ahh cnm
benım esımde aynı ıste bı sey olsun eve gelınce bı kavga ooooof
sankı ıste olan sorunu ben yaptım
hep bız cabalıyoruz zaten allh bıze guc versınkı onların bu haLERlıne dayanalım
ahhh keşke edebilse. varsa yoksa iş ...
tamam işte önemlide işlerinde bir sorun olunca mutlaka bizde küsüyoruz. işi eve getiriyor...
valla canım elimden gelennin fazlasını yapıyrum çabalıyorum ama yoruldummmm...
MEHABA CNM BIZ YAKLASIK 5 BUCUK AYDIR PANAX KULLANIYORUZselamlar cemrem arkadaşım ben panax e1 kullandıgıı takip ediyorum uzun zamandan beri acaba şuan son durum ne dir. beim eşim dede azosperm varikosel fsh hormonun da yüksek çıktı bu haberi yaklaşık 15 gün önce aldık yıkıldık şuan panax e1 başladık senden onun için bilgi almak istedim
MEHABA CNM BIZ YAKLASIK 5 BUCUK AYDIR PANAX KULLANIYORUZ
ESIMDE AZOLU SIFIR SPERM AMA PANAXA BASLADIGIMIZDAN BU YANA
SPERM TESTIMIZDE SPERM DISI HUCRESI GORULDU
GERCI DAHA YOLUN BASINDAYIZ AMA BU BILE BIZI SEVINDIRDI
RABBIM HEPIMIZE BEBILER NASIP ETSIN
TESTI YIBASINDAN SONRA TEKRARLIYACAGIZ KISMET
BAKALIM O ZAMAN NE OLACAK
SADECE PANAX VE e 1 MI KULLANIYORSUNUZ CNM
yok canım bitanedaha var ama şuan ismi gelmiyor aklıma çok saol paylaşımın için aminnnn demekten başka bişey gelmiyor elimizden rabbim bizi görüyor içimizden geçenleri biliyor ne kadar çok istedigimizide biliyor o dünyadaki cennet meyvesini inş tez vakit te nasip eder
bebekimmm iki kişinin beraber kaldırması gereken bi yükü bi kişi yüklenirse sonuç bu olur tabi
ama anlamıyorlar işte ve bizde böyle çabalamaya devam ediyoruz...
tüm emeklerimiz bebişlerimize kavuşmak için...
inş muradımıza erer yüklerimizden kurtulur mutluluğa erişiriz
o dıgerı reıshı mantarı dır herhalde cnm
sen kac yıllık evlısın
herhalde öyle olması gerek 4 yılı devirmek üzereyiz biz ilk 6 ay korunduk sonra benim ısralı çabalarıma isteklerime dayanamayan eşim bebe yapmayı kabul etti ilk bi yıl doktora gitmedik sonra sperm testi yaptırdık kocaman bi o oldu eşim yıkıldı çöktü bunun üzerine benim çok baskı yapmama ragmen dr gitmedi şimdi zarzor ikna ettim tam 3 yıl ugraştım bunun için ama 15 gün önce normal yolla bebek sahibi olamazsınız dedi yüzümüze doktor hastaneden eve gelene kadar çok zor geçti eşimde bende kendimizi tutuduk sonra evede başladık ağlamaya bi muttet sonra ben toparladım işte kendimi onu sakinleştirdim sonrada panax almaya karar verdi anlayacagın benim dr birazdaha yatıı gibi
EEE BU CABALARIMIZ SONUCA ULASIRDA
BIZIMDEOLUR
aminn inş rabbim büyük cümlemize tatdırır o duyguyu sen kaç yıllk evlisin senin hikayen nasıl:)
bebekimmm iki kişinin beraber kaldırması gereken bi yükü bi kişi yüklenirse sonuç bu olur tabi
ama anlamıyorlar işte ve bizde böyle çabalamaya devam ediyoruz...
tüm emeklerimiz bebişlerimize kavuşmak için...
inş muradımıza erer yüklerimizden kurtulur mutluluğa erişiriz
BEN 5 BUCUK YILLIK EVLIYIM EVLILIGIMIZIN 3 AYINDA OGRENDIK AZOYU
2006 tese 2009 mıcrotese olduk 00 gene0 sonra panaxa basladık benım hıkayem
bu 5 yıl boyunca o dr senın bu dr benım gezdık durduk artık bakalım yıllar ne gosterecek
ınşlh hepımızın bebıslerı tez zamanda gelırde bız bu gunler gulerek hatırlarız inşllh
aaaaaaammmmmmmmmmmmmmıııınnnnnnnnnnnnnnn
canım çok geçmiş olsun başlayacağın tedavinde inşallah hayırlı olsun sana bebeğin sıkı sıkı tutunsun yeni bir yıla bebeğinle girersin inşallahmerhaba arkadaşlar eşim hormon tahlili yaptırdı bende ameliyat oldum bu 2 gün önce fibreadenomdan dolayı göğsümdeki kitle bayağı büyümüş doktor tüp bebek tedavisi öncesi aldılırsa daha da büyümüesi engellenir dedi ve bizde antalya eğitim araştırma hastanesinde doç.dr ramazan eryılmaza ameliyat olduk.dün taburcu oldum.aralık 20 gibi adetimle beraber umut tüp bebekte tedaviye başlıyoruz.eşimde emre beye microtese ameliyatı olacak bende o gün (OPU) yumurtalarım toplanacak.eşimin hormon sonuçları biraz sevindirdi. FSH : 7,01 T.testesteron : 7,16 2 ay önce biraz korkutmuştu yükselmesi gerekirken FSH :4,61'e düşmüştü.bir tek LH hiç yükselmiyor yerinde sayıyor.kızlar heyecan artıyor yavaş yavaş.hayırlısı bakalım.
bebekim bende şimdi yapıyorum ama ıspanağı ben sevmiyorumda kociş seviyor diye yapıyorum ben hiç yemem
bende soğanla salçayı kavurdum ıspanaklar kendi suyu ile kavrulduktan sonra biraz pirinç koydum ve suyunu ekledim ...
inşallah olmuştur tadına bile bakmadım
sevemiyorum ebnbu ıspanağı ya başka tarifleri varmı acaba dye merak ettim ...
erkekler bunun bilincine varana kadarrr kadınların canı çoktan çıkmış oluyor canım
aynen canım yıkılmadık havasındayız ama içten kaleler yıkılıyor yavaş yavaş sanırım...
kızlar gerçektende çok kaynatıyorsunuz biz yokken.az kalsın sizin yüzünüzden kuranı kaçırıyordum olmaz ki:60ama bende sizin gibi yeniyken kocam gidip yatıyordu ben onu bırakıp pc başında sabahlıyordum.baktım o da kısasa kısas yapıyor vazgeçtim bu sevdadan.kızlar azoyu yenicez derken evdeki bulgurdan olmayalım ama ben burdayken istediğiniz kadar kaynatabilirsiniz.
kızlar ben bu ikoncana bayılıyorum hadi şimdi herkes en çok sevdiği ikoncanı tıklasın
kızlar ben bu ikoncana bayılıyorum hadi şimdi herkes en çok sevdiği ikoncanı tıklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?