Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canımmmm...
seni tabiki en iyi biz anlarız...
bizde aynışeyleri yaşamadık mı??
doktor eşime sperm yok dediğinde ister istemez güldüm..
dedim içimden kesinnnn bi yanlışlık var..
bizde benim için dra gitmiştik.
o gitmeyecekti bile.
sperm testinin nasıl verildiğini şartını falan bilmiyorduk...
ahhh..
ama Allahımm......
ne ne ne değişik bi gündü o...
o evden nasıl çıktık...
aynı eve akşam nasıl girdik....
hiç bilmiyorum....

canım ne yollardan ne sıkıntılardan geçtiniz ve allahın izniyle sabrınızın ve emeklerinizin karşılığını aldınız...
allaha şükür 2000 spermi gördünüz...
spermler gün be gün daha da artacak
ve en kısa zamanda bebişinize kavuşacaksınız
rabbim aşamalara gelmeye bizede nasip eder inş

ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------1 meryem
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------6 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 meryem
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------2 meryem
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

öyle işte canlarım :) o zaman olayın şoku vardı üzerimizde şimdi alıştık yavaş yavaş tabiki... çok zordu ilk duyduğumuzda içimiz yanmıştı sonrasını da sizler biliyorsunuz... buradan destek aldım sizlerle dertleştim hastalığımızı kabullenmemiz daha kolay oldu.

o değil o zaman hiç bişey bilmezken şimdi prof. olduk çıktık hey allahım ya
ben sperm nedir sayısı ne işe yarır test nasıl verilir çocuk olması için spermin sayısı kalitesi ne olmalı hiç ama hiç bişey bilmiyordum ki... ama başa gelince öyle de güzel öğreniyorsun ki...
çok şükür ki burası var da birbirimizden birşeyler öğreniyoruz. oturduğumuz yerde kimse gelip de şunu kullanın iyi geliyormuş demiyor sonuçta.. ben bugün benimle aynı durumda olup da sayısı çıkan sonrada hareketsizken hareki olup tüp bebek yaptıran ve hatta hamile kalan arkadaşı buldum burdan iğne kullanarak hareketi ve sayıyı arttırmışlar bunu öğrendim mesela.
şimdi iğne peşine düşücem acaba bizde iğne kullanabilir miyiz şu aşamada diye. burası olmasa nerden alıcam ki bu bilgiyi...

bir de farkındaysanız hepimiz belli seviyelerde insanlarız az çok anlaşılıyor bu. rabbim bize bu özelliği araştırma yeteneğini bu rahatsızlığımızla haşır neşir olurken kullanalım diye mi verdi acaba... çok şükür allahıma herşey güzel olacak inşalllah.. hepimiz alıcaz mükafatımızı

Son düzenleme:
kızlarr !!çok üzgünüm.sonucum negatif.biraz fazla ümitlendim galiba.bir daha ki denemeye inşallah.allah hepimizin yardımcısı olsun..

canım üzüldüm üzülme diyeceğim ama biliyorum işe yaramıyacak inş. birdahaki denemede olumlu sonuç alırsın her şeyde birhayır vardır. amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun

kimse yok mu herkes kocalarıyla mutlu bir hafta sonu geçiriyor ne güzel biz eşimle iki gündür küsüz her zaman oluyor iyne anası doldurmuş üzerime gelince ben de batladım

ahhh canım ilk öğrendiğimizde hepimiz böyleydik bu topik sayesinde azo yu kabullenip çaresini aramaya başladık ne kadar güzelki 2000 i buldun o kadar çok sevindik kişimdi spermlerin hareketleri artacak ve canım ben inanıyorum sen doğal yoldan hamile kalacaksın allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş inş. bizimde böyle olur sayılar binlerden milyonlara doğru hızla artar

kimse yok mu herkes kocalarıyla mutlu bir hafta sonu geçiriyor ne güzel biz eşimle iki gündür küsüz her zaman oluyor iyne anası doldurmuş üzerime gelince ben de batladım

betülcüm canım neoldu niye bukadar üzdü kocişin seni

......
ah canım kıyamam sana kaynanan yüzünde küsme kocana bak kaynanan daha mutlu olur.....bu kaynanaları birtülü anlamıyorum insan evladının üzülmesiyla nasıl mutlu olur hayret

betülcüm canım neoldu niye bukadar üzdü kocişin seni

ayy öldüm zandettim bıktırdı anası ne derse o görümcem ne derse o beni saymıyor bile ya ben bir anneme gitiyim kayınvalidem kriz geçirir hep telefon telefona arara dururbizi şuraya götür garim bizde yemeyi eryemez hep giteriz onada yaranamayız bir suraT konuşmaz bile niye anana gitiyon niye sen ortayı unudacaksın ayyy burnudan getiriyorlar eşimde onlara dönüyor bana yükleniyor

......
ah canım kıyamam sana kaynanan yüzünde küsme kocana bak kaynanan daha mutlu olur.....bu kaynanaları birtülü anlamıyorum insan evladının üzülmesiyla nasıl mutlu olur hayret

biz onların evlatı degiliz geliniz ayyy bıktırıyor kız geçen gün eşim hastaydı bizde onları teyze koyacak eşimile hastaneye gitcektik kaynana oglum bizde gitelim diye tutturdu gari onlarla gittik hastaneye ben eşimin koluna girmişim yürüyoruz oda arkamızdan geliyor ben kayıt işlemleri yaptırırken arkama bir baksam ki kaynana eşim kolunda bana bakar beni bir gülmek tutdu anladamam biz eşimle yan yana gelelim hepen aramızda biter

ah canım ya kıyamam
neyazıkki bi çok kayınvalide oğlunu geliniyle paylaşamıyor
kıskançlık duygusuyla gelinlerine yapmadıklarını bırakmıyorlar
oysaki sadece gelinleri değil kendi evlatlarıda üzülüyor...
ama onlar hırsları ve kıskançlıkları yüzünden gözleri hiçbişeyi görmez oluyor...
aklı başında bi kayınvalide geliniyle iyi geçinir oğluyla mutlu olmaları için elinden geleni yapar...
bi annenin evladını mutlu görmekten başka bi arzusu olabilir mi ki ??
ama nerdeeee senelerdir aynı tas aynı hamam
bu kayınvalideler hiç değişmiyor hep aynılar
allaha şükür benim öyle bi derdim yok kayınvalidemden memnunum ama neyazıkki genel olarak bu hep böyle...
en büyük kabahatli eşin bence ailesi böyle art niyetli davranıyorsa onun dengeyi kurması gerekiyor...

Son düzenleme:
onlar ne derse desin hiç birşey yok ama ben bir şey diyim hepen suçlanırım bu yüzden iki gündür konuşmuyorum ne yapsanda bile biyorum

ah canım hepsi aynı kıskançlıktan çatlıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…