yok bebekimm ben bi bakayım en son ben yazmıştım yeni yazılanları görmedim...
inşallah hamiş haberlerini alrız tatlımmmm...herkese iyi akşamlar diliyorumm.ben çooooookkk heyecanlıyım.pazar günü kan tahlili ile hamile olup olmadığımı anlıcam.bu haftayı zor geçirdim. ama adet öncesi belirtilerim 10 gündür sürüyo.hayırlısı olsun bakalım.inşallah buradan güzel haberlerimi veririm sizlere...
caanım hindistanda da sahteleri satılıyormuş bu ilacın.merhaba
daha önce bilmediğim bir konunun içindeyim bu sebeple bana yardım edebilir misin? eşim azosperm çıktı dr. kaan aydosla görüştük bana M-Sure ilacını önerdi yanında 3 ilaç daha. anladığım kadarıyla siz orijinal ilacı temin edebil mişsiniz. nerden alabileceğim konusunda bana da yardımcı olabilir misin?. Hindistan'a ait bir site buldum 3 kutusunu 300 dolara satıldığını okudum siz ne kadara ve nerden temin ettiniz? cevabını bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
canım şu yakın arkadaşının eşinin kullandığı ilaçı bizede söylermisin..Özel mesaj yazma sayısına ulaşamadığım için sana burdan cevap veriyorum fbyildiz,
ilgine çok teşekkür ederim İnşallah ameliyatsız mutluluğa erişirsiniz. biz bir tese ameliyatı yaşadık temmuz ayında hiç sperm bulunamadı ölü veya diri. olmaz dediler yani kök hücreyle belki şansınız olur doğuştan üretim kanalları yok gibi laflar ettiler. biyopsiye parça gönderdik orada az sayıda spermi oluşturan hücre buldular işte o az sayıdaki umutla bizde acaba sperm oluşabilirminin peşindeyiz :) söylediklerini harfiyen uygulayacağım bu konularda hiç bilgim yoktu çok teşekkür ederim. kaan hocanın söylediği o M-Sure ilacınıda almayacağım onun yerine başka bitkisel bir ilaç alacağım yakın arkadaşımın eşi onu kullanmış 3-4 yıl önce şimdi bir oğlu var. ondada hiç sperm bulunamamıştı. bitkisel destek olarak o ilacı alacağım. ve kaan hocanın bize önerdiği diğer 3 ilacı alacağım. Allahım sanada yardımcı olsun iyi kalpli biri olduğun belli ve bence iyi insanların çocukları olmalı. Merak etme Allah herşeyin hayırlısını verecek ve bir bebeğiniz olacak inanıyorum. verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. dualarım kalbim sizinle.
geldim ama pc yi eşime kaptırdım.iki saatte ancak kalkabildi..hoşgeldin canımmm
ben iyim canım sen nasılsın ?
hadi oku gel
hoşbuldum canım..hoşgeldin canımiyiyim allaha şükür...
sen nasılsın geçmişi okuda gel bakalım
slm tatlişkommm...
Nasılsın????
Ben iyiyim...
aynen canım bende sinirden patlamak üzereyim ama yapacak bişey yok.eğer gerçekten sahteyse olan oldu artık.
hindistandan mail gelsin cevaba göre bende hocaya mail atıcam.
evet bebekim söylebnene göre ilk aldığımız kahverengi olanlarda sahteymiş:18:
canım benim buarada bizim son aldığımız ilacın kapsüllerinin rengi krem değil.
ilk aldıklarımız koyu kahverengiydi vede kapsülün içinde bitki olduğu belliydi.
ama son aldığımız ilacın kapsüllerinin rengi açık kahverengi sanki içinde bildiğimiz kahve var gibi.
Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz...(Hz.Osman)
rabbim hayallerinizi bir an evvel gerçekleştirsin inşallah
selam canlarım nasılsınız?
allah daha iyi etsin bende iyiyim şükürler olsun 8 ay sonra arabamTamirden çıktı yarın yokum bütün gün gezicem allah kısmet ederse.o yüzden bugün pc nin başından kalkmıyorum
slm canım nasıl olalım m-sure ile ilgili son gelişmeleri öğrenince sinir oldum...
Allaha şükür biz almamıştık daha ama okadar kişi aldı ve o sahte ilaçları kullandı...
Allah onları bildiği gibi yapsın
inşallah canım çocuklar günahsızdır inşallah konuştukları dua hükmüne geçerde sizde bebeğinize kavuşursunuz.benim yiğenlerimde bana dua ediyorlar inşallah teyzemin ikiz bebeği olur teyzem anne olur v...... Abimde babbam olur .diyorlar bende amin diyorumarkadaşlar bişey anlatacağım size.
Dün bana komşumun 4 yaşında kızı geldi.
Size konuşmamızı aynen aktarıyorum:
Bu kızın yeni kardeşi oldu.
Dedim o pis kardeşini bize ver.(biraz kıskanıyoda kardeşni)
o da olmaz dedi..
Sizinde bebeğiniz olacak dedi...
Bende ne zaman dedim..mmmm şimdi dedi..
Bende ne olacak dedim erkekmi kızmı..
Oda erkek dedi..
Allahım eşimle birbirimize bi bakışımız vardı..
Dedim allahım senmi söyletiyorsun..
Ne büyüksün..
Bize mutluluk sundn dedim...
Sizinle paylaşmak istedim canlarrr.....
Siz ne dersiniz...
inşallah canım çocuklar günahsızdır inşallah konuştukları dua hükmüne geçerde sizde bebeğinize kavuşursunuz.benim yiğenlerimde bana dua ediyorlar inşallah teyzemin ikiz bebeği olur teyzem anne olur v...... Abimde babbam olur .diyorlar bende amin diyorum
iyi akşamlar canlarım,
nasılsınız bakalım görüşmeyeli
fırsat kolluyorum girmek için internete
Neler var neler yok ben yokken neler oldu?bişey kaçırdım mı?
Sayfalar nasıl ilerliyor böyle aman allahımmmmm
canım benim hoşgeldin kendini çok özletiyorsun.ama önemli olan can sağlığı inşallah bol bol para kazan tedavinize başlarsınız .fbyildiz arkadaşımızın eşinde 2000tane sperm çıkmış şimdilik tek haber bu .birde türkiye de satılan m sure ilaçlar sahteymiş aklıma gelen şeyler bunlar
iyi akşamlar canlarım,
nasılsınız bakalım görüşmeyeli
fırsat kolluyorum girmek için internete
neler var neler yok ben yokken neler oldu?bişey kaçırdım mı?
sayfalar nasıl ilerliyor böyle aman Allahımmmmm
ne! Msureler sahte miymiş..
Yuh artık ya.
Bi de dünyanın parası...insanlar dişinden tırnağından artırıyor o paraları...
Onca umut bağlıyorlar..
Birileri gelip parasına para katmak için insanları enayi yerine koyuyor...
Ben ne diyeyim artık((
buarada fbyıldız adına çok sevindim..darısı başımıza.....
Böyle güzel haber almayalı uzun süre olmuştu değil mi?
Bize de umut oluyor işte......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?