Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar ne cok kaynatmıssınız aaaa

slmm kızlarr benım eşimde azospermm daha once bu topikte yazmıştımm..aralık adetı ıle tup bebeğe başlıyacağız bizdee..ALLAH herkesin gönlüne göre versinn..
ınşllh tedavı surecın kolay olur sonrada bebısın sana tutunup olursun cnm

cok guzel soylemıs mevlana
yanı bız bu kaadar senedır yanıyoruz kı bebıslerımızın degerını bılelım dıye ınşlh
olsunda bak nasıl bılıyoruz bızler onların degerını
cnm gecmıs olsun bızdede mıcroda cıkmadı acını anlıyorum benımde yumurtam toplanmadı
ama bu acı zamanla hafıfler sen dua et guclu olmaya calıs
allh vercektır bızlere bebıslerımızı

Herkese merhaba arkadaşlar uzun biiiii aradan sonra burdayım çok şükür özledim valla çoook şimdi geçmişi okuycam ama ilk önce size bi merhaba demek istedim epey uzun sürücek geçmişi okumak ama bakalım ne gelişmeler var merak ediyorum

cok guzel soylemıs mevlana
yanı bız bu kaadar senedır yanıyoruz kı bebıslerımızın degerını bılelım dıye ınşlh
olsunda bak nasıl bılıyoruz bızler onların degerını

öyle tatlım biz evlat hasretiyle yanıp tutuşuyoruz
rabbim bize de nasip eder inş

hoşgeldin canım baya zorlancan valla
hadi sana kolay gelsin hızlı okuda sohbetede yer kalsın

kımse yok mu yaaaaa
herkes hurremı mı syıre kactı

”ALLAH’im ! Ey gökleri ve yeri yaratan !
Ey görünen görünmeyen ne varsa bilen.
Hakkinda ihtilaf ettikleri her meselede kullarin arasinda Sen elbette hükmedeceksin.
Ben bu güven içinde bekliyor ve sabrediyorum.

”allah’im ! Ey gökleri ve yeri yaratan !
Ey görünen görünmeyen ne varsa bilen.
Hakkinda ihtilaf ettikleri her meselede kullarin arasinda sen elbette hükmedeceksin.
Ben bu güven içinde bekliyor ve sabrediyorum.

aaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn
rabbımm sana sıgındık guldur yuzumuzu

"Oğullarım gidin de Yusuf ile kardeşinden (duyarlı bir araştırmayla) bir haber getirin ve Allah'ın rahmetinden umut kesmeyin. Çünkü kâfirler topluluğundan başkası Allah'ın rahmetinden umut kesmez." (12/87)

Dediler ki: "Seni gerçekle müjdeledik; öyleyse umut kesenlerden olma." (15/55)

İnsana bir nimet verdiğimizde sırt çevirir ve yan çizer; ona bir şer dokunduğu zaman da umutsuzluğa kapılır. (17/83)

Biz insanlara bir rahmet taddırdığımız zaman onunla sevinirler; kendi ellerinin takdim ettiği dolayısıyla onlara bir kötülük isabet ettiğinde hemen umutsuzluğa kapılırlar. (30/ 36)

(Benden onlara) De ki: "Ey kendi aleyhlerinde olmak üzere ölçüyü taşıran kullarım. Allah'ın rahmetinden umut kesmeyin. Şüphesiz Allah bütün günahları bağışlar. Çünkü O bağışlayandır esirgeyendir." (39/53)

umudumuz hep olacaktır

allah kabul etsin inşallah

bende iyiyim cnm saol
yaa ilaç da kullanıyorum ama bir türlü rengli olamadım
doktora gitcez. hadi bir de 4.günü pazara denk gelirse ne olcak . kafam karıstı iyice

cnm tup tedavısıne mı basladınız kusura bakma bılmıyorum da soruyorum

kızlar esım gelmek uzere ben cıkıyorum
sızlerı
gene bı ara esım uyuyunca gelırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…