Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım emin ol biz de aynı durumdayız.köseme çekilip gizli gizli, ağladığım çok oldu ama Allah büyük bizede nasip etcek inş. ben umudumu kesmedim kesmicemde sende yıpratma o kadar kendini. hayırlısını dile hep

hoşgeldin canım iyiyiz allaha şükür...
sen nasılsın diycem ama sen yine üzgünsün :26:
canım benim allah sabır versin hepimize...
dayanılması çok zor bi acı
heleki etrafında hamileler varsa bu daha da zor oluyor...
hamile olan yakınların sağlıcakla bebişlerini kucaklarına alrlar inş...
darsısı hepimizin başına...
canım buarada siz kaç senelik evliydiniz unuttum ben ??

inş en kısa zamanda eliniz rahatlar gidersiniz tatlım sıkma canını...
ahhh ahhh durumları varda yardım etmiyorlarsa yazıklar olsun onlara
rabbim size sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş onlarda el gibi baksınlar uzaktan

durumları çok iyi hemde ama bize faydaları yok. artık umrumda da değil. görümcem desen paraya para demiyor ama işte insanın içinde hersey. parayla insanlık olmuyor. eşime de dedim artık bitti onlar benim için!!

sıkma canını tatlım boşver...
inş siz onların yardımı olmadan da kavuşacaksınız bebişlerinize...

5 yıllık evliyiz 5 çile yılı 5 azap yılı artık yaşamak bile külfet geliyor bana aglamaya bile üşeniyorum nefes almak tan yoruldum bir emanet var işte sırtımda sürüklenip duruyorum ordan oraya

Allah bildiği gibi yapsın evladın o senin ya varya zaten kaynanama ve kaynatama acayip kızgınım bide bunu duydum ya hepten öfkem kabardı bizim bu durumda olmamızın sebebi onlar Allah onları benden ötede yaktın gebermiş olanları var onlarda mezarda yatamasın benim içim nasıl yanıyorsa onlarında öyle yansın anası babası ve babannesi dedesi onlar yüzünden herif azo Allah kahretsin onları hepsinden nefret ediyorum
yapmasınlar bakalım yardım umurlarıında bile değil o paraları giderken yanlarında götürcekler ya biriktirsinler olsun böylece gercek yüzlerini görürsün

evt cnm umurlarında değil ama ben böyle oldugunu bilmiyordumm acayip hayal kırıklıgına ugradım.hayırlısı diyecek bişey yok. eşim 10 senedir gitmek istemedi doktora. oğlumuz razı olmus doktora gidiyor bizde ne gerekiyorsa yapalım demiyolar umursamadılar bile.

apartmanda eş zamanlı evlendiğimiz çiftler vardı birinin şuan 5 aylık kızı var.
bir alt katımdaki komşu yeni hamile o da bizden 1 hafta önce evlenmişti zaten öğürme sesleri bana geliyor içim gidiyor tabi....
en alt katştaki komşu da 7 aylık hamileymiş hem de ikizleri olacakmış yeni duydum....
allah bağışlasın rabbim onlara evlat verdi ne güzel. apartmanda bir tek ben kaldım hepsi hamile kaldılar ne güzel....
eşim söyledi ikizleri olcakmış alk kattakilerin dedi içim gitti
kıskanmak istemiyorum ama buruk oluyorum işte napayım
onların evine neşe gelicek ya peki bizim evimize ne zaman gelecek neşemiz biz hep iki kişi birbirimize bakıp durcak mıyız... yavrumuz evde pıtır pıtır dolaşırken biz de onunla eğlenemeyecek miyiz o gülückler saçarken onu izlemeyecekmiyiz....
bebekli arkdaşlarımızla buluşurken biz sap gibi mi durucaz onların yanında sırıtıcak mıyız... alalhım nolur bizlere de hayırlı eli ayağı düzgün evlat ver nolur alllahım nolur...... nolur bizim de kucağımıza mucilerimizi ver

görüşürüz tatlım ne kursuna gidiyorsun??
kocaman öpüyorum
tatlım ıngılızce kursuna gıdıyorum ılerletmek ıcın ne yapıyım
vaktımı degerlendırıyorum

ah cnm keske hamıs olsan
ayyyy ne tatlı olur burası halaylar dolar tasar
bılemeyız rabbım herseye kadırdır 1 taneyle bıle bebıs olurinnşalalh
aynen cnm benımde apartmanımda benden sonra 2 kısı gelın geldı
2 sıde dogurdu ben hala yanlızım karsı komsum bıle 3.cuyu dogurdu
allh bıze sabır ve saglıklı evlat versın cnm

offfffffffff yazdıklarınızı okudum içim nasıl acıdı hanginize ne diyeyeceğimi şaşırdım ( hepimiz aynı durumdayız ama iyi olmak zorundayız neşemizi kaybetmeyelim edenler yapanlar allahlarından bulsunlar bizler sağlam duralım biz birbirimize yeteriz evet maddi olarak birbirimize destek olamayız ama yer gök duaile yaratılmış dualarımız bizi refaha çıkaracak inancımızı kaybetmeyelim ne olur hepinizi çok seviyorum

evet cnm bu konusmalar bu sozler bızı yıldıramaz
bız bırbırımız ıcın dua ettıgımız muddetce allh bızlere evlatlar verecektır inşllh

kımse yok mu ya
amaaaaaaaaaaaaa
kızlarrrrrrrr huuu huuuuuuuu

kızlar bişey sorucam hani bu m-surenin sahte oldugu ortaya çıktıya herbalist selçuk kayanın sitesinde satılanlardan alanınız varmı onlardamı sahta satıyormuş birde m-surenin kendi internet sayfasında satışıda var ordan alanınız oldumu hiç

iyi akşamlar canlarım nasılsınız haftasonu doğalgaz döşendi hala temizlikle uğraşıyorum ama aklım hep sizde öpüyorum sizi güzel haberlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…