Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bebekimmm iki kişinin beraber kaldırması gereken bi yükü bi kişi yüklenirse sonuç bu olur tabi
ama anlamıyorlar işte ve bizde böyle çabalamaya devam ediyoruz...
tüm emeklerimiz bebişlerimize kavuşmak için...
inş muradımıza erer yüklerimizden kurtulur mutluluğa erişiriz

MEHABA CNM BIZ YAKLASIK 5 BUCUK AYDIR PANAX KULLANIYORUZ
ESIMDE AZOLU SIFIR SPERM AMA PANAXA BASLADIGIMIZDAN BU YANA
SPERM TESTIMIZDE SPERM DISI HUCRESI GORULDU
GERCI DAHA YOLUN BASINDAYIZ AMA BU BILE BIZI SEVINDIRDI
RABBIM HEPIMIZE BEBILER NASIP ETSIN
TESTI YIBASINDAN SONRA TEKRARLIYACAGIZ KISMET
BAKALIM O ZAMAN NE OLACAK
SADECE PANAX VE e 1 MI KULLANIYORSUNUZ CNM

yok canım bitanedaha var ama şuan ismi gelmiyor aklıma çok saol paylaşımın için aminnnn demekten başka bişey gelmiyor elimizden rabbim bizi görüyor içimizden geçenleri biliyor ne kadar çok istedigimizide biliyor o dünyadaki cennet meyvesini inş tez vakit te nasip eder

o dıgerı reıshı mantarı dır herhalde cnm
sen kac yıllık evlısın

erkekler bunun bilincine varana kadarrr kadınların canı çoktan çıkmış oluyor canım

o dıgerı reıshı mantarı dır herhalde cnm
sen kac yıllık evlısın

herhalde öyle olması gerek 4 yılı devirmek üzereyiz biz ilk 6 ay korunduk sonra benim ısralı çabalarıma isteklerime dayanamayan eşim bebe yapmayı kabul etti ilk bi yıl doktora gitmedik sonra sperm testi yaptırdık kocaman bi o oldu eşim yıkıldı çöktü bunun üzerine benim çok baskı yapmama ragmen dr gitmedi şimdi zarzor ikna ettim tam 3 yıl ugraştım bunun için ama 15 gün önce normal yolla bebek sahibi olamazsınız dedi yüzümüze doktor hastaneden eve gelene kadar çok zor geçti eşimde bende kendimizi tutuduk sonra evede başladık ağlamaya bi muttet sonra ben toparladım işte kendimi onu sakinleştirdim sonrada panax almaya karar verdi anlayacagın benim dr birazdaha yatıı gibi

EEE BU CABALARIMIZ SONUCA ULASIRDA
BIZIMDE OLUR

aminn inş rabbim büyük cümlemize tatdırır o duyguyu sen kaç yıllk evlisin senin hikayen nasıl:)

BEN 5 BUCUK YILLIK EVLIYIM EVLILIGIMIZIN 3 AYINDA OGRENDIK AZOYU
2006 tese 2009 mıcrotese olduk 00 gene0 sonra panaxa basladık benım hıkayem
bu 5 yıl boyunca o dr senın bu dr benım gezdık durduk artık bakalım yıllar ne gosterecek
ınşlh hepımızın bebıslerı tez zamanda gelırde bız bu gunler gulerek hatırlarız inşllh
aaaaaaammmmmmmmmmmmmmıııınnnnnnnnnnnnnnn

aynen canım yıkılmadık havasındayız ama içten kaleler yıkılıyor yavaş yavaş sanırım...

aminn aminnn aminnnn inş

canım çok geçmiş olsun başlayacağın tedavinde inşallah hayırlı olsun sana bebeğin sıkı sıkı tutunsun yeni bir yıla bebeğinle girersin inşallah

canım bende pek sevmem ıspanağı özellikle yıkamasını.baharın verdiği tarifler haricinde 1 kilo ıspanağa 2 orta boy havuç rendeleyip salçalı hafif sulu yaparım.başka çeşit olarak ıspanağın içine pişmeye yakın kaşıkla boşluk açıp yumurta kırar üzerinde kaşar peyniri dilimlerim üzerini kapatıp kısık ateşte pişiririm.ıspanağı yemesemde en azından suyunda pişmiş yumurtalı kaşarı yerim

kızlar gerçektende çok kaynatıyorsunuz biz yokken.az kalsın sizin yüzünüzden kuranı kaçırıyordum olmaz ki :60ama bende sizin gibi yeniyken kocam gidip yatıyordu ben onu bırakıp pc başında sabahlıyordum.baktım o da kısasa kısas yapıyor vazgeçtim bu sevdadan.kızlar azoyu yenicez derken evdeki bulgurdan olmayalımama ben burdayken istediğiniz kadar kaynatabilirsiniz.

kızlar ben bu ikoncana bayılıyorum hadi şimdi herkes en çok sevdiği ikoncanı tıklasın

aman tatlım sen bize uyma
sen burdaykende neyazıkki biz olmuyoruz kaynatma şansımız olmuyor

kızlar ben bu ikoncana bayılıyorum hadi şimdi herkes en çok sevdiği ikoncanı tıklasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…