bende seni çooooooooookkkk seviyorum bebekim
inş biliyorum bizim için herzaman dua ediyorsun...
rabbim senin güzel gönlünün mükafatını verdi inş bizim içinde ettiğin duaları kabul eder
annecık adayı nslsn allh gonlune gore versınAyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy saol tatalımmmmmmmmm yaÇok seviorum seniiiiiiiiiiiiiiii Allahım inşallah nasip edecek yürekten inanaıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm benım ablamında 2 evladı sırtı donuktu 2 sıde kız cıktı elı ayagı duzgun olsun ınşllhevet kerem batuyu bende beğendim.bencede çift isim daha güzel.benim kız kardeşimde 4 aylık hamile.hergün isim değiştiriyor.pc karşısına sırf isimlerin anlamlarına bakmak için oturuyo.dün doktora gittiler cinsiyeti için öğrenemediler.bebişimiz sırtını dönmemiş.süpriz yapmak istiyo herhalde.8 aylık bi hamile bayanla tanışmış ve hala cinsiyetini öğrenememişler.bunlar tatlı heycanlar olsa gerek.
canım benim ne güzel ya inş sağlıkla alırlar bebişleini kucaklarına
darısı sizin bizim hepimizin başına
annecık adayı nslsn allh gonlune gore versın
hayırlı evlat olsun
cnm benım ablamında 2 evladı sırtı donuktu 2 sıde kız cıktı elı ayagı duzgun olsun ınşllh
ay inşallah kızkardeşimin kide kız olur .ben ve kızkardeşimde kız istiyoz.hemde çok.
Canım benimmmmm içime dokunuo senin böyle sözlerin.. Sizin gönlünüzün güzelliğine vericek inşallah Rabbim inanaıorummmmmmm ben ve bekliorum sabırsızlıkla.. Ağlarım vallahi gözlerim doluyorr okurken.. Beni eşim bu zamana kadar ağlarken beni 1 kere görmüştü.. Geçen gün diokii hakkını dolduruyorsun artıkk.. Durdun durdun ne oluyor sana böyle yapma diyor.. Vallahi tutamıorum kendimi.. Bak aklıma gelince ağlarım ben baharr..Rabbim versin bir an önce bebeişlerinizi inşallahhhhh inşallahhhhhhhh...
saol canım inş.ben inanıyorum ki bizde bebişlerimizi alıcaz kucaklarımıza.isim telaşına düşücez.buseferde isim koyma topiği açıcaz falan işte.kız kardeşimin çok kötü geçiyo hamileliği.4aydır hergün kusarmı insan.su içse afedersin çıkarıyo.patlamaya hazır kistleri de var.4kere de kistleri patladı.ama şükür bebeğimiz çok sağlıklı.oysaki kisti olana hamile kalmaz derler.ha bide ilkin doktor bebeği dış gebelik diye alıcaktı biliyomusun.sabaha kadar serum verdiler iğne yaptılar.sabah alıcaklardı keseyi ki doktorun sabah işi çıkmış başka biyere gidiyo ve başka doktora gidiyolar.gittikleri doktor dış gebelik değil normal gebesin sadece kistin patlamış dedi.ya böyle şeylerde oluyo.doktordan doktora çok fark var.
kızlar babam bende bu hafta ben ara ara gırıp cıkarım topıge sımdı cıkmam lazım
gorusuruz kızlarrrrrrrrrrrrr
inş bitanem bende gerçekten inanıyorum buna
rabbim ogüzel telaşları yaşatsın hepimize...
canım rabbim ol deyince olduramadığı şey yok işte hepsi onun elinde...
allah bebişini kardeşine bağışlasın...
dediğin gibi drdan dra çok şey fark ediyor...
eşimin ablasıda ilk hamileliğinde bebeğini 8 aylıkken hareketsizliğinden şüphelenip hastaneye dra gitmiş...
dr ultrasonla bakmış bişeyi yok bebeğin sağlıklı demiş göndermiş eve...
sonra aradan bi hafta falan geçtikten sonra kendi druna özeline gitmiş...
dr bebeğin susuzluktan ölmüş 10 gün olmuş hemen almalıyız yoksa seni zehirler demiş...
ertesi gün hemen suni sancıyla ölü doğum gerçekleşti...
nekadar korkmuştuk ilk dra gittiğinde bebek zaten ozaman ölüymüş ama anlamamış
ya ablam zehirlenip ölseydi nasıl ödeyeceklerdi bunun vebalini
işte doğru dru bulmak çok önemli...
ablam ozaman çok kötü olmuştu düşünsene doğuma 1 ay kala bebeğini kaybediyorsun
neyseki bir ay sonra tekrar hamile kaldı ve bi kızı oldu hemen arkasından bide oğlu oldu
rabbim bizede göstersin o günleri...
ay canım ya nedemek 8 ay bebeğini özlemle taşı sonra... allahım kimseye yaşatmasın.ama imtihan dünyası işte.hepimizi bişekilde güzel rabbim imtihana tabi tutuyo.en güzel şekilde geçeriz inş.allah hepimize sabır versin.öpüyorum seni.benim mesaim biiti.pazartesi görüşmek ümidiyle.allaha emanet ol.inş.yarın da güzel gelişmeler olur topiğimizde de pazartesi heycanla sevinçle başlarız haftamıza.muck.
sperm tahlili verecek olan arkadaşım yazayım hemen çıkıyorum tıp fakültesi falan bilmemde bizde 1 ay önce orada vermiştik herşey 0 dı..
özel tüp bebek merkezleri var ya orada verin birde lütfen deneyin. çok ayrıntılı bakılıyor ve 2 günde veriliyor.... 2 saatte değil diğerleri gibi.
tüp bebekte kruger kriterine göre bakılıyor diğerlerinde who... çok da bilmem ama orada ayrıntılı inceledikleri kesin.
dilerim ki sen de görürsün sayıyı canım benim allahım rast getirsin işininizi
inş bitanem bende gerçekten inanıyorum buna
rabbim ogüzel telaşları yaşatsın hepimize...
canım rabbim ol deyince olduramadığı şey yok işte hepsi onun elinde...
allah bebişini kardeşine bağışlasın...
dediğin gibi drdan dra çok şey fark ediyor...
eşimin ablasıda ilk hamileliğinde bebeğini 8 aylıkken hareketsizliğinden şüphelenip hastaneye dra gitmiş...
dr ultrasonla bakmış bişeyi yok bebeğin sağlıklı demiş göndermiş eve...
sonra aradan bi hafta falan geçtikten sonra kendi druna özeline gitmiş...
dr bebeğin susuzluktan ölmüş 10 gün olmuş hemen almalıyız yoksa seni zehirler demiş...
ertesi gün hemen suni sancıyla ölü doğum gerçekleşti...
nekadar korkmuştuk ilk dra gittiğinde bebek zaten ozaman ölüymüş ama anlamamış
ya ablam zehirlenip ölseydi nasıl ödeyeceklerdi bunun vebalini
işte doğru dru bulmak çok önemli...
ablam ozaman çok kötü olmuştu düşünsene doğuma 1 ay kala bebeğini kaybediyorsun
neyseki bir ay sonra tekrar hamile kaldı ve bi kızı oldu hemen arkasından bide oğlu oldu
rabbim bizede göstersin o günleri...
canım size yardımcı olmak isterdim ama bizede sadece 3 kutu gönderebildi ve orda satan ilaç firması dışarıya ilaç vermiyormuş zor zar 3 kutu alabilmiş bize de dahafazla gönderemiycek malesefcanım size kim göndermişti bu ilacı??
eğer bizler istesek bizede yardımcı olabilir mi??
madem böyle bi tezatlık var kesin olan yerden almak isteriz...
biçok arkadaşımız bu ilacı kullanıyor...
Özel mesaj yazma sayısına ulaşamadığım için sana burdan cevap veriyorum fbyildiz,
ilgine çok teşekkür ederim İnşallah ameliyatsız mutluluğa erişirsiniz. biz bir tese ameliyatı yaşadık temmuz ayında hiç sperm bulunamadı ölü veya diri. olmaz dediler yani kök hücreyle belki şansınız olur doğuştan üretim kanalları yok gibi laflar ettiler. biyopsiye parça gönderdik orada az sayıda spermi oluşturan hücre buldular işte o az sayıdaki umutla bizde acaba sperm oluşabilirminin peşindeyiz :) söylediklerini harfiyen uygulayacağım bu konularda hiç bilgim yoktu çok teşekkür ederim. kaan hocanın söylediği o M-Sure ilacınıda almayacağım onun yerine başka bitkisel bir ilaç alacağım yakın arkadaşımın eşi onu kullanmış 3-4 yıl önce şimdi bir oğlu var. ondada hiç sperm bulunamamıştı. bitkisel destek olarak o ilacı alacağım. ve kaan hocanın bize önerdiği diğer 3 ilacı alacağım. Allahım sanada yardımcı olsun iyi kalpli biri olduğun belli ve bence iyi insanların çocukları olmalı. Merak etme Allah herşeyin hayırlısını verecek ve bir bebeğiniz olacak inanıyorum. verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. dualarım kalbim sizinle.
dikkat iyi akşamlar canlar.. bu M sure mucizevi bir ilaçmıdırki... kullanıp olumlu sonuç olan varmıkii..bulunmaz hint kumaşımı kiii...insanların çare arayışlarından faydalanmak isteyenler olabilirmi. birde bitkisel konusunda yardımcı olacaklarını yazanlar olmuş. ne dersiniz. bunlar da uzmanlık sorusu hadi bakalım. ALLAH yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?