Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bahar benim ki ilaçlarını ben elimle ağzına veriyorum suyunu ben elimle içiriyorum öyle alıyor. bir kere ben hangi hapımı alacaktım demez. bitkisel takviyeleri asla düzenli almıyor bunu sorgulamıyor bile düzenli almıyorum diye. bugün vitamin haplarını çinko hapını almadı ben de demedim şuan sinir beynimde mesela bağırıp çağırıcam kırıp dökücem ama kıyamıyorum ne yapayım elimle verirsem alacak ama ben de şuan çok gerginim onu yapmak istemiyorum....
sivilce içini laç kullanıyordu hiç aksatmazdı. mide ilacı kullanırdı hiç aksatmazdı... şuanda en öneli ilaçları düzenli kullanım yok ben ağzına vericem...
düşünsene öyle yoruldum ki 4 ay oldu öğreneli ben çöktüm sanki takip yapmak beni yordu.. sanırım ben alıştırdım... dediğim gibi bağırığ çağırıcam çok fene yapacam ama işte üzmek istemiyorum bu sefer de düşün bende ki sabrın sonucundaki o siniri....

canım benim seni en iyi bizler anlarız tok açın halinden anlamaz.sen kime anlatırsan anlat derdini yine sana yardımcı olamazlar.bizler burda aynı çatı altında toplandığımız halde hepimizin tedavisi farklı tedavi sonucu farklı kullandığı ilaçlar farklı.ama yinede bizler birbirimizi anlarız.sen çok dertlenmişsin boşver başkalarıyla dertleşmeyi canın her sıkıldığında bilki çıkarsız sana kucak açan ve seninle derdini paylaşacak kaderdaşların burda seni bekliyor olacak

ahh canım ya ne zordur senin için...
benimde burda kimsem yok ama ev sahiplerimiz çok iyi..
onlar bizim alt katımızda oturuyorlar kadın annemle falan yaşıt...
çok anlayışlılar her sıkıntımı üzüntümü eşimle durumlarımı paylaşırım bana yol gösterir...
eşimin durumunuda biliyor hep destek oluyor saolsun...
okuldada çok yakın bi öğretmen arkadaşım var o biliyor durumu oda aynı şekilde hep destek bana...
tabi ki burda birbirimize hep destek oluyoruz bu çok güzel...
ama bazen insan yanında bu konuyu olmasa bile konuşabileceği dertleşebilceği insanlar arıyor...
onuda bulamayınca böyle bunalıyor işte...
görümcende gerçekten bi garipmiş
insan bildiği halde moral verecek bi söz etmez mi hiç
sen sıkmamaya çalış kendini inş bu günlerde geçecek...
sizde kavuşacaksınız bebişlerinize ve ozaman onlar umrunda bile olmayacak...
bebişlerinle kocişinle mutlu seneleriniz olacak allahın izniyle

canım valla sen iyi sabrediyorsun ben hayatta sabredemem elimde değil
bizde ağustosun ortasında başladık bitkisellere 1,5 aydır da ilaçlar var...
ilk zamanlar öğrenene kadar bende hep hatırlattım...
öğrendikten sonrada onun yapmasını bekledim...
unuttuğu zamanlar hemen paraladım oda alıştı artık herşeyi düzenli yiyor...
ben demeden yapıyor arada unutunca hatırlatıyorum tabi...
ama bugün sabah içmesi gereken ilacı ben okuldan eve geldiğim zamana kadar içmemesi sinirlerimi zıplattı...
canım ben onun için okadar uğraşırken onunda benim kadar uğraşmasını bekliyorum...
bende taviz yok ne yapayım
ama senin kocişi anlamadım ben :44:
yani diğer tüm rahatsızlıklarında ilaçlarını düzenli alırken neden en ciddi olanında üstüne düşmüyor...
acaba psikolojik olarak hala bu durumu kabullenemedi mi :26:

kızlar ben çıkıyorum uyku zamanım geldi
hepinize iyi geceler allah rahatlık versin
yarın görüşürüz

sen çok şanslıymışsın o konuda.. allah razı olsun ev sahibinden de öğretmen arkadaşından da..
benim zaten ailem yanımda değil yanlızım buralarda bir de sıkıntım olunca... görümcem evet garip biraz hiç rahatlatıcı bişey söylemedi ya da hemşire sonuçta ben bunu duydum çok iyi geliyormuş kullan diye öneride bulunmadı... atıyorum bir çinko hapını bile ben burada duydum ve aldım dese ki bana çinko hapı kullanın ne bileyim şu vitamini kullansın bunu yesin.... yok yok yok....
kimse bizi bizim gibi anlamaz gerçekten... ben de ister istemez etkileniyorum bu durumdan anlam veremiyorum işte... kayıtsız olmasına şaşıyorum ama artık benim için hiç mi hiç önemi yok ne çektiğimi ben biliyorum

kızlar nbr kaynatıyonuz yine, dertlerinizi yine döktürmüşsünüz...baharcım sen maşallah aktarcıdan bulduğun ilaçları içirion heralde kocana kocan iyi içio ben aktarcıdan bi macun aldımda ona kırk naz yapıo kendi elimle içiriomda anca onada çene yapıo bazen diyorum keşke sorun bende olsaydı da bulduğum herşeyi içseydim gerekli tedavileri olsaydım ama malesef olmıyınca olmuyor.ben ilgilenmesem ilgilenceği yok içinde yaşıyıp kapatıcak bebek konusunu korkuları var.. kızlar mikrotese ameliyatı zormu yan etkisi varmı???

allah razı olsun hepinizden. öyle valla tok açın halinden anlamıyor... allahım hepimizi bu sıkıntıdan bir an evvel kurtarsın inşallah... rabbim bize peygamber efendimizin sabrından bir parça versin... çok zor çok zor.... hamdolsun rabbimize yine de

cnm geçmiş olsun Allah kimseye öyle görümce vermesin niye yardım etmiyo size üzüldüm valla insan elinden geleni yapar sen açık açık yardım isteseydin keşke ondan belki o zmn bişeler yapardı dediğimiz gibi bizim halimizden anlamazlar biz onlara derdimizi anlatmadıkça... gerçi anlatıncaya kadar .....

aslında görümcem kötü bir insan değil ama nasıl diyeyim sanırım verimli değil... ben verimli olmayı severim ben paylaşımı severim ne biliyim derdi olanı dinler yardım etmeye çalışırım bildiğimi aktarmaya çalışırım. o da verimli değil oturup konuştuğumuzda bile hiç birşey alamıyorum ondan. ben oturduğum insan feyiz almak istiyorum onunla konuşurken rahatlamalıyım karşılık fikir alış verişinde bulunmalıyım ne biliyim onda yok böyle şeyler. ya da var ben görmüyorum...
ama bir kere manevi destek olmadı bunun farkındayım.
olsun bu benim sıkıntım onun değil ya... onun tıkırı yerinde benim çocuğum olmuş olmamış ben anne olabilirim ya da ömür boyu bu kelimeye hasret kalabilirim onun çok mu umrunda olur. o yaşamıyor ki ben yaşıyorum. bu işler böyle canım....
allahım kimseye kaldıramayacağı yük vermesin

ay evt ya bizim çocuğumuz olmuş olmamış ne anlar millet sadece sormayı bilirler.sadece farkında olmadan kırarlar bizi.bide senin yanlızlığına bebek iyi gelir yapın bi tane demeyi bilirler olmuyo işteeeee of offfffffffffffffffff..
ben evlenince böyle bi sorunla karşılaşacağımı hiç bilmezdim yarabbim ne zormuş şimdi çocuğu olmıyan ailelerin derdini sıkıntısını daha iyi anlıyorum...rüyalarımda bile bebek görmeye başladım başkalarının bebeğini alıyorum ona sarılıyorum o kadar mutlu oluyorumki ben bu kadar sevinirken kimbilir ailesi ne kadar üzülüyordur diyerek tekrar geri veriyodum bu gece iki bebeği )))) çok tatlıydılar tedavi yaklaştıkca ben kafayı yiyorum heralde ))) çok üzülüyorum düşünüyorum(((Allahtan saçlarım dökülmüyo kafama bu kadar takdığım halde ))

slm canım benımde esımın calısma saatlerınden dolayı gecelerımız gunduz gunduzlrımız gece oldu :/ kaan hocayla ılgılı verdıgın bılgı ıcın cok sagol bız boyle dusunmemıstık.benım esım 30gun once varıkosel amelıyatıda oldu cıft taraflı doktor 3 ıle 6 ay ıyılesme surecı verdı hatta yasınız genc 1yıla kadar da beklenebılır dedı.sabah kontrole gıdecegız ve 15gun sonrada spermygram verecegız.hakkımızda hayırlısı olur umarımm.bu durumda kaan hocaya da kısmet olursa ocak ayında gıderız dıye kararlastırdık bugun.dondurma ıslemı nasıl yapılıyor ve onun ucretı nedır bılgın var mı canımmm;

günaydın canlar valla uyku gibisi var mı
gözlerim yanıyor resmen ama okula gitmek zorundayım...
siz benim yerimede uyuyun olur mu ??
gece yatmak bilmiyorum sabahta böyle uykusuzluktan feleğim şaşıyor
öğleden sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi

canım sonuçta görümcen sağlıkçı bu konuda bilgisi yoktur...
ama en azından abisi için araştırır iyi gelen yiyecekleri söyler hangi vitaminleri kullanacağınızı söyler...
hiç bişey yapamıyor "canınızı sıkmayın inş siz de anne baba olacaksınız ben inanıyorum sizin için dua ediyorum" der...
nebileyim kardeşine gelinlerine moral verir...
ama nerde senin görümce bunları geçtim sohbet bile etmiyor seninle daha ne beklenir ki bu insandan
sen boşver onları madem çevrende sohbet bile edeceğin kimse yok fırsat buldukça gir topiğe...
biz seni e iyi anlayanız biz sana destek oluruz canım benim
bak göreceksin allahın izniyle bu günlerde geçecek

iyi uykular baharcım uyu sen benim uykum gelmiyor bu gece

saol canım benim yattım zaten uyku gözümden akıyordu yatar yatmaz uyumuşum...
ama daha çooookkk uykum var çooookkk

canım allaha şükür benim kociş herşeyi yiyor...
macunları, kürleri, ilaçları vs. herşeyi düzenli kullanıyor...
sorun bende bi kere unutsa başının etini yiyorum benimde elimde değil işte
allah sana da sabır versin inş eşin en kısa zamanda şifa bulur...

geçmiş olsun canım daha çok yeniymiş inş güzel haberler alırsınız en kısa zamanda...
inş kaan hocaya gitmenize gerek kalmaz ve bol bol spermleriniz çıkar...
eğer olmazsada artık bi çaresine bakarsınız kaan hocaya gidebeilmek için bi imkan yaratın...
pişman olmayacaksınız gittiğinize...
canım dondurma işlemi hakkında biz de bişey bilmiyoruz...
daha aramadık merkezi öğrenince yazarım...

sedacım mrb.benim eşimde de varikosel var.eşim ameliyattan çok korkuyo.biraz anlatırmısın ameliyatı.eşin kaç günde ayağa kalktı mesela.ben eşime belki varikoselden dolayı azospermsin diyorum.oda bana varikosel spermi sıfır göstermez az da olsa sperm sayım olurdu diyo.bu konuda bir bildgin varmı canım.

olmadı olmadı allah canımı alsınki ben bu acıyı unutuyum bitmek üzereyim artık dayanamıyorum al şu cnımı allahımmmm oysa boş yaşıyorum ne anlıyorum ki hayatan
canım benim öyle söyleme şüphesiz sonucun böyle olmasının var bir hikmeti sadece Rabbim bilir bunu biz bilemeyiz Allahtan yardım iste canım ölmeyi değil Rabbim sabırlar versin acını dindirsin inşallah.
maşallah maşallah canım Rabbim artırsın sayılarını inşallah.

hayat böyle işte canlarım
kimisi evlendiği günden hamile kalır
kimisi senelerce çocuk hasretiyle yanar
hepimizin sınavı çeşit çeşit
hastalık,ölüm,fakirlik,zenginlik...
önemli olan bu sınavı alnımızın akıyla geçebilmek
Allah nasip eder de evladımız olursa sınavımız bitecek mi?
tabi ki HAYIR
bu canlarımız bu bedenlerimizde olduğu sürece
çeşitli imtihanlara tabi olacağız
Rabbim imtihanlarını kazananlardan eylesin bizleri.

Canlarımmmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmm
Çoooooookkkk özledim hepinizii ben tatile gittimm eşimle gönene. Ondan yazamadım bi süre size.. 200 sayfa olmuşşş hatunlar naptınız nasılll okurum şimdi ben onları

Var mı gelişmeler kızlarrrr?? hadi söyleyin bana

hoşgeldin canım.oh sefan olsun.kaplıcalara mı gittin gönene.gönenin kaplıcalarını metediyolarda.güzel haberlerimizde var kötü de var.selmancan arkadaşımızın maalesef bebeği tutunamadı.(ama bu bidahakine tutunmayacak anlamına gelmez.)bide anemon arkadaşımızın eşinin spermçıkışı oldu.allah dahadaarttırsın.(maaşallah)benimde takip edebildiğim bukadar.sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…