Allah oruçlarını kabul etsin canım benim. ben oruç tutmadım ama muharrem ayının 10. günü uygun olursam oruç tutacağım ve aşure kaynatacağım orucumuda aşureyle aşmayı planlıyorum tabi benim pembelerde görünmezseo dönemdeyimde
algıda seçicilik işte belkide normalde o sesi duymayacaksın. Allah isteyene versin bitanem inşallah...
Ele geçen şeyin tadı, tuzu, değeri, oraya varmak için çekilen yol zahmeti kadardır...
Çölün tozunu yutmayan, dilini dudağını çöl güneşinde çatlatmayan zemzemin lezzetini bilemez...
Ömür boyu hayalini kurmayan Kabenin kadrini tartamaz...
O halde önce yan ki su seni kandırsın,
Acık ki ekmek damağında bir lezzet bıraksın.
Özle ki bulduğunda gerçekten bulmuş olasın...
Hz. Mevlâna
canlar dün facede paylaştım bide burda paylaşayım dedim...
çok ama çok güzelmiş...
teşekkürler canım bizimle paylaştığın için....
Allahımm..arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldi burda da bir kadınla karşılaştım kucağında daha 1 yaşlarında bir bebeği vardı baktım karnı şiş.bende doğumda mı kaldı gebemisiniz dedim gebeyim olmaz olsun dedi.5.ye hamileyim gittim doktora almadı artık alamam geç kalmışın dedi ahh ne ilaçlar içtim ahh neler içtim neler yaptım neler soktum düşmedi sanki zımbalamışlar çivilemişler dedi benim aklım uçtu onu dinlerken bende niye istemiyorsunuzda yapıyorsunuz niye korunmuyorsun dedim nasıl koruncam kocam hergece sarhoş geliyor eve nasıl koruncak nasıl zaptetçek kendini bende hap kullanamıyorum emziriyorum dedi benim resmen beynim dondu aklım durdu..ee doktora gittinizmi içtikleriniz bebeğe zarar vermiştir dedim amaaan hiç istemiyom zaten merağım yok doktorada gitmedim anca doğumda giderim belkim o zmana kadar düşer dedi..ama ben ertesi güne kadar bu şoku atlatamadım..eşime anlattım çok üzüldü biz bu kadar istiyoruz o sahip oluyor düşürmek için uğraşıyor..biz sahip olmaya o düşürmeye uğraşıyor diye üzldü..
rica ederim bitanem ben de çok beğendim facede paylaştım...
sizinlede paylaşmak istedim
hoşgeldin canımmm
nasılsın??
Allah yardımcın olsun canım.tşk ederim kızlar destek için... bakıcaz başımızın çaresine belkide kayınvaldemi çağırırız belli olmaz ama ben kendime güveniyorum hallederim ben bu işi)) büyük konuşmuş gibi oldum yinede insan yanında biri olsun ister tabikide. ben eşime yardımcı olamamaktan korkuyorum o ameliyattan çok korkuyor ona destek olmak isterim o an tek sıkıntım o açıkcası.. inş emeklerimiz boşa çıkmaz sperm bulunur. bulunmazsa eşim benden çok üzülür bunuda biliyorum ağlama krizlerim her zmn var olan şeyler ))) herşey bi,zim için nasip kısmet artık olmazsada kendimi çok yıpratmamaya çalışıcam elimizden geleni yapıyoruz sonuçta
helal olsun cnm ne hakkı ama dondurmaya da ayrı para alcaklarmı maddiyat da önemli biliyorsun. eğerki sperm bulunursa inş tabi hemen taklediyolarmıs yaa. sorun olur mu ki bizim söylememiz gerekiyor demi önce eşim mtese olsun diye çok soru sordum kusura bakma ama akıl almak istiyorum
hoşbulduk iyiyim canım ne olsun ben de bikaç dakikalığına girmiştim kim var kim yok diye...
sen nasılsın tatlım giremiyorsun pek ??
iki gündür girememiştim pek.
iyiyim çok şükür...
gündüzleri ders,akşamda misafir oluyo.
ondan yani
allah kolaylık versin tatlım...
benim şimdi çıkmam gerekiyor çok öpüyorum seni
canım neden kıskançlık olsun.selam canlar
ne var ne yok herkesler iyi inşallah.... ben de oruçluyum bugün ama pembeler göründü ne güzel 6. günümdü muharrem ayı diye 10 gün tutacaktım nasip olmadı.... benim pembeler görününce üzüldüm yine ama kendi kendime de dedim ki ne bekliyordun ki azıcık sperm gördün diye hmeen hamile mi kalacaktın
sonracığıma benim topu topu 2 defa karşılaştığım o da hiç konuşmadık neredeyse desem yeridir ben selam veriyorum da o seslemiyor bana pekheh işte o hamile daha yeni ama sabah akşam kadının öğürtüleri hiç durmuyor sanırım çok kötü aş eriyor böyle bişey olamaz gecede aynı sabahtan beri zaten hiç durmadı habire kusuyor.... tabi bir yandan onun sesi gelince ben değişik oluyorum elimde değil
sonra kızıyorum kendimehayır sen kıskanç değilsin diyorum allah ona nasip etti sen üzülmeyeceksin diyorum ama işte.....
neyse öyle işte ben çok konuştum sanırm sizlerde havalar nasıl şekerlerim
aminnn.inşallahhhhh canım benim allahım arttırsın.... dua ederken ne diyorum biliyor musun
allahım spermlerimizi daha da arttır güç kuvvet hareket ver yarabbimmmm diyorum
ayy töbe estağfirullah biraz değişik bir dua ama napalım bizim buna ihtiyacımız var
sonra da diyorum ki allahım bizim gördüğümüz umut ışığını tüm arkadaşlarıma yaşat onlar da güzel gelişmelerle karşılaşsın diyorum öyle bi tek kendime de değil
üzülmemeye karar verdim
dedimki kendi kendime ne kadar ağlasam nekadar üzülsemde rabbiim bana bebeği kısmet etmedikten sonra
nie bugünlerimin tadını çıkarmayım ki en güzel günlerim neden böyle geçsin beni çok seven bir kocam var
kimseyede muhtaç değiliz nasibimde belki var belkide yok eğerr birgün bebeğim olursa geçmişe dönüp neden bukadar ağladımki en güzel günlerimde öyle değil mi ama .
ilk micro tese olan arkadaşlar ne kadar şanslısınız , inş hepinizde çıkar rabbim en hayırlısını versin .doktorumuz bize %70 şansınız var dedi çok sevindik artık olumsuz düşünemiyordum bile .eşimin o ameliyata girerken halini görseniz okadar heycanlıydıki , nekadar zor bi durummuş .
mustafa eraslanın ilacını kullanan var mı okadar emin konuşuyorlarki 3 ay sonra donucu gözlerinizle görceksiniz diolar esenlerde bayisi varmış bize yakın ordan alcaz ama ilk sonuçları göndercez bize başka neler yapmam gerekiyor sizler ne macunu kullanıyorsunuz yazarsanız sevinirim bide
zeynep kamilde bi doktor var dioki sorun kadındaysa gelmeyin erkekteyse gelin
ismini alıp size vercem 2 tanıdığımın 1 de normal yoldan çıkışı oldu azospermdi genellikle o iğne felan kullanmış 2.side 2.micro tesede çıkmış sperm şuan ikisinin eşleride hamile acaba zeynep kamilemi gitsem kaan hocaya siz gidiyonuz zaten bende burdaki doktoru denerim doktorun ismini alıp sizlere söylerim araştırısınız olmadı
slm kızlar ara ara sız takıp edıyorum bızde bu ay tedavıye başlayacağız azosperm olduğunu öğrenmıştık ama tedavıye başlayamamıştık sızlerın paylaşımlarınızdan çok şey öğrendım eşımede anlatıyorum oda bılgılenıyor rabbım bu derdtle uğraşan hepımzın kucağınıı tez zamanla doldursun
slm canım tedaviniz hayırlı olsun...
inş en kısa zamanda çıkış başlar ve sperm sayınız artar
rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?