Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok merak hangi gün noldu

canım fbyildizin eşinde sperm çıkışının olduğu gündü sanırım...
enişte duygularını belli edemiyor diye bizim kız küsmüş kocişine...
vck da akıl veriyordu ona git kocişin gönlünü al falan diye
o sıra enişte pcyi kapmış bizim kızdan okumuş yazılanları
vck çok utanmıştı

iyi akşamlar sedacım hoşgeldin ben iyiyim allaha şükür...
sen nasılsın bayadır görünmüyordun...

iyi aksamlar canımmm ıyıyım cok sukur.evde otur otur bayagı kotu olmustum ıskurun meslek edındırme kurslarına basladım haftanın 5gunu oraya gıdıyorum boylelıkle 7saat kendımı dınlememe fırsatı buluyorumm:)bıraz acılıyorum sankı bu durumu ogrendıgımızden berı 6aydır hastane dısında ıstısnadır ınsan ıcıne karıstıgımm:/(esımın ısrarıyla basladım Allah ın ıznıyle tamamlarım ıns. bugun hastanma gunumm agrılarım basladıı yıne kotu hıssetmeye basladımm her ay,bu donemm boleyımm asamadım gıttı. sen neler yapıyorsun daha daha :)

bacılar cee diyip gitmiş olucam ama çok yorgunum gidemde datam sizlere hoş sohbetler hayırlı geceler

harbiden öyle oldu ama aşkolsun :26:
neyse canım başka bi gün gelde uzun uzun sohbet edelim olmadı böyle...
sana da hayırlı geceler canım benim öpüyorum seni

iyi akşamlar hoşgeldin nasılsın?

Hosbuldum canım ıyıyım sen nasılsın:) ben bu dr mustafa yasarın sıtesıne gırdım bıle az once maılı mı de attım yarınıde ogrendımm:)ılk defa ızmırden ovulen bı doktor duydum hemen harekete gectım dolayısıyla:) bakalımm hayırlısı olur ıns..

aferin sana tatlım en doğru kararı verimişsiniz eniştenin sayesinde...
sürekli evde durum kendini dinlemektense orada kafanı dağıtman senin için en iyisi çok sevindim valla senin için...
ben iyiyim canım hafta içi yorucu geçiyor haftasonu dinlenebiliyorum anca...

harika :)) evde otur otur ne olacak insan hayatını doldurmalı :)) kolaylılar diliyorum canım. ya bu meslek edindirme kurslarında kursiyerlere parada veriyorlarmış doğru mu canım?

canlar hepinize iyi geceler ben çıkıyorum...
ben sizi çok seviyorum yaaaaaaa
öpüyorum hepinizi

ben geldim herkescikler kaçıyor
hımm neysem benim kociş spor olsun diye futbol oynmaya başladı cumartesileri maç yapacak arkadaşlarıyla 00.00 da başlıyor bitiş meçhul uzayabiliyormuş....
neyse olsun o kadar 1.5 yıldır adam akşamları hep evde arada arkadaşlaryla da takılacak de mi o kadr izin olsun hem haftada bir kereden bişeycik olmaz

Son düzenleme:
evet canımı sıktı ağladım bı tane daha eltım var kaynanam köyde oturuyor eltım dağdan zeytın toplamış banada 2 kere eşımın ızınlı gununde gelıp zeytın toplayacakmışım ondan beklemeyecekmışım onu söyledı yanı ben ayrımcılık yapmıyorum demekk ıstıyor sözde eltımın yanında söyluyor hıçbırşey demedım ben bıde zeytın yemem bunu bılıyor oğlu yıyor oğlundan dolayı çocuk olmadığını bılıyor kendısınınde olmamış 1 yıl boyunca bu sıkıntıları yaşamış neler çektığımızı bılıyor tedavıyle olmuş eltıme bıtkısel tedavıye başlayacağız dedım duydu nereye başlayacaksınız dedı tedavıye başlayacağız dedım bana 3 aydır gıtmedınızmı dedı zoruma gıttı ben söylersem bılıyor hıç sormuyor ne yaptınız dıye muayene ücretı 280 dedım çokmuş dedı onada kızdım ya ınsan gıdın kaç para gıderse gıtsın ama olsun demıyor çok zoruma gıttı eşıme söyledı annemle konuşacağım dedı hayr dedım sonra ben kıskanç oluyorum sorun bende olsaydı yanmışım demekkı offff ya çok zoruma gıttı ama kızlar kusura bakmayın çok uzun oldu

canım sıkma canını sen hiç bir şey söyleme ne söylenmesi gerekiyorsa eşin söylesin nede olsa onun anası kötü laf söylersede oğluna söylemiş olacak.bak benimde kaynanama görümcelerim gelmiş beni çağırmadılar eşim seslerini duyunca yukarı çıktı sonra geldi beni çağırdı bende gitmedim oturdum bilgisayarda sizlerle konuştum nerde mutluysam orda vakit geçiriyorum anlıyacağın laf söyleyen olursada oğullarına söylesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…