Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz...(Hz.Osman)
rabbim hayallerinizi bir an evvel gerçekleştirsin inşallah

canım ne güzel bi sözmüş bu inş bizim içinde öyle olur

canım dediğin gibi olmuş olabilir...
yada yanında başka şeyler kullanmışlardır sonuç iyi çıkınca m-sureye bağlamışlardır bilemeyiz...
ama önemli olan insanlara ne olduğu belli olmayan bi kutu sahte ilacı satmaları
insanları kandırarak elde ettiği paralar yaramasın inş ki öyle olacağına da eminim

canım tertemiz bi ağızdan çıkan bu sözler inş dua niyetine geçer...
rabbim kabul etsin inş

kızlar daha önce ki m-sureler örjinaldı. fakat son 3 aydır satılan m-sureler sahteymiş. bugün için türkiyede orjinal m-sure yokmuş.

tünaydın kızlar hepinizin güzel bi hafta sonu geçirmenizi diliyorum

kızlar daha önce ki m-sureler örjinaldı. fakat son 3 aydır satılan m-sureler sahteymiş. bugün için türkiyede orjinal m-sure yokmuş.

saol canım ben dün kaan hocaya bu konuda mail attım ve m-sureyi kullanmak istemediğimizi yazdım...
bize başka bi ilaç önermesini istedim bakalım ne cevap gelecek...

tunayyyyyyyyydıııııınnnnnnnn kızlar
hepımız guzel bı gun gecırelım allhın ıznıyle

kızlar orjinal m-sure türkiyeye gelene kadar beklemekten başka çare yok. yurtdışından sipariş verdik. fakat geri gönderdiler. gümrükten geçmiyormuş.

afiyet olsun şifa olsun canım
bende çıkmak zorunda kaldım canım.
inşallah canım baklım yarın o dr ne diyecek bu guatr için
sperm testimizi belki erteleriz canım ilaçlar varya kullandığımız onun için 1 ayı tamamlamasını bekleyebilirz. aralık ayı ortalarında yaptırabilirz.
tabi daha karar vermedik ama kesin bişey çıksın diye ertelemeyi düşündük. hayırlsıı olsun artık.

bu bir duadır inşallah canım o yaşındaki bir çocuk içinden geçenleri söylemiştir. inşallah kabul olur.
seninde kısa zamnda bebeğin olur

hoşgeldin canımmm
işten güçten zor fırsat buluyorsundur normal canım sen iyi olda biz senin arada bir gerip ben iyim demen bizim için yeter.
herşey bebişlerimiz için.

tünaydın canlarım hayırlı hafta sonu geçirmeniz dileyiğle

tünayıdnnn canımmm inşallah güzel bir hafta sonu olur.
sende arabanla gez bugün bol bol

tünaydın kızlar hepinizin güzel bi hafta sonu geçirmenizi diliyorum
tünaydın canımmmm
sende çook güzel bir hafta sonu geçirirsin inşallahhh bol bol dinlen yarın malum bıdırcıklar seni çok yoracaklar.

tunayyyyyyyyydıııııınnnnnnnn kızlar
hepımız guzel bı gun gecırelım allhın ıznıyle

tünaydınnn tatlımm
inşallahhh çok güzel bir gün geçirirz.

canım tertemiz bi ağızdan çıkan bu sözler inş dua niyetine geçer...
rabbim kabul etsin inş
inş...
aminnn...

bu bir duadır inşallah canım o yaşındaki bir çocuk içinden geçenleri söylemiştir. inşallah kabul olur.
seninde kısa zamnda bebeğin olur
.

aminnnn inş...

en kısa zamanda hepimizin bebişleri olur....

niye kimse yok..
dedim kızlar sayfalarca konuşmuştur bakayım ama nerde...
kimsecikleri bulamadım...
hepiniz pazar gezmesine mi gittiniz canlar bu soğukta.
biz dışarı burnumuzu uzatmadık valla....

kızlarr !!çok üzgünüm.sonucum negatif.biraz fazla ümitlendim galiba.bir daha ki denemeye inşallah.allah hepimizin yardımcısı olsun..

kızlarr !!çok üzgünüm.sonucum negatif.biraz fazla ümitlendim galiba.bir daha ki denemeye inşallah.allah hepimizin yardımcısı olsun..

canımm.
çok üzüldüm....
Allah yar ve yardımcın olsun...
demekki zamanı gelmemiş daha..
bi dahaki sefere inşAllah tutar.
bol bol dua et...
Rabbim hepimize göstersin o güzel günleri...

canım çok üzüldüm hepimiz ümitlenmiştik ama demekki daha zamanı değilmiş...
kolay değil tabiki üzüleceksin ama neolur acını yaşa ve sonrasında kendini toparla...
senin güçlü olman lazım gelecek bebişlerin için...
rabbim en kısa zamanda bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin...
dualarım seninle inş bidaha ki denemeniz hayırlısıyla sonuçlanır...

Merhaba cnnm kullanacagın ılacın ısmı nedır boyle fayda saglayan ormekler duyunca ınsan denemek ıstıyo yanıtını merakla beklıyorum Rabbım hepımıze sıfa versın.

merhaba Seda kullanacağımız ilacın ismi Argin Max internetten araştırmasını yapabilirsin. Dillerim her şey gönlünce olur ve sıkıntılardan biran önce kurtulursunuz.

Son düzenleme:

yarın döner dönmez bizi haberdar et olur mu ben merakla güzel haberlerinizi bekliyeceğim...
bebekimm siz kendinize nezaman uygunsa ona göre yaptırın testinizide...
sonuçta bi tedavi görüyorsunuz ve onun sonucunu görmek daha mantıklı...
bizde bugün kocişle gezdik biraz yeni geldik bi gireyim dedim ne var ne yok...

niye kimse yok..
dedim kızlar sayfalarca konuşmuştur bakayım ama nerde...
kimsecikleri bulamadım...
hepiniz pazar gezmesine mi gittiniz canlar bu soğukta.
biz dışarı burnumuzu uzatmadık valla....

ee tatlım bugün pazar herkes kocişiyle gezmelerde
olsun sizde evin keyfini çıkarmışsınızdır kocişinle önemli olan birarada olmak değil mi

merhaba Seda kullanacağımız ilacın ismi Argin Max internetten araştırmasını yapabilirsin. Dillerim her şey gönlünce olur ve sıkıntılardan biran önce kurtulursunuz.

merhaba canım.
bende sormuştum sana bu ilacı kullanan arkadaşının eşi de azo muydu diye.
sanırım görmedin yazdığımı...

hayırlı akşamlar kızlar ben geldim.. ilk öğrendiğimde konu açmışım 4 ay önce

Dün çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Hep bir başkasının başına gelir sanırdım hep bize uzak sanırdım ama başıma geldi işte rabbimin ne göstereceğini bilemeyiz.
Ben 1 yıllık evliyim pko rahatsızlığım nedeniyle tedavi görüyorum ama çok şükür tahlillerim herşeyim normal sadece adet düzensizliği vardı bende. Artık bir yıl olduğu için doktorum tedaviye başlayalım dedi ve yumurta uyarıcı haplara başlayacaktık çatlatma iğneleri vs. Ama eşimdende sperm testi istedi. Ben tahlillerde eşimde sorun olsa da önemli bişey olmaz diye düşünüyordum belki sperm sayısı falan az olur diye düşündüm eşim ise görür de bakarsın aşkım sorun kesin bende dedi ben susturdum. Hayır bitanem öyle konuşma olur mu öyle şey. Sende çıkmasın yine bende olsun benim problemim kolay çözülür erkek olduğun için seninki uğraştırıcı olur tedavi şansız çok az yine sende olmasın dedim. Dün eşim sperm testi verdi 2 saat beklemek benim için ölümdü. Ve sonucumuzu aldık evet kağıda baktım şok oldum olamaz nasıl yani herşey kocaman bir "0".... Allahım şaka mı bu... burada değer yazması lazım nasıl yani 0 olur diyorum.
sperm sayısı 0 sperm hareketi 0 sperm hızı 0.... şaka gibi ya.... Sorun bende sanırken meğer en büyük sorun eşimdeymiş. Yıkıldık eşim çok üzüldü. Yavrum hala da üzülüyor elimden geldikçe destek olmaya çalışıyorum. bugünde dopler verdiler renkli eşim çekildi çok şükür varikosel falan çıkmadı. tahlilleri de normal. En azından o biraz içime su serpti.Ama sperm yok 0.....
kendi doktoruma gösterdim dayanamadım ağladım. Sorun bende sanırken eşimde çıktı asıl dedim tutamadım kendimi hıçkırıklara boğuldum doktorun ve asistanın yanında. Allahıma şükürler olsun ona inancım sonsuz bu da bizim sınavımız ondan gelen herşeye razıyım. o ne verirse versin.... Ama işte hiç ummuyordum eşimden beklemiyordum.... Allahım sen kimseyi çaresiz bırakma....
Canım ailem yanımda değil annem uzakta üzülüyor ben burada elin memleketinde. eşime tenbihledim kimseyle paylaşma psikolojimi düşün nolur diye. daha bir yıllık evliyiz kimsenin bişey bilmesine ihtiyacımız yok. çok ileride duysunlar. tüp bebeğe girişirsek öğrensinler. Ama şimdi üvey kaynanamı ve eltimi sevindirmeyelim nolur dedim. Onlar kına yakarlar biliyorum. Öyle üzgünüm ki.
Eşime nasıl destek olacağımı şaşırdım. o demek ben demek bunun ayrısı gayrısı yok. Rabbim nasip ederse ikimize edecek etmezse ikimize de etmeyecek.
Doktorum çok iyi bir doktor bulmanız lazım belki eşinden canlı sperm bulabilirler dedi şansınız çok az dedi. Öyle kötü oldumki ağlarken eşim odaya girdi beni gördü hiç bişey yapamadım o da bişey diyemedi. Kıyamam ben ona öyle üzüldü ki çocuğumuz olmayacak diyor. ben biliyordum içime doğdu dedi. Doktorum ilaç verdi bir de arı poleni mesir macunu fındık fıstık ye gel 20 gün sonra tekrarlayalım testi dedi. Allhım nolur biraz değer çıksın umut olsun bize de... Öyle zor süreçler ki ne yapacağımı bilemiyorum kestiremiyorum. Çaresiz hissediyorum kendimi. Tüp bebek nerde yaptırmak lazım en iyi neresi. maliyetler nedir hiç bişey bilmiyorum. Allahım zor da olsa tüp bebekle bir tane verir mi acaba... biz ömür boyu çocuk yüzüne hasret mi olucaz. Dün misafirimiz geldi akşama onları iptal etmek istemedim yine de moralli oldum hep minik bebeklerinden bahsettiler allah size de versin dediler yokluğunu aratmasın dediler eşimle ben birbirimize baktık.... Bilemezdiler ki yaramıza bastılar.... Allahım herkese derman versin bu da bizim derdimiz dermansız bırakmasın... Nolur akıl verin tavsiye verin moral verin çok yanlızım kimseyle paylaşamam şuan annem biliyor bir tek. ben hala konduramıyorum hala olayın ciddiyetini yaşayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…