Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne güzel yaa bu kararı verip hemen uygulamaya koymanız.Zaten çok pozitifsin de iyi ki gelmişsin iyi ki tanışmışız burda hep olumlu düşünmeye çalışanlara yani sana çok ihtiyaç var.Malum hepimiz zor durumdayız.Bu arada bugün bende kuran okundu her hafta yaptığımız Cuma kuranı bi komşum vardı problemsiz ama 10yıldır bebeği olmuyo sanırım hiç tüp bebek tedavisi de uygulamadılar ve bugün 4aylık bir bebeği evlat edindiklerini öğrendim daha 1hafta önce almışlar yuvadan demek daha önceden vardı başvuruları ne bilim ben de çok özendim hiç olmaz gibi gelmedi hani son çare belki ama yine de o da ayrı bir heyecan olsa gerek.Bebek işte yaa hepsi melek...

slm kızlar benım kocıs uyudu kaldı
bende geldım

[
slm kızlar benım kocıs uyudu kaldı
bende geldım

hoşgeldin canım senin ki en azından uyumuş benim ki daha gelmedi bile.6.30da işten çıkıyor eve 12 de geliyor sıkıldım şu metrobüs çalışmasından bitsede bir an önce normal hayatımıza dönsek

ayyyyyyy kıyamam cnm
adam daha gelecek yemek yıcek oturup ıkı cıft laf edecekde
ooohooh
olsun bebıs ıcın calısmak lazım
allh guc kuvvet versın eslerımıze

ayyyyyyy kıyamam cnm
adam daha gelecek yemek yıcek oturup ıkı cıft laf edecekde
ooohooh
olsun bebıs ıcın calısmak lazım
allh guc kuvvet versın eslerımıze

amin canım ama ne yapayım bazen kendi evim olmasa işyerine yakın bir yere taşınırdık diyorum oda biraz sabret metrobüs bitince en geç 8 de evde olurum diyor.ben artık buna bile inanamıyorum

amin canım ama ne yapayım bazen kendi evim olmasa işyerine yakın bir yere taşınırdık diyorum oda biraz sabret metrobüs bitince en geç 8 de evde olurum diyor.ben artık buna bile inanamıyorum

esın haklı metrobuse az kaldı denıyor
aman ıst yasayanların kaderı bu trafık

canım allah kolaylık versin istanbul trafiği felaket

kızlar kulubte gezınırken dogum kontrol sayfasına rast geldım
bıraz okudum allhım mıllet korunma pesınde bızde bebıslerın pesındeyız
acaba bı gun bızde dogum kontrol hakkında muhabbet ederızmıyız
ay ne hos bısey mesela ben
4 cocugum olmus artık ıstemıyorum korunmanın yolunu arıyorum

iyigeceler herkese. İnşallah herkesin tedavisi güzel gidiyordur. Ben yokken sevindirici haberler gelmiştir umarım. Varsa gelişmeler benim için bir daha yazarsanız sevinirim..

canım Panax kullananlarla ilgili sayfaya yazdıklarıma sen de cevap verirsen çok sevinirim. Biraz kafam karıştı..ben de sizlere sormak istedim..

Ayy inşallah inşallah. Onun heycenı da bir başkadır heralde Kimbilir korunmaya çalışanlar bunun kıymetini biliyorlar mı...

ah canım ben de bir yıl önce onlar gibiydim hamile kalacam diye aklım çıkıyodu birde 3 yıl kullandın o ilaçları
sorunumuzu bilmeden
inş o günlerde gelecek yeterki bebeğimize kavuşalım 4 üne birden

ah canım ben de bir yıl önce onlar gibiydim hamile kalacam diye aklım çıkıyodu birde 3 yıl kullandın o ilaçları
sorunumuzu bilmeden
inş o günlerde gelecek yeterki bebeğimize kavuşalım 4 üne birden

ben hıc dogum kontrol lerden kullanmadım
he tabıkı cevre ben kullanıyorum sanıyo
ne yapalım ınsanlardan boyle sıyrılıyorum yoksa
oooooo hanı bebıs dıye sorarlarda sorarlar

kızlar ben cıkıyorum ınsallh
bugun gorusuruz e 12 yı gectık artık ya
ıyı geceler

ben hıc dogum kontrol lerden kullanmadım
he tabıkı cevre ben kullanıyorum sanıyo
ne yapalım ınsanlardan boyle sıyrılıyorum yoksa
oooooo hanı bebıs dıye sorarlarda sorarlar

canım ben ikibuçukyıl kullandım boşuna 8-9 kilo aldım 6 ayda
aynen canım bıktım bende sorulardan artık offfffffffffff offfffffff allahım hepimizi kurtar bu dertten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…