haklısın canım ama ne yapalım işte bir umut...m-sure nin sahte olduğu ortaya çıktı kaan bey kullanın dedi onu bulamazsak da com vitex kullanın dedi 2 kutu m-sure aldık ve eşim şu anda 2.kutuyu kullanıyor ve ben ona sahte olduğunu söylemiyorum ümitlerimizle oynayarak kısa yoldan zengin olanları yüce allah kahretsin çünkü biz çaresiziz.insanlara inanıyorum güveniyorum ne yapabilirim başka....(
evet canım izmit gölcükte.benim çok kafam karıştı ve olumsuz mesajlar yazıldı sahtekar falan diye bende topiğimin kapatılmasını istedim.verdiğim siparişi ertelettim babam oraya yakın oturuyo yani bizden daha yakın:)adamı aradım babam gelcek diye işte şurada insin ben gidip alırım merak etmeyin ilgilenirim kardeşim falan açık adresini verdi işte bana avrupdan sizin macun için bilmem ne bitkisi gelmedi onla uğraşıom falan dedi saat 5ten sonra ben dük oluyorum ben dışarlarda oluyorum işlerim oluyor saat 5ten sonra gelsin beni arasın dedi ayy ne de uzattım he kısacası babam yarın 5ten sonra adamla yüzyüze görüşçek yarın yazarım babamın düşüncelerini canım:)babam öğretmendi ve bugüne kadar kim hakkında ne dediyse doğru çıktı ona çok güvenirim
hadi bekliyoruz bakalım.
hayırlısı.
inşAllah olumlu şeyler olur..budertten hepimiz kurtuluruz...
sen yeterki kendini üzme..
haklısın canım ama ne yapalım işte bir umut...m-sure nin sahte olduğu ortaya çıktı kaan bey kullanın dedi onu bulamazsak da com vitex kullanın dedi 2 kutu m-sure aldık ve eşim şu anda 2.kutuyu kullanıyor ve ben ona sahte olduğunu söylemiyorum ümitlerimizle oynayarak kısa yoldan zengin olanları yüce allah kahretsin çünkü biz çaresiziz.insanlara inanıyorum güveniyorum ne yapabilirim başka....(
canım adamla görüştüğümde kendinden emin konuşmaları var akşam üstü tekrar arayacağım ve o macundan bende istiyorum almayı ama eşim macun yemeyi istemiyor macun sevmiyor incir kürü keçiboynuzu tozu m-sure proxed plus tiribulus terrest colomen endol tablet arı sütü polen bunları kullanıyor oda artık herşeyden bıktı herşeyden medet umar hale geldik rabbim emeklerimizin mükafatını en kısa zamanda verir inşlh isteyen herkese hayırlı evlatlar versin yaradan canım biz inanmak zorundayız geri çevirme lüxüm yok eğerki o kişinin amacı farklıysa allaha havale ediyorum ...canım babanın görüşleriyle ilgili yorumunuda bekliyorum senden..
canım sahte olduğunu bildiğin halde neden kullandırıyorsun anlamadım.bence eşinle münasip bir dille konuş sonuçta sen yapmadınya ilacı sana birşey demez .onun haricinde ilacı iade et ve paranı al sahtekarlara boyun eyme
zaten beni konuşmalarını inandırdı çok emin ve dindar işte kardeşimler işte rabbime kalmış şifası falan ya anlatamıyorum ama gerçekten çok inandırıyor insanı kızlar yarın babam 5 gibi gitcek adam 5 gibi gelsin dedi işlerim var dışarda dedi yarın akşam yazamazsamda ertesi gün mutlaka yazıcam babamın bana aynen dediklerini kızlar
kızlar dün geceden beri migrenim tuttu.
ve oruç tutuyorum ama çok kötüyüm.
ilaçta alamadım.
kafam ağır.
çıkıyorum şimdi.
sonra görüşürüz..
zaten beni konuşmalarını inandırdı çok emin ve dindar işte kardeşimler işte rabbime kalmış şifası falan ya anlatamıyorum ama gerçekten çok inandırıyor insanı kızlar yarın babam 5 gibi gitcek adam 5 gibi gelsin dedi işlerim var dışarda dedi yarın akşam yazamazsamda ertesi gün mutlaka yazıcam babamın bana aynen dediklerini kızlar
kızlar dün geceden beri migrenim tuttu.
Ve oruç tutuyorum ama çok kötüyüm.
Ilaçta alamadım.
Kafam ağır.
çıkıyorum şimdi.
Sonra görüşürüz..
canım benim asıl hacıdan hocadan korkar hale geldik benim annem bundan 5 ay önce bir ev aldı adamın konuşmalarını görsen kendinden çok ona inanırsın .dindar allah allah allah diyor başka birşey demiyordu.ama gel görki bizi dolandırmış evi daha önceden başka birine satmış ayrıyeten evin 65bin euro yani 140milyar borcu varmış.allah sonumuzu hayra çıkarsın.annemim üzüntüden ayağında yine kanser hücresi oluşmuş onları rabbime havale ediyorum.tabiki insan yaptığı şeyin kötü olduğunu bilse yapmaz.sahtekar olduğunu düşünsen zaten almaktan vazgeçersin inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını versin
başsağlığı dileyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..
dua okuyan arkadaşlarımada allah razı olsun allah kabul etsin ettiğiniz duaları inşallahh. ettiğiniz dualar size geri dönsün inşallah.
canım arkadaşlarım benim.. hepinize binlerce kez allah razı olsun...
canım yakınınımı kaybettinbaşınsağolsun canımm
başsağlığı dileyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..
dua okuyan arkadaşlarımada allah razı olsun allah kabul etsin ettiğiniz duaları inşallahh. ettiğiniz dualar size geri dönsün inşallah.
canım arkadaşlarım benim.. hepinize binlerce kez allah razı olsun...
Eseslim nasılsın canım toparladın mı biraz kendini.Allah annene sana ve tüm ailene sabır versin.Annenle aynı şehirdemisin cenazeye katılabildin mi?Anneanneciğin yerinde rahat olur inşallah....
kızlar ben geldim nasılsınız bugün
umarım çok kaynatmamışsınızdır okumak zor oluyor sonra
hoşgeldin canımmm....sana bi haberim var yarın babam aktarla yüzyüze görüşmeye gidiyor...aktarı aradım o arabadan inince arasın ben gidip alırım karşılarım falan dedi fakat bana haber verin ne zaman geleceğini ben dışarıda oluyorum arkadaş duruyo dükkanda falan dedi bende siz dükkanda durmuyormusun dedim işlerim oluyor bak şimdi dışardayım çok ses var sizin macun işiyle uğraşıyorum avrupadan bilmem ne bitkisi gelcekti gelmedi onla uğraşıom falan dedi yarın saat 5 gibi babamla yüzyüze görüşçekler babam adamı dükkanı gelen giden müşterileri falan bayağı inceleycek babam öğretmendi insanlarla çok iç içe olduğunamıdır nedir insanlar hakkında bana ne dese çıktı ona güveniyorum o derse kızım benim gözüm tutmadı bu adamı diye almıcam canımyarın yazamasamda diğer gün babamın ne dediğini o adam hakkındaki görüşlerini yazıcam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?