Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bana inanmıyor bende yüz vermiyorum bakalım kaç gün dayanacak ya ALLAH SANA HAYIRLI EVLATLAR VERSİN HİÇgülesim yoktu

amannn o temizlik bitmez ALLAH YARDIMCın olsun yardım edebilirim

canım benim Allah razı olsun yardıma değilde bir kahve içmeye gelmeni çok isterdim ama gönüllerimiz bir olsun bu arada sen canını sıkmaktan vazgeç .geçen gün fbyıldız arkadaşa eşine surat asmamasını söylemiştim ama sana söyleyemiycem.eşine sana değer vermeyi öğrenene kadar ve ailesine ezdirmeyi bırakana kadar surat asabilirsin.inan benim çektiklerimin yanında sen hiç bir şey çekmemişsindir.ama olsun ben her zaman onlar cahil olduğu için böyle davrandığını düşünüyorum.

amin Rabbim bizede nasip eder inş..
siz kullanın bakalım.
inşAllah faydasını görürsünüz.
biz şimdi ilaçlara bayagı yüklendik..
hepsini birikte alması da sakıncalı.
eğer kullandıklarının fayda göremezse düşünürüz artık...

öğrenirsin canım..
bende 2-3 aydır takip ediyorum topiği.
gire gire alışıyo insan.
sende alışırsın.
ama bu topik bağımlılık yapıyo valla benden söylmeesi..
güzel şeyler oluyo topiğimizde Allaha şükür.
umudumuz artıyo....
yalnızlığımız gidiyo...
herkes birbirinee dua ediyo ...
bizde dualara katılıyoruz.

baharcım merhaba canım..
comviteksi ilk defa duydum canım.
hepimizin tedavisi farklı olduğu için hoca farklı şeyler öneriyo herkese..
bizim içinde klomenin önemli olduğunu söylemişti mesela.
m-sureyi ilk önerdiğinde bulabilirseniz kullanın demişti mailinde.
bulduk ama pek işe yaramadı gördüğümz üzere...
malum olaydan dolayı..
sen çok takma kafana.
com viteksi önerdiyse onu araştır al.
ben az öncce baktım tanıdık olarak içinde ginseng ve trebilis terteris i gördüm...

canlarımmmmmm..
çıkıyorum ben..
ders başına geçiyorum valla...
hepinizi kocaman öpüyorum...
kendinize ve eşinize çoook iyi bakın..
bugün pozitif,mutlu bi insan oldum çıktım..
hava güzel ondan sanırım...
allah bozmasın inş....

oh oh oh agzına saglık arkadaş sesin çıkmadıkça zaten tepene çıkıyorlar nerde kötü kaynana varsa allah belasını versin eştikleri çukura kendileri düşsün ..dün annemgile gittik annem kaynanamın kız kardeşi orda kaldı bu hafta yok çok şükür eve geldik eşimle büssürü kavga ettim sinirimden mide agrısından kıvrandım 2-3 de yatakta aglıyordum bi yandan acıdan biryandan kavganın tesiri içine at at iç hastalı yapıyorlar insanı ay bii gitse valla fakire sadaka vercem belki bu laflarımı hayıflıcaksınız bak bak kaynanasını istemiyor gibi düşünenler olacak ama bildiğiniz ğibi degil allah kimseye vermesin böylesini bana verdiiii ..

merhaba ;kaan bey bu tür ilaçların destek amaçlı olduğunu yazmış benim içim rahatladı açıkçası. önerdiği ilacı alacağım :)) gönderdiğim maile cevabını aynen size aktarıyorum arkadaşlar sizinde içiniz rahat olsun yani olmazsa olmaz değilmiş şu M-Sure :)))) eşimin testosteron seviyesi minimumun biraz altında bu sebeple erkeklik hormonunu harekete geçirecek bir nevi mesir macunu etkisi yapacak bir şeyler lazım galiba :))) hadi hayırlısı.

Kaan beyin cevabı;

"M Sure yerine com Vitex adlı bir ilacı kullansanız da olur, benzer içeriğe sahip. Bu olmazsa, Argin max'ı alabilirsiniz.
Endişe etmeyin. Bu tür ürünler esas tedavinize sadece destek amaçlıdır.
Saygılarımla.
Dr. Kaan AYDOS"

canım benim hayıflamak ne demek yapacağımız tek şey Rabbimden senin benim ve herkes için sabır dilemektir.ben sizleri çok iyi anlıyorum ama Allah'ın izniyle bu hafta sohbet hocamızın öğrettiği şeyi yapıcam bundan sonra benim hakkımda konuştuğunu duyduğumda.yada huzurumu kaçırdığı zaman kendisine en güzel yemeğimi yada tatlımı yapıp göndericem.senin bana verdiğin cennet hediyenin sevaplarının yanında bende sana bu hediyeyi göndermek istedim diycem hem benim hakkımda konuştuğunu bildiğimi anlayacak hemde kavga etmeden huzurum kaçmadan onun haddini bildirmiş olucam

canım benim ben seni yeni gördüm topiğimizin yeni üyesisin sanırım.hoş geldin tedavin hayırlı olsun sizin azo sebebi hormonal mi?

üzülme benimde eşim tese ameliyatı olduktn sonra 1 aya yakın bana yaklaşmadı sonra yavaş yavaş yaklaştı. sanırım kafalarında üreme düşüncesi bir anda silindi :)) eskiden aşırı istek olmaması ilginç aslında bitkisel ilaçlarla takviye edildiğinde eskiye döner heralde. ilaç filan kullanmaya başladınız mı? biz henüz başlamadık zaten temmuz ayında öğrendik durumu biraz zaman verdik kendimize şimdi başlayacağız bakalım :)) yaklaşan olmaktan bıkma uzanma sinirlerini de bozma bence. şuan onların ilgiye ihtiyacı var senin eşinden soğumadığını görmesi eşinin hoşuna gidecektir. üzme kendini. olur mu? :)
şunu da kabul edelim doğal yolla sperm çıkışı şu aşamada olmayacak illa bir desteğe ihtiyaç var bu sebeple cinselliğinizin tadını çıkarın düşünsene yasaklar koymadan hamile kalacakmıyım kalmayacakmıyım korkusu olmadan dilediğinizce yaşayabileceksiniz :) biz tam 7 yıl korunduk çocuğumuz olmasın diye meğer zaten olmuyormuş traji komik değil mi :))) onca yıl korunmak için harcadığımız çabaya üzüldük. şimdi kafamızda bedenlerimizde rahat. çocuk içinde kısmet diyoruz, inşallah gönlümüzdeki olur.

canım benim ben seni yeni gördüm topiğimizin yeni üyesisin sanırım.hoş geldin tedavin hayırlı olsun sizin azo sebebi hormonal mi?

teşekkür ederim :)
hoşbuldum.
azo durumunu temmuz ayında öğrendik. doktor sperm üreten hücrenin olmadığını söyledi doğuştan üreme kanallarının olmadığını söyledi ama bir ihtimal tıkalı kanalda olabilir biyopsiye parça gönderelim dedi. gönderildi sperm üreten kanalın olduğunu ve sperm üreme hücrelerinin mevcut olduğu görüldü. aslında biz ameliyattan hemen sonra açıkçası 2-3 dak içinde durumu kabul edip çocuk esirgeme kurumuna başvurmaya gittik evraklarımı hemen hazırladık ve esirgeme kurumundan bir bebek almak için başvurduk. daha sonra annem sayesinde Kaan bey ile tanıştık. raporlarımıza ve hormon durmunu gösterir raporu inceledi ve bir kaç ilaç kullanımıyla 6 ay içinde çocuğunuz olabilir dedi şaşırdık deneyelim ne kaybederiz dedik olmazsa zaten olmuyor hayat devam ediyor dedik. eşimle kaan beyin önerilerini uygulamaya henüz başlamadık başlayacağız. kısmet işte,her şeyin hayırlısı,inanın bu konu bizi çok üzmüyor eşim ve ben dermanı olmayan derde düşmediğimiz için allaha şükrediyoruz. hormon raporunda testosteron oranı düşük çıktı sanırım sorun ordan kaynaklanıyor verdiği ilaçlar bu hormonu yükseltmeye yönelik. bakalım neler olacak :)
sizin durumunuz ne? nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz?

canım benim iyi olacak hastanın doktoru ayağına gidermiş derlerye doğrudur.kaan hocada burda ki arkadaşların eşinin çoğunun doktorudur.peki sizin testesteorn hormonu düşükmüş.fsh değeri yüksek mibirde testislerinin botuyut nasıl bunlar hakkında bilgin varmı*benim eşimidede genetik azo var.bizde kısmetse bu ay tedaviye başlamayı düşünüyoruz.ben 7 senelik evliğim ama şimdiye kadar azo sebebimiz belli değildi.genetik test sonucu öğrendik.şimdide kısmetse tedaviye başlıycaz zor zamanlar geçirdik.rabbim hepimizin şifasını tez zamanda versin inşallah

fsh değeri normal,testislerinin boyutu derken valla anatomisinden bahsediyorsan normal görünüyor hiç bir doktor bu konuda birşey söylemedi gerçi biz sperm testinde sperm bulunamayınca bir tüp bebek kliniğine gittik ve tese ameliyatı için başvurduk, hemen yaptılar sonucu 10 gün içinde biyopsiyle beraber verdiler. yani anladığım kadarıyla eşimin hormonal sıkıntısı var genetik birşeyler olup olmadığı konusunda ise dediğim gibi bu tarz araştırmalar o biyopside yapıldı olsa söylenirdi diye düşünüyorum. bizde 7 yıldır evliyiz ve 7 yıl çocuğumuz olmasın diye korunduk meğer çocuğumuz olmuyormuş boşuna bedenimizi sıkıntıya sokmuşuz yani :)) dediğin gibi inşallah tez zamanda şifamızı buluruz. bizde bu ay başlayacağız. dilerim en kısa zamanda iyi sonuçlar alırız, sıkıntılarınızın biran önce bitmesini dilerim. hep söylerim iyi insanların çocukları olmalı sizinde olacak inanıyorum içini ferah tut,Allah herşeyin en iyisini bilir ve verir.

canım genetik test ayrıyeten kana bakılarak yapılıyor.üstelik onunda çeşitleri var.testin sonucu 1 ay sonra çıkıyor.sizin yaptırdığınız test farklı testisten parça alıp sperm hücrelerine bakılmıştır.hakkınızda hayırlısı doğru doktordasınınz ne gerekiyorsa o size yapar.ama sizde ne sabırlıymışsınız 7 sene bebek istememekte bir marifet bence yaşınız küçük sanırım .ben ilk günden bebeğimin olmasını istemişimdir.ama Rabbim neyi ne zaman vereceğini bilir.inşallah dediğin gibi hak edenlerin bebeği olur.kıymet bilmeyenlerde kıymet bilene kadar hasret çekerler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…