kızlar kulubte gezınırken dogum kontrol sayfasına rast geldım
bıraz okudum allhım mıllet korunma pesınde bızde bebıslerın pesındeyız
acaba bı gun bızde dogum kontrol hakkında muhabbet ederızmıyız
ay ne hos bısey mesela ben
4 cocugum olmus artık ıstemıyorum korunmanın yolunu arıyorum
kızlar ben cıkıyorum ınsallh
bugun gorusuruz e 12 yı gectık artık ya
ıyı geceler
slm kızlar ... ya varya cemrem senin bu yazdığını gülerek okudum inan geçenlerde komşuma gitmiştim doğum kontrol haplarını masanın üstüne koymuş ben bilmiyorum ama o hapların doğum kontrol hapı olduğunu ne bunlar tansiyon haplarınmı demezmiyim yok kız bunlar doğum konrol hapı diyiverdi ne oldumu bilemedim 1,5 yıllık evliyim ilk defa o gün tanıştım doğum kontrol hapıyla ;))))) annem de bizden iyi saklamış hiç denk gelmezdim yada bilmediğimden ilgilenmezdim inş cnm olur bebeğin.... bu arada 5 yıldır tedaviler hiç olumlu sonuçlar vermedimi yani sperm çıkışınız olmadımı hiç ? benimde en çok korktuğum konu bu sıfırı görmekten korkuyorum ((( Allah yardımcımız olsun.
yok cnm ben 5 bucuk yıldır bı kere bıle sperm gormedım ınşllh artık gorurum
inş. cnm görürsün . bakalım haftaya bizimde mikrotesemiz var inşallah sperm görürüz göremezsek açıkcası evlatlığa yazılcam beklemeyide düşünmüyorum o arada tedaviye yinede devam edebilirimde nasip
inş cansu inş çıkar mikro tese kaçıncı mikro tese bu ilkmi ama hemen evlatlık alma kök hücreyi bekleyin herkesin son ümidi o sağlık bakanlığını en önem verdiği şey geçenlerde
tv de doktor söyledi kök hücre merkezleri kayseride kurulmaya başlamış demekki çıkacakki mezkezler kuruluyor 1 2 sene daha bekleyin bu arada yaş kaç
inş cansu inş çıkar mikro tese kaçıncı mikro tese bu ilkmi ama hemen evlatlık alma kök hücreyi bekleyin herkesin son ümidi o sağlık bakanlığını en önem verdiği şey geçenlerde
tv de doktor söyledi kök hücre merkezleri kayseride kurulmaya başlamış demekki çıkacakki mezkezler kuruluyor 1 2 sene daha bekleyin bu arada yaş kaç
şu kayserideki merkezi merak ettim ama kız bizi kayseriye yolcu ettircen bak) inş. en kısa zmnda gelişmeler olur da bizde nasipleniriz...gerçi bunlara ihtiyacım kalmaz inş. sperm bulunur.
GÜNAYDINNNN KIZLAR GÜZEL BİR HAFTASONU OLMASI DİLEĞİYLE
ben hala sayfaları okumakla meşgulüm bugün bitiricem inş......
günaydın canım sen hala bitiremedin mi geçmişi okumayı
allah kolaylık versin tatlım...
günaydın hayırlı hafta sonları olsun
naber bahar ne var ne yok... geçen bir arkadaşla karşılaştık burada iki kutu proxeed kaldı elimde hamile kaldığım için satıyorum dedi ikisi 150 ye vericem dedi bana çok iyi geldi haberleştik az önce eşim havale yaptı paraya onlara onlarda bugün kargoya verecekler bakalım hayırlısı olsun..
tanesi 75 e gelmiş olacak normalde 120 idi sanırım geçen almıştım çünkü en az 3 ay kullanmamız lazım.. onun heyecanı var elime geçselerdi bi..
sonracığıma akşam ışıkları sönüktü televizyon açıktı sesini tamamen kıstım onun ışığı yetti bize bilseydim mum yakardım
bayağı konuştuk hemi de karşılık lı eşim de konuştu
oh be rahatladım haklısın dei farkındayım dedi ama bir den değişmemi bekleme benden ben 26-27 yıldır hep aynıyım deid yavaş yavaş olacak herşey düzelecek dedi..
içimde ne varsa kustum hatasını anladı karşılıklı konuştuk ve beni çok iyi anlamış ve hak vermiş oldu.... öyle işte bakalım bundan sonra en azından tv de ki diziden ya da bir reklam dan konuşabileceğiz yorum yapacak mesela:
-ya adamlar ne güzel reklam yapıyorlar baksana çok yaratıcı olmuş ( bu da bir yorumdur, bu da düşünceni paylaşman fikrini sunmandır dedim en azından buradan başlayabiliriz dedim )
nasılım ama
kız napayım ama gına geldi bu suskunluktan.. ben senin herşeyinden memnunum tek anlaşmazlığımız var tek şikayetim senden az konuşman yorum yapmaman falan dedim beni yanlış anlayıp tamamen şikayetim olduğunu sanar onu da istemem kıyamam haksızlık olmasın dedim
milleti sanırım herdemk ve ben bu kadar sıkıntıya soktuk ne çene varmış bizde millet oku oku bitiremedi günlerdir
günaydın canım sen hala bitiremedin mi geçmişi okumayı
allah kolaylık versin tatlım...
iyidir canım ne olsun güzel güzel uyumak varken uyandım
biraz sonrada ev sahibiyle pazara gideriz kociş uyuyor hala...
canım proxeed işine çok sevindim ne güzel ucuza kapatmışsınız
proxeed eczanelerde biraz daha pahalı oluyormuş internettede herkes tutturabildiğine satıyor...
istiyorumbebeğimi gittigidiyordan alıyormuş bizde ordan aldık ilk kutumuzu 110a geliyor...
en çok da kocişinle konuşabilmenize sevindim
ne güzel oda farkında herşeyin ama dediği gibi bianda değişmesi kolay değil...
ama gayret edicek senin için bu çok önemli
sen sonuna kadar haklısın dünde dediğim gibi içindeki herşeyi dökmen iyi olmuş...
tek sıkıntının suskunluğu olduğunu söylemende iyi olmuş...
sonuçta sen herzaman diyorsun benim kociş melek gibi bide suskun olmasa diye...
melek eniştemizi üzmemen iyi olmuş aferin sana...
inş bundan sonra herşey iyi olacak senin kadar bıcır bıcır olmasada sohbet edebileceksiniz...
hele bi bebeişleriniz gelsin de gör bak enişte nasıl açıllıyor
kolay mı ikizlerle uğraşmak
habire bebişlerinizden konuşacaksınız onlarla ilgili hayallerinizi paylaşacaksınız...
bizde bebişleri konuşmaya başlayınca bak gör sen enişte nasıl bülbüle dönecek
milleti sanırım herdemk ve ben bu kadar sıkıntıya soktuk ne çene varmış bizde millet oku oku bitiremedi günlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?