Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------1 meryem
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------6 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 meryem
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------2 meryem
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

bende seni çooooooooookkkk seviyorum bebekim
inş biliyorum bizim için herzaman dua ediyorsun...
rabbim senin güzel gönlünün mükafatını verdi inş bizim içinde ettiğin duaları kabul eder

Canım benimmmmm içime dokunuo senin böyle sözlerin.. Sizin gönlünüzün güzelliğine vericek inşallah Rabbim inanaıorummmmmmm ben ve bekliorum sabırsızlıkla.. Ağlarım vallahi gözlerim doluyorr okurken.. Beni eşim bu zamana kadar ağlarken beni 1 kere görmüştü.. Geçen gün diokii hakkını dolduruyorsun artıkk.. Durdun durdun ne oluyor sana böyle yapma diyor.. Vallahi tutamıorum kendimi.. Bak aklıma gelince ağlarım ben baharr.. Rabbim versin bir an önce bebeişlerinizi inşallahhhhh inşallahhhhhhhh...

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy saol tatalımmmmmmmmm ya Çok seviorum seniiiiiiiiiiiiiiii Allahım inşallah nasip edecek yürekten inanaıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
annecık adayı nslsn allh gonlune gore versın
hayırlı evlat olsun

cnm benım ablamında 2 evladı sırtı donuktu 2 sıde kız cıktı elı ayagı duzgun olsun ınşllh

canım benim ne güzel ya inş sağlıkla alırlar bebişleini kucaklarına
darısı sizin bizim hepimizin başına

saol canım inş.ben inanıyorum ki bizde bebişlerimizi alıcaz kucaklarımıza.isim telaşına düşücez.buseferde isim koyma topiği açıcaz falan işte.kız kardeşimin çok kötü geçiyo hamileliği.4aydır hergün kusarmı insan.su içse afedersin çıkarıyo.patlamaya hazır kistleri de var.4kere de kistleri patladı.ama şükür bebeğimiz çok sağlıklı.oysaki kisti olana hamile kalmaz derler.ha bide ilkin doktor bebeği dış gebelik diye alıcaktı biliyomusun.sabaha kadar serum verdiler iğne yaptılar.sabah alıcaklardı keseyi ki doktorun sabah işi çıkmış başka biyere gidiyo ve başka doktora gidiyolar.gittikleri doktor dış gebelik değil normal gebesin sadece kistin patlamış dedi.ya böyle şeylerde oluyo.doktordan doktora çok fark var.

ağlama bitanem lütfen ben seni üzmek için söylemedim canımın içi
ama yazdıklarım gerçekten hissettiğim şeyler...
rabbim senin hepimizin dualarını kabul eder inş
öyle bi evlat hasretiyle yanıyor ki içimiz bunun tarifi yok
inş senin yaşadığın mutluluğu en kısa zmanda bizde yaşarız
senin dediğin gibi bende gerçekten yürekten inanıyorum hepimizin mucizelerine kavuşacağına

inş bitanem bende gerçekten inanıyorum buna
rabbim ogüzel telaşları yaşatsın hepimize...
canım rabbim ol deyince olduramadığı şey yok işte hepsi onun elinde...
allah bebişini kardeşine bağışlasın...
dediğin gibi drdan dra çok şey fark ediyor...
eşimin ablasıda ilk hamileliğinde bebeğini 8 aylıkken hareketsizliğinden şüphelenip hastaneye dra gitmiş...
dr ultrasonla bakmış bişeyi yok bebeğin sağlıklı demiş göndermiş eve...
sonra aradan bi hafta falan geçtikten sonra kendi druna özeline gitmiş...
dr bebeğin susuzluktan ölmüş 10 gün olmuş hemen almalıyız yoksa seni zehirler demiş...
ertesi gün hemen suni sancıyla ölü doğum gerçekleşti...
nekadar korkmuştuk ilk dra gittiğinde bebek zaten ozaman ölüymüş ama anlamamış
ya ablam zehirlenip ölseydi nasıl ödeyeceklerdi bunun vebalini
işte doğru dru bulmak çok önemli...
ablam ozaman çok kötü olmuştu düşünsene doğuma 1 ay kala bebeğini kaybediyorsun
neyseki bir ay sonra tekrar hamile kaldı ve bi kızı oldu hemen arkasından bide oğlu oldu
rabbim bizede göstersin o günleri...

Son düzenleme:
kızlar babam bende bu hafta ben ara ara gırıp cıkarım topıge sımdı cıkmam lazım
gorusuruz kızlarrrrrrrrrrrrr

ay canım ya nedemek 8 ay bebeğini özlemle taşı sonra... allahım kimseye yaşatmasın.ama imtihan dünyası işte.hepimizi bişekilde güzel rabbim imtihana tabi tutuyo.en güzel şekilde geçeriz inş.allah hepimize sabır versin.öpüyorum seni.benim mesaim biiti.pazartesi görüşmek ümidiyle.allaha emanet ol.inş.yarın da güzel gelişmeler olur topiğimizde de pazartesi heycanla sevinçle başlarız haftamıza.muck.

görüşürz canım bende çıkıyorum zaten
kendine dikkat et çok öptüm

Özel mesaj yazma sayısına ulaşamadığım için sana burdan cevap veriyorum fbyildiz,

ilgine çok teşekkür ederim İnşallah ameliyatsız mutluluğa erişirsiniz. biz bir tese ameliyatı yaşadık temmuz ayında hiç sperm bulunamadı ölü veya diri. olmaz dediler yani kök hücreyle belki şansınız olur doğuştan üretim kanalları yok gibi laflar ettiler. biyopsiye parça gönderdik orada az sayıda spermi oluşturan hücre buldular işte o az sayıdaki umutla bizde acaba sperm oluşabilirminin peşindeyiz :) söylediklerini harfiyen uygulayacağım bu konularda hiç bilgim yoktu çok teşekkür ederim. kaan hocanın söylediği o M-Sure ilacınıda almayacağım onun yerine başka bitkisel bir ilaç alacağım yakın arkadaşımın eşi onu kullanmış 3-4 yıl önce şimdi bir oğlu var. ondada hiç sperm bulunamamıştı. bitkisel destek olarak o ilacı alacağım. ve kaan hocanın bize önerdiği diğer 3 ilacı alacağım. Allahım sanada yardımcı olsun iyi kalpli biri olduğun belli ve bence iyi insanların çocukları olmalı. Merak etme Allah herşeyin hayırlısını verecek ve bir bebeğiniz olacak inanıyorum. verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. dualarım kalbim sizinle.

canım allah hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın rabbim evlatlarını bağışlasın ona
benimde ablama 5 aylık hamileyken doktor bebeğin beyninde boşluklar var zihinsel engelli doğacak alalım dedi 5 aylık ken kürtaj yapacak bizde başka dr lara gittik hatta3 farklı dr bişeyi yok çok sağlıklı dediler sonuçta doğana kadar bi tedirginlik oldu ama allaha şükür çok sağlıklı

canım size kim göndermişti bu ilacı??
eğer bizler istesek bizede yardımcı olabilir mi??
madem böyle bi tezatlık var kesin olan yerden almak isteriz...
biçok arkadaşımız bu ilacı kullanıyor...
canım size yardımcı olmak isterdim ama bizede sadece 3 kutu gönderebildi ve orda satan ilaç firması dışarıya ilaç vermiyormuş zor zar 3 kutu alabilmiş bize de dahafazla gönderemiycek malesef
TE=selin8;21749733]herkese iyi akşamlar diliyorumm.ben çooooookkk heyecanlıyım.pazar günü kan tahlili ile hamile olup olmadığımı anlıcam.bu haftayı zor geçirdim. ama adet öncesi belirtilerim 10 gündür sürüyo.hayırlısı olsun bakalım.inşallah buradan güzel haberlerimi veririm sizlere...[/QUOTE]

iyi düşün iyi olsun canım onlar hamilelik belirtileridir merak etme

Merhaba cnnm kullanacagın ılacın ısmı nedır boyle fayda saglayan ormekler duyunca ınsan denemek ıstıyo yanıtını merakla beklıyorum Rabbım hepımıze sıfa versın.

dikkat iyi akşamlar canlar.. bu M sure mucizevi bir ilaçmıdırki... kullanıp olumlu sonuç olan varmıkii..bulunmaz hint kumaşımı kiii...insanların çare arayışlarından faydalanmak isteyenler olabilirmi. birde bitkisel konusunda yardımcı olacaklarını yazanlar olmuş. ne dersiniz. bunlar da uzmanlık sorusu hadi bakalım. ALLAH yardımcımız olsun.

canlarımmmmm napıyorsun dinlenme modundamısın.
ben bugün giremeidm hiç arkadaşlarla gezmeye gittik.
yeni geldimm aklım burda kaldı

valla canım bu m sure ilacına başından beri ısınamadım ben aklımda hep soru işareti vardı almadık aldırmadım eşime
eşim hep almak istedi ben engelledim erteledim ve okudum şeylerden dolayı almak istemedik zaten ilaçlarıda bıraktık biliyrsunuz iyiki almadık demek istiyorum tabiki kullansak faydası olurmuydu bilmiyorum ama uan için iyiki almadık diyorum. hayırlsıı buymuş demekki
başkasına iyi gelen bize iyi gelmeyebilir o yüzden herşeyi de kullanırken bin kere düşünmeden kullanmak istemiyorum o yüzden çok kullanılan şeyler dışında ekstra bişiler kullanmıyorz şahsen. bu benim düşüncem tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…