hoşgeldin canım bende yeni gelebildim iş yerinde nette sorun var akşamda yorgunluktan pek giremedim.geçmişi okumak zor oluyor maşallah bayağı yoğun topik...
hoşgeldin bebekimmmmmm
nasılsın baharımm.
geçmişi okudumda eşinde sperm çıkışı olmuşşşşş çok sevindim çooook.heyecan yaptım bidenemm.
inşallah her geçen gün dahada iyiyie giderde bol bol spermler çıkar...
canlar ben geldim
bugün neler kaynattınız ben bi geçmişi okuyayım bakalım
hoşbulduk canım bende okuldan gelir gelmez geçiyorum pcnin başına...
hep beraber olunca insan kendini daha iyi hissediyor...
iyi ki varsın hepiniz canlarım benim hepinizi çok seviyorummmm
hoşbulduk bebekim sen de hoşgeldin
iyiyim bebekim seni gördüm daha iyi oldum inan ki
çok saol bidenem valla bizde çok mutlu olduk 1-2 sperm için topiği bayram yerine çevirdik
ilk aydan çıkması beni inanılmaz mutlu etti...
kaan hoca bundan sonra her ay ankarada yaptırın sperm testinizi çıkanlarda dondurulsun dedi...
gelecek ay ankara yolcusu kociş inş ozamana kadar daha da çoğalırlarv
rabbim hepinize göstersin bol bol spermler inş
hoşgeldin bidenemmm gel öpeyimm
nasılsın bugün bakalım?
evet canım mali müşavirlik sınavı 1 sene önce girecektim her kitabımı aldım kurs areaştırıyordum bu hastalığımızı öğrendik ondan sonra kaldı işte ama girecem nasip olursa.
TROBLED sureleri tamamlandı arkadaşlar okuyan herkesten allah razı olsun dualrı kabul olsun.
baharcım ben listeyi düzenledim yanlışlık olmasın sende bak istersen.
Hoşgeldin tatlımmmm
Nasılsın ?
hoşbulduk canımcım.ben bile nekadar çokkk mutlu oldum canım sen kimbilir nekadar çok sevinmişsindir.
inşallah ameliyata gerek kalmayacak vede hareketli olgun bol sperm elde edilecek bebekim.
sonraaaaaa gelsin bebişlerrrr...
slm canlar..
kaçamak yapıp nete girdim bugün..
ama çıkıyorum hemen..
öpüyorum hepinizi.....
evet ablamlara gitmiştim onun bıcırıklarıyla zaman geçirdim .söylemesi ayıp kocamla kavga ettimde biraz.
Bir gün hz. Musa tur dağına çıkarken kadının biri önünü kesmiş.ey musa şimdi sen tanrıyla konuşmaya gidiyorsun biliyorum.senden bir şey istiycem bunu rabbime iletirmisin.oda tamam demiş ve kadının derdini dinlemiş.rabbimin huzuruna giderken rabbim falanca kulun uzun zamandır evliğmiş çocuğu olmuyormuş senden hayırlı bir evlat istiyor demiş.rabbimde ben o hanıma bu dünyada çocuk nasip etmedim demiş.daha sonra hz.musa yolda giderken kadın onun yolunu kesmiş.rabbim ne dedi ne zaman bana evlat verecek diye sormuş.oda rabbim sana bu dünyada evlat vermeyecekmiş demiş.kadında tevekkeltü al allahi teala demiş.evine gitmiş.ertesi sene tekrar hz.musa tur dağına çıkarken kadına rast gelmiş.kadının kucağında bir bebek varmış.hz.musa rabbimin huzuruna çıkarken rabbim sen bana dememişmiydin o kadının çocuğu olmayacak diye ama şimdi kadının kucağında bebek gördüm bunun hikmeti nedir diye sormuş.rabbim de sen ona benden gelen cevabı verince o kulum isyan etmedi allah'a tevekkül ettim dedi bende ona o oğulu verdim demiş.
Arkadaşlar zaman isyan etme üzülme zamanı değil tek yürek tek gönül olup birbirimiz için dua etme zamanı
merhaba kader arkadaşlarım. Bugün 9. günüm. Cuma test günüm. Karnım ağrıyor. Elimden geleni yaptım gerisi Allahıma kaldı.
hoşbulduk canımiyiyim saol sen nasılsın
Bende iyiyim cnm annemdeyim biraz üzgünüm2 hafta giremiycem buraya sizlerden uzak kalıcam laptopu dün tamire verdik 2 hafta sonra gelicekmiş şuan annemlerden giriyorum yarında eve dönücem neyapcam ben net olmadan yaaa
çok üzüldüm bende..olmadı olmadı allah canımı alsınki ben bu acıyı unutuyum bitmek üzereyim artık dayanamıyorum al şu cnımı allahımmmm oysa boş yaşıyorum ne anlıyorum ki hayatan
çok doğru canım benim..Bir gün hz. Musa tur dağına çıkarken kadının biri önünü kesmiş.ey musa şimdi sen tanrıyla konuşmaya gidiyorsun biliyorum.senden bir şey istiycem bunu rabbime iletirmisin.oda tamam demiş ve kadının derdini dinlemiş.rabbimin huzuruna giderken rabbim falanca kulun uzun zamandır evliğmiş çocuğu olmuyormuş senden hayırlı bir evlat istiyor demiş.rabbimde ben o hanıma bu dünyada çocuk nasip etmedim demiş.daha sonra hz.musa yolda giderken kadın onun yolunu kesmiş.rabbim ne dedi ne zaman bana evlat verecek diye sormuş.oda rabbim sana bu dünyada evlat vermeyecekmiş demiş.kadında tevekkeltü al allahi teala demiş.evine gitmiş.ertesi sene tekrar hz.musa tur dağına çıkarken kadına rast gelmiş.kadının kucağında bir bebek varmış.hz.musa rabbimin huzuruna çıkarken rabbim sen bana dememişmiydin o kadının çocuğu olmayacak diye ama şimdi kadının kucağında bebek gördüm bunun hikmeti nedir diye sormuş.rabbim de sen ona benden gelen cevabı verince o kulum isyan etmedi allah'a tevekkül ettim dedi bende ona o oğulu verdim demiş.
Arkadaşlar zaman isyan etme üzülme zamanı değil tek yürek tek gönül olup birbirimiz için dua etme zamanı
dondurulmuşların yok mu.kendini topla inşallah tekrar tedaviye başlarsın hem bak 1. Kalite embriyo oluşmuş.keşke bende o günleri görsem sperm çıksa embriyo oluşsa sen bence ölümü düşüneceğine bizlerden kat be kat şanslı olduğunu düşün ve rabbime hayırlısı için dua etüstelik sen sevinmesende ben senin için seviniyor ve halayını çekiyorum en azından sperm bulunması bile bir halay sebebi fikrime katılan arkadaşlar hadi halayın ucunu tutun
ne güzel duaymış..........TAHMİDİYE ŞİFA DUASI.....
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..
Fert,hayy..kayyum,hakem,adll,kuddüs
Allâh sekinesini onun üzerine indirdi .
O büyük korkunç durm onları üzmez .
Alllah'ın kendilerine verdikleriylen rızıklanırlar.
Rabb-i Rahim'den sözlü olarak selam vardır.
Ey ateş!soguk selin selametli ol.
(Kur'an) inanlar içim. yol gösterici ve şifa vericidir.
Biz kur'andan mü'minler için şifa ve rahmet olan şeyleri indiriyoruz .
''Allâh 'a iman için.Onun birligi nimeti için isimlerinden her bir isim nimeti için.Pak ve kusursuz sıfatlarından her sıfattın nimetiyeti için.O'nunisimleri sıfatları adetince ezelden ebede kadar devam eden bir hamd ile alemlerin sahibi ve Rabbi olan Allâh 'a (c.c.)hamd ediyorum .Ondan başka ilah mabud yoktur ..
Allâhümme Rabbe'n-nâsi ezhib'il-be'se; işfî en- te'ş-şâfî lâ şifâe illâ şifâeke şifâen lâ yuğâdirü sakamen.
"Allâh ım! Ey insanların Rabbi! Sıkıntıyı gider. Şifa ver. Zira sen şifa verensin. Senin verdiğin şifadan başka şifa yoktur. Senin şifan hastalık bırakmaz."
Ezhib''l be''se Rabbin''nasi esfi ve entes''safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama"
Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi!
Sifâ ver, çünkü şifâ verici sensin.
Senin verecegin şifâdan baska şifâ yoktur.
Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın Âmînxl
Allâh'ım vermiş oldugun bu hastalık sana şükür vesilesidir
Hiçbir kuluna dayanamayacağı yükü yüklemezsin,
Cennet bahçesi,Dua Bahçesi sitemizdeki bütün dua dostlarımın hastalarına,
ve ümmeti muhammede de şifalar nasip eyle YARABBİM
duamızla birlikte okunacak Fatihaları kabule vesile eyle
MERHAMET KAYNAĞI MEVLAMIZ....
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin.
Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin.
İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în,
İhdinessırâtel müstakîm.
Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.
Hamd,
âlemlerin Rabbi, merhametli olan,
merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allâh 'a mahsustur.
(Allâh ım!)
Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz.
Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin, gazaba uğramayanların,
sapmayanların yoluna eriştir.
AMİN....
UZUN ZAMANDIR BU DUAYI PAYLAŞMIYORDUM .BEN BU DUANIN GÜZELLİĞİNE DEFALARCA ŞAHİT OLDUN .RABBİM SİZLEREDE NASİPLENMEYİ KISMET ETSİN İNŞALLAH
Allah yar ve yardımcın olsun..merhaba kader arkadaşlarım. Bugün 9. günüm. Cuma test günüm. Karnım ağrıyor. Elimden geleni yaptım gerisi Allahıma kaldı.
tabii canım teseye siz karar vereceksiniz hoca hernekadar ocak ayında gelin desede kendinizi hazır hissettiğiniz zaman gidersiniz.
umarım herşey yolunda gider.
inşallah canım ama sperm çıkacağını sanmıyorum evet tahlillerde düzelme oluyo ama sperm çıkması zor ihtimal.
kaç defa yaptırdık sonuç hep olumsuz.
azönce m sure aldığımız firmayı aradım ilaçlarda değişiklik var rengin açık kapsüllerin.kutunun boyutu değişmiş vs.
aradım sordum hindistandaki üretici firmayla görüşmüşler.ilacın renginin açık olmasının nedeni mevsimselmiş.
her mevsim bitkilerin renkleri tonları değişirmiş nedeni buymuş.inşallah öyledir dedim.
napalım artık bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete hesabı...
yapılacak bişey yok hoca ne derse yapıyoruz artık inşallah faydası olur...
selam canım benim yap böyle arada kaçamaklar yoksa biz seni özleriz
bende seni öpüyorum tatlım
canlar ben geldim
bugün neler kaynattınız ben bi geçmişi okuyayım bakalım
hoşgeldin baharcım...
bende geldim Allah a şükür..
dualar hızlandı sanki..
maşallah maiallah..
nazar değmesin.
herkesler nasıl bakalım bugün...
hoşbulduk bidenemmmmmmm ohhhh öpücükler geldi mis gibi bende seni öpeyim
iyiyim bebekim ne olsun okuldan çıktıktan sonra ağzımdaki en son ameliyatta atılan dikişleri aldırmaya gittim...
sen nasılsın can dostum
bebekimmm neolur kendini ihmal etme bak negüzel bi idealim var...
bunun için çabala inş hayırlısıyla geçersin tüm sınavları...
bak ikizleringelince fırsatın olmaz çalışmaya
demedi deme bebekimmm
amin bebekimmm allah kabul etsin inş
sen yaparsında doğru olmaz mı bebekim aşkolsun ellerine sağlık
üzülme tatlım sağlık olsun yapılınca dönersin aramıza
ama 2 haftada olanları okuman baya bi zamanını alacak
biliyorsun kaynatmakta üstümüze yok
hoşgeldin baharcım...
bende geldim Allah a şükür..
dualar hızlandı sanki..
maşallah maiallah..
nazar değmesin.
herkesler nasıl bakalım bugün...
hoşbulduk canım sende hoşgeldin...
hızlandı valla inş hep böyle gider
bin iyiyim allaha şükür sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor dersler
ohh kurtuldun bütün dişlerden desene çok geçmiş olsun canım
bende iyim bebkim napayım çarşıda işim vardı onu halletmeye gittim geldim dondum resmen çok soğuk burası
doğru söylüyorsun canım fırsatım varken çalışıp halletmem laızm bu sınavı benim için çok iyi olacak inşallah en kısa zmanda çaba gösterip dosyayı açrtırım dosya açılsa geriside gelecek inşallah.
canımsın benimmmmsana kolaylık olsun deidm yapıvereyim deidm canım benim.
iyiz canım ne olsun soğukta evde oturyoruz ben bi dışarı çıktım geldim de resmen k...m dondu
sen nasılsın canım ders çalışmaya devam mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?