Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

geçmiş olsun canım öyle canım çatır çatır doğururuz allahın izniyle

aman bebekim kocişinde çekiversin biraz uykucu hallerini
deseydin "ben değil bebişin uyumak istiyor" diye
inş zamanla herşey daha da hafifleyecek ve çok güzel bi hamilelik geçireceksin
aman dikkat et bebekim misafirlerin var diye çok yorma kendini
tamam biz seni herzaman burda bekliyor olacağız
çok bekletme ama olur mu

inş. canım. aktar bize çobanların hayvanların üreme dönemlerinde çakşır otunun olduğu yerde otlattıklarını söyledi tadıda çok çirkin zaten zorla içiyo ama şifa diye bir hafta sonra hormon testi yaplım en azından çok saol bilmiyodum

canım senin nasıl gidiyo hamilelik inş. arkandan bizde teker geleceğiz değilmi baharcım çok saol canım sen şimdi bol bol dua et bize hamişlerin duaları kabul olurmuş

inş canım benim hayalimin arkasından hepimiz hamiş oluruz

canım senin nasıl gidiyo hamilelik inş. arkandan bizde teker geleceğiz değilmi baharcım çok saol canım sen şimdi bol bol dua et bize hamişlerin duaları kabul olurmuş

İnşallahh bitanemmmmm etmezmiyim.. Hep diorum Rabbim bir an önce ver arkadaşlarıma da die inanın çok istiorum güzel haberlerinizi almayı.. Bizde iyiyiz tatlım işte sakin sakin uyuyoruz ve yemek yiyoruz meleğimle.. Birde olmadık şeylere çabucak ağlamaya başladım artık.. Geçenlerde gördüm bi gsm operatörünün reklamını başladım ağlamaya.. Reklam olmasın die söylemiorum bilioosunuzdur zaten.. Düğün cd.mizi izlioruz başlıoorum ağlamaya. Annemin sesini duyuyorum tel.de yine ağlıorum.. Sonumuz hayır olsun bakalımm böyle sulu sulu...

baharım senin msjın benim her msjımda neden çıkıo anlayamadım ama anlıcamm çabalıorum

bugün biraz daha iyiyim bebekim..
ohhh bayaaa uyumuşun sefan olsun
dinlen canım bugün yarın yaparsın yavaş yavaş temizliğini.

aman iyi bari bebekimm bu sene çok çektin hastalıktan
öyle valla tatlım bugün dinlenicem yarın yaparım zaten çok bişey yok...
sen ne yaptın spora devam edicek misin ??

saol bitanemmm.. Dikkat ediorum bebeime vallahi kendime de onada.. su gibi sıkma meyve suyu içioruz.. Kendim sıkıorum. Narenciye sıkacağıda aldık.. Onunlada bi sürü meyvenin suyunu çıkartıoruzz.. Yorulmamaya erken uyumaya dikkat ediorumm. Bekletmicemmmmmmmmmmm bekletirmiyim hiç okadar çokk

ağla yavrum ağla.böyle ağlamalara can kurban.meleğim yazmışken isim düşündünüz mü.aklıma ne geldi biliyomusun allahın izniyle hepimiz hamile kalırsak bebişlerimizin isimleri de aynı olsun.yada nebileyim bi topik açalım hepberaber busefer topiğimizin isminde hiç azo kelimesi geçmesinde bebeklerimizin ismi ne olacak topiği olsun.

çok faydalı canım ama işte fshı yükselttiği için kaan hoca kullanmayın diyor...
inş yedikleri şifa olur kocişlerimize

çok saol topiğimizin en güzel annesi eeeeeee canım meleğin büyüyor mutluluk gözyaşları bunlar canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

meyve sularını içiyorum derken nar suyu içme sakın.hamileliğin ilk 4 ayı tehlikeliymiş.bilgin vardır belki ama yazmak istedim.

Süüüüperr fikir tatlımmmm.. Bencede hiç azo demeyelim inşallah bidaha.. Unutalım tamamenn herşeyi.. İsim hiç düşünmedik tatalım ama kız için inci ismine baylıorum.. Mine de aynı şekilde.. Erkek olark da kerem ismini çoook seviorumm.. Benim eşimde batu ismine bayılıyorr. Herhalde bunlardan birisi olurr yada ikisii..

baharım senin msjın benim her msjımda neden çıkıo anlayamadım ama anlıcamm çabalıorum

bebekim alıntı yapınca bazen takılıyor her alıntı yaptığında yukarıda diğeride çıkıyor
sen öyle olunca hemen istemediğin yeri sil

yarasın yiğenime meyve suları
biliyorum zaten annesi babası ona çok iyi bakar ama biz de merak ediyoruz işte...
çünkü o bizim mucize bebeğimiz
allah sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin...
inan bende sizin kadar heyecanlıyım darısı bizim başımıza inş

meyve sularını içiyorum derken nar suyu içme sakın.hamileliğin ilk 4 ayı tehlikeliymiş.bilgin vardır belki ama yazmak istedim.

Nar suyu içmedimmmmmm ama bilmiodum tatlım saolasınnnn.. birde adaçayı içmiorummmm istiorumbebeğimi söylemişti onu da.. gazlı içecekler tüketmiorum.. Protein alıorum bol bol. Balık seviyorummmm onu da tüketiorummmm.. Dikkat ediorum bir çok şeye ama daha öğreneceğim şeyler mutlaka vardırr canım benimm..

herkese slmmmmmm kızlar ben ablamdaydım bakıp cıkıyordum yaaa
ne kadar sayfa gıtmıs helal olsun o parmaklara

rabbım hamıs haberını verdırır ınşllh cnm

cnm cok sevındım ınsallh daha guzel haberler verırsın bızlere

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy saol tatalımmmmmmmmm ya Çok seviorum seniiiiiiiiiiiiiiii Allahım inşallah nasip edecek yürekten inanaıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet kerem batuyu bende beğendim.bencede çift isim daha güzel.benim kız kardeşimde 4 aylık hamile.hergün isim değiştiriyor.pc karşısına sırf isimlerin anlamlarına bakmak için oturuyo.dün doktora gittiler cinsiyeti için öğrenemediler.bebişimiz sırtını dönmemiş.süpriz yapmak istiyo herhalde.8 aylık bi hamile bayanla tanışmış ve hala cinsiyetini öğrenememişler.bunlar tatlı heycanlar olsa gerek.

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy saol tatalımmmmmmmmm ya Çok seviorum seniiiiiiiiiiiiiiii Allahım inşallah nasip edecek yürekten inanaıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende seni çooooooooookkkk seviyorum bebekim
inş biliyorum bizim için herzaman dua ediyorsun...
rabbim senin güzel gönlünün mükafatını verdi inş bizim içinde ettiğin duaları kabul eder

canım benim ne güzel ya inş sağlıkla alırlar bebişleini kucaklarına
darısı sizin bizim hepimizin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…