.hadi hayırlısı inşallah herşey gönlünüzce olur. hangi doktorla tedavinizi başlatacaksınız?
dr mustafa yaşar ızmırde amcanım kızı kanserdı oda bu doktora gıttı bıtkısel tedavı uygulandı evlendı 1 tane çocuğu var 2.cınede hamıle tek sorunumuz sıgara bu tedavıde sıgara ıçmemem gerekıyor
yok canım ben ıçmıyorum sıgaradan nefret edıyorum eşım ıçıyor onun bırakması gerekıyor dün ılk defa onu bu kadar kararlı gördüm sıgarayı bırakacağım dedı yeterkı çocuğumuz olsun dedı o yuz ıfadesı gzumun önunden gıtmıyor çok umutlu bu doktordan
dr mustafa yaşar ızmırde amcanım kızı kanserdı oda bu doktora gıttı bıtkısel tedavı uygulandı evlendı 1 tane çocuğu var 2.cınede hamıle tek sorunumuz sıgara bu tedavıde sıgara ıçmemem gerekıyor
öğretmenim canım benim
senin uykusuz kalmaman lazım canım benim miniciklerinin sana ihtiyacı var. birde ağlamayın yaaa ne olur ben çok üzülüyorum okudukça. evet ağlamak bazen iyi gelir insana ama bazen tamam mı bazen...
iyiyim canım benim iki gündür elektirklerimiz bir geldi bir gitti nete giremedim. şırnakın klasik yaşam tarzı bu kaçak elektirik kullanıp ahırlarını bile klimayla ısıtan zihniyetler yüzünden tarafolar patlıyor sayanmıyor sonrada bizim asfaryalar atıyor :)))
aferin bebeğim eşini düşün tabiki kıyamam sana eşin çok şanslı senin gibi fadakar bir karısı olduğu için.... eşim arkadaşının yanına kadar gitti gelecek evde yoktu da böyle koyverdim şimdi toparlanıyorum o gelene kadar gözlerim geçer inş hemen ben ona da kıyamam canım kocacım benim arkadaşı derken belki de o da içlenmiştir erkek belli edemez ki içinde ne fırtınalar kopuyor yavrumun... olsun olsun biz derdimizi seviyoruz değil mi güzel arkadaşım biz derdimizle de mutluyuz allahım verdi çünkü bize ondan geliyor çünkü sabredeceğiz daha yolun başındayız... şimdi iyiyim tamammmmm ohhh..
hepimiz alıcaz bebelerimizii inşallahhh
çok iyi :)) eşini iki kere tebrik ediyorum. her işte bir hayır var işte hem bebeğiniz olacak hem sigaradan kurtulacak düşünsene :))) bu doktorun ismini bir yere not almalıyım. sen bir git bakalım sonucuna göre bizede umut olursun umarım :))
canım inşallah şifa bulursunuz.amcanın kızı ne kanseriydi nasıl bir tedavi uyguladı birde sizin sorun neydi nasıl bir tedavi uygulayacak çok sordum
kalbinde ve karnında büyüttüğün iki yavrunla huzurlu mutlu yıllar geçireceğiniz yere gidersiniz inş
ne güzel temmeniler :)) çok teşekkür ederim bakarsın Balıkesire geliriz beraber gezdiririz bebişlerimizi :))
Herkese ıyı aksamlar topık bayagı kalabalıkk nasılsınız hanımlar keyıfler nasıllllll.
Herkese ıyı aksamlar topık bayagı kalabalıkk nasılsınız hanımlar keyıfler nasıllllll.
ne güzel olur canım yaaa öyle sevinirim ki buraya gelseniz
senin bebişlerle benim ikizleri beraber büyütürüz bizim gibi dost olurlar onlarda :13::118:
hahaha kızlar eşimde aramıza girmek istiyormuş :)))) kıskandım sohbetinizi diyor. Şuan Nöbette bana mail atmış sahte nickle sızayımmı aranıza diyor bende kendin gel olduğun gibi gel dedim :)))
sıtesını ıncele hastalrın mektupları ve vıdeoları var eşım ızledı o dırek buna gıtmek ıstedı bakalım umutluyum ben
sırtında kemıkleının arasında kıtle vardı doktorlar amelıyat dedıler o olmadı bıtkısel tedavı yaptılar ama kurtuldu şükür bızım sorun azosperm halam sormuş bız sadece sperm testı yaptırmıştık o doğrudur demış doktor eşımın gelmesını ıstemış sadece tedavıye bana gerek yokmuş %50 olur demış bıtkısel tedavı verıyor ama herkesı aynı bıtkı değıl sızı makıye sokuyor ne hastalığınız olduğunu söyluyor reçete yazıyor onu hazırlatıyorsunuz ve duzenlı o bıtkıselı kullanıyorsunuz başınız bıle ağrısa hap ıçmıyorsunuz bızde rahmetlı babama gıtmıştık oradan bılıyorum acıları dınsın dıye oda kanserdı ama geç kalındığını söylemıştı böyle yanı bu derdı çekmeyen bılemez hepımız bırbırımızı çok ıyı anlıyoruz normal doktora gıtmeyı düşünmüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?