iyi geceler kızlar
bir gün bu acı dinecek herşey güzel olacak allahım sen inandır
inan bana unutayım şu acımı asla bebek istemicem acım gitsin bitsin
baharla faceden yazışmıktık üzerimden şoku attım şimdi herkese iyi akşamlar bu arada...
kızlar noldu biliyor musunuz?
ben bugün samimi görüştüğümüz arkadaşımın yanındaydım kendisine çok güvenirim durumumuzu onunla paylaşmıştım zaten dertleşiyorum bazen bir araya gelince. bu gün de ona uğradım konuştuk geldim.. hatta laf arasında dedim ki pınarcım kolay çocuk sahibi olan kişi onun nasıl mucize olduğunu bilemez zannederler ki gece yattık sabah kalktık hamileyiz ama hiç de öyle değilmiş dedim neyse işte.... arkadaşımın 1.5 yaşında henüz olmadı bebeği var 16 aylık işte...
Sonra eşimin yanına uğradım naptınız falan diye sordu arkadaşın bişey dedi mi sana dedi hayır dedim? ne diyecek ki?
- hamileymiş dedi...
ben tabi şok nasıl yani ciddi misin dedim.. evet dedi.. arkadaşımın eşiyle benim eşim çok samimiler zaten çocukluk arkadaşları o söylemiş... nasıl ama pınar istemiyordu ki hatta peşine olsa çok korkuyorum allah korusun kafayı yerim falan demişti bir kere... korunuyor sonuçta bebeği çok küçük daha yeni yeni rahatlar gibi oluyor o uykusuzluklar.. huysuz da bir bebeklik geçirdi çok yoruldu...
öyle tuhaf oldum ki.... ben üzülürüm diye bana söyleyemedi hem de 3 aylıkmışşş ben daha yeni öğrendiler sandım... ben dertleşirken bana ben hamileyim diyemedi demek ki canım benim....
ama o korunuyorduama ben istiyorum olmuyor
allahım nasıl bir sınavdır bu allahım hakkımızda hayırlısını ver ne diyim çok değişik oldum ama hayat onun şimdi bi bebişi daha olacak hala şaka gibi geliyor hala
herdemk nasılsın tatlım
herdemciğim faceden videolarına baktım şarkılar türküler söylemişsin bu nasıl bir sestir ya böyle ses olabilir mi o nasıl bir yürek öyle.... o kadar hoş o kadar duru bir sesin var ki bayıldım sana... allahım gönlününe göre versin allahım iç güzelliğine göre versin sen çok olgun çok güçlü süper bir kadınsın ben öyle düşünüyorum... allahım inşallah sana kendi meyveni nasip eder canım benim bunu içten samimi bir şekilde söylüyorum alalhım versin yavrunuzu.... facede kucağında ki bebeğe baktım oraya yazamam tabi dedim allahım sana da versin öyle yavru öyle yakışmış ki kucağına canım benim...
ya bakıyorum da gerçekten bizi en iyi biz anlıyoruz hepsi hikaye yaşamayan bilemez yine... ben bu derde düşmeden önce kime yanabilirdim ki bu kadar ama şimdi kendime ayrı size ayrı yanıyorum.... hatta ayırmıyorum bile... allahım versin muradlarımızı canlarım benim hepinizi çok seviyorum ben hepinizi
ben de ağlıyorum sadece ağlıyorum.....
ben de
bayılırım sohbete... no gevezelik yes sohbet
iyi geceler tüm anne adayları......
canım benim teşekkür ederim. o gördüğün bayanlarla geçiyor günlerim işte sıkılıpta derdime gömülecek fırsatım yok sayelerinde bu yüzden şanslıyım sanırım. canım kardeşim benim inşallah hepimize bizim gibi iyi yürekli sevgi dolu hayırlı evlatlar versin inşallah. bende senin için güzel şeyler hissediyorum senin olgunluğun,dokunursam kırılır diye ince ince seçerek kurduğun cümlelerden belli oluyor zaten. gözler kalbin aynasıdır ben gözlerinde bunu gördüm.
kucağımdaki bebek 10 aylık olana kadar elimde büyüdü :) ismi Gülse benim manevi kızım şimdi benden çoook uzakta ama bir iki aya kadar görmeye gideceğim kızımdan vazgeçmem :)) taaa edirne Keşan'da... bir yaşına girdiğinde gitmiştim görmeye gitmesem nefes alamazdım heralde( şimdide öyle durumdayım ocak ayında en geç Şubatta gideceğim çok özledim kızımı...
beni izlediğin için teşekkür ederim ayy şımarrtın beni
iyi geceler canım bu ne güzel bir gelişmiş hoşgeldiniyi geceler tüm anne adayları......
meraba canlarım,
nasılsınız ne var ne yok....
ışten güçten fırsat bulup giremiyorum ama aklım sizde kalıyor...havadis var mı?iyi haber var mı?
Bende herşey aynı.......
iyi geceler canım bu ne güzel bir gelişmiş hoşgeldin
hoşgeldin canım kendini çok özletiyorsun.bildiğim kadarıyla kimsede bir değişiklik yok aynı tas aynı hamam anlayacağın
yeni gelenler hoşgeldiler... Masalcım beni hatırlıyorsun herhalde bilmiyorum öğrenmişmiydin biz de sperm çıkışı oldu sayıyı gördük çok şükür bu haberi almışmıydın bilmiyorum yine de söyleyeyim dedim....
Sen nerelerdesin neden girmiyorsun
Girince yazacak bişey dahi bulamıyorum bi ilerleme olmayınca anca canım sıkılıyor...
Hoş zaman da bulamıyorum artık
sizin tedavi ne alemde?
CANIM BİZ İNŞALLAH HAFTAYA HASTANEYE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ KISMET BAKALIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN.SİZ NE YAPIYORSUNUZ.VARMI KULLANDIĞINIZ İLAÇ, UYGULADIĞINIZ TEDAVİ. SİZ NE ZAMAN TEDAVİYE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
gözleerrrr
şımar tabi sen hakediyorsun bunu vallahi bayıldım sesine sana da bu arada
allah ayırmasın o gül kokuludan bir de sana versin hiç beklemediğin anda aminnn
Herdemk canım verdiğin karar çok güzel inşallah en yakın zamanda meleklerine kavuşursun.hem yetim meleğine hem kendi meleğine rabbim en yakın zamanda seni kavuştursun inşallah.bende senin gibi evlat edinmeyi çok düşünüyordum ama benim ablamın 2 tane kızı var allah bağışlasın. Kocası çalışmıyor geceleri çoğu zaman eve gelmiyor anlayacağın evlatlarının kıymetini bilmiyor.ben onlara annelik yapıyorum hem yiğenlerim kendi kanım onlara kendi analarından babalarından çok sahip çıkıyoruz eşimle. Bende bazen şöyle düşünüyorum onlarında bize ihtiyacı olduğu için rabbim belki şimdilik bize evlat vermiyor.dün komşumla alış verişe gittim ne aldıysam yiğenlerime aldım kadın en sonunda dayanamadı inşallah en yakın zamanda kendi çocuklarına birşeyler alırsın yiğenlerini düşünmekten kendini unutuyorsun dedi.ama ben rabbime bize böyle güzel kalp verdiği için sonsuz şükür ediyorum.ki bu zaman da bebeklerini çöpe atan öldüren cani insanlardan rabbim bizi uzak etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?