canım bende ıyım saol ben baharın arkadaslarında varım profılımde kedı resmı var eklıye bılırsın sana ozele msjda atdım geldımı bılmıyorum
ınşllh tedavı surecın kolay olur sonrada bebısın sana tutunupslmm kızlarr benım eşimde azospermm daha once bu topikte yazmıştımm..aralık adetı ıle tup bebeğe başlıyacağız bizdee..ALLAH herkesin gönlüne göre versinn..
Ele geçen şeyin tadı, tuzu, değeri, oraya varmak için çekilen yol zahmeti kadardır...
Çölün tozunu yutmayan, dilini dudağını çöl güneşinde çatlatmayan zemzemin lezzetini bilemez...
Ömür boyu hayalini kurmayan Kabenin kadrini tartamaz...
O halde önce yan ki su seni kandırsın,
Acık ki ekmek damağında bir lezzet bıraksın.
Özle ki bulduğunda gerçekten bulmuş olasın...
Hz. Mevlâna
canlar dün facede paylaştım bide burda paylaşayım dedim...
cnm gecmıs olsun bızdede mıcroda cıkmadı acını anlıyorum benımde yumurtam toplanmadıselam arkadaşlar ,nedesem ne yapsam bilmiyorum .eşim azospermi büyük bir umutla 1 hafta önce eşim mikro tese oldu
hiç beklemediğim haberi aldık testislerinde sperm yok ,sperm kanalları gelişmemiş denildi .çok üzülüryorum ,bunalıyorum
bakıyorumki sizler nekadar güzel toparlanmışsınız bende artık canlanmak istiyorum hiç ümiditte yok ki , aranızda 2. mikro teseyi yapıpta sperm elde eden varmı .her yerde araştırma yapıyorum son çare o kök hücre onunda çıkacağına inanmıyorum artık .allahtan ümit kesilmez biliyorum ama sabır işte rabbim eyler güzel eyler cnm kocam için herşeyi yaparım onunda üzülmesini istemiyorum off arkadarşlar nolur beni motive edin lütfen yaşım 22 eşiminde 33
benide tüp bebeğe hazırladılar 14 tane yumurtam oldu ama nasip olmadı toplanmak kasıklarım ağırdıkça bana ogünü hatırlatıyor
cok guzel soylemıs mevlana
yanı bız bu kaadar senedır yanıyoruz kı bebıslerımızın degerını bılelım dıye ınşlh
olsunda bak nasıl bılıyoruz bızler onların degerını
Herkese merhaba arkadaşlar uzun biiiii aradan sonra burdayım çok şükür özledim valla çoook şimdi geçmişi okuycam ama ilk önce size bi merhaba demek istedim epey uzun sürücek geçmişi okumak ama bakalım ne gelişmeler var merak ediyorum
allahim ! Ey gökleri ve yeri yaratan !
Ey görünen görünmeyen ne varsa bilen.
Hakkinda ihtilaf ettikleri her meselede kullarin arasinda sen elbette hükmedeceksin.
Ben bu güven içinde bekliyor ve sabrediyorum.
"Oğullarım gidin de Yusuf ile kardeşinden (duyarlı bir araştırmayla) bir haber getirin ve Allah'ın rahmetinden umut kesmeyin. Çünkü kâfirler topluluğundan başkası Allah'ın rahmetinden umut kesmez." (12/87)
Dediler ki: "Seni gerçekle müjdeledik; öyleyse umut kesenlerden olma." (15/55)
İnsana bir nimet verdiğimizde sırt çevirir ve yan çizer; ona bir şer dokunduğu zaman da umutsuzluğa kapılır. (17/83)
Biz insanlara bir rahmet taddırdığımız zaman onunla sevinirler; kendi ellerinin takdim ettiği dolayısıyla onlara bir kötülük isabet ettiğinde hemen umutsuzluğa kapılırlar. (30/ 36)
(Benden onlara) De ki: "Ey kendi aleyhlerinde olmak üzere ölçüyü taşıran kullarım. Allah'ın rahmetinden umut kesmeyin. Şüphesiz Allah bütün günahları bağışlar. Çünkü O bağışlayandır esirgeyendir." (39/53)
allah kabul etsin inşallahanemon----------------------------------------
bahar------------------------------------------1 yasin
betül------------------------------------------
beyazmelek----------------------------------
cansunida-----------------------------------1 yasin
cemrem---------------------------------------
cervan----------------------------------------
çiçek------------------------------------------
eseslim---------------------------------------2 yasin
gelincik--------------------------------------
hep---------------------------------------------
herdemk--------------------------------------2 yasin 1 meryem
hmtnzl----------------------------------------1 yasin
istiyorumbebeğimi-------------------------
jklm-------------------------------------------
kader-----------------------------------------
lamyay----------------------------------------
masal ----------------------------------------
melayt----------------------------------------
nurefsan-------------------------------------
nursen---------------------------------------
nzlyn-----------------------------------------
seval------------------------------------------
toana-----------------------------------------
trobled--------------------------------------
twilight-------------------------------------
vck---------------------------------------------1 meryem
zcu---------------------------------------------
zakkum----------------------------------------
zaman-----------------------------------------
zeynep-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 6 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
Kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
rabbimiz buyurdu ki "bana günahsız bir ağızdan dua edin." bunu bildiren peygamber efendimiz'e (a.s.m) sahabeler : "ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." bunun üzerine peygamberimiz (a.s.m) : "mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....
slm kızlar ben geldim nabersiniz
sukur allha ıyı sayılır sen nasısın cnm
bende iyiyim cnm saol
yaa ilaç da kullanıyorum ama bir türlü rengli olamadım
doktora gitcez. hadi bir de 4.günü pazara denk gelirse ne olcak . kafam karıstı iyice
cnm tup tedavısıne mı basladınız kusura bakma bılmıyorum da soruyorum
doktor rengli olunca 4.gün gel dedi eşime de mikrotese dedi.kaan beyde tüp bebek onayını verdi bakalım artık gidince ne yapcak neye baslayacak bilmiyorum:S
cnm tup tedavısıne mı basladınız kusura bakma bılmıyorum da soruyorum
doktor rengli olunca 4.gün gel dedi eşime de mikrotese dedi.kaan beyde tüp bebek onayını verdi bakalım artık gidince ne yapcak neye baslayacak bilmiyorum:S
cnm allh basladıgınız bu ısı hayırlara vesıle etsınde sonucu
olursun
umudumuz hep olacaktır
cnm allh basladıgınız bu ısı hayırlara vesıle etsınde sonucu
olursun
inş cnm hayırlısı olsun hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?