Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tünaydın nasılsınız canlarım size iyi hafta sonları diliyorumbahar balık almaya mı gidiyorsun sabah sabah

Herkese ıyı hafta sonları ben kayınvaldeme gıdıyorum
Sızle aksama gorusuruz ınşllh

allhı ıznıyle cıkar sperm ınşllh cnm
ol de mevlam olsun

tünaydın nasılsınız canlarım size iyi hafta sonları diliyorumbahar balık almaya mı gidiyorsun sabah sabah
tunaydın cnm evet bugun baharın balık gunuuuuuuuuuu
Afıyet olsun cnm baharım sıfa nıyetıne

canım arkadaşlarım benimm hepinizi kucaklıyorum biz bugün kocişle fazla uyuduk
oda işi saldı yattı iyi oldu onada ..
haftaya iş seyahtıne çıkıyorum kızlar kocişle beraber.
öcelikle salı günü istanbula dr meselesini halletcez. sonrada cuma günü ankara kayseri ve trobzona gidecez...
havamız değişecek azcık bide ist daki dr iyi şeyler söylerse ohh keyfmizde yerinde olur...

GÜNAYDINNNN KIZLAR GÜZEL BİR HAFTASONU OLMASI DİLEĞİYLE
ben hala sayfaları okumakla meşgulüm bugün bitiricem inş......

günaydın canımmm inşallah güzel bir hafta sonu geçiririz hepimiz.
bol bol gezelim

günaydın canlar
hepinize güzel bi hafta sonu diliyorum

günaydın bidenem benimmm
çokk güzelhafta sonlarımız olsun inşlallahh...

tünaydın canımcımmm
ben iyim yeni kalktım sayılır
sen nasılsın canım ?

eseslim sizin icin cok guzel deyisiklik olucak.insallah doktorlardan guzel haberlerde alirsiniz keyfinize diyim olmaz.canim senin esin microtese oldumu hic?

tatlım kusura bakma teyze geldi aniden çıkmam gerekti pazara gittik yeni geldim...
havucu bol aldım tatlım turpta alıyorum hep...
kuru kayısı ve hurmada aldım...
ama bu hafta ben narı unutmuşum sen söyleyince hatırladım :26:
neyse kocişe aldırırım onuda...
balık da aldım herzamanki gibi şifa olsun kocişime hepsi...
ben söyediklerimin hepsine inanıyorum tatlım...
inş en kısa zamanda o günleri göreceksin...

iyi yapmışsınız canım şimdi dinlenin nede olsa bugünleri mumla arayacaksınızcanım bizim yerimizede gez inşallah dr danda güzel haber alırsınız ikinci balayınızı yaparsınız artık

günaydın bidenem benimmm
çokk güzelhafta sonlarımız olsun inşlallahh...

günaydın bebekimmmmmmm
inş canımın içi dolu dolu güzel hafta geçiririz umarım...

ohhh iyi yapmışsınız bebekimm sefanız olsun
bebekimmm benim iş seyahatine de mi çıkarmış aman aman...
negüzel bitanem kocişinle size iyi gelecek bence...
inş istanbulda da herşey yolunda gidicek dua ediyorum sizin için
ben seni çok özliycem ama kocişinle güzel bi hafta geçireceğiniz için mutluyum

eseslim sizin icin cok guzel deyisiklik olucak.insallah doktorlardan guzel haberlerde alirsiniz keyfinize diyim olmaz.canim senin esin microtese oldumu hic?

evet canım çok güzel olacak ben trobzona ve kayseriyede ilk defa gidecem çok merak edyordum.
evt canım bundan 7 ay önce oldu ama sonuç malsef çıkmadı...

iyi yapmışsınız canım şimdi dinlenin nede olsa bugünleri mumla arayacaksınızcanım bizim yerimizede gez inşallah dr danda güzel haber alırsınız ikinci balayınızı yaparsınız artık

ayy inşallah canım ya dr iyi bişey söylerde guatrımızdada değişme olmuşsa ohh eşiminde keyfi yerine gelir benimde.
eşim iş dolayısıyla nereye giderse bende gidiyorum evde yanlız bırakmıyor benim içinde iyi oluyor. geçen kıbrısa gitti o zamn götüremedi beni ama bu sefr gidiyorum nasip olursa.

tünaydım tatlım iyiyim allaha şükür pazara gittim geldim şimdide kocişle kahvaltı yapıcaz...
balık almaz olur muyum canım benim istisnasız her cumartesi afiyetle yiyoruz
sen nasılsın bakalım

şifa olsun canım.havucun iyi geldiğini biliyordumda turpu bilmiyordum.bende havucun suyunu sıkıp içine bir tatlı kaşığı zeytin yağı ekliyorum biliyorsunuz e vitamini yağda çözünüyor.turp içinde bilginizi benimle paylaşın ben sadece kırmızı lahana havuç birde turp rendeleyip salatasını yapıyorum eşimin diş eti çekilmesi var rende olmayınca yiyemiyor.

evtttt iş kadını oluyorum
evet canım gitmişken gezerizde bol bol
ayy inş canım hadi bide abdullah arman özdemir varmış ya ist da onada gidecez galiba randevu alabilrsek onada muayene olalım deidk. bakalım daha almadım ama salı yada çarşamba olacak inş onada randevu alabilirim..

evet canım çok güzel olacak ben trobzona ve kayseriyede ilk defa gidecem çok merak edyordum.
evt canım bundan 7 ay önce oldu ama sonuç malsef çıkmadı...

ayy kız eseslim trabzona mı geleceksiniz ay kız gel bana misafir edeyim seni ne işiniz var trabzonda ne kadar kalacaksınız... bak boztepeye muhakkak çık buraya gelip de boztepeye çıkmamazlık yapma sakın....

bizim bir komşumuz vardı 5 sene çocuğu olmuyordu şimdi kaynanama gelmiş.doktorun tavsiyesiyle günü birlik tedavi görmüşler birde aşılama yapınca ayrı ayrı hamile kalmış ikizleri olmuştu şimdi 3.5 yaşındalar kaynanamın evinde nasıl koşuşturuyorlar.bende inşallah o günleri görürüm bıcırıklarım koşuşturur .ay içim bir hoş oldu inşallah rabbim hepimize o günleri yaşatır en kısa zamanda

gitmişken ona da gidin bence de bir taşla iki kuş olsun.... ummadığın bir gelişme olur bakarsın hayırlısı olsun şimdiden

ayy kız eseslim trabzona mı geleceksiniz ay kız gel bana misafir edeyim seni ne işiniz var trabzonda ne kadar kalacaksınız... bak boztepeye muhakkak çık buraya gelip de boztepeye çıkmamazlık yapma sakın....

evet canım cumartesi günü trobzonda olacağız eşimin müşterileri var orada onlara gideceğiz iş için yani..
tmm canım gideriz inşallah fırsatımız olurda gezeriz.1 gün kalacağız canım çok kalmayacağız..
inşallah canım fırsatımız olursa tanışmak isterimm

ay hadi hayırlısı öyle bişey olursa muhakkak konuşalım ama 1 gün çok kısaymış yaaa

bahr ben de hamisi almaya gidicem birazdan hava alırım hemde... maksat araba sürmek bir de balık alacağım yer bayağı uzak eşime dedim ki sen ara temizlesinler ben gider alırım tamam dedi
şeyy sen ne balığı aldın ben hamsi alıcam canım onu çekti olmaz mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…