Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı akşamlar güzel hatunlar
nasılsınız bakalım
ben de iyiyim şükür
bikaç gündür yoktum internetimizde sorun vardı ama şimdi size kavuştum çok şükür

bir gün bu acı dinecek herşey güzel olacak allahım sen inandır
inan bana unutayım şu acımı asla bebek istemicem acım gitsin bitsin

nasılsınız bakalım
ben de iyiyim şükür
bikaç gündür yoktum internetimizde sorun vardı ama şimdi size kavuştum çok şükür

hayırlı akşamlar canım
int sizlik çok kötü dimi bende geçenlerde 2 gün giremedim canım çıktı
bende iyim canım çok şükür.

nasılsınız bakalım
ben de iyiyim şükür

hayırlı akşamlar canım benim hoşgeldin
iyiyiz allaha şükür sende iyiymişsin sevindim...
neler yaoıyorsun anlat bakalım ??

bir gün bu acı dinecek herşey güzel olacak allahım sen inandır
inan bana unutayım şu acımı asla bebek istemicem acım gitsin bitsin

öyle deme canım bebek istemiycem filan diye ... allah çok büyük dermansız dert vermesin
bu acılar bizi yıldırmamalı hayata daha azimle mücadele etmeliyiz ki sonunda ulaştığımız şeylerin kıymetini daha iyi bilelim....

eseslim sana katılıyorum
zezeg hiç bizaman acın nekadar büyük olursa olsun büyük konuşma

hoşgeldin tatlım
girmedin bikaçgündür özletiyorsun kendini ...
ben iyim dışarı çıkacaz hazırlanıyorum
sen neler yapıyorsun nasılsın canım ?

iiyiyim canım bende.
yemek yedik bi gireyim kızlar napıyo dedim.
ev hali işte.
temzilk faln.
zate atanamadım da
ama hayırlısı işte.
hımm gez bakalım..
iyi gezmeler sana

Son düzenleme:
iiyiyim canım bende.
yemek yedik bi gireyim kızlar napıyo dedim.
ev hali işte.
temzilk faln.
zate atanamadım da
ama hayırlısı işte.
hımm gez bakalım..
iyi gezmeler sana

nasıl yani atanamadım tercih yaptın da atanamadınmı?
saol canımcım gezelim biraz hava buz gibi ama olsun

evet canım.30 kasım songündü.
dün akşamda açıklandı.
olmadı malesef.
çalışmaya devam yani.
hadi geziin bakalım..
üşütmeyin ama

anladım canım hayırlısı olsun inşallahh.
inşallah emeklerinin mükafatını alacaksın...
tmm canım üşütmeyiz inşallahh.

Eseslim Arman Özdemire gidicekmişsiniz öle yazmışsın bizde eşimin ilk azo olduğunu öğrendiğimizde gitmiştik zeynep kamil hast eşimi muayene etmişti iyi bi doktor bence eşime test filan yapmıştı sonra gelin rapor çıkartalım dedi tüp bebek için bi baktık 6 ay sonraya veriyolar raporu bizde oraya devam etmedik....şimdi bende doktor sitesinde arman beye yaşadıklarımızı anlatim bakayım ne cevap vericek belki bizde gideriz ilerleyen zamanda ...eşimi ikna edersem tabiki..:18:

iyi akşamlar kızlar bir konuda bilggisi olan arkadaşıma danışmal isterim eşim bugün spermogram yaptırdı
(a) Hizli Ileri Hareketli : % 50
b) Yavas Ileri Hareketli : % 25
Sperm Yogunlugu : 65.000.000/ml
Yuvarlak Hucre : <1.000.000/ml

ama bu yuvarlak hücre kafama takıldı normal değerinin 5 milyon diyor ama eşimde 1 milyon bu nedir bilenler varmı bebek için engelmi

baharla faceden yazışmıktık üzerimden şoku attım şimdi herkese iyi akşamlar bu arada...
kızlar noldu biliyor musunuz?
ben bugün samimi görüştüğümüz arkadaşımın yanındaydım kendisine çok güvenirim durumumuzu onunla paylaşmıştım zaten dertleşiyorum bazen bir araya gelince. bu gün de ona uğradım konuştuk geldim.. hatta laf arasında dedim ki pınarcım kolay çocuk sahibi olan kişi onun nasıl mucize olduğunu bilemez zannederler ki gece yattık sabah kalktık hamileyiz ama hiç de öyle değilmiş dedim neyse işte.... arkadaşımın 1.5 yaşında henüz olmadı bebeği var 16 aylık işte...

Sonra eşimin yanına uğradım naptınız falan diye sordu arkadaşın bişey dedi mi sana dedi hayır dedim? ne diyecek ki?
- hamileymiş dedi...
ben tabi şok nasıl yani ciddi misin dedim.. evet dedi.. arkadaşımın eşiyle benim eşim çok samimiler zaten çocukluk arkadaşları o söylemiş... nasıl ama pınar istemiyordu ki hatta peşine olsa çok korkuyorum allah korusun kafayı yerim falan demişti bir kere... korunuyor sonuçta bebeği çok küçük daha yeni yeni rahatlar gibi oluyor o uykusuzluklar.. huysuz da bir bebeklik geçirdi çok yoruldu...

öyle tuhaf oldum ki.... ben üzülürüm diye bana söyleyemedi hem de 3 aylıkmışşş ben daha yeni öğrendiler sandım... ben dertleşirken bana ben hamileyim diyemedi demek ki canım benim....
ama o korunuyordu ama ben istiyorum olmuyor
allahım nasıl bir sınavdır bu allahım hakkımızda hayırlısını ver ne diyim çok değişik oldum ama hayat onun şimdi bi bebişi daha olacak hala şaka gibi geliyor hala

Son düzenleme:
merhaba kızlar..
nasılsınız??
neler yapıyorsunuz??
varmı bi değişiklik??

merhaba canım sen girdiğinde çıkmak zorunda kaldım...
kociş gelmişti yemek yedik falan...
ben iyiyim allaha şükür...
sen sıkma canını sağlık olsun...
inş diğerinde hayırlısıyla atanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…