slm kızlar kime dua okunacaksa ben bir meryem alayım
selam canım sıra twilight'te ben seni eklerim şimdi...
allah kabul etsin...
selam canım sıra twilight'te ben seni eklerim şimdi...
allah kabul etsin...
bende dualarınıza dahıl olmak ısterım hepımızın bırbırımıze ıhtıyacı var bır yasın de ben okurum.
herkese iyi akşamlar diliyorumm.ben çooooookkk heyecanlıyım.pazar günü kan tahlili ile hamile olup olmadığımı anlıcam.bu haftayı zor geçirdim. ama adet öncesi belirtilerim 10 gündür sürüyo.hayırlısı olsun bakalım.inşallah buradan güzel haberlerimi veririm sizlere...
bebekimm ne yapıcaksın bazen böyle tüm işler üstüste geliyor...
sen sıkma canını ben seni yalnız bırakmam
herkese iyi akşamlar diliyorumm.ben çooooookkk heyecanlıyım.pazar günü kan tahlili ile hamile olup olmadığımı anlıcam.bu haftayı zor geçirdim. ama adet öncesi belirtilerim 10 gündür sürüyo.hayırlısı olsun bakalım.inşallah buradan güzel haberlerimi veririm sizlere...
bahar ben dayanamadım 1 meryem daha okudum.Allah kabul etsin inşallahANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------1 meryem
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------6 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 meryem
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------1 meryem 1 meryem
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 meryem suresi kaldı okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....
bahar ben dayanamadım 1 meryem daha okudum.Allah kabul etsin inşallah
herkese iyi akşamlar diliyorumm.ben çooooookkk heyecanlıyım.pazar günü kan tahlili ile hamile olup olmadığımı anlıcam.bu haftayı zor geçirdim. Ama adet öncesi belirtilerim 10 gündür sürüyo.hayırlısı olsun bakalım.inşallah buradan güzel haberlerimi veririm sizlere...
Arkadaşlar m-sure siparişi verebilmek için bitkisel terapi sitesinin telefonunu bilen yokmu yaa yardımcı olurmusunuz lütfen acil sipariş vermem lazım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?