canım benim seni en iyi bizler anlarız tok açın halinden anlamaz.sen kime anlatırsan anlat derdini yine sana yardımcı olamazlar.bizler burda aynı çatı altında toplandığımız halde hepimizin tedavisi farklı tedavi sonucu farklı kullandığı ilaçlar farklı.ama yinede bizler birbirimizi anlarız.sen çok dertlenmişsin boşver başkalarıyla dertleşmeyi canın her sıkıldığında bilki çıkarsız sana kucak açan ve seninle derdini paylaşacak kaderdaşların burda seni bekliyor olacakah caım benim bazen geldi mi geliyor işte... ben de bu ara inanılmaz duygusalım... bir de yanında seni anlayan insanlar olacak o da olmayınca kendi kendine daha çok dert ediyosun bi çok şeyi. paylaşım olması çok önemli iyi ki burası var birbirimizi tanımasak da dertlerimize ortak olabiliyoruz. ben bugün görümceme gittim durumu o biliyor üstelik hemşire ama hiçbir faydası yok asla beni hafifletmedi bana moral vermedi. Onunla oturup kalktığımdan birşey anlamıyorum muhabeti yok fazla. hiç bir feyiz almıyorum onunla birlikteyken.... halbu ki bana en yakın o benim zaten burada kimsem yok olsa onunla çok da güzel paylaşımımız olabilir ama yok işte.
gittim boş boş oturdum geldim sohbet yok bişey yok...
İstiyorum ki biriyle oturduğum zaman ondan feyiz alayım yarama melhem olabilsin birşeyler paylaşayım rahatlayayım.
offf ya öyle zor ki herşey... benim de içim çok ama çok dolu... kalbim kırık.... sinirlerim inanılmaz tavan yapmış durumda.... içim yanıyor.... bilmiyorum iyi değilm ya... face de arkadaşın yeni doğmuş bebeğiyle pozlarını görüyorum bebeğinin resimlerini görüyorum ne yalan söyliyim kıskanıyorum... mutluluğunu kıskanıyorum... o mutlu bebeği var diyorum.... allahım affetsin ama napayım içten içe kıskanıyorum işte....
allahım yarın hayırlı sonuçar görmemizi nasip etsin inşallahhhh...
dilerim sen de 1 ay sonra kat kat artmış spermlerle karşılaşırsın... allahım versin muradını inşalllah.
ah caım benim bazen geldi mi geliyor işte... ben de bu ara inanılmaz duygusalım... bir de yanında seni anlayan insanlar olacak o da olmayınca kendi kendine daha çok dert ediyosun bi çok şeyi. paylaşım olması çok önemli iyi ki burası var birbirimizi tanımasak da dertlerimize ortak olabiliyoruz. ben bugün görümceme gittim durumu o biliyor üstelik hemşire ama hiçbir faydası yok asla beni hafifletmedi bana moral vermedi. Onunla oturup kalktığımdan birşey anlamıyorum muhabeti yok fazla. hiç bir feyiz almıyorum onunla birlikteyken.... halbu ki bana en yakın o benim zaten burada kimsem yok olsa onunla çok da güzel paylaşımımız olabilir ama yok işte.
gittim boş boş oturdum geldim sohbet yok bişey yok...
İstiyorum ki biriyle oturduğum zaman ondan feyiz alayım yarama melhem olabilsin birşeyler paylaşayım rahatlayayım.
offf ya öyle zor ki herşey... benim de içim çok ama çok dolu... kalbim kırık.... sinirlerim inanılmaz tavan yapmış durumda.... içim yanıyor.... bilmiyorum iyi değilm ya... face de arkadaşın yeni doğmuş bebeğiyle pozlarını görüyorum bebeğinin resimlerini görüyorum ne yalan söyliyim kıskanıyorum... mutluluğunu kıskanıyorum... o mutlu bebeği var diyorum.... allahım affetsin ama napayım içten içe kıskanıyorum işte....
allahım yarın hayırlı sonuçar görmemizi nasip etsin inşallahhhh...
dilerim sen de 1 ay sonra kat kat artmış spermlerle karşılaşırsın... allahım versin muradını inşalllah.
bahar benim ki ilaçlarını ben elimle ağzına veriyorum suyunu ben elimle içiriyorum öyle alıyor. bir kere ben hangi hapımı alacaktım demez. bitkisel takviyeleri asla düzenli almıyor bunu sorgulamıyor bile düzenli almıyorum diye. bugün vitamin haplarını çinko hapını almadı ben de demedim şuan sinir beynimde mesela bağırıp çağırıcam kırıp dökücem ama kıyamıyorum ne yapayım elimle verirsem alacak ama ben de şuan çok gerginim onu yapmak istemiyorum....
sivilce içini laç kullanıyordu hiç aksatmazdı. mide ilacı kullanırdı hiç aksatmazdı... şuanda en öneli ilaçları düzenli kullanım yok ben ağzına vericem...
düşünsene öyle yoruldum ki 4 ay oldu öğreneli ben çöktüm sanki takip yapmak beni yordu.. sanırım ben alıştırdım... dediğim gibi bağırığ çağırıcam çok fene yapacam ama işte üzmek istemiyorum bu sefer de düşün bende ki sabrın sonucundaki o siniri....
ahh canım ya ne zordur senin için...
benimde burda kimsem yok ama ev sahiplerimiz çok iyi..
onlar bizim alt katımızda oturuyorlar kadın annemle falan yaşıt...
çok anlayışlılar her sıkıntımı üzüntümü eşimle durumlarımı paylaşırım bana yol gösterir...
eşimin durumunuda biliyor hep destek oluyor saolsun...
okuldada çok yakın bi öğretmen arkadaşım var o biliyor durumu oda aynı şekilde hep destek bana...
tabi ki burda birbirimize hep destek oluyoruz bu çok güzel...
ama bazen insan yanında bu konuyu olmasa bile konuşabileceği dertleşebilceği insanlar arıyor...
onuda bulamayınca böyle bunalıyor işte...
görümcende gerçekten bi garipmiş
insan bildiği halde moral verecek bi söz etmez mi hiç
sen sıkmamaya çalış kendini inş bu günlerde geçecek...
sizde kavuşacaksınız bebişlerinize ve ozaman onlar umrunda bile olmayacak...
bebişlerinle kocişinle mutlu seneleriniz olacak allahın izniyle
canım benim seni en iyi bizler anlarız tok açın halinden anlamaz.sen kime anlatırsan anlat derdini yine sana yardımcı olamazlar.bizler burda aynı çatı altında toplandığımız halde hepimizin tedavisi farklı tedavi sonucu farklı kullandığı ilaçlar farklı.ama yinede bizler birbirimizi anlarız.sen çok dertlenmişsin boşver başkalarıyla dertleşmeyi canın her sıkıldığında bilki çıkarsız sana kucak açan ve seninle derdini paylaşacak kaderdaşların burda seni bekliyor olacak
sen çok şanslıymışsın o konuda.. allah razı olsun ev sahibinden de öğretmen arkadaşından da..
benim zaten ailem yanımda değil yanlızım buralarda bir de sıkıntım olunca... görümcem evet garip biraz hiç rahatlatıcı bişey söylemedi ya da hemşire sonuçta ben bunu duydum çok iyi geliyormuş kullan diye öneride bulunmadı... atıyorum bir çinko hapını bile ben burada duydum ve aldım dese ki bana çinko hapı kullanın ne bileyim şu vitamini kullansın bunu yesin.... yok yok yok....
kimse bizi bizim gibi anlamaz gerçekten... ben de ister istemez etkileniyorum bu durumdan anlam veremiyorum işte... kayıtsız olmasına şaşıyorum ama artık benim için hiç mi hiç önemi yok ne çektiğimi ben biliyorum
cnm geçmiş olsun Allah kimseye öyle görümce vermesin niye yardım etmiyo size üzüldüm valla insan elinden geleni yapar sen açık açık yardım isteseydin keşke ondan belki o zmn bişeler yapardı dediğimiz gibi bizim halimizden anlamazlar biz onlara derdimizi anlatmadıkça... gerçi anlatıncaya kadar .....
aslında görümcem kötü bir insan değil ama nasıl diyeyim sanırım verimli değil... ben verimli olmayı severim ben paylaşımı severim ne biliyim derdi olanı dinler yardım etmeye çalışırım bildiğimi aktarmaya çalışırım. o da verimli değil oturup konuştuğumuzda bile hiç birşey alamıyorum ondan. ben oturduğum insan feyiz almak istiyorum onunla konuşurken rahatlamalıyım karşılık fikir alış verişinde bulunmalıyım ne biliyim onda yok böyle şeyler. ya da var ben görmüyorum...
ama bir kere manevi destek olmadı bunun farkındayım.
olsun bu benim sıkıntım onun değil ya... onun tıkırı yerinde benim çocuğum olmuş olmamış ben anne olabilirim ya da ömür boyu bu kelimeye hasret kalabilirim onun çok mu umrunda olur. o yaşamıyor ki ben yaşıyorum. bu işler böyle canım....
allahım kimseye kaldıramayacağı yük vermesin
canım hiç önemli değil tabi ki birbirimize destek olucaz...
saol canım inş bu azo derdinden de kurtuluruz diğerlerinden kurtulduğumuz gibi...
canım kaan hocaya bi defa gidiyorsunuz devamında her ay gitmenizi istemiyor zaten...
ilk muayeneden sonra size ilaç yazıyor her ay istediği testleri söylüyor...
siz bulunduğunuz yerde yaptırıp sonuçları mail atıyorsunuz...
tedavi süreci böyle devam ediyor...
çıkış olursa dondurmak için çağırıyor...
yoksa en az 6 aylık tedavi sonrası ameliyata çağırıyor...
yani eşinin dediği gibi sürekli gitmek zorunda değilsiniz...
randevu ücreti biraz fazla ama artık hiçbişey gözümüzde olmamalı...
bizde balıkesirde oturuyoruz ve inan hiç gocunmadık burdan ankaraya gitmeye...
inş sizin içinde herşey yolunda gider hakkınızda hayırlısı olsun...
sen çok şanslıymışsın o konuda.. allah razı olsun ev sahibinden de öğretmen arkadaşından da..
benim zaten ailem yanımda değil yanlızım buralarda bir de sıkıntım olunca... görümcem evet garip biraz hiç rahatlatıcı bişey söylemedi ya da hemşire sonuçta ben bunu duydum çok iyi geliyormuş kullan diye öneride bulunmadı... atıyorum bir çinko hapını bile ben burada duydum ve aldım dese ki bana çinko hapı kullanın ne bileyim şu vitamini kullansın bunu yesin.... yok yok yok....
kimse bizi bizim gibi anlamaz gerçekten... ben de ister istemez etkileniyorum bu durumdan anlam veremiyorum işte... kayıtsız olmasına şaşıyorum ama artık benim için hiç mi hiç önemi yok ne çektiğimi ben biliyorum
iyi uykular baharcım uyu sen benim uykum gelmiyor bu gece
kızlar nbr kaynatıyonuz yine, dertlerinizi yine döktürmüşsünüz...baharcım sen maşallah aktarcıdan bulduğun ilaçları içirion heralde kocana kocan iyi içio ben aktarcıdan bi macun aldımda ona kırk naz yapıo kendi elimle içiriomda anca onada çene yapıo bazen diyorum keşke sorun bende olsaydı da bulduğum herşeyi içseydim gerekli tedavileri olsaydım ama malesef olmıyınca olmuyor.ben ilgilenmesem ilgilenceği yok içinde yaşıyıp kapatıcak bebek konusunu korkuları var.. kızlar mikrotese ameliyatı zormu yan etkisi varmı???
slm canım benımde esımın calısma saatlerınden dolayı gecelerımız gunduz gunduzlrımız gece oldu :/ kaan hocayla ılgılı verdıgın bılgı ıcın cok sagol bız boyle dusunmemıstık.benım esım 30gun once varıkosel amelıyatıda oldu cıft taraflı doktor 3 ıle 6 ay ıyılesme surecı verdı hatta yasınız genc 1yıla kadar da beklenebılır dedı.sabah kontrole gıdecegız ve 15gun sonrada spermygram verecegız.hakkımızda hayırlısı olur umarımm.bu durumda kaan hocaya da kısmet olursa ocak ayında gıderız dıye kararlastırdık bugun.dondurma ıslemı nasıl yapılıyor ve onun ucretı nedır bılgın var mı canımmm;
slm canım benımde esımın calısma saatlerınden dolayı gecelerımız gunduz gunduzlrımız gece oldu :/ kaan hocayla ılgılı verdıgın bılgı ıcın cok sagol bız boyle dusunmemıstık.benım esım 30gun once varıkosel amelıyatıda oldu cıft taraflı doktor 3 ıle 6 ay ıyılesme surecı verdı hatta yasınız genc 1yıla kadar da beklenebılır dedı.sabah kontrole gıdecegız ve 15gun sonrada spermygram verecegız.hakkımızda hayırlısı olur umarımm.bu durumda kaan hocaya da kısmet olursa ocak ayında gıderız dıye kararlastırdık bugun.dondurma ıslemı nasıl yapılıyor ve onun ucretı nedır bılgın var mı canımmm;
canım benim öyle söyleme şüphesiz sonucun böyle olmasının var bir hikmeti sadece Rabbim bilir bunu biz bilemeyiz Allahtan yardım iste canım ölmeyi değil Rabbim sabırlar versin acını dindirsin inşallah.olmadı olmadı allah canımı alsınki ben bu acıyı unutuyum bitmek üzereyim artık dayanamıyorum al şu cnımı allahımmmm oysa boş yaşıyorum ne anlıyorum ki hayatan
maşallah maşallah canım Rabbim artırsın sayılarını inşallah.kızlar hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için cok çok teşekkür ederim daha yeni geldik eve 5 tane sperm çıkışı oldu 1 tanesi hareketli:nazar: ben ölüye bile razıydım kızlar o kadar mutluyum ki anlatamam rabbim hepimizin kucağinı bebişlerle doldursum
Canlarımmmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmm
Çoooooookkkk özledim hepiniziiben tatile gittimm eşimle gönene. Ondan yazamadım bi süre size.. 200 sayfa olmuşşş hatunlar naptınız nasılll okurum şimdi ben onları
Var mı gelişmeler kızlarrrr?? hadi söyleyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?