Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim adi ustunde kaynana isde oglunu dusunup tedavi olsun demiyorda para dusunuyor. dunya deniz mal mulk olsun bir evlat olmasin neye yarar. canim takma kafana esin snein yaninda olsun seni korusun yeter rabbim insallah tez zamandada yavruna kavusturur cumlemizle birlikte tez zamanda insallah ....

o söyleyıncede ben dolduruyormuşum öyle söylenıyor bende eşıme aılene soğuk davranırsam sebebı bu dedım kendılerı kaybeder

evet herşey mal mülk değılkı çok şükür eşım benım yanımda bana laf söyletmez ınşallah rabbım en kısa zamanda hepımızın kucağını doldursun

gunaydınnnnnnnnnn
hepınıze kocıslerle mutlu bı pazar dılıyorum
benım kocıs ısteeeeeeeeee
bende temızlıge kalkıstım kızlar hepınızı

ahhhhhhhh ahhhhh cnm bu kaynanalar nıye boyle hepsı aynı valla
sen aldırmamaya calıs yaslı de gec tatlım

Son düzenleme:
kız bahar akşam seni rüyamda gördüm.eşin sperm testi yaptırıyor çok fazla sperm bulunuyor onu donduruyorlar sende çok sevinçlisin.benim rüyalarım genelde gerçek olur inşallah en yakın zamanda yüzün güler

Günaydın arkadaşlar ,,, hava çok güzel istanbulda güzel bi gün geçirirsiniz inş... vck arkadaşım ne kadar güzel bi rüya görmüşsün inş. gerçekleşirr cnm ..:26:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
vck hayırlara çıksın rüyan

tünaydın kızlar
ben bugün aştım kendimi 1 de uyandım
hepinize güzel pazarlar diliyorum

günaydın canlarım bu güzel hafta sonunda güzel bir gün geçirmeniz dileyiğle

tünaydın bitanem benimmmmmmm

bitanem hayra çıksın rüyan inş
yaaa rüya bile olsa nasıl mutlu oldum sana anlatamam
kocişede okuttum oda çok sevindi aşkım yaaa
inş rüyan gerçek olur bitanem sen beni mutlu ettin allahta seni etsin inş
öpüyorum seni en kocamanından

Son düzenleme:
gunaydınnnnnnnnnn

tünaydın tatlım benim kociş evde ama bende temizlik yapıcam bugün...
dün yeterince dinlendim

tünaydın canım evet vck çok güzel bi rüya görmüş inş gerçekleşir

tünaydın yetercimmmm inş hayra çıkar vck nın rüyası

evet canım çok güzel olacak ben trobzona ve kayseriyede ilk defa gidecem çok merak edyordum.
evt canım bundan 7 ay önce oldu ama sonuç malsef çıkmadı...

herkese mutlu pazarlar kızlar.Esselim ne güzel ya ben bayılırım seyehatlere her şey gönlünüzce olur inşallah.Bu arada ben Trabzonluyum Kayseri de yaşıyorum Kayseriye geldiğinizde beklerim misafirimiz olun.Trabzonda da misafir ettiribileceğim bi sürü yer var.Bir de bak gittiğiniz yerlerde gezmek niyetindeyseniz Trabzon güzel bir seçim ama Kayseri için maalesef aynı şeyi söyleyemicem en fazla bir mantı yersiniz pastırma alırsınız yani burda her şey yeme üzre kurulu ve hep hamurişi severseniz ne ala.Bu arada Kapadokyayı görmemişseniz buraya çok yakın görülebilir.Neyse yav çok konuştum ama gerçekten misafir etmek isteriz eşimle sizi bak valla Kayseride yapacak hiçbişey yok:)))

çok haklısın canım benim ikisi de belki apayrı ama sonuçta ikiside çoook özel duygular ve tatlar.Ama 2yıl gerçekten uzun bir süre ve sanırım yaş sınırı da var değil mi?Ben 30 eşim34 yaşında yeni doğmuş bir bebek alabilmek için ne kadarz daha zamanımız var ki acaba.Senin bilgin var mı bu konuda

merhaba canım mutlu güzel bir pazar olsun inşallah...
cuma günü kayderide olacağız canım kısmetse. 1 gün kalacağız orada çok fazla zamnımız yok ama fırdatımız olursa tanışmak isterim seninle.
hamur işlerini kocişte bende çook severiz. oradaki eşimin müşterisi bize ara ara gönderir pastırmasından mantısından tatlarını biliyorum
ama tabi yerlerinde yemek ayrı bir lezzettir...
trabzonda gezilecek çok yer varmış orada da 1 gün kalacağız gezebilrse inşallah fırsatımız olursa gezmek istiyoruz..
inşallah canım ya görüşmek isterim gerçekten..

gunaydınnnnnnnnnn

mutlu güzel pazarlar canım.
sana kolay gelsin çok yorma kendini

günaydın canlarım bu güzel hafta sonunda güzel bir gün geçirmeniz dileyiğle
inşallahh güzel bir gün geçiririz hepimiz canım

evtt burada da hava çok güzel bol bol gezelim

günadın canım sana da

tünaydın kızlar
ben bugün aştım kendimi 1 de uyandım
hepinize güzel pazarlar diliyorum

günaydın bitanem
bende 1 de kalktım
hakkın canım akşama kadar bile yatabilrsin

merhaba canım evet gitmeyi düşünüyoruz bakalım randevu alabilrsek tabi.
iyi diye duydum ist da gitmişken onada bi muayene olsun istedik. tabi kısmetse...
yani direk m.tese mi der ne der bilmiyorum ama öyle dese bile zaten biz şuanda tese filan olmayı düşünmüyoruz. sadece söyleyeceklerini merak ettik.

canım benim arkadaşın seni üzmek istemediği için söylememiş belki biraz daha zamn geçtikten sonra sizdende olumlu haberler aldıktan sonra söylemek istedi belkide. böyle düşünmek laızm.
iyi yürekli bir arkadaşınmış başkası olsa durumunu bildiği halde seni üzmek için övüne övüne söyleyebilirdi...
allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah...

Ben de isterim canım grüşebilmeyi.Tlfn nomu verebilirim ben ama nasıl bilmym hala özelden msj yazamıyorum ÇÜNKÜ.bU ARADA faceden de grüşebiliriz ama diyorum ya ben bunun için de ilk adımı atamıyorum:))

tabi canım ağlamak istemiyorum hep mutluluktan olmasını istiyorum ağlamamalarımın... biraz sulu gözlüyümdür de herşeye ağlarım
sevinirim ağlarım üzülürüm ağlarım...
çoook doğru canım hep bir beklentimiz olursa zaten hayatımızı zindana çeviririz. hep bir beklenti olursa hiçbirşeyden mutlu olamayız.
kabullendim ben durumumuzu ama karşı tarfıda kabul ettirmeye uğraşıyorum sadece bu beni yoruyor işte.
canımmm benimmm allah razı olsun senden. güzel yürekli pozitif arkadaşım benim

grüşürüz güzel anneler ben çıkıyorum yemek yapıcam.Eşim bugün mesaide birazdan gelir.Ispanakları temizlemiştim şimdi pişiricem Malatya usulü bir Ispanak deniycem.iŞİN EHLİNDEN YEDİM SÜPERDİ YAPIYM AYNI TADI VERİRSE tarifini veririrm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…