Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben çıkyorum kaynanacığıma gidiyorum sizi bırakıp gidemedim
nasıl olsa yapmıştır yemek napıyım bende hazır yemeğe giderim
hepinizi kocamannn öpüyorumm canlarım benimm

valla yaranmak zor benim kayınvalidede bir kaç yıl önce sen beni tatlı dilinle kullanamazsın eşime öyle yapıyomuşum tatalı tatlı onu kullanıyomuşum delimi ne bide 5 yılımız dolduğunda öyle bir çemkirdiki bana çocuk istiyorum torun istiyorum anladınmı öyle çalışıyorum filan diye kendini hint kumaş sanma dedi anaaaam pes dedim ne alakası var eşime havale ettim eşimde o değil ben istemiyorum dedi kızın üstüne gitme filan dedi işte 2 yıl sonrada azospermi olduğu ortaya çıkınca kayınvalide halimi hatrımı bile soramadı utancından (yada ben öyle sanıyorum ) sonra eşim kızın anne olma hakkını elinden alan benim ayrılsak bir başkasıyla çocuğu olma şansı var ne dersin ayrılalım mı demiş annesine anneside kızı ortada bırakmak olur mu hiç hem iyi anlaşıyorsunuz birbirinizi seviyorsunuz o da başkasıyla yapamazki demiş eşimde kıza iyi davran ayrılırsak benimle bu halimde kimse evlenmez demiş bende ne varmış halinde dedim anneme öyle dedim canım benim yoksa biliyorum ben çok yakışıklıyım dedi hınzır hınzır güldü sonra sonra düşündümde Allahım bu derdi verirken belkide kayınvalideme ders vermek istedi kimbilir. Allah dermansız dert vermesin sağlığımız yerde olsun da herşey hallolur değil mi

evlere şenlik kayınvalideleriniz var pek bi maşallahhhhh

ben kaçayım bari kızlar öpüyorum sizleri görüşmek üzere

tabi canım.
Allah dermansız dert vermemiş ki..
Dermanını biz bulmalıyız...
araya araya sora sora...
Rabbim yardımcımız olsun inş..

evlere şenlik kayınvalideleriniz var pek bi maşallahhhhh

ben kaçayım bari kızlar öpüyorum sizleri görüşmek üzere

güle güle canlarım....

aman bebekimmm onların yaptıklarına akıl sır ermez...
hep diyoruz ya inş biz yaşlanınca öyle olmayız

güle güle bebekimmm afiyetle ye kayınvalidenin yemeklerini
sen hergün hazırlıyorsun kocişine...
bigün de o yapsın oğluşuna yemeği yoksa çatlar zaten

saol bitanem
canım oda çok faydalıymış ohhh yesin kocişin şifa olsun...

merhaba arkadaşlar benimde eşim azosperm 4 yıllık evliyiz eşim keçiboynuzu bal fındık falan çok tüketiyor fakat ben arı sütününde çok faydalı olduğunu okudum netten.hata arı sütüne yapılan yorumlarda bir bey azosperm olduğunu fakat arı sütü sayesinde 11milyona çıktığı falan yazmış çok heveslendim aranızda kullanan varmı?yada siz bana neler tavsiye edersiniz

amin amin canım benim seninde verdiğin ümitler öyle az buz değil inan moral oluyorsun anlattıklarınla

bi faydam dokunuyorsa ne mutlu bana tatlım

öyle valla öptüm seni canım bende çıkıyorum spora gideceğiz giyineyimde çıkalım görüşürüz herkese iyi akşamlaaaaaaaaar

iyi akşamlar canım görüşmek üzere

saol bitanem
canım oda çok faydalıymış ohhh yesin kocişin şifa olsun...
amin canım sağolasın..

biz kullanıyoruz canım arısütü bal polen karışımı.
faydası varmış ondan kullanıyoruz.inşAllah Allahın izniyle yarar bu karışımlar eşimize.
kucaklarımız boş kalmaz.

ben çıkıyorum kızlar.
öpüyorum hepinizi..

canım hoşgeldin nezamandır uğramıyordun topiğe...
canım arısütü çok faydalı...
benim eşim 3 tane macun kullanıyor ben sana onların taifini vereyim...

Aktar Hüseyin Ermiş Azospermi çözümü:
Malzemeler :
(tüm malzeler, çekilerek, toz haline getirilmiş olmalı)
* 700 gr bal
* 2 tatlı kaşığı toz haline getirilmiş arnup (keçiboynuzu),
* 2 tatlı kaşığı akırıkarha,
* 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu,
* 1 tatlı kaşığı toz zencefil,
* 1 tatlı kaşığı soğan tohumu,
* 1,5 tatlı kaşığı sahlep,
* 1 tatlı kaşığı kebabe (kebabiye),
* 1 tatlı kaşığı tere tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kimyon,
* 1 tatlı kaşığı günlük sakızı,
* 1 tatlı kaşığı karanfil,
* 1 tatlı kaşığı havuç tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kereviz tohumu,
* 1 tatlı kaşığı tarçın,
* 1 tatlı kaşığı kırmızı ginseng,
* 1 tatlı kaşığı hardal tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kişniş,
* 1 tatlı kaşığı siyah turp tohumu,
* 1 tatlı kaşığı çakşır kökü,
* 50 gr arısütü,
Hazırlanışı ve Kullanımı :
Bütün malzemeleri, cam bir kap içerisinde, tahta bir kaşık ile, loş bir yerde hazırlayın. (Arısütü, güneş veya ışık gördüğü zaman, özelliği bozulduğu için, loş yerde hazırlanması gerekmektedir. ) Karışımı, güneş görmeyen, serin bir dolapta kavanozda saklayın. Akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı, sabah kalktığınızda da 1 veya 2 tatlı kaşığı tüketin. en az 2-3 ay kullanılmalıdır.

bal, çörekotu ve tarçın karışımı:
1 yemek kaşığı çörekotu, 1,5 yemek kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı bal karıştırılır.
Her sabah aç karnına ve yatmadan önce birer çay kaşığı yenilecek.
( canım ben bu ölçüleri arttırarak orta boy bi kavanozu dolduracak kadar yaptım sanırım 4 kat fazlaydı )

bal, polen, arısütü ve propolis karışımı:
1 kilo bal, 250 gr. polen, 50 gr. arısütü ve 25 gr propolis...
sabah akşam 1 tatlı kaşığı yenilecek...
( canım bu karışımın ölüçülerinide istiyorumbebeğimi vermişti... onlar aktar olduğu için biliyorlar...)

canım ben özellile hüseyin ermişin macunu ve polenli karışımın faydası olacağına inanıyorum...
rabbim bian evvel şifa versin eşine inş
canım bu arada siz tedavi görüyor musunuz ???

Tüp bebeği hemen yaptırmak isterseniz diye size bir tedavi başlayamamıştım. Ama bir süre bekleyebiliriz derseniz, lütfen kanda FSH, LH ve Total testosterona baktırıp bir gün randevu alarak gelin, tedavinize başlayalım.
Saygılarımla.

bu maili yollamıs kaan hoca.

canım benim sana daha önce dediğim gibi cevap vermiş kaan hoca...
siz direk tüp bebek için gittiğinizden kaan hoca size tedaviye başlayalım dememiş...
siz nezaman uygun olursanız ozaman randevu alın...
gitmeden bikaç gün öncede testlerinizi yaptırın...
inş herşey yolunda gidecek

kızlar nasılsınız bugün en yakın arkadaşımın hamile haberini aldım hem sevindim hem üzüldüm canım acıyor Rabbim acı bize cocuk nimetini bizlerede nasip et bacılarım komşum hamile yengem hamile arkadaşımdogum yapmak üzere çevremde herkez hamile yıllar oldu içim yanıyor elim hep boş kızlar yaşamak çok zor

inş canım yaa hayırlısı biraz maddi durum düzelsin gitcez suan özeline gidemicem. zaten bugün acayip canım sıkıldı. kayınvalidemlerden yardım istedim olumsuz cvp geldi .bugüne kadar her işlerine koşturdum. hastayken bile yardım etmekten çekinmedim geri çevirmedim. ama bu çok zoruma gitti . Allah büyük yüzümüze bakar da inş bi evlat verir. eşimde o zaman yüzünü göstermicem onlara diyor.bakalım sonuç ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…