iyi akşamlar canlarım
bacılar bugün misafirim vardı ikitane cocugu var sonuncusu 4 aylık nasıl tatlı anlatammam onlarında 5 yıl olmamış çok agladım drlar kesinlikle olmaz dedi ama bakoldu falan diye anlattı yengemin 10 küsür sene olmadı gitmedik dr bırakmadı ama olmadı dedi sonra bir yere bir baharatcıya gidiyor ordan bişeyler alıyor ve bir kaç ay sonra hamile kaldı dedi sonra bizde çok dr gittik çok tedavi olduk drlar artık olmaz dedi çok agladım dedi sonra yengemin gittiği baharatcıya gittik verdiklerini kullandık ve hamile kaldım dedi ilk çocugu 8 yaşında ilk cocugundan 2 3 yıl sonra gene istiyorlar ama olmuyor sonra gene bu baharatçıya gidiyorlar ve ikinci oluyor çok tedavi gördüm drlar kesinlikle olmaz dedi ama önce Allahtan sonra o baharatcıdan oldu dedi yer kadıköyde herbil baharat diye bir baharatcı ailesinden 3 kişi daha oradan aldıklarıyla hamile kalmış eşinde sperm çok az mış kendisindede yumurta sorunları varmış drlar kesinlikle olmaz artık ugraşmayın demiş 5 yıl ugraşmış işte sonrada oraya gitmiş bende en kısa sürede gidicem inşallah çok umutlandım ne bilim öyle bire bir yaşıyan birinden görünce tuhaf oldum bana dedi seni çok iyi anlıyorum milletin olması senin olmaması çok acı bende yaşadım evlatsızlık çok zor dedi ve inanın nasıl bakıyor anlatamam çok sabırlı yıllardır zor buldum falan diyo ne bilim işte yeni gittiler hemen oturdum size anlatım dedim
kimsecikler yok bu akşam nerdesiniz huuuuuhuu
herkes gezdı tozdu yorgun dustu herhalde cnm
iyi akşamlar canlarım
ben geldim kızlarnasılsınız bakalım ???
iyi akşamlar canlarım
cnm sızde kromozon bozuklugumu varSemen analizinde yuvarlak hücre görülmesinin sperm bulma açısından hiçbir anlamı yok. 47,XXY sendromu olan erkeklerde genelde sperm ejakülatta çıkmaz ama mikro TESE yöntemi ile testislerin içerisinde %50 olasılıkla sperm bulabiliriz. Mikroenjeksiyon yoluyla çocuk sahibi olma şansınız var. Detayları Umut veya Bahçeci Tüp Bebebk Merkezinde görüşebiliriz.
From: Remziye Alınmaz [mailto:remziye25_34@hotmail.com]
Sent: Sunday, December 04, 2011 9:32 AM
To: emre@emrebakircioglu.com
Subject: merhaba
iyi günler hocam ben azospermliyim yani sperm sayım sıfır çıkıyor onun haricinde sperm testinde 500000 yuvarlak hücre çıkıyor.lökosit bölümünde değil yalnız benim merak ettiğim bu yuvarlak hücre sperm öncü hücresimi yoksa iltihap hücresimi.bunu nasıl anlayabiliriz.umut tüpbebekte sperm testi yaptırırsam bu anlaşılırmı?bu arada benim azo sebebbim 47xxy sendromu bu şeklide çocuk sahibi olma şansım yüzde kaçtır.cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
kızlar emre beye eşim adına mesaj gönderdim gelen cevap bu sizce iyi mi kötümü anlayamadım?
iyi akşamlar bitanem iyiyim allaha şükür...
hele ki senin gördüğün rüyayı öğrendikten sonra çok daha iyi oldum
diğer rüyaların gibi bu rüyanda gerçek olur inş
sen nasılsın tatlım evde değil miydin bugün ??
Semen analizinde yuvarlak hücre görülmesinin sperm bulma açısından hiçbir anlamı yok. 47,XXY sendromu olan erkeklerde genelde sperm ejakülatta çıkmaz ama mikro TESE yöntemi ile testislerin içerisinde %50 olasılıkla sperm bulabiliriz. Mikroenjeksiyon yoluyla çocuk sahibi olma şansınız var. Detayları Umut veya Bahçeci Tüp Bebebk Merkezinde görüşebiliriz.
From: Remziye Alınmaz [mailto:remziye25_34@hotmail.com]
Sent: Sunday, December 04, 2011 9:32 AM
To: emre@emrebakircioglu.com
Subject: merhaba
iyi günler hocam ben azospermliyim yani sperm sayım sıfır çıkıyor onun haricinde sperm testinde 500000 yuvarlak hücre çıkıyor.lökosit bölümünde değil yalnız benim merak ettiğim bu yuvarlak hücre sperm öncü hücresimi yoksa iltihap hücresimi.bunu nasıl anlayabiliriz.umut tüpbebekte sperm testi yaptırırsam bu anlaşılırmı?bu arada benim azo sebebbim 47xxy sendromu bu şeklide çocuk sahibi olma şansım yüzde kaçtır.cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
kızlar emre beye eşim adına mesaj gönderdim gelen cevap bu sizce iyi mi kötümü anlayamadım?
Hoşgeldin tatlımarada bir bakıp çıkıyorum topik çok sessiz dedim oobi baktım herkes gelmeye başladı cnm
cnm sızde kromozon bozuklugumu var
bı kere sperm hop dıyemı oluyor bı olgulasma donemi yok mu
yanı once hucre sonra baş kuyruk derken sperm oluşmuyormu
ben kendi adıma cevaptan bi şey anlamadım cnm:44::44:
canım benim inşallah gerçekleşir mutluluğun bin kat artar.rüyamı sabah namazından sonra gördüm ve o saatte görülen rüyalar gerçek olurmuş.çünkü biliç altın boş olduğu için o saatte gördüğün rüyaları etkilenerek görmezmişsin sadece geleceği yansıtırmış rüyalar.öncelikle hayırdır inşallah diyelim sonra rüyamı anlatayım.biz tedaviye başlamak için doktora gitmişiz bir baktım eşim test verirken sizde yanımıza gelmişsiniz aaaaaa bahar geldi diyorum sende bana biliyormusun biz eşimde çok fazla sperm çıktı onları dondurduk diyorsun.bende çok seviniyorumsonrasıda bizimle ilgiliydi ..........................................
:44::44::44::44:canım birde mikroenjeksiyon yoluyla hamile kalabilirsiniz demiş yani tüpbebeğe gerek yokmu?bende anlamadım.
herkese ıyı aksamlar nasılsınız hanımlarr
sen çağırırsında biz gelmezmiyizevt duydular herhalde yavaş yavaş gelmeye başladılar cnm..
huhuuuu
evde yatmaktan yorgun düştüm bende
tatlım şimdiden uyuyorsun gittiğin yerlerde uymayı düşünmüyorsun herhalde
iyi akşamlar canımcımmm
iyi akşamlarHoşgeldin tatlımarada bir bakıp çıkıyorum topik çok sessiz dedim oobi baktım herkes gelmeye başladı cnm
kız belki gök kapıları açıktır içinden geçen olduğuna göre çabuk dua et
iyi akşamlar cnmm:109:
:44::44::44::44:
benım kafam karıştı
yazdıklarını okuyunca kendi durumumuz gözümün önüne geldi seni çok iyi anlıyorum... 2 defa olmuşunuz siz bide neden arasını uzun tutmadan oldunuz canım dr lar hemen yapmak mı istedi ? tabi dr lara kalsa ardı ardınakaç defa keserler. parada var işin ucunda. hiç insanın psikolojisini düşünmeden....
allah inşallah bir daha ameliyat gerektirmeden sperm çıkışı gösterir canım. bir daha bu acıyı eşin çekmez inşallah... gerçekten çok zor çünkü. sadece başından geçen biliyor...
aynen canım belki cevabı emre bey vermiyordur sekreteri falan veriyordur.çünkü ben bu sabah çektim hemen cevap gelmiş doktorun işi gücü yok pazar günü benim mesajımamı cevap verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?