onlar ne derse desin hiç birşey yok ama ben bir şey diyim hepen suçlanırım bu yüzden iki gündür konuşmuyorum ne yapsanda bile biyorum
güzeldi canım pazara filan gittik şimdide ütü yapcam
inşAllah....öyle işte canlarım :) o zaman olayın şoku vardı üzerimizde şimdi alıştık yavaş yavaş tabiki... çok zordu ilk duyduğumuzda içimiz yanmıştı sonrasını da sizler biliyorsunuz... buradan destek aldım sizlerle dertleştim hastalığımızı kabullenmemiz daha kolay oldu.
o değil o zaman hiç bişey bilmezken şimdi prof. olduk çıktık hey allahım ya
ben sperm nedir sayısı ne işe yarır test nasıl verilir çocuk olması için spermin sayısı kalitesi ne olmalı hiç ama hiç bişey bilmiyordum ki... ama başa gelince öyle de güzel öğreniyorsun ki...
çok şükür ki burası var da birbirimizden birşeyler öğreniyoruz. oturduğumuz yerde kimse gelip de şunu kullanın iyi geliyormuş demiyor sonuçta.. ben bugün benimle aynı durumda olup da sayısı çıkan sonrada hareketsizken hareki olup tüp bebek yaptıran ve hatta hamile kalan arkadaşı buldum burdan iğne kullanarak hareketi ve sayıyı arttırmışlar bunu öğrendim mesela.
şimdi iğne peşine düşücem acaba bizde iğne kullanabilir miyiz şu aşamada diye. burası olmasa nerden alıcam ki bu bilgiyi...
bir de farkındaysanız hepimiz belli seviyelerde insanlarız az çok anlaşılıyor bu. rabbim bize bu özelliği araştırma yeteneğini bu rahatsızlığımızla haşır neşir olurken kullanalım diye mi verdi acaba... çok şükür allahıma herşey güzel olacak inşalllah.. hepimiz alıcaz mükafatımızı
iyiydi canımm..iyi akşamlar kızlar nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçti
ah be tatlım nedir senin bu kaynanandan çektiğin...kimse yok mu herkes kocalarıyla mutlu bir hafta sonu geçiriyor ne güzel biz eşimle iki gündür küsüz her zaman oluyor iyne anası doldurmuş üzerime gelince ben de batladım
betulcum cnm zamanla alısırsın o senı sevıyor kayınvalden ama oglunu senden kıskanıyorayy öldüm zandettim bıktırdı anası ne derse o görümcem ne derse o beni saymıyor bile ya ben bir anneme gitiyim kayınvalidem kriz geçirir hep telefon telefona arara dururbizi şuraya götür garim bizde yemeyi eryemez hep giteriz onada yaranamayız bir suraT konuşmaz bile niye anana gitiyon niye sen ortayı unudacaksın ayyy burnudan getiriyorlar eşimde onlara dönüyor bana yükleniyor
cnm sabırlar dılerım ama bu asmaya gelmek bıle guzel bence cunku ben o gunlerı hayal edıyorumkızlarr !!çok üzgünüm.sonucum negatif.biraz fazla ümitlendim galiba.bir daha ki denemeye inşallah.allah hepimizin yardımcısı olsun..
arkadaslar cumartsi sperm testi yaptiricaz bursada guvenilir bi yer bilen varmi ? birrde yikamali yontem diye bisey varmis biz azo lularda bu yontemi kullanabiliyormu?
ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------1 meryem
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------6 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 meryem
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------1 meryem
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------2 meryem
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 meryem suresi kaldı okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar...
haydi canlar surelerimizi okuyup dua edelim..
fbyıldızı arkadaşım merhaba!daha evvel bana msj yazmıştın özelden.msj bölümünü çok geç farkettim.ve özelden mesaj yazamıyormuşum henüz.kusura bakma.ne aşamadasınız şu anda.ben ilk tüp bebek denememi yaptım.sonucu bugün aldım.negatifti.eşimde obstrüktif azosermi var.yani tıkanıklığa bağlı.tesa ile 3 ay evvel 2000-3000 sperm bulundu.hormonları da normal düzeyde idi.böle bir durumda tıkanıklığın giderilmesi için ilaç ya da ameliyat vs var mı ?bunu araştırıcaz.bize yok diye hemen tesa yaptılar.ancak ilaç tedavisi falan okuduk internetten.yazını okudum.siz ne aşamadasınız şuanda canım?
i
canım şu yakın arkadaşının eşinin kullandığı ilaçı bizede söylermisin..
burda ilaç isimlerini söyleyebiliyoruz.
merhaba canım.
bende sormuştum sana bu ilacı kullanan arkadaşının eşi de azo muydu diye.
sanırım görmedin yazdığımı...
canım yeterince sıkıntımız var eşinle tekrar bi konuşmaya çalış...
artık ayrı bi aile kurduğunuzu ve kendi ailesinin size bukadar müdahale etmesine izin vermemesi gerektiğini anlat...
ne bileyim konuşarak eşinin yanlışını anlamasına yardım et...
inş hatasının farkına en kısa zamanda varır...
canım arkadaşım sen yeni evli sayılırsın ben 7 senedir daha yeni yeni birşeyleri düzene sokmaya ve kendi hayatıma karıştırmamaya başladım.bu işler öyle kolay değil.eşimi kaynanam görümcelerim doldururdu bende seslerini duyardım eşim gelirdi bana patlardı olmayan şeyler yüzünden en sonunda benim hakkımda konuştuklarını duydum gittim kapısını çaldım.kendisine hakkımı helal etmediğimi oğlundan boşanacağımı ve evlerinide ellerinden alıp kimsesiz çocuklara bağışlayacağımı söyledim.ödü kopmuştu.tabi halen atıp tutar ama eskisi gibi benimle aşık atmaya çalışmıyor.sende eşine kendini kanıtla annesi ne derse desin her zaman senin haklı olduğunu annesinin sadece kaynanalık damarının tuttuğunu düşünmesini sağla.bu biraz zor beraberinde daha çok kavga ve huzursuzluk getirecektir.ama ergeç sana değer vermeyi öğrenecekler.tecrübe konuşuyor.hmtnz bu kayınvaldeleri ne yapalım yüz verdikçe tepemize çıktı valla bundan sonra akıllandım hiç yüz vermiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?