Arkadaşlar m-sure siparişi verebilmek için bitkisel terapi sitesinin telefonunu bilen yokmu yaa yardımcı olurmusunuz lütfen acil sipariş vermem lazım(
ben geldim koşa koşa geldim kendimi buraya attım bu mutluluğu sizinle paylaşmam lazım sperm sonucumuz bugün belli oldu arkadaşlar kağıtta gördüğümüz o 0 ların yerini şimdi az da olsa rakam aldı allahıma şükürler olsun.....
kağıdı aldığımda ilk aklımdan siz geldiniz rabbim bu mutlululuğu diğer kardeşlerime de yaşat dedim.
2 aydır endol ve 1 aydır da trental alıyorduk.
bunun dışında bitkiseller ve vitamin destekleri işte allahıma şükürler olsun ki total sayımız 2000 çıktı hatta 6.8 bin diyor da konsantrasyon sanırım yıkama sonrası oluyor emin değilim 2000 çıktı 1 ml. de
tabi morfolojiye bakılmamış doktor hareketli değil dedi... ölü mü dedim onu bilemeyiz dedi ben de tam anlamadım kafam karıştı biraz. sonuçta yaşayan insanı düşün nefes almasa ölü mü olur nefes alırsa yaşadığını anlarsın nefes almasa o an bilemezsin ölümü dedi bunlar da hareket yok dedi.
neyse işte ben sizin yerinizde olsam tüp bebeğe hemen başlarım diyor. hareketli değillerse verdiği testte ameliyata geçeriz yumurta toplamada falan filan dedi....
herneyse kafa karıştırmayayım haraket olsa da olmasa da sperm çıkışımız oldu allahıma şükür binlerce.... 2 bin hem de...
inşallah o hareket de artacak hareket artması için neler yapmamız lazım biraz da onu araştırayım...
rabbim herkese yaşatsın inşallah dilerim sizler de görmeye başlarsınız...
allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın... allhım hepinizden razı olsun sizlerden de çok şeyler öğreniyorum uyguluyorum. iyi ki varsınız.... hemen koşup size yazdım canlarım hepinizi seviyorum.... allahım yardımcımız olsun
tünaydın kızlar
hepinize güzel bi hafta sonu geçirmenizi diliyorum
pazardan geldim şimdi yorulmuşum valla
siz nasılsınız bakalım
Arkadaşlar m-sure siparişi verebilmek için bitkisel terapi sitesinin telefonunu bilen yokmu yaa yardımcı olurmusunuz lütfen acil sipariş vermem lazım(
tünaydın kızlar
siz nasılsınız bakalım
tünaydınnnnnnnn canım benimmmmmmm. iiizz biz de.. Yormasaydın kendiniii pazarlarda falan d,ikkat et kendine canım benimmmmmm
tünaydın kızlar
siz nasılsınız bakalım
tünaydın canım ben daha gidemedim pazara tesisatçı var evde ne zaman biter bilmem
baharcım tünaydın canım.ooo hani uyuyacaktın.baksana pazara bile gitmişsin.çalışkan arkadaşım benim.bense hala tatili bekliyorum.yani yarını.ben cumarteside çalışıyorum.
inş çabuk biter işleri sende gider gelirsin hemen canım...
tünaydın kızlar
siz nasılsınız bakalım
hayalimmm bebekimmm topiğimizin hamişiçok özledim seni
tatile gitmişsiniz okudum çok iyi yapmışsınız...
sonrasında da pek giremedin bebiş üzüyor mu yoksa seni
bulantılar ve uyku halin ne durumda ??
12ye kadar uyudum zaten bebekim
haftaiçinin acısını çıkardım
bi saatte hallettim pazardaki işimi biraz dinlenince geçer yorgunluğum...
sen nasılsın anlat biraz
tünaydın kızlarrr
nasılsınız bakalım.
hayalimmm bebekimmm topiğimizin hamişiçok özledim seni
tatile gitmişsiniz okudum çok iyi yapmışsınız...
sonrasında da pek giremedin bebiş üzüyor mu yoksa seni
bulantılar ve uyku halin ne durumda ??
12ye kadar uyudum zaten bebekim
haftaiçinin acısını çıkardım
bi saatte hallettim pazardaki işimi biraz dinlenince geçer yorgunluğum...
sen nasılsın anlat biraz
tünaydın canım iyiyiz sen nasılsın
tünaydın kızlarrr
nasılsınız bakalım.
baharım bu ne hız bebekim pazarı bile yapmışsın..
yatıp uyusaydın ya kuzum..
tünaydın canım iyiyiz sen nasılsın
inş. canım aktara gittim bize senin verdiğin karışımın içine kendi hazırladığı karışımıda ekledi birde çakşır suyu ile keçiboynuzu pekmezini karıştırıp iç dedi inş. allahın izniyle olacak dedi kullanmaya başladık bakalım hayırlısı
anemon tatalım senin adına da çok sevindimmmmmmmmmmm gerçekten.. Hayırlısı olsun inşallah. Sperm çıkışı olmuşşş.. Hadi bakalımmmmmm tatalım Allahım yardım etsin bundan sonra da bebeişine kavuşuver..
tünaydın bitanem
valla ben baomba gibiyim sen nasılsın
uyudum bebekim taa 12 de kalktım hemen pazar işinide bitirdim...
artık bi temizlik kaldı onuda yarın hallederim bugün dinlenicem paso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?