ay hiçç güleceğim yoktu valla beklenbir yani yapıyordur.
bütün yaptığım iyilikler kıskançlık olarak anlatılıyordur eminim
kaynanamın bi arkadaşı vardı oğlunun düğünde kına gecesinde kına yakılırken feryat figan ediyormuş demiş kız annesimiisn sen demişler yok oğlan annesiyim demiş ee neden ağlıyon bu kadar demişler oğlumun yanında o kız var demiş
bide bana böle böle dediler diye anlatıyor ya
valla yaranmak zor benim kayınvalidede bir kaç yıl önce sen beni tatlı dilinle kullanamazsın eşime öyle yapıyomuşum tatalı tatlı onu kullanıyomuşum delimi ne bide 5 yılımız dolduğunda öyle bir çemkirdiki bana çocuk istiyorum torun istiyorum anladınmı öyle çalışıyorum filan diye kendini hint kumaş sanma dedi anaaaam pes dedim ne alakası var eşime havale ettim eşimde o değil ben istemiyorum dedi kızın üstüne gitme filan dedi işte 2 yıl sonrada azospermi olduğu ortaya çıkınca kayınvalide halimi hatrımı bile soramadı utancından (yada ben öyle sanıyorum ) sonra eşim kızın anne olma hakkını elinden alan benim ayrılsak bir başkasıyla çocuğu olma şansı var ne dersin ayrılalım mı demiş annesine anneside kızı ortada bırakmak olur mu hiç hem iyi anlaşıyorsunuz birbirinizi seviyorsunuz o da başkasıyla yapamazki demiş eşimde kıza iyi davran ayrılırsak benimle bu halimde kimse evlenmez demiş bende ne varmış halinde dedim anneme öyle dedim canım benim yoksa biliyorum ben çok yakışıklıyım dedi hınzır hınzır güldü sonra sonra düşündümde Allahım bu derdi verirken belkide kayınvalideme ders vermek istedi kimbilir. Allah dermansız dert vermesin sağlığımız yerde olsun da herşey hallolur değil mi
evlere şenlik kayınvalideleriniz var pek bi maşallahhhhh
ben kaçayım bari kızlar öpüyorum sizleri görüşmek üzere
kızlar ben çıkyorum kaynanacığıma gidiyorum sizi bırakıp gidemedim
nasıl olsa yapmıştır yemek napıyım bende hazır yemeğe giderim
hepinizi kocamannn öpüyorumm canlarım benimm
ay hiçç güleceğim yoktu valla beklenbir yani yapıyordur.
bütün yaptığım iyilikler kıskançlık olarak anlatılıyordur eminim
kaynanamın bi arkadaşı vardı oğlunun düğünde kına gecesinde kına yakılırken feryat figan ediyormuş demiş kız annesimiisn sen demişler yok oğlan annesiyim demiş ee neden ağlıyon bu kadar demişler oğlumun yanında o kız var demiş
bide bana böle böle dediler diye anlatıyor ya
kızlar ben çıkyorum kaynanacığıma gidiyorum sizi bırakıp gidemedim
nasıl olsa yapmıştır yemek napıyım bende hazır yemeğe giderim
hepinizi kocamannn öpüyorumm canlarım benimm
ne güzel.Allah bozmasın
güldüm ben okuunca belirtmek istedim
inş. şifa olur.
benimkinin canıda trabzon hurması diyolarya ondan çekmiş hafta sonu almış.
iki akşamdır aşkım meyve yiyelimmi diyo.
onu yiyoruz.
bazeen insanların canının cektiği şeyyde şifası vardır derler.
hiç ikiletmiyorum.
getiriyorum yiyoruz.
şifa olsun eşime inş..
amin amin canım benimseninde verdiğin ümitler öyle az buz değil inan moral oluyorsun anlattıklarınla
öyle vallaöptüm seni canım bende çıkıyorum spora gideceğiz giyineyimde çıkalım görüşürüz herkese iyi akşamlaaaaaaaaar
amin canım sağolasın..saol bitanem
canım oda çok faydalıymış ohhh yesin kocişin şifa olsun...
biz kullanıyoruz canım arısütü bal polen karışımı.merhaba arkadaşlar benimde eşim azosperm 4 yıllık evliyiz eşim keçiboynuzu bal fındık falan çok tüketiyor fakat ben arı sütününde çok faydalı olduğunu okudum netten.hata arı sütüne yapılan yorumlarda bir bey azosperm olduğunu fakat arı sütü sayesinde 11milyona çıktığı falan yazmış çok heveslendim aranızda kullanan varmı?yada siz bana neler tavsiye edersiniz
merhaba arkadaşlar benimde eşim azosperm 4 yıllık evliyiz eşim keçiboynuzu bal fındık falan çok tüketiyor fakat ben arı sütününde çok faydalı olduğunu okudum netten.hata arı sütüne yapılan yorumlarda bir bey azosperm olduğunu fakat arı sütü sayesinde 11milyona çıktığı falan yazmış çok heveslendim aranızda kullanan varmı?yada siz bana neler tavsiye edersiniz
slm kızlar ben geldim nabersiniz:))
hoşgeldin canım iyiyiz saol sen nasılsın ??
Tüp bebeği hemen yaptırmak isterseniz diye size bir tedavi başlayamamıştım. Ama bir süre bekleyebiliriz derseniz, lütfen kanda FSH, LH ve Total testosterona baktırıp bir gün randevu alarak gelin, tedavinize başlayalım.
Saygılarımla.
bu maili yollamıs kaan hoca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?