kaan hoca ilaçları verdi eşime ama daha kullanmaya başlamadı biraz kilo verdikten sonra kullanmak istedi bende ne zaman istersen kullan dedim ilaçlar kilo yapıyor diye söylendi bu kilonun üzerine daha fazla kilo almak istemiyor zaten kilo sperm kalitesinide etkileyen birşey bu sebeple 4-5 kilo verdikten sonra başlayacağını söyledi. benim için farketmez ne zaman nasıl isterse öyle olsun kendi istekli zaten bana pek birşey kalmıyor. doktor 6 ayda bebek sahibi olabilirsiniz dedi inanamadık önce sonra deneyelim ne olurki en kötü :))) biz önceliki çocuk esirgemeden çocuk almayı istiyoruz canım bunun için sıraya girdik çünkü 40 yaşımızdan sonra bebek alma şansımız yok 0-3 yaş bebek almak istediğimizi varsa kardeşiyle beraber alabileceğimizi dilekçeyle bildirdik bu arada kaan hocayla tanıştık kendi çocuğumuz olsa bile yetimhaneden bebek almaktan vazgeçmeyeceğiz. bu yüzden sanırım aceleci davranmıyoruz.
canlarım nasılsınız iyi geceler hepinize güzel haberler vardır umarım
slm kızlar benım kocıs uyudu kaldı
bende geldım
[
hoşgeldin canım senin ki en azından uyumuş benim ki daha gelmedi bile.6.30da işten çıkıyor eve 12 de geliyor sıkıldım şu metrobüs çalışmasından bitsede bir an önce normal hayatımıza dönsek
ayyyyyyy kıyamam cnm
adam daha gelecek yemek yıcek oturup ıkı cıft laf edecekde
ooohooh
olsun bebıs ıcın calısmak lazım
allh guc kuvvet versın eslerımıze
amin canım ama ne yapayım bazen kendi evim olmasa işyerine yakın bir yere taşınırdık diyorum oda biraz sabret metrobüs bitince en geç 8 de evde olurum diyor.ben artık buna bile inanamıyorum
slm kızlar benım kocıs uyudu kaldı
bende geldım
[
hoşgeldin canım senin ki en azından uyumuş benim ki daha gelmedi bile.6.30da işten çıkıyor eve 12 de geliyor sıkıldım şu metrobüs çalışmasından bitsede bir an önce normal hayatımıza dönsek
ay canım benimkide uyudu kaldı ne bunların halleri böyle
canım allah kolaylık versin istanbul trafiği felaket
BEN 5 BUCUK YILLIK EVLIYIM EVLILIGIMIZIN 3 AYINDA OGRENDIK AZOYU
2006 tese 2009 mıcrotese olduk 00 gene0 sonra panaxa basladık benım hıkayem
bu 5 yıl boyunca o dr senın bu dr benım gezdık durduk artık bakalım yıllar ne gosterecek
ınşlh hepımızın bebıslerı tez zamanda gelırde bız bu gunler gulerek hatırlarız inşllh
aaaaaaammmmmmmmmmmmmmıııınnnnnnnnnnnnnnn
kızlar kulubte gezınırken dogum kontrol sayfasına rast geldım
bıraz okudum allhım mıllet korunma pesınde bızde bebıslerın pesındeyız
acaba bı gun bızde dogum kontrol hakkında muhabbet ederızmıyız
ay ne hos bısey mesela ben
4 cocugum olmus artık ıstemıyorum korunmanın yolunu arıyorum
kızlar kulubte gezınırken dogum kontrol sayfasına rast geldım
bıraz okudum allhım mıllet korunma pesınde bızde bebıslerın pesındeyız
acaba bı gun bızde dogum kontrol hakkında muhabbet ederızmıyız
ay ne hos bısey mesela ben
4 cocugum olmus artık ıstemıyorum korunmanın yolunu arıyorum
ah canım ben de bir yıl önce onlar gibiydim hamile kalacam diye aklım çıkıyodu birde 3 yıl kullandın o ilaçları
sorunumuzu bilmeden
inş o günlerde gelecek yeterki bebeğimize kavuşalım 4 üne birden
ben hıc dogum kontrol lerden kullanmadım
he tabıkı cevre ben kullanıyorum sanıyo
ne yapalım ınsanlardan boyle sıyrılıyorum yoksa
oooooo hanı bebıs dıye sorarlarda sorarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?