi tamamlandı...
allah okuyan herkesten razı olsun...
rabbim okuduğumuz sureleri ettiğimiz duaları kabul etsin inş...

ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------5 yasin
BEYAZMELEK----------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

canım arkadaşların dediği gibi siz biran evvel randevunuzu alın...
çünkü kaan hoca çok dolu oluyor muhakkak ileri bi tarihe alacaksınız randevunuzu...
testlerinizide gitmeden hemen önce yaptırırsınız son hali olur...
ayrıca sabah 9-10 arasında ve aç karnına yaptırınca sonuçlar daha doğru çıkıyormuş...
inş tedavinizi hayırlısıyla en kısa zamanda tamamlar bebişinize kavuşursunuz...

maşallah allah bebeiğini sana bağışlasın...
sağlıcakla kucağınıza almayıda nasip etsin...
darısı bizim başımıza inş...
canım hamilelerin duası kabul olurmuş bizim içinde dua etmeyi unutma olur mu??

hoşbuldum tatlım kusura bakma ya ben de yazınca hemen o topiğe geçtim ve bi daha da çıkamadım yazılanları okuyup gülmekten.

oraya girince hep öyle oluyor zaten tatlım

merhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın bu bayramlarda memlekete gitmekten herkesin aynı soruyu sormalarından bıktım vallahi. Rabbim inşallah bir günde bizede anne olarak gitmeyi nasip eder bizim çocuklarımızında bıcır bıcır seslerini duymayı nasip eder.ne yapalım sabredecez Rabbim inşallah mükafatımızı çok büyük bir şekilde verecek.

canım bizi unutmadığın ve yardımcı olmaya devam ettiğin için çok teşekkür ederim...
allah herşeyi o güzel gönlüne göre versin...
inş evladınla bi ömür mutlu olursunuz...
dualarında bizi eksik etme olur mu görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…