Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı cumalar.Rabbim bu mübarek muharrem ayı ve cuma günü hatırına herkesin gönlündekini hayırlı zamanda versin inşallah

amin canım inşallah.

sıkma canını bitanem dediğin gibi herşeyin hayırlısı. sende kendine çok iyi bak sağlığınız yerinde olsunda gerisi nasılsa hallolur birtanem sabret.

sana çoook geçmiş olsun hadi hayırlısı iyi haberlerini inşallah alacağız :)

canım benim ilk duyduğundaki şoku atlatmana sevindim...
arkadaşın da kıyamamış işte sana için sızlar diye söyleyememiş onca zaman...
ama sen hayırlısıyla bi hamiş kal dilediğin herkese neşeyle haber vereceksin
rabbim en kısa zamanda mucizeni gönderir inş bitanem

baharcım şimdi ne geldi aklıma onu düşünmeye çalışıyordum ve puzzle yerine oturdu birgün bunları akşam yemeğe çağırmıştım güzel de şeyler yapmıştım hiç bişeye dokunmadı midem çok kötü dedi üzüldü bari ondan ye bundan ye diye ısrar etmiştim.. çay içerken bile dokunmadı bişeye leblebi ye bari bastırsın demiştim rengi kül gibiydi o gün hangi gündü diye hatırlamaya çalıştım da ekim ayıydı aklıma geldi demek ki işte 1 aylıktı o zaman çok yeniydi o yüzden öyleydi....
hiç işim yok oturdum onu düşünyorum bir saattir... ahh ahh...
rabbim ona bir melek daha veriyor hem de zamansız hesapsız plansız.... bana diyememesi bile bu sefer beni değişik yaptı.... eşime dedim ki yarın arayayım kutlayayım bana söyleyemedin üzülürüm diye ama ben biliyorum hayırlı olsun falan derdim onun ne suçu var ki... eşim hayır dedi ben eşiyle konuştu bana o söyledi sen ondan duyarsan konuşursun ya da belki sağdan soldan duyarsın o zaman ona dersin benden duyduğunu haber verme dedi...
bakalım ben kimden duyacağım ya da kendi mi söyler... karnı falan yoktu ki gerçi 3 aylık nasıl hemen olsun.. ay kıyamam ya...
bahar tarifi olmayan birşey var içimde sıkıntı mı hüzün mü bilmiyorum kardeşim çok değişik... korkuyorum allahımın gönlüne güç gitmesinden.. o kime vereceğini kime vermeyeceğini neden verdiğini ya da neden vermediğini bizden iyi biliyor bu bize verilen bir imtihan isyan etmiyoruz ki... sadece değişik oluyoruz işte değişik....
allahım nolur evlat hasretiyle yananlara ver.... hakileme ver istiyorum bebeğime ver eseslime ver baharıma ver kundaka ver htmnzlme ver adını sayamadığım tüm arkadaşlarıma kaderdaşlarıma ver içinde de bana yarabbii...

ağlattın beni tatlım amin aminnnnnn
rabbim dualarını kabul etsin bitanem bizim için ettiğin dualar seni bulsun inş
ahhh ahhh onca zaman oda sana söyleyemememin sıkıntısını çekmiş işte...
şimdi belli değil ama bi süre sonra belli olacaktı karnı...
iyi ki öğrendin bana kalırsa arayıp tebrik etmen daha iyi olur...
sonuçta bu bi sır değil ki onun eşinin senin eşine anlattığı...
hem onu bu sıkıntıdan kurtarmış olursun...
o öğrendiği günden beri sana nasıl söyleyeceğini düşünüyor belkide...
bence onu bu sıkıntıdan kurtar...
canım benim rabbim o güzel gönlünün mükafatını verecek elbet...
senin gibi bıcır bıcır sevimli mi sevimli bebişlerin olacak allahın izniyle

Son düzenleme:
herdemciğim faceden videolarına baktım şarkılar türküler söylemişsin bu nasıl bir sestir ya böyle ses olabilir mi o nasıl bir yürek öyle.... o kadar hoş o kadar duru bir sesin var ki bayıldım sana... allahım gönlününe göre versin allahım iç güzelliğine göre versin sen çok olgun çok güçlü süper bir kadınsın ben öyle düşünüyorum... allahım inşallah sana kendi meyveni nasip eder canım benim bunu içten samimi bir şekilde söylüyorum alalhım versin yavrunuzu.... facede kucağında ki bebeğe baktım oraya yazamam tabi dedim allahım sana da versin öyle yavru öyle yakışmış ki kucağına canım benim...
ya bakıyorum da gerçekten bizi en iyi biz anlıyoruz hepsi hikaye yaşamayan bilemez yine... ben bu derde düşmeden önce kime yanabilirdim ki bu kadar ama şimdi kendime ayrı size ayrı yanıyorum.... hatta ayırmıyorum bile... allahım versin muradlarımızı canlarım benim hepinizi çok seviyorum ben hepinizi

Son düzenleme:

ben de ağlıyorum sadece ağlıyorum.....

bitanem ben kociş var diye çabuk toparlandım
nolur sen de ağlama artık inş o duyguyu sen de tadacaksın...
eşin seni öyle gördükçe daha da üzülür...

aferin bebeğim eşini düşün tabiki kıyamam sana eşin çok şanslı senin gibi fadakar bir karısı olduğu için.... eşim arkadaşının yanına kadar gitti gelecek evde yoktu da böyle koyverdim şimdi toparlanıyorum o gelene kadar gözlerim geçer inş hemen ben ona da kıyamam canım kocacım benim arkadaşı derken belki de o da içlenmiştir erkek belli edemez ki içinde ne fırtınalar kopuyor yavrumun... olsun olsun biz derdimizi seviyoruz değil mi güzel arkadaşım biz derdimizle de mutluyuz allahım verdi çünkü bize ondan geliyor çünkü sabredeceğiz daha yolun başındayız... şimdi iyiyim tamammmmm ohhh..
hepimiz alıcaz bebelerimizii inşallahhh

ya ben hiç anlamıyorum bu hormonlardan (( ne iyidir nasıl olması gerekiyordur. öğrenmelimiyim acaba

hayırlı cumalar canım bende yeni geldim.geçmişi okuyorum.evet dün gece sabaha kadar yazışan arkadaşlar var.maaşallah.

aferin sana tatlım iyi öğrenmişsin
eee öğretmeni kim

öğretmenim canım benim

senin uykusuz kalmaman lazım canım benim miniciklerinin sana ihtiyacı var. birde ağlamayın yaaa ne olur ben çok üzülüyorum okudukça. evet ağlamak bazen iyi gelir insana ama bazen tamam mı bazen...

bak sanada söylüyorum tatlım ağlamak yok gülmek var :)) ben çok üzülüyorum böyle ağladığınızda çaresiz değiliz Allah herşeyde bir hayır saklamıştır olumlu düşünelim olumlu olsun. tabi sıkıntımız olacak elbet ağlayacağız ama arada sırada hep değil cankuşlarım benim.

ne güzel söylemişsin evet kabullenmek lazım ozaman herşey daha kolay ve beklentileride en aza indirmek gerek herşeyden. annenden babandan eşinden arkadaşından herşeyden herkesden işte sıfır beklentiyle yaşarsan inan herşey daha kolay ilerliyor. ben senin yaralarını öperim güzel arkadaşım iyileştiririm seni

1 ay çok geç değil ki eşinde kendisini hazırlar daha iyi olur sen sabret güzelim :)))

kendine bir hobi bul canım yalnız başına kalma sana nacizane önerim budur bak ben evde oturmamak için halk eğitime kaydoldum önce pc kursuna gittim pc bilmediğimden değil arkadaş edinmek vakit geçirmek hem bilmediğim birşeyler varsa öğreneyim diye. şimdide hafta sonları gitmek üzere halk oyunlarına yazıldım hem azıcık kiloda veririm bir kaç arkadaşla rölyef resim çalışması yapıyoruz kimi evi müsaitse orda çalışıyoruz şuan benim resmim bitmek üzere bitince resmimi paylaşırım sizinle ki ben bunları cizre gibi biryerde yapmaya çalışıyorum. inan bizim bizden başka yardımcımız destekçimiz yok,bir tek sen sana sırtını dönemezsin kendini yalnız bırakma. hem bak biz varız burda ne zaman konuşmak istersen kapımı çalabilirsin

canım benim evet hepimiz aynı durumdayız aslında bende sizden çoook olumlu pozitif etkiler alıyorum tanıştığımız günden beri kendimi çokta iyi hissediyorum. evlat edinmeyi eşimin tese sonucunu aldığımız dakika karar verdik toplam 3 dakika sürmüştür.:))) eşimle evlenmeden öncede hep bunu paylaşırdık çocuğumuz olsa bile bir yetim büyütelim destek olalım derdik bu yüzden karar vermek zor olmadı. o komşun için öyle sevindim ki ne güzel hemde 4 aylık bebek Allahım bize de nasip etsin inşallah biz 4 ay önce başvurduk sosyal hizmetli 2 yıl içersin de size uygun çocuk verilir dedi verilemezse yeniden kayıt alırız dedi. o kadar yetim var dedim nasıl böyle oluyor her çocuğu veremiyoruz kanuni durumları uygun olmayabiliyor dedi. bize bebek odasını hazırlamaya başlayın evinize ziyaret yapacağız bebek isteğinizi görsel olarakta görmeliyiz dedi. bizim evimiz biçilmiş kaftan :)) benim evimde bir oyun odası var. bir duvarı pembe,bir duvarı mavi,bir taneside yeşil :)) arkadaşlarım geldiğinde rahat sohbet edelim diye çocuklar için bir oyun odası hazırladım minik masa sandalyeler legolar bebekler oyuncaklar tv ünitesi ve sayısız çizgi film vs.. tabi öncelikle bunu yaparken arkadaşlarımla keyifli zaman geçireyim evimde ailece rahat etsinler fikri vardı birgün bu durum için işe yarıyacağı aklıma gelmemişti. henüz ziyarete gelmediler. başvuruya gittiğimizde 40 sorudan oluşan kendimizi tanıtmamızı istedikleri bir yazı yazmamızı istediler eşimle 3 saat bir odada oturduk ayrı ayrı soruları cevapladık. öyle sorularki yani bu kanun olsa bu sorulardan geçer not alamayan ebeveyn olamaz deseler Türkiye'nin yarısı çocuk sahibi olamaz. neyseki bizi yeterli buldular :))) kısmet bitanem.... doğurmak özel ve çok güzel bir duygu eminim,fakat bir çiçeği minik dokunuşlarla büyütmekte ayrı bir duygu.

seni tebrik ediyorum evlatlık harika bir karar bir çocuğa ümit olmak... düşünsene sen çocuk istiyorsun bir başka yerde de bir çocuk ne olur allahım bana bakacak bir anne baba gönder diyor :))) bende senin gibi düşünüyorum. Düşünsene Allah herkese doğurma yetisi verseydi bunca yetime kim ana baba olacaktı ( biz sıraya girdik canım 4 aydır bekliyoruz bakalım neler olacak :)))

inşallah 30'una kadar bebeğin olur canım :))

ne güzel haberler bunlar :)) hamile kalan arkadaşı kutluyorum sorunsuz harika hamilelik yaşar inşallah. Kocacığın seni çok seviyor bitanem çocuk çabalıyor baksana. gözüme girdi :)))

küçük balıklar en iyisiymiş hayatım hamsi,istarvit,uskumru vs. afiyet olsun canım

verdiğin bilgi için teşekkürler canım,Allah kabul etsin inşallah

işte budur :))) öpüyorum seni

ah tatlım olur öyle arada... öyle boğzada düğümlenir bişiler ama bir de şurdan bak ölümcül bir rahatsızlığımız yok herşey iyi çocuk mu dert bence dert değil sabredelim derdi veren dermanınıda verir. Hem tıp ilerliyor hergün bir gelişme oluyor daha çooook genciz. canın sıkıldığında hemen bir ayna karşısına geç ve yalancıktanda olsa gül kendine sonra gerçekten gülümsediği göreceksin. gülümsemek en çabuk bulaşan hastalıkmış biliyormuydun :))) dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…