Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bir gün bu acı dinecek herşey güzel olacak allahım sen inandır
inan bana unutayım şu acımı asla bebek istemicem acım gitsin bitsin

canım benim canım gözyaşlarının mükafatını alacaksın inşallah böyle deme ne olur inan gözlerim yaşardı benimde çok üzülüyorum böyle şeyler okuyunca gerçekten benim içim derdime böyle yanmıyor ama sizin acınız yakıyor be canım

bende bugün burada yakın arkadaş olduğumuz arkadaşımın 2 aylık hamile olduğunu öğrendim. durumu 2 hafta önce öğrenmiş ama kimseye söyleyememiş benim durumumu biliyor ve bir bebek için nasıl sevineceğimide haberi aldığımda kendi çocuğum olacakmış gibi sevindim :)) o da bir yıldır bebek istiyordu şimdi nasipmiş olmuş çok sevindim. Allah tüm isteyenlere bebek nasip etsin inşallah.

herdemk nasılsın tatlım

iyiyim canım benim iki gündür elektirklerimiz bir geldi bir gitti nete giremedim. şırnakın klasik yaşam tarzı bu kaçak elektirik kullanıp ahırlarını bile klimayla ısıtan zihniyetler yüzünden tarafolar patlıyor sayanmıyor sonrada bizim asfaryalar atıyor :)))

canım benim teşekkür ederim. o gördüğün bayanlarla geçiyor günlerim işte sıkılıpta derdime gömülecek fırsatım yok sayelerinde bu yüzden şanslıyım sanırım. canım kardeşim benim inşallah hepimize bizim gibi iyi yürekli sevgi dolu hayırlı evlatlar versin inşallah. bende senin için güzel şeyler hissediyorum senin olgunluğun,dokunursam kırılır diye ince ince seçerek kurduğun cümlelerden belli oluyor zaten. gözler kalbin aynasıdır ben gözlerinde bunu gördüm.

kucağımdaki bebek 10 aylık olana kadar elimde büyüdü :) ismi Gülse benim manevi kızım şimdi benden çoook uzakta ama bir iki aya kadar görmeye gideceğim kızımdan vazgeçmem :)) taaa edirne Keşan'da... bir yaşına girdiğinde gitmiştim görmeye gitmesem nefes alamazdım heralde ( şimdide öyle durumdayım ocak ayında en geç Şubatta gideceğim çok özledim kızımı...

beni izlediğin için teşekkür ederim ayy şımarrtın beni

Son düzenleme:
Meraba canlarım,
nasılsınız ne var ne yok....
Işten güçten fırsat bulup giremiyorum ama aklım sizde kalıyor...havadis var mı?iyi haber var mı?
Bende herşey aynı.......

gözleerrrr
şımar tabi sen hakediyorsun bunu vallahi bayıldım sesine sana da bu arada
allah ayırmasın o gül kokuludan bir de sana versin hiç beklemediğin anda aminnn

iyi geceler tüm anne adayları......
iyi geceler canım bu ne güzel bir gelişmiş hoşgeldin
meraba canlarım,
nasılsınız ne var ne yok....
ışten güçten fırsat bulup giremiyorum ama aklım sizde kalıyor...havadis var mı?iyi haber var mı?
Bende herşey aynı.......

hoşgeldin canım kendini çok özletiyorsun.bildiğim kadarıyla kimsede bir değişiklik yok aynı tas aynı hamam anlayacağın

yeni gelenler hoşgeldiler... masalcım beni hatırlıyorsun herhalde bilmiyorum öğrenmişmiydin biz de sperm çıkışı oldu sayıyı gördük çok şükür bu haberi almışmıydın bilmiyorum yine de söyleyeyim dedim....
sen nerelerdesin neden girmiyorsun

Herdemk canım verdiğin karar çok güzel inşallah en yakın zamanda meleklerine kavuşursun.hem yetim meleğine hem kendi meleğine rabbim en yakın zamanda seni kavuştursun inşallah.bende senin gibi evlat edinmeyi çok düşünüyordum ama benim ablamın 2 tane kızı var allah bağışlasın. Kocası çalışmıyor geceleri çoğu zaman eve gelmiyor anlayacağın evlatlarının kıymetini bilmiyor.ben onlara annelik yapıyorum hem yiğenlerim kendi kanım onlara kendi analarından babalarından çok sahip çıkıyoruz eşimle. Bende bazen şöyle düşünüyorum onlarında bize ihtiyacı olduğu için rabbim belki şimdilik bize evlat vermiyor.dün komşumla alış verişe gittim ne aldıysam yiğenlerime aldım kadın en sonunda dayanamadı inşallah en yakın zamanda kendi çocuklarına birşeyler alırsın yiğenlerini düşünmekten kendini unutuyorsun dedi.ama ben rabbime bize böyle güzel kalp verdiği için sonsuz şükür ediyorum.ki bu zaman da bebeklerini çöpe atan öldüren cani insanlardan rabbim bizi uzak etsin

iyi geceler canım bu ne güzel bir gelişmiş hoşgeldin

hoşgeldin canım kendini çok özletiyorsun.bildiğim kadarıyla kimsede bir değişiklik yok aynı tas aynı hamam anlayacağın
Girince yazacak bişey dahi bulamıyorum bi ilerleme olmayınca anca canım sıkılıyor...
Hoş zaman da bulamıyorum artık
sizin tedavi ne alemde?

yok canım bilmiyorum sizde çıktığını ama gayet iyi hatırlıyorum seni tabiki deçok sevindim neye borçlusunuz bunu:)
bitkisel falan neler yapmıştınız ya da tedaviniz ne oldu?

[

Kızlar ben kaçtım eşim geldi ve kurt gibi aç:) öptüm sizi yemek hazırlamaya gidiyorum..görüşürüz yine girerim ok öptüm hepinizi

yok canım bilmiyorum sizde çıktığını ama gayet iyi hatırlıyorum seni tabiki deçok sevindim neye borçlusunuz bunu:)
bitkisel falan neler yapmıştınız ya da tedaviniz ne oldu?[/QUOTE]

masaalım hosgeldın avatarın guzelmıs
nasılsın senı ozluyoruz kızz
allh ısınde gucunde sana kolaylık versın cnm benım

gözleerrrr
şımar tabi sen hakediyorsun bunu vallahi bayıldım sesine sana da bu arada
allah ayırmasın o gül kokuludan bir de sana versin hiç beklemediğin anda aminnn

canım çok çok teşekkür ederim. hayatın bana verdikleriyle yetiniyorum işte elimden geldiği kadar iyi gözlerle bakıyorum herşeye senin gözlerin gibi :))

amin canım teşekkür ederim iyi dileklerin için. haklısın önce etrafımıza bakmalıyız. benim yeğenim yok eşiminde öyle ailelerin evli tek çocuklarıyız ve bebeğimiz olursa her iki taraftada ilk torun sevinci olacak. Allah hepimize nasip etsin,gönlümüzdekini versin. Amin.

.hadi hayırlısı inşallah herşey gönlünüzce olur. hangi doktorla tedavinizi başlatacaksınız?[/QUOTE]

herkese ıyı akşamlar kusura bakmayın bılgısayara gıremedım şmd cevap verıyorum bız bıtkısel tedavıye başlayacağız burada o ışı yapan doktor var bızede %50 sans verdı eşımde oraya gıtmek ıstıyor sıtesı var ıncelemek ısteyen olursa ısmınıde verebılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…