evet canımı sıktı ağladım bı tane daha eltım var kaynanam köyde oturuyor eltım dağdan zeytın toplamış banada 2 kere eşımın ızınlı gununde gelıp zeytın toplayacakmışım ondan beklemeyecekmışım onu söyledı yanı ben ayrımcılık yapmıyorum demekk ıstıyor sözde eltımın yanında söyluyor hıçbırşey demedım ben bıde zeytın yemem bunu bılıyor oğlu yıyor oğlundan dolayı çocuk olmadığını bılıyor kendısınınde olmamış 1 yıl boyunca bu sıkıntıları yaşamış neler çektığımızı bılıyor tedavıyle olmuş eltıme bıtkısel tedavıye başlayacağız dedım duydu nereye başlayacaksınız dedı tedavıye başlayacağız dedım bana 3 aydır gıtmedınızmı dedı zoruma gıttı ben söylersem bılıyor hıç sormuyor ne yaptınız dıye muayene ücretı 280 dedım çokmuş dedı onada kızdım ya ınsan gıdın kaç para gıderse gıtsın ama olsun demıyor çok zoruma gıttı eşıme söyledı annemle konuşacağım dedı hayr dedım sonra ben kıskanç oluyorum sorun bende olsaydı yanmışım demekkı offff ya çok zoruma gıttı ama kızlar kusura bakmayın çok uzun oldu
canım sıkma canını sen hiç bir şey söyleme ne söylenmesi gerekiyorsa eşin söylesin nede olsa onun anası kötü laf söylersede oğluna söylemiş olacak.bak benimde kaynanama görümcelerim gelmiş beni çağırmadılar eşim seslerini duyunca yukarı çıktı sonra geldi beni çağırdı bende gitmedim oturdum bilgisayarda sizlerle konuştum nerde mutluysam orda vakit geçiriyorum anlıyacağın laf söyleyen olursada oğullarına söylesinler
canim adi ustunde kaynana isde oglunu dusunup tedavi olsun demiyorda para dusunuyor. dunya deniz mal mulk olsun bir evlat olmasin neye yarar. canim takma kafana esin snein yaninda olsun seni korusun yeter rabbim insallah tez zamandada yavruna kavusturur cumlemizle birlikte tez zamanda insallah ....
ben cikiyorum kizlar iyi geceler sizlere....
ahhhhhhhh ahhhhh cnm bu kaynanalar nıye boyle hepsı aynı vallaevet canımı sıktı ağladım bı tane daha eltım var kaynanam köyde oturuyor eltım dağdan zeytın toplamış banada 2 kere eşımın ızınlı gununde gelıp zeytın toplayacakmışım ondan beklemeyecekmışım onu söyledı yanı ben ayrımcılık yapmıyorum demekk ıstıyor sözde eltımın yanında söyluyor hıçbırşey demedım ben bıde zeytın yemem bunu bılıyor oğlu yıyor oğlundan dolayı çocuk olmadığını bılıyor kendısınınde olmamış 1 yıl boyunca bu sıkıntıları yaşamış neler çektığımızı bılıyor tedavıyle olmuş eltıme bıtkısel tedavıye başlayacağız dedım duydu nereye başlayacaksınız dedı tedavıye başlayacağız dedım bana 3 aydır gıtmedınızmı dedı zoruma gıttı ben söylersem bılıyor hıç sormuyor ne yaptınız dıye muayene ücretı 280 dedım çokmuş dedı onada kızdım ya ınsan gıdın kaç para gıderse gıtsın ama olsun demıyor çok zoruma gıttı eşıme söyledı annemle konuşacağım dedı hayr dedım sonra ben kıskanç oluyorum sorun bende olsaydı yanmışım demekkı offff ya çok zoruma gıttı ama kızlar kusura bakmayın çok uzun oldu
günaydın canlarım bu güzel hafta sonunda güzel bir gün geçirmeniz dileyiğle
kız bahar akşam seni rüyamda gördüm.eşin sperm testi yaptırıyor çok fazla sperm bulunuyor onu donduruyorlar sende çok sevinçlisin.benim rüyalarım genelde gerçek olur inşallah en yakın zamanda yüzün güler
gunaydınnnnnnnnnn
hepınıze kocıslerle mutlu bı pazar dılıyorum
benım kocıs ısteeeeeeeeee
bende temızlıge kalkıstım kızlar hepınızı
Günaydın arkadaşlar ,,,hava çok güzel istanbulda güzel bi gün geçirirsiniz inş... vck arkadaşım ne kadar güzel bi rüya görmüşsün inş. gerçekleşirr cnm ..:26:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
vck hayırlara çıksın rüyan
evet canım çok güzel olacak ben trobzona ve kayseriyede ilk defa gidecem çok merak edyordum.
evt canım bundan 7 ay önce oldu ama sonuç malsef çıkmadı...
ya ben hiç anlamıyorum bu hormonlardan(( ne iyidir nasıl olması gerekiyordur. öğrenmelimiyim acaba
öğretmenim canım benim
senin uykusuz kalmaman lazım canım benim miniciklerinin sana ihtiyacı var. birde ağlamayın yaaa ne olur ben çok üzülüyorum okudukça. evet ağlamak bazen iyi gelir insana ama bazen tamam mı bazen...
bak sanada söylüyorum tatlım ağlamak yok gülmek var :)) ben çok üzülüyorum böyle ağladığınızda çaresiz değiliz Allah herşeyde bir hayır saklamıştır olumlu düşünelim olumlu olsun. tabi sıkıntımız olacak elbet ağlayacağız ama arada sırada hep değil cankuşlarım benim.
ne güzel söylemişsin evet kabullenmek lazım ozaman herşey daha kolay ve beklentileride en aza indirmek gerek herşeyden. annenden babandan eşinden arkadaşından herşeyden herkesden işte sıfır beklentiyle yaşarsan inan herşey daha kolay ilerliyor. ben senin yaralarını öperim güzel arkadaşım iyileştiririm seni
1 ay çok geç değil ki eşinde kendisini hazırlar daha iyi olur sen sabret güzelim :)))
kendine bir hobi bul canım yalnız başına kalma sana nacizane önerim budur bak ben evde oturmamak için halk eğitime kaydoldum önce pc kursuna gittim pc bilmediğimden değil arkadaş edinmek vakit geçirmek hem bilmediğim birşeyler varsa öğreneyim diye. şimdide hafta sonları gitmek üzere halk oyunlarına yazıldım hem azıcık kiloda veririmbir kaç arkadaşla rölyef resim çalışması yapıyoruz kimi evi müsaitse orda çalışıyoruz şuan benim resmim bitmek üzere bitince resmimi paylaşırım sizinle ki ben bunları cizre gibi biryerde yapmaya çalışıyorum. inan bizim bizden başka yardımcımız destekçimiz yok,bir tek sen sana sırtını dönemezsin kendini yalnız bırakma. hem bak biz varız burda ne zaman konuşmak istersen kapımı çalabilirsin
canım benim evet hepimiz aynı durumdayız aslında bende sizden çoook olumlu pozitif etkiler alıyorum tanıştığımız günden beri kendimi çokta iyi hissediyorum. evlat edinmeyi eşimin tese sonucunu aldığımız dakika karar verdik toplam 3 dakika sürmüştür.:))) eşimle evlenmeden öncede hep bunu paylaşırdık çocuğumuz olsa bile bir yetim büyütelim destek olalım derdik bu yüzden karar vermek zor olmadı. o komşun için öyle sevindim ki ne güzel hemde 4 aylık bebek Allahım bize de nasip etsin inşallah biz 4 ay önce başvurduk sosyal hizmetli 2 yıl içersin de size uygun çocuk verilir dedi verilemezse yeniden kayıt alırız dedi. o kadar yetim var dedim nasıl böyle oluyor her çocuğu veremiyoruz kanuni durumları uygun olmayabiliyor dedi. bize bebek odasını hazırlamaya başlayın evinize ziyaret yapacağız bebek isteğinizi görsel olarakta görmeliyiz dedi. bizim evimiz biçilmiş kaftan :)) benim evimde bir oyun odası var. bir duvarı pembe,bir duvarı mavi,bir taneside yeşil :)) arkadaşlarım geldiğinde rahat sohbet edelim diye çocuklar için bir oyun odası hazırladım minik masa sandalyeler legolar bebekler oyuncaklar tv ünitesi ve sayısız çizgi film vs.. tabi öncelikle bunu yaparken arkadaşlarımla keyifli zaman geçireyim evimde ailece rahat etsinler fikri vardı birgün bu durum için işe yarıyacağı aklıma gelmemişti. henüz ziyarete gelmediler. başvuruya gittiğimizde 40 sorudan oluşan kendimizi tanıtmamızı istedikleri bir yazı yazmamızı istediler eşimle 3 saat bir odada oturduk ayrı ayrı soruları cevapladık. öyle sorularki yani bu kanun olsa bu sorulardan geçer not alamayan ebeveyn olamaz deseler Türkiye'nin yarısı çocuk sahibi olamaz. neyseki bizi yeterli buldular :))) kısmet bitanem.... doğurmak özel ve çok güzel bir duygu eminim,fakat bir çiçeği minik dokunuşlarla büyütmekte ayrı bir duygu.
herkese mutlu pazarlar kızlar.Esselim ne güzel ya ben bayılırım seyehatlere her şey gönlünüzce olur inşallah.Bu arada ben Trabzonluyum Kayseri de yaşıyorum Kayseriye geldiğinizde beklerim misafirimiz olun.Trabzonda da misafir ettiribileceğim bi sürü yer var.Bir de bak gittiğiniz yerlerde gezmek niyetindeyseniz Trabzon güzel bir seçim ama Kayseri için maalesef aynı şeyi söyleyemicem en fazla bir mantı yersiniz pastırma alırsınız yani burda her şey yeme üzre kurulu ve hep hamurişi severseniz ne ala.Bu arada Kapadokyayı görmemişseniz buraya çok yakın görülebilir.Neyse yav çok konuştum ama gerçekten misafir etmek isteriz eşimle sizi bak valla Kayseride yapacak hiçbişey yok:)))
gunaydınnnnnnnnnn
hepınıze kocıslerle mutlu bı pazar dılıyorum
benım kocıs ısteeeeeeeeee
bende temızlıge kalkıstım kızlar hepınızı
inşallahh güzel bir gün geçiririz hepimiz canımgünaydın canlarım bu güzel hafta sonunda güzel bir gün geçirmeniz dileyiğle
Günaydın arkadaşlar ,,,hava çok güzel istanbulda güzel bi gün geçirirsiniz inş... vck arkadaşım ne kadar güzel bi rüya görmüşsün inş. gerçekleşirr cnm ..:26:
günadın canım sana dagünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
vck hayırlara çıksın rüyan
tünaydın kızlar
ben bugün aştım kendimi 1 de uyandım
hepinize güzel pazarlar diliyorum
merhaba canım evet gitmeyi düşünüyoruz bakalım randevu alabilrsek tabi.Eseslim Arman Özdemire gidicekmişsiniz öle yazmışsın bizde eşimin ilk azo olduğunu öğrendiğimizde gitmiştik zeynep kamil hast eşimi muayene etmişti iyi bi doktor bence eşime test filan yapmıştı sonra gelin rapor çıkartalım dedi tüp bebek için bi baktık 6 ay sonraya veriyolar raporu bizde oraya devam etmedik....şimdi bende doktor sitesinde arman beye yaşadıklarımızı anlatim bakayım ne cevap vericek belki bizde gideriz ilerleyen zamanda ...eşimi ikna edersem tabiki..:18:
baharla faceden yazışmıktık üzerimden şoku attım şimdi herkese iyi akşamlar bu arada...
kızlar noldu biliyor musunuz?
ben bugün samimi görüştüğümüz arkadaşımın yanındaydım kendisine çok güvenirim durumumuzu onunla paylaşmıştım zaten dertleşiyorum bazen bir araya gelince. bu gün de ona uğradım konuştuk geldim.. hatta laf arasında dedim ki pınarcım kolay çocuk sahibi olan kişi onun nasıl mucize olduğunu bilemez zannederler ki gece yattık sabah kalktık hamileyiz ama hiç de öyle değilmiş dedim neyse işte.... arkadaşımın 1.5 yaşında henüz olmadı bebeği var 16 aylık işte...
Sonra eşimin yanına uğradım naptınız falan diye sordu arkadaşın bişey dedi mi sana dedi hayır dedim? ne diyecek ki?
- hamileymiş dedi...
ben tabi şok nasıl yani ciddi misin dedim.. evet dedi.. arkadaşımın eşiyle benim eşim çok samimiler zaten çocukluk arkadaşları o söylemiş... nasıl ama pınar istemiyordu ki hatta peşine olsa çok korkuyorum allah korusun kafayı yerim falan demişti bir kere... korunuyor sonuçta bebeği çok küçük daha yeni yeni rahatlar gibi oluyor o uykusuzluklar.. huysuz da bir bebeklik geçirdi çok yoruldu...
öyle tuhaf oldum ki.... ben üzülürüm diye bana söyleyemedi hem de 3 aylıkmışşş ben daha yeni öğrendiler sandım... ben dertleşirken bana ben hamileyim diyemedi demek ki canım benim....
ama o korunuyorduama ben istiyorum olmuyor
allahım nasıl bir sınavdır bu allahım hakkımızda hayırlısını ver ne diyim çok değişik oldum ama hayat onun şimdi bi bebişi daha olacak hala şaka gibi geliyor hala
merhaba canımmutlu güzel bir pazar olsun inşallah...
cuma günü kayderide olacağız canım kısmetse. 1 gün kalacağız orada çok fazla zamnımız yok ama fırdatımız olursa tanışmak isterim seninle.
hamur işlerini kocişte bende çook severiz. oradaki eşimin müşterisi bize ara ara gönderir pastırmasından mantısından tatlarını biliyorum
ama tabi yerlerinde yemek ayrı bir lezzettir...
trabzonda gezilecek çok yer varmış orada da 1 gün kalacağız gezebilrse inşallah fırsatımız olursa gezmek istiyoruz..
inşallah canım ya görüşmek isterim gerçekten..
bak sanada söylüyorum tatlım ağlamak yok gülmek var :)) ben çok üzülüyorum böyle ağladığınızda çaresiz değiliz Allah herşeyde bir hayır saklamıştır olumlu düşünelim olumlu olsun. tabi sıkıntımız olacak elbet ağlayacağız ama arada sırada hep değil cankuşlarım benim.
ne güzel söylemişsin evet kabullenmek lazım ozaman herşey daha kolay ve beklentileride en aza indirmek gerek herşeyden. annenden babandan eşinden arkadaşından herşeyden herkesden işte sıfır beklentiyle yaşarsan inan herşey daha kolay ilerliyor. ben senin yaralarını öperim güzel arkadaşım iyileştiririm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?