Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım arada öyle kaçamaklardan bişey olmaz
sen telafi edersin bişekilde
allah sana da versin öyle güzel beişler tatlım

Evt canım öle olucak artık ... eşim bile dalga geçiyo benimle sen 2 hafta facebook ve kadınlar kulubüne girmeden ne yapıcaksın diyo

bende öyle tatlım girmek isteyipte bi aksilik nedeniyle giremiyorsam çatlıyorum resmen
bizimde biara net gitmişti hatlarda sorun vardı...
kociş baktı ben iyice sinirden kudurucam komşunun şifresini aldı ordan girdim nete

selam bendeyeni geldim bi bakayım dedim çok heyecanlıyım kızlar yarın 16 da sperm testimiz var:18::18::18::18::18::18: dualarınızı bekliyorum hepinize iyi geceler rabbim tüm dualarınızı kabul etsin

allah bol bol perm gostersın sıze inşlh cnm

Bende dayanamadığım zamanlar ya komşumdan yada arkadaşdan girerim artık

çok şükür canım tatilede az kaldı sayılır onlardanda kurtulursun inşallahh..
öyle valla canım kış nasıl gececek bakalım.
inşallah canım dosyayı açtırırsam işim daha kolay olacak heveslenecem en azından dosya açtık yanmasın diye çalışırım

yaa kar yağıyor demekki
aminn canım soğukta kalanların allah yardımcıları olsun.

olmadı olmadı allah canımı alsınki ben bu acıyı unutuyum bitmek üzereyim artık dayanamıyorum al şu cnımı allahımmmm oysa boş yaşıyorum ne anlıyorum ki hayatan

canım daha zamanı var demeki Allah büyük gün doğmadan neler doğar bak bizi de düşün 2 defa ameliyat olduk sperm bile çıkmadı ama ümidimi hiçbir zaman yitirmedim ne yapalım bzimde imtihanımız buymuş

bebekim sen bian evvel dosyayı açtır ozaman

çok haklısın canım biran önce açtıırp tembellik etmeden çalışıp kazanayım ben bu sınavı .
sonrada gerisi gelir inşallah. staj yeride kocamın yanı olacak

ooo bebekim bak herşey hazır geriye bitek senin ders çalışman kalıyor

ooo bebekim bak herşey hazır geriye bitek senin ders çalışman kalıyor

onu çalışmak içinde bir eseslim lazım
yemek yapıyorum iyotsuz tuz ile yemeklerin tadı bozuluyorn yaa sinir oldum deniz tuzu kullandım yine aynı tad oldu yemeklerin tadını kaçırdı valla kociş yemeyecek bu yemeğide

kızlar hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için cok çok teşekkür ederim daha yeni geldik eve 5 tane sperm çıkışı oldu 1 tanesi hareketli:nazar: ben ölüye bile razıydım kızlar o kadar mutluyum ki anlatamam rabbim hepimizin kucağinı bebişlerle doldursum

yaa kar yağıyor demekki
aminn canım soğukta kalanların allah yardımcıları olsun.
Evet azıcık atıştıryor.
sabah belki birikir biraz

çok haklısın canım..
Allah dualarıızı kabul eder iinş...
herşey Allah'tan..
olmuyorsa bi bildiği vardır O'nun..

cooookkkkk sevindimmmmmmmm....
ne güzel ya....
Allah'ım ne büyüksün....
Allah devamını da getirsin inş....bol bol görürsünüüz canlıları...
haydin halayaaaaa

neler kullandınız kız siz...

gözün aydın arkadaşım. şimdi ne yapacaksınız hangi durumdasınız. mtesemi oldu???

cooookkkkk sevindimmmmmmmm....
ne güzel ya....
Allah'ım ne büyüksün....
Allah devamını da getirsin inş....bol bol görürsünüüz canlıları...
haydin halayaaaaa

neler kullandınız kız siz...

canım sudafed ve endol kulandık sadece birde dua ettik durmadan vakıa süresini 41 gün boyunca hergün 1er artırarak okuduk başka bişey yapmadık güzel allahım hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…