Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
.hadi hayırlısı inşallah herşey gönlünüzce olur. hangi doktorla tedavinizi başlatacaksınız?

herkese ıyı akşamlar kusura bakmayın bılgısayara gıremedım şmd cevap verıyorum bız bıtkısel tedavıye başlayacağız burada o ışı yapan doktor var bızede %50 sans verdı eşımde oraya gıtmek ıstıyor sıtesı var ıncelemek ısteyen olursa ısmınıde verebılırım[/QUOTE]

durduğun kabahat ver tabiii :)))

%50 çok iyi şans,hakkınızda hayırlısı olsun.

dr mustafa yaşar ızmırde amcanım kızı kanserdı oda bu doktora gıttı bıtkısel tedavı uygulandı evlendı 1 tane çocuğu var 2.cınede hamıle tek sorunumuz sıgara bu tedavıde sıgara ıçmemem gerekıyor

bırak sende canım bebek için değer :)) hem bırakmak kolay değil deme ben 4 yıl önce bıraktım

yok canım ben ıçmıyorum sıgaradan nefret edıyorum eşım ıçıyor onun bırakması gerekıyor dün ılk defa onu bu kadar kararlı gördüm sıgarayı bırakacağım dedı yeterkı çocuğumuz olsun dedı o yuz ıfadesı gzumun önunden gıtmıyor çok umutlu bu doktordan

çok iyi :)) eşini iki kere tebrik ediyorum. her işte bir hayır var işte hem bebeğiniz olacak hem sigaradan kurtulacak düşünsene :))) bu doktorun ismini bir yere not almalıyım. sen bir git bakalım sonucuna göre bizede umut olursun umarım :))

canım inşallah şifa bulursunuz.amcanın kızı ne kanseriydi nasıl bir tedavi uyguladı birde sizin sorun neydi nasıl bir tedavi uygulayacak çok sordum

canım benim haklısın uykusuz kalmamam lazım hafta içi ama napıyım sizden ayrılamıyorum
allaha şükür eskisi gibi çok ağlamıyorum ama bazen boğazımda düğümleniyor bişeyler ağlamasam daha kötü oluyorum
ben de bırakıyorum kendimi sonra rahatlıyorum...
sana söz bitanem çok dolunca kendimi tutamazsam ağlıycam herzaman değil

bikaç gün öncede söylemiştin elektrikler kesildiğini...
inş mayısta gönlünüzden geçen yere atanırsınız bitanem...
kalbinde ve karnında büyüttüğün iki yavrunla huzurlu mutlu yıllar geçireceğiniz yere gidersiniz inş

canım mrb bu sozettıgın doktor ızmırde mı bıraz bılgı verırmsnnn.

kalbinde ve karnında büyüttüğün iki yavrunla huzurlu mutlu yıllar geçireceğiniz yere gidersiniz inş

ne güzel temmeniler :)) çok teşekkür ederim bakarsın Balıkesire geliriz beraber gezdiririz bebişlerimizi :))

çok teşekkürler bitanem benim senin eşinde çok şanslı biri
seni öyle görmemesi iyi olmuş yoksa oda da daha kötü olurdu...
içlenmez mi bitanem biz birbirimizle konuşuyoruz ağlıyoruz hafifletiyoruz acımızı...
ama onlar kimseyle paylaşamıyorlar, içlerindeki acı her geçen gün artıyor neyazıkki
çoğu zaman bizimle bile paylaşamıyorlar hissettiklerini...
evet canım benim allah dermansız dert vermesin kimseye...
biz derdimizi biliyoruz bu dertten kurtulmak için elimizden geleni yapıyoruz ve dua ediyoruz...
rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş
hep böyle ol bitanem sen iyi ol ki bizde iyi olalım
ben de inanıyorum buna allahın izniyle hepimiz alıcaz bebişlerimizi kucağımıza

sıtesını ıncele hastalrın mektupları ve vıdeoları var eşım ızledı o dırek buna gıtmek ıstedı bakalım umutluyum ben

canım inşallah şifa bulursunuz.amcanın kızı ne kanseriydi nasıl bir tedavi uyguladı birde sizin sorun neydi nasıl bir tedavi uygulayacak çok sordum

sırtında kemıkleının arasında kıtle vardı doktorlar amelıyat dedıler o olmadı bıtkısel tedavı yaptılar ama kurtuldu şükür bızım sorun azosperm halam sormuş bız sadece sperm testı yaptırmıştık o doğrudur demış doktor eşımın gelmesını ıstemış sadece tedavıye bana gerek yokmuş %50 olur demış bıtkısel tedavı verıyor ama herkesı aynı bıtkı değıl sızı makıye sokuyor ne hastalığınız olduğunu söyluyor reçete yazıyor onu hazırlatıyorsunuz ve duzenlı o bıtkıselı kullanıyorsunuz başınız bıle ağrısa hap ıçmıyorsunuz bızde rahmetlı babama gıtmıştık oradan bılıyorum acıları dınsın dıye oda kanserdı ama geç kalındığını söylemıştı böyle yanı bu derdı çekmeyen bılemez hepımız bırbırımızı çok ıyı anlıyoruz normal doktora gıtmeyı düşünmüyoruz

hahaha kızlar eşimde aramıza girmek istiyormuş :)))) kıskandım sohbetinizi diyor. Şuan Nöbette bana mail atmış sahte nickle sızayımmı aranıza diyor bende kendin gel olduğun gibi gel dedim :)))

ne güzel olur canım yaaa öyle sevinirim ki buraya gelseniz
senin bebişlerle benim ikizleri beraber büyütürüz bizim gibi dost olurlar onlarda :13::118:

hahaha kızlar eşimde aramıza girmek istiyormuş :)))) kıskandım sohbetinizi diyor. Şuan Nöbette bana mail atmış sahte nickle sızayımmı aranıza diyor bende kendin gel olduğun gibi gel dedim :)))

benimkide kıskanıyor çoğu zaman sohbetimizi
ama yinede enişte bi atak yapıp sızmasın aramıza mazallah rezil oluruz sonra

canım belki okumuşsundur yazılarımı daha önce benim annemim ayağındada kitle var birkere aldırdı şimdi tekrar oluşmuş belki bizim içinde şifa olur peki ücreti ne kadar biliyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…