Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar canlarım

iyi akşamlar bitanem iyiyim allaha şükür...
hele ki senin gördüğün rüyayı öğrendikten sonra çok daha iyi oldum
diğer rüyaların gibi bu rüyanda gerçek olur inş
sen nasılsın tatlım evde değil miydin bugün ??

Semen analizinde yuvarlak hücre görülmesinin sperm bulma açısından hiçbir anlamı yok. 47,XXY sendromu olan erkeklerde genelde sperm ejakülatta çıkmaz ama mikro TESE yöntemi ile testislerin içerisinde %50 olasılıkla sperm bulabiliriz. Mikroenjeksiyon yoluyla çocuk sahibi olma şansınız var. Detayları Umut veya Bahçeci Tüp Bebebk Merkezinde görüşebiliriz.

From: Remziye Alınmaz [mailto:remziye25_34@hotmail.com]
Sent: Sunday, December 04, 2011 9:32 AM
To: emre@emrebakircioglu.com
Subject: merhaba

iyi günler hocam ben azospermliyim yani sperm sayım sıfır çıkıyor onun haricinde sperm testinde 500000 yuvarlak hücre çıkıyor.lökosit bölümünde değil yalnız benim merak ettiğim bu yuvarlak hücre sperm öncü hücresimi yoksa iltihap hücresimi.bunu nasıl anlayabiliriz.umut tüpbebekte sperm testi yaptırırsam bu anlaşılırmı?bu arada benim azo sebebbim 47xxy sendromu bu şeklide çocuk sahibi olma şansım yüzde kaçtır.cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

kızlar emre beye eşim adına mesaj gönderdim gelen cevap bu sizce iyi mi kötümü anlayamadım?

hadi inşallah faydası olur canım bi gidin konuşun bakalım. bizde çarşamba günü ist gidecez uğrarız belki bizde en azından fikir alırız. aklımıza yatarsa belki alırız. şifa olur inşalahhh..

cnm sızde kromozon bozuklugumu var
bı kere sperm hop dıyemı oluyor bı olgulasma donemi yok mu
yanı once hucre sonra baş kuyruk derken sperm oluşmuyormu
ben kendi adıma cevaptan bi şey anlamadım cnm:44::44:

canım benim inşallah gerçekleşir mutluluğun bin kat artar.rüyamı sabah namazından sonra gördüm ve o saatte görülen rüyalar gerçek olurmuş.çünkü biliç altın boş olduğu için o saatte gördüğün rüyaları etkilenerek görmezmişsin sadece geleceği yansıtırmış rüyalar.öncelikle hayırdır inşallah diyelim sonra rüyamı anlatayım.biz tedaviye başlamak için doktora gitmişiz bir baktım eşim test verirken sizde yanımıza gelmişsiniz aaaaaa bahar geldi diyorum sende bana biliyormusun biz eşimde çok fazla sperm çıktı onları dondurduk diyorsun.bende çok seviniyorum sonrasıda bizimle ilgiliydi ..........................................

canım biz yuvarlak hücrelerin sperm öncü hücresi olduğunu düşündüğümüzden çıkan arkadaşlarda nekadar çok sevinmiştik...
emre hocada sperm bulma açısından bi anlamı yok demiş anlamadım ben :44:
tabi onlar bu işin uzmanı ama bana pek mantıklı gelmedi...
niye daha önceden yokken sonradan bu yuvarlak hücreler görülmeye başlıyor...
demekki spermler yavaş yavaş oluşmaya başlıyor...
bakar mısın uzmana değilde kendi düşüncelerimize inanıyoruz
ama ben yinede bu düşüncenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum...
ama konu haricindede size durumunuza göre m.tesede %50 şans vermesi iyi...
ama ben inanıyorum allahın izniyle bu şans daha da artacak inş

cnm sızde kromozon bozuklugumu var
bı kere sperm hop dıyemı oluyor bı olgulasma donemi yok mu
yanı once hucre sonra baş kuyruk derken sperm oluşmuyormu
ben kendi adıma cevaptan bi şey anlamadım cnm:44::44:

canım birde mikroenjeksiyon yoluyla hamile kalabilirsiniz demiş yani tüpbebeğe gerek yokmu?bende anlamadım.

ahhh canım yaa nasıl iyi geldi bu rüyan bize anlatamam
kocişte bende sanki o gün gelmişte gerçekten bu haberi almışız gibi sevindik
rabbim hayırlara çıkarsın inş...
rabbim senin de yüzünü güldürsün inş canımın içi

Tum azospermle savasanlar lutfen bır bakın dıye bır topık gordum azonce ıstersenız sızde bakın arkadaslar ben baktım bırden bı heveslandım anlatamam yarıon arcam o derece heycanlandımm :)

evt duydular herhalde yavaş yavaş gelmeye başladılar cnm..
sen çağırırsında biz gelmezmiyiz
huhuuuu

evde yatmaktan yorgun düştüm bende

tatlım şimdiden uyuyorsun gittiğin yerlerde uymayı düşünmüyorsun herhalde

iyi akşamlar canımcımmm

iyi akşamlar

evt 2 sinin arası çok az oldu ama onlar öyle istediler bizde bişey bilmiyoruz ne dedilerse yaptık işte şimdi olsa ahhh,,,, onlar sadece aldıkları paraya bakıyolar..gerisi boşşş inş. 3. teseye gerek kalmaz da tüp yaptırırız en azından...:26: evt cnm bu durumu sadece yaşayan anlar o yüzden burda çok rahatım dışarda kime anlatırsınki seni kimse anlamaz...

aynen canım belki cevabı emre bey vermiyordur sekreteri falan veriyordur.çünkü ben bu sabah çektim hemen cevap gelmiş doktorun işi gücü yok pazar günü benim mesajımamı cevap verecek

olabilir cnm benim
bırak hafta sonunu hafta içi bile kaç gun sonra cevap geliyor drlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…