- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
allhı ıznıyle cıkar sperm ınşllh cnminş. Cnm görürsün . Bakalım haftaya bizimde mikrotesemiz var inşallah sperm görürüz göremezsek açıkcası evlatlığa yazılcam beklemeyide düşünmüyorum o arada tedaviye yinede devam edebilirimde nasip
tunaydın cnm evet bugun baharın balık gunuuuuuuuuuutünaydın nasılsınız canlarım size iyi hafta sonları diliyorumbahar balık almaya mı gidiyorsun sabah sabah
Herkese ıyı hafta sonları ben kayınvaldeme gıdıyorum
Sızle aksama gorusuruz ınşllh
hadi gitte çabuk gel özletme kendini
GÜNAYDINNNN KIZLAR GÜZEL BİR HAFTASONU OLMASI DİLEĞİYLE
ben hala sayfaları okumakla meşgulüm bugün bitiricem inş......
günaydın canlar
hepinize güzel bi hafta sonu diliyorum
tünaydın canımcımmmtünaydın nasılsınız canlarım size iyi hafta sonları diliyorumbahar balık almaya mı gidiyorsun sabah sabah
canım arkadaşlarım benimm hepinizi kucaklıyorum biz bugün kocişle fazla uyuduk
oda işi saldı yattı iyi oldu onada ..
haftaya iş seyahtıne çıkıyorum kızlar kocişle beraber.
öcelikle salı günü istanbula dr meselesini halletcez. sonrada cuma günü ankara kayseri ve trobzona gidecez...
havamız değişecek azcık bide ist daki dr iyi şeyler söylerse ohh keyfmizde yerinde olur...
canım öyle valla konuştuk halleştik alalhım herkesin yuvasına huzur versin çok şükr öyle sıkıntımız yok ama ufacık şey bile insanda birikim yapıp sarsabiliyor allahım ağız tadı versin...
baharcım pazardan bol bol havuç ve turp al kocişin yesin biliyorsun spermcikler için çok önemliler.... şey bir de nar al myeve olarak çok faydalı bir meyve nar hücreler üzerinde de etkili ben onu hücre yeniliyici gibi görüyorum... sakın almamazlık yapmasonra da canın ne isterse onu al izin var yani rahat ol
iyi pazarla meleğim vala dediklerin ilaç gibi geldi bana öyle rahatlattın ki ağzın bal yesin bitanem çok çok saol allah razı olsun... inşallahhhhh hayırlısı olsun bi gelsin bebişlerim allahımın izniyle ah ahhh
öcelikle salı günü istanbula dr meselesini halletcez. sonrada cuma günü ankara kayseri ve trobzona gidecez...
havamız değişecek azcık bide ist daki dr iyi şeyler söylerse ohh keyfmizde yerinde olur...
günaydın bidenem benimmm
çokk güzelhafta sonlarımız olsun inşlallahh...
eseslim sizin icin cok guzel deyisiklik olucak.insallah doktorlardan guzel haberlerde alirsiniz keyfinize diyim olmaz.canim senin esin microtese oldumu hic?
iyi yapmışsınız canım şimdi dinlenin nede olsa bugünleri mumla arayacaksınızcanım bizim yerimizede gez inşallah dr danda güzel haber alırsınız ikinci balayınızı yaparsınız artık
tünaydın nasılsınız canlarım size iyi hafta sonları diliyorumbahar balık almaya mı gidiyorsun sabah sabah
tatlım kusura bakma teyze geldi aniden çıkmam gerekti pazara gittik yeni geldim...
havucu bol aldım tatlım turpta alıyorum hep...
kuru kayısı ve hurmada aldım...
ama bu hafta ben narı unutmuşum sen söyleyince hatırladım :26:
neyse kocişe aldırırım onuda...
balık da aldım herzamanki gibi şifa olsun kocişime hepsi...
ben söyediklerimin hepsine inanıyorum tatlım...
inş en kısa zamanda o günleri göreceksin...
tunaydın cnm evet bugun baharın balık gunuuuuuuuuuu
Afıyet olsun cnm baharım sıfa nıyetıne
günaydın bebekimmmmmmm
inş canımın içi dolu dolu güzel hafta geçiririz umarım...
inşallahhh canımmm..
ohhh iyi yapmışsınız bebekimm sefanız olsun
bebekimmm benim iş seyahatine de mi çıkarmış aman aman...
negüzel bitanem kocişinle size iyi gelecek bence...
inş istanbulda da herşey yolunda gidicek dua ediyorum sizin için
ben seni çok özliycem ama kocişinle güzel bi hafta geçireceğiniz için mutluyum
evet canım çok güzel olacak ben trobzona ve kayseriyede ilk defa gidecem çok merak edyordum.
evt canım bundan 7 ay önce oldu ama sonuç malsef çıkmadı...
evtttt iş kadını oluyorum
evet canım gitmişken gezerizde bol bol
ayy inş canım hadi bide abdullah arman özdemir varmış ya ist da onada gidecez galiba randevu alabilrsek onada muayene olalım deidk. bakalım daha almadım ama salı yada çarşamba olacak inş onada randevu alabilirim..
ayy kız eseslim trabzona mı geleceksiniz ay kız gel bana misafir edeyim seni ne işiniz var trabzonda ne kadar kalacaksınız... bak boztepeye muhakkak çık buraya gelip de boztepeye çıkmamazlık yapma sakın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?