Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben de isterim canım grüşebilmeyi.Tlfn nomu verebilirim ben ama nasıl bilmym hala özelden msj yazamıyorum ÇÜNKÜ.bU ARADA faceden de grüşebiliriz ama diyorum ya ben bunun için de ilk adımı atamıyorum:))

özelden msj gönderdim canım face mi verdm ekleye bilrsin beni canım

canım biz 7 ay önce m. tese olduk o yüzden eşim bir daha olmam diyor mecbur kalırsak tabi olacak belki ama onun psikolojisini atamadı üzerinden üzerinden biraz geçtikten sonra belki olur.
bizde ilkine palan pandaras girdik hiçbir tedavi uygulamadan çok pişmanız hiçbişey bilmiyrduk ama şimdi prof olduk
ahh keşke valla birazcık görülse teseye gerek kalmadan kocişlere çok zor oluyor.

Hmm oldu eşin m.tese kaçırmışım cnm... benimkide olmam diyo işte gerçi ilkinden sonrada olmam dedi ama oldu bizi 6 ay sonra çağırdılar hemde dokular düzelmeden tekrar yaptılar iyiyce kötü oldu o yüzden epey bi ara verdik ... insanı kobay gibi kullanıyolar sadece ,, tabi cnm eşlerimiz için zor bi durum bizim ilk tesede embirolog benim yanıma gelip maalesef bulamadık dedi. ben bi başladım ağlamaya bana bide herşey çoçuk demek değil işte bak güzel eşinle 1 elmanın iki yarısı gibisiniz filan demeye başladı bende siz evlimisiniz dedim hayır dedi ee o zaman beni anlayamazsınız dedimmm.. narkozdan yeni uyanmışım hemde hemen eşimin yanına gitmek istedim merdivenlerden nasıl çıktığımı bilmiyorum başım dönüyo bi taraftan bi giddim eşim yatakta ağlıyo yaaa onu öle görünce o kadar üzüldümki ve ben gelmeden önce bağırmış ağlamış işte benim için ben onu anne yapaamadım filan ,,benim annem babamda vardı eşimin aileside tabi onlar anlattılar bana sonra bunları yani ne kadar etkileniyolar.... bak şimdi yazarken bile gözlerim doldu hatırladım uffff yaa:2:

günaydın bitanem
bende 1 de kalktım
hakkın canım akşama kadar bile yatabilrsin

sende bendensin bugün demek bebekimmm
bende temizlik yaptım rahatım şimdi

ahhh canım benim çok üzüldüm
inş bu sıkıntılar geride kalacak sizde de çıkış başlayacak hayırlısıyla...
allahtan umut kesilmez rabbim sizede nasip etsin evlat sahibi olmayı inş

ahhh canım benim çok üzüldüm
inş bu sıkıntılar geride kalacak sizde de çıkış başlayacak hayırlısıyla...
allahtan umut kesilmez rabbim sizede nasip etsin evlat sahibi olmayı inş [/QUOTE]

inş cnm hep onun umuduyla yaşıyoruz zaten ...hepimize nasip etsin hayırlısıyla inş.. bu arada biz 1,5 ay önce arginmax men ilaca başlamıştık eşim ilk zamanlar almamaı istememişti ama şimdi canım ya kendisi içiyo ben hatırlatmıyorum bile yemeklerden sonra hemen ben ilacımı içim diyo yada başka biyerdeysek hayatım ilaçımı getirirmisin diyo, ve ben öyle mutlu oluyorum ki nazar değmesin inş.

inş hep öyle devam eder canım...
allahın izniyle ikinizinde çabasıyla muradınıza ereceksiniz inş

inş hep öyle devam eder canım...
allahın izniyle ikinizinde çabasıyla muradınıza ereceksiniz inş

2012 yılında hepimiz güzel haberler veririz burdan inş...başka topiklerde hamileliklerimizden bebeklerimizden bahsetceğiz inş....:26:

bacılar bugün misafirim vardı ikitane cocugu var sonuncusu 4 aylık nasıl tatlı anlatammam onlarında 5 yıl olmamış çok agladım drlar kesinlikle olmaz dedi ama bakoldu falan diye anlattı yengemin 10 küsür sene olmadı gitmedik dr bırakmadı ama olmadı dedi sonra bir yere bir baharatcıya gidiyor ordan bişeyler alıyor ve bir kaç ay sonra hamile kaldı dedi sonra bizde çok dr gittik çok tedavi olduk drlar artık olmaz dedi çok agladım dedi sonra yengemin gittiği baharatcıya gittik verdiklerini kullandık ve hamile kaldım dedi ilk çocugu 8 yaşında ilk cocugundan 2 3 yıl sonra gene istiyorlar ama olmuyor sonra gene bu baharatçıya gidiyorlar ve ikinci oluyor çok tedavi gördüm drlar kesinlikle olmaz dedi ama önce Allahtan sonra o baharatcıdan oldu dedi yer kadıköyde herbil baharat diye bir baharatcı ailesinden 3 kişi daha oradan aldıklarıyla hamile kalmış eşinde sperm çok az mış kendisindede yumurta sorunları varmış drlar kesinlikle olmaz artık ugraşmayın demiş 5 yıl ugraşmış işte sonrada oraya gitmiş bende en kısa sürede gidicem inşallah çok umutlandım ne bilim öyle bire bir yaşıyan birinden görünce tuhaf oldum bana dedi seni çok iyi anlıyorum milletin olması senin olmaması çok acı bende yaşadım evlatsızlık çok zor dedi ve inanın nasıl bakıyor anlatamam çok sabırlı yıllardır zor buldum falan diyo ne bilim işte yeni gittiler hemen oturdum size anlatım dedim

canım ne güzel yeni bişey daha öğrendik işte...
şifanın nereden geleceği belli olmaz...
siz bian evvel gidin bakalım oraya bakarsın sizinde mucizeniz bianda geliverir allahın izniyle...
sizde işe yararsa bizlerde gideriz artık...
hadi güzel haberlerinizi bekliyorum şifa olur kocişine inş

yazdıklarını okuyunca kendi durumumuz gözümün önüne geldi seni çok iyi anlıyorum... 2 defa olmuşunuz siz bide neden arasını uzun tutmadan oldunuz canım dr lar hemen yapmak mı istedi ? tabi dr lara kalsa ardı ardınakaç defa keserler. parada var işin ucunda. hiç insanın psikolojisini düşünmeden....
allah inşallah bir daha ameliyat gerektirmeden sperm çıkışı gösterir canım. bir daha bu acıyı eşin çekmez inşallah... gerçekten çok zor çünkü. sadece başından geçen biliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…