Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tünaydın kızlar
hepinize güzel bi hafta sonu geçirmenizi diliyorum
pazardan geldim şimdi yorulmuşum valla
siz nasılsınız bakalım

Aman Allahımmmmmmmmmmmmm ne güzel bi haber böylee.... Çok sevindimmmmmmm.. Allahım bir an önce bebeğine kavuşmayı nasip etsin tatalımmmmm

tünaydın kızlar
siz nasılsınız bakalım

tünaydınnnnnnnn canım benimmmmmmm. iiizz biz de.. Yormasaydın kendiniii pazarlarda falan d,ikkat et kendine canım benimmmmmm

Arkadaşlar m-sure siparişi verebilmek için bitkisel terapi sitesinin telefonunu bilen yokmu yaa yardımcı olurmusunuz lütfen acil sipariş vermem lazım(

canım leylak arkadaşımıza dün hindistandan bi yakını orjinal m-sureyi göndermiş ve rengi kahverengiymiş...
ama bitkisel terapi ve kısırlığa son sitelerinde yaklaşık 1 aydır m-sureyi kerm rengi şeklinde gönderiyorlarmış...
bu renk farkının eden olduğunu soranlarada mevsimsel olarak bitkilerin rengi değiştiği için böyle demişler...
leylak'a gelen kutunun içindeki broşürde sahte m-sure olarak krem rengi ilacı göstermişler...
yani sanırım türkiyede son bi aydır satılan m-sureler sahte :26:
bizde alıcaz ama ben kime güvenicez bilmiyorum
senide bilgilendireyim dedim...
eğer seninde bildiğin bişeyler varsa bu konuda bizi haberdar edersen sevinirim...

tünaydınnnnnnnn canım benimmmmmmm. iiizz biz de.. Yormasaydın kendiniii pazarlarda falan d,ikkat et kendine canım benimmmmmm

hayalimmm bebekimmm topiğimizin hamişi çok özledim seni
tatile gitmişsiniz okudum çok iyi yapmışsınız...
sonrasında da pek giremedin bebiş üzüyor mu yoksa seni
bulantılar ve uyku halin ne durumda ??
12ye kadar uyudum zaten bebekim
haftaiçinin acısını çıkardım
bi saatte hallettim pazardaki işimi biraz dinlenince geçer yorgunluğum...
sen nasılsın anlat biraz

tünaydın kızlar
siz nasılsınız bakalım

baharcım tünaydın canım.ooo hani uyuyacaktın.baksana pazara bile gitmişsin.çalışkan arkadaşım benim.bense hala tatili bekliyorum.yani yarını.ben cumarteside çalışıyorum.

baharcım tünaydın canım.ooo hani uyuyacaktın.baksana pazara bile gitmişsin.çalışkan arkadaşım benim.bense hala tatili bekliyorum.yani yarını.ben cumarteside çalışıyorum.

uyudum bitanem uyumaz olur muyum 12 de kalktım
1 saattede pazar işimi hallettim rahatım şimdi
sen de yarın halledersin tüm işleri tatlım

inş çabuk biter işleri sende gider gelirsin hemen canım...

inş. canım aktara gittim bize senin verdiğin karışımın içine kendi hazırladığı karışımıda ekledi birde çakşır suyu ile keçiboynuzu pekmezini karıştırıp iç dedi inş. allahın izniyle olacak dedi kullanmaya başladık bakalım hayırlısı

iyiyz tatlım nasıl olalımm. Bulantılarımda ii ama uyku halim çok kötü.. Uyudum kplıcalarda ben 1 hafta Bi gidiyoruz havuza girioruz yoruluorum hemen uykum gelio. Hadi diorum gidelim uyuyalım eşim isyanlarda tabi yine mii die Birde çok çabuk acıkıorum.. Birazda bulantıdan aç kalıorum herhalde ama daha ii şimdilik çok şükür.. M,safirlerim var şu aralar eşimin yakın arkadaşları uzaktan yatıya geldiler bize.. Onlarla ilgilendiğim için giremedim topiğe.. Şimdi fırsat bulunca kaçırmadımmm.. bikaç gün daha böyle giremeyebilirim amaa sonra heeeeeeeeeeppppp yanınızdayımmmmmmmmm bitanem

tünaydın canım iyiyiz sen nasılsın

anemon tatalım senin adına da çok sevindimmmmmmmmmmm gerçekten.. Hayırlısı olsun inşallah. Sperm çıkışı olmuşşş.. Hadi bakalımmmmmm tatalım Allahım yardım etsin bundan sonra da bebeişine kavuşuver..

tünaydın kızlarrr
nasılsınız bakalım.

tünaydın bitanem
valla ben baomba gibiyim sen nasılsın

baharım bu ne hız bebekim pazarı bile yapmışsın..
yatıp uyusaydın ya kuzum..

uyudum bebekim taa 12 de kalktım hemen pazar işinide bitirdim...
artık bi temizlik kaldı onuda yarın hallederim bugün dinlenicem paso

tünaydın canım iyiyiz sen nasılsın

iyiyim canım bende neolsun işte kaçgündür hastaydım şükür bugün iyiyim.
yine karışımlar falan yaptırmışınız.kuzum bizim elimizden hiçbirşey kurtulmaz.
bu gidişle çatır çatır doğurucaz ALLAH ın izniyyle...

inş şifa olur kocişine tatlım...
keçiboynuzu pekmezi çok faydalıymış biz daha almadık ondan hiç ama en kısa zamanda bizde alıcaz...
kociş kaan hocaya gitmeden 1 şişe çakşır suyu içti...
ama kaan hoca çakşır suyunu önermiyor fshı yükseltiyor diye haberin olsun...

canım senin nasıl gidiyo hamilelik inş. arkandan bizde teker geleceğiz değilmi baharcım çok saol canım sen şimdi bol bol dua et bize hamişlerin duaları kabul olurmuş

tünaydın bitanem
valla ben baomba gibiyim sen nasılsın

uyudum bebekim taa 12 de kalktım hemen pazar işinide bitirdim...
artık bi temizlik kaldı onuda yarın hallederim bugün dinlenicem paso

bugün biraz daha iyiyim bebekim..
ohhh bayaaa uyumuşun sefan olsun
dinlen canım bugün yarın yaparsın yavaş yavaş temizliğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…