iyiyim canım bende neolsun işte kaçgündür hastaydım şükür bugün iyiyim.
yine karışımlar falan yaptırmışınız.kuzum bizim elimizden hiçbirşey kurtulmaz.
bu gidişle çatır çatır doğurucaz ALLAH ın izniyyle...
iyiyz tatlım nasıl olalımm. Bulantılarımda ii ama uyku halim çok kötü.. Uyudum kplıcalarda ben 1 haftaBi gidiyoruz havuza girioruz yoruluorum hemen uykum gelio. Hadi diorum gidelim uyuyalım eşim isyanlarda tabi yine mii die Birde çok çabuk acıkıorum.. Birazda bulantıdan aç kalıorum herhalde ama daha ii şimdilik çok şükür.. M,safirlerim var şu aralar eşimin yakın arkadaşları uzaktan yatıya geldiler bize.. Onlarla ilgilendiğim için giremedim topiğe.. Şimdi fırsat bulunca kaçırmadımmm.. bikaç gün daha böyle giremeyebilirim amaa sonra heeeeeeeeeeppppp yanınızdayımmmmmmmmm bitanem
inş şifa olur kocişine tatlım...
keçiboynuzu pekmezi çok faydalıymış biz daha almadık ondan hiç ama en kısa zamanda bizde alıcaz...
kociş kaan hocaya gitmeden 1 şişe çakşır suyu içti...
ama kaan hoca çakşır suyunu önermiyor fshı yükseltiyor diye haberin olsun...
canım senin nasıl gidiyo hamilelikinş. arkandan bizde teker geleceğiz değilmi baharcım çok saol canım sen şimdi bol bol dua et bize hamişlerin duaları kabul olurmuş
hayalimmm bebekimmm topiğimizin hamişiçok özledim seni
tatile gitmişsiniz okudum çok iyi yapmışsınız...
sonrasında da pek giremedin bebiş üzüyor mu yoksa seni
bulantılar ve uyku halin ne durumda ??
12ye kadar uyudum zaten bebekim
haftaiçinin acısını çıkardım
bi saatte hallettim pazardaki işimi biraz dinlenince geçer yorgunluğum...
sen nasılsın anlat biraz
canım senin nasıl gidiyo hamilelikinş. arkandan bizde teker geleceğiz değilmi baharcım çok saol canım sen şimdi bol bol dua et bize hamişlerin duaları kabul olurmuş
bugün biraz daha iyiyim bebekim..
ohhh bayaaa uyumuşun sefan olsun
dinlen canım bugün yarın yaparsın yavaş yavaş temizliğini.
aman bebekim kocişinde çekiversin biraz uykucu hallerini
deseydin "ben değil bebişin uyumak istiyor" diye
inş zamanla herşey daha da hafifleyecek ve çok güzel bi hamilelikgeçireceksin
aman dikkat et bebekim misafirlerin var diye çok yorma kendini
tamam biz seni herzaman burda bekliyor olacağız
çok bekletme ama olur mu
İnşallahh bitanemmmmm etmezmiyim.. Hep diorum Rabbim bir an önce ver arkadaşlarıma da die inanın çok istiorum güzel haberlerinizi almayı..Bizde iyiyiz tatlım işte sakin sakin uyuyoruz ve yemek yiyoruz meleğimle.. Birde olmadık şeylere çabucak ağlamaya başladım artık.. Geçenlerde gördüm bi gsm operatörünün reklamını başladım ağlamaya.. Reklam olmasın die söylemiorum bilioosunuzdur zaten.. Düğün cd.mizi izlioruz başlıoorum ağlamaya. Annemin sesini duyuyorum tel.de yine ağlıorum.. Sonumuz hayır olsun bakalımm böyle sulu sulu...
inş. canım. aktar bize çobanların hayvanların üreme dönemlerinde çakşır otunun olduğu yerde otlattıklarını söyledi tadıda çok çirkin zaten zorla içiyo ama şifa diye bir hafta sonra hormon testi yaplım en azındançok saol bilmiyodum
İnşallahh bitanemmmmm etmezmiyim.. Hep diorum Rabbim bir an önce ver arkadaşlarıma da die inanın çok istiorum güzel haberlerinizi almayı..Bizde iyiyiz tatlım işte sakin sakin uyuyoruz ve yemek yiyoruz meleğimle.. Birde olmadık şeylere çabucak ağlamaya başladım artık.. Geçenlerde gördüm bi gsm operatörünün reklamını başladım ağlamaya.. Reklam olmasın die söylemiorum bilioosunuzdur zaten.. Düğün cd.mizi izlioruz başlıoorum ağlamaya. Annemin sesini duyuyorum tel.de yine ağlıorum.. Sonumuz hayır olsun bakalımm böyle sulu sulu...
meyve sularını içiyorum derken nar suyu içme sakın.hamileliğin ilk 4 ayı tehlikeliymiş.bilgin vardır belki ama yazmak istedim.saol bitanemmm.. Dikkat ediorum bebeime vallahi kendime de onada.. su gibi sıkma meyve suyu içioruz.. Kendim sıkıorum. Narenciye sıkacağıda aldık.. Onunlada bi sürü meyvenin suyunu çıkartıoruzz.. Yorulmamaya erken uyumaya dikkat ediorumm. Bekletmicemmmmmmmmmmm bekletirmiyim hiç okadar çokk
ağla yavrum ağla.böyle ağlamalara can kurban.meleğim yazmışken isim düşündünüz mü.aklıma ne geldi biliyomusun allahın izniyle hepimiz hamile kalırsak bebişlerimizin isimleri de aynı olsun.yada nebileyim bi topik açalım hepberaber busefer topiğimizin isminde hiç azo kelimesi geçmesinde bebeklerimizin ismi ne olacak topiği olsun.
baharım senin msjın benim her msjımda neden çıkıo anlayamadım ama anlıcamm çabalıorum
saol bitanemmm.. Dikkat ediorum bebeime vallahi kendime de onada.. su gibi sıkma meyve suyu içioruz.. Kendim sıkıorum. Narenciye sıkacağıda aldık.. Onunlada bi sürü meyvenin suyunu çıkartıoruzz.. Yorulmamaya erken uyumaya dikkat ediorumm. Bekletmicemmmmmmmmmmm bekletirmiyim hiç okadar çokk
meyve sularını içiyorum derken nar suyu içme sakın.hamileliğin ilk 4 ayı tehlikeliymiş.bilgin vardır belki ama yazmak istedim.
rabbım hamıs haberını verdırır ınşllh cnmherkese iyi akşamlar diliyorumm.ben çooooookkk heyecanlıyım.pazar günü kan tahlili ile hamile olup olmadığımı anlıcam.bu haftayı zor geçirdim. ama adet öncesi belirtilerim 10 gündür sürüyo.hayırlısı olsun bakalım.inşallah buradan güzel haberlerimi veririm sizlere...
cnm cok sevındım ınsallh daha guzel haberler verırsın bızlereben geldim koşa koşa geldim kendimi buraya attım bu mutluluğu sizinle paylaşmam lazım sperm sonucumuz bugün belli oldu arkadaşlar kağıtta gördüğümüz o 0 ların yerini şimdi az da olsa rakam aldı allahıma şükürler olsun.....
kağıdı aldığımda ilk aklımdan siz geldiniz rabbim bu mutlululuğu diğer kardeşlerime de yaşat dedim.
2 aydır endol ve 1 aydır da trental alıyorduk.
bunun dışında bitkiseller ve vitamin destekleri işte allahıma şükürler olsun ki total sayımız 2000 çıktı hatta 6.8 bin diyor da konsantrasyon sanırım yıkama sonrası oluyor emin değilim 2000 çıktı 1 ml. de
tabi morfolojiye bakılmamış doktor hareketli değil dedi... ölü mü dedim onu bilemeyiz dedi ben de tam anlamadım kafam karıştı biraz. sonuçta yaşayan insanı düşün nefes almasa ölü mü olur nefes alırsa yaşadığını anlarsın nefes almasa o an bilemezsin ölümü dedi bunlar da hareket yok dedi.
neyse işte ben sizin yerinizde olsam tüp bebeğe hemen başlarım diyor. hareketli değillerse verdiği testte ameliyata geçeriz yumurta toplamada falan filan dedi....
herneyse kafa karıştırmayayım haraket olsa da olmasa da sperm çıkışımız oldu allahıma şükür binlerce.... 2 bin hem de...
inşallah o hareket de artacak hareket artması için neler yapmamız lazım biraz da onu araştırayım...
rabbim herkese yaşatsın inşallah dilerim sizler de görmeye başlarsınız...
allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın... allhım hepinizden razı olsun sizlerden de çok şeyler öğreniyorum uyguluyorum. iyi ki varsınız.... hemen koşup size yazdım canlarım hepinizi seviyorum.... allahım yardımcımız olsun
bebekim alıntı yapınca bazen takılıyor her alıntı yaptığında yukarıda diğeride çıkıyor
sen öyle olunca hemen istemediğin yeri sil
yarasın yiğenime meyve suları
biliyorum zaten annesi babası ona çok iyi bakar ama biz de merak ediyoruz işte...
çünkü o bizim mucize bebeğimiz
allah sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin...
inan bende sizin kadar heyecanlıyım darısı bizim başımıza inş
Süüüüperr fikir tatlımmmm.. Bencede hiç azo demeyelim inşallah bidaha.. Unutalım tamamenn herşeyi.. İsim hiç düşünmedik tatalım ama kız için inci ismine baylıorum.. Mine de aynı şekilde.. Erkek olark da kerem ismini çoook seviorumm.. Benim eşimde batu ismine bayılıyorr. Herhalde bunlardan birisi olurr yada ikisii..
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy saol tatalımmmmmmmmm yaÇok seviorum seniiiiiiiiiiiiiiii Allahım inşallah nasip edecek yürekten inanaıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet kerem batuyu bende beğendim.bencede çift isim daha güzel.benim kız kardeşimde 4 aylık hamile.hergün isim değiştiriyor.pc karşısına sırf isimlerin anlamlarına bakmak için oturuyo.dün doktora gittiler cinsiyeti için öğrenemediler.bebişimiz sırtını dönmemiş.süpriz yapmak istiyo herhalde.8 aylık bi hamile bayanla tanışmış ve hala cinsiyetini öğrenememişler.bunlar tatlı heycanlar olsa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?