Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tatlım söyleymedinmi eşine hala.
yazık kullanmasın ya..
bişey olur falan.
Allah korusun.....

canım adamla görüştüğümde kendinden emin konuşmaları var akşam üstü tekrar arayacağım ve o macundan bende istiyorum almayı ama eşim macun yemeyi istemiyor macun sevmiyor incir kürü keçiboynuzu tozu m-sure proxed plus tiribulus terrest colomen endol tablet arı sütü polen bunları kullanıyor oda artık herşeyden bıktı herşeyden medet umar hale geldik rabbim emeklerimizin mükafatını en kısa zamanda verir inşlh isteyen herkese hayırlı evlatlar versin yaradan canım biz inanmak zorundayız geri çevirme lüxüm yok eğerki o kişinin amacı farklıysa allaha havale ediyorum ...canım babanın görüşleriyle ilgili yorumunuda bekliyorum senden..

amin canim.ama sen o sahte m-sureni verme bence esine allah korusun midesine karacigerine bir problem yaratar geri iyade et parsinida al.cay yazik insan saligiyla 400 TL icin oynayanlara ayip olsun

zaten beni konuşmalarını inandırdı çok emin ve dindar işte kardeşimler işte rabbime kalmış şifası falan ya anlatamıyorum ama gerçekten çok inandırıyor insanı kızlar yarın babam 5 gibi gitcek adam 5 gibi gelsin dedi işlerim var dışarda dedi yarın akşam yazamazsamda ertesi gün mutlaka yazıcam babamın bana aynen dediklerini kızlar

vck canım benim ilacın sahte olduğunu duyunca bitkisel terapi sitesini aradım ve orada emine diye telefona bakan kızla görüştüm ilacın iadesini etmek istediğimi paramın da iade edilmesini istedim ilacı açtığımız için böyle birşeyin söz konusu olmadığını söyledi gidin mahkemeye başvurun haklıysanız paranızı alırsınız dedi ilaç için kaç sefer incelemeye gelindi dedi. Yetkili kişinin yurt dışında olduğunu cumartesi geleceğini o gün aramamı söyledi, geçen cumartesi için bende üzerinde durmadım kaan beye sordum oda kullanın lütfen dedi, onlar zaten bitkisel destek amaçlı dedi. Asıl kullanması gereken ilaç colomen dedi onu aksatmayın dedi ne bileyim canım bindik bir alamete gidiyoz kıyamete kime inanacağımızı bilmeden her şeyi deniyoruz...eşime söylersem psikolojik olarak etkilenip diğer ilaçlara karşı da soğumasından korktuğum için söylemiyorum kullanıyor 15 gün sonra bitecek zaten m-sure bitince de com vitexe başlayacağız sanırım.onuda netten araştırdım kaçtanede ayrı ayrı sitelerde değişik renklerde ambalajlarda kutularda gördüm kafam çok karıştı ne diyelim hakkımızda hayırlısın rabbim yardımcımız olsun canım...

kızlar dün geceden beri migrenim tuttu.
ve oruç tutuyorum ama çok kötüyüm.
ilaçta alamadım.
kafam ağır.
çıkıyorum şimdi.
sonra görüşürüz..

tamam canım senden haber bekliyoruz...

ve oruç tutuyorum ama çok kötüyüm.
ilaçta alamadım.
kafam ağır.
çıkıyorum şimdi.
sonra görüşürüz..

geçmiş olsun canım kendine dikkat et orucunuda allah kabul etsin muharrem orucundan bende 3 tane tutabildim rabbim hepimizin gönlümüzün muradını verir inşallah kimseyi bu yolda eylemesin ...

canım benim asıl hacıdan hocadan korkar hale geldik benim annem bundan 5 ay önce bir ev aldı adamın konuşmalarını görsen kendinden çok ona inanırsın .dindar allah allah allah diyor başka birşey demiyordu.ama gel görki bizi dolandırmış evi daha önceden başka birine satmış ayrıyeten evin 65bin euro yani 140milyar borcu varmış.allah sonumuzu hayra çıkarsın.annemim üzüntüden ayağında yine kanser hücresi oluşmuş onları rabbime havale ediyorum.tabiki insan yaptığı şeyin kötü olduğunu bilse yapmaz.sahtekar olduğunu düşünsen zaten almaktan vazgeçersin inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Ve oruç tutuyorum ama çok kötüyüm.
Ilaçta alamadım.
Kafam ağır.
çıkıyorum şimdi.
Sonra görüşürüz..

geçmiş olsun canım başını sıkı sıkı sar uyu biraz geçmiş olsun bizler ve annem içinde oruçlu ve hasta ağzından allah rızası için dua istiyorum

sizde haklısınız herkes kime güveneceğini şaşırdı..ben adama inandım..yarın babam gidecek adamla yüzyüze görüşecek dükkanını gelen giden müşteri oranına falan bakacak ben babama çok güvenirim o konuda ben babamın kararına göre hareket edicem ve size babamın düşüncelerini yazıcam alıp almamak size kalmış alın diyerek yada almayın diyerek kimsenin ahını alamam canlarım

başsağlığı dileyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..
dua okuyan arkadaşlarımada allah razı olsun allah kabul etsin ettiğiniz duaları inşallahh. ettiğiniz dualar size geri dönsün inşallah.
canım arkadaşlarım benim.. hepinize binlerce kez allah razı olsun...

canım yakınınımı kaybettin başınsağolsun canımm

Eseslim nasılsın canım toparladın mı biraz kendini.Allah annene sana ve tüm ailene sabır versin.Annenle aynı şehirdemisin cenazeye katılabildin mi?Anneanneciğin yerinde rahat olur inşallah....

Eseslim nasılsın canım toparladın mı biraz kendini.Allah annene sana ve tüm ailene sabır versin.Annenle aynı şehirdemisin cenazeye katılabildin mi?Anneanneciğin yerinde rahat olur inşallah....

sağol canım allah razı olsun. zor ama hayat devam ediyor işte canım toparlanmam lazım.
annemle aynı şehirdeyiz. anneannem eskişehirin köynde kalıyordu canazesine gittim ölmüş yüzünü gördüm yıkarken üzerine su döktüm
öyle görünce dahada kötü oldum.
felçliydi anneannem 6 yıldan beri. inşallah yattığı yerinde rahat eder canım.

kızlar ben geldim nasılsınız bugün
umarım çok kaynatmamışsınızdır okumak zor oluyor sonra

kızlar ben geldim nasılsınız bugün
umarım çok kaynatmamışsınızdır okumak zor oluyor sonra

hoşgeldin canımmm....sana bi haberim var yarın babam aktarla yüzyüze görüşmeye gidiyor...aktarı aradım o arabadan inince arasın ben gidip alırım karşılarım falan dedi fakat bana haber verin ne zaman geleceğini ben dışarıda oluyorum arkadaş duruyo dükkanda falan dedi bende siz dükkanda durmuyormusun dedim işlerim oluyor bak şimdi dışardayım çok ses var sizin macun işiyle uğraşıyorum avrupadan bilmem ne bitkisi gelcekti gelmedi onla uğraşıom falan dedi yarın saat 5 gibi babamla yüzyüze görüşçekler babam adamı dükkanı gelen giden müşterileri falan bayağı inceleycek babam öğretmendi insanlarla çok iç içe olduğunamıdır nedir insanlar hakkında bana ne dese çıktı ona güveniyorum o derse kızım benim gözüm tutmadı bu adamı diye almıcam canımyarın yazamasamda diğer gün babamın ne dediğini o adam hakkındaki görüşlerini yazıcam canım

sübhanallah inşallah doğru çıkarda bizlerde muratlarımaza ereriz.ama senin topiğinde en yazılanlar ümidimizi kırdı ..
bende pek inanamadım şu avrupadaki bitkiyide çok merak ettim bizde olmayıpta onlarda olan bitki neymiş acaba...
babana söylede yandaki esnaflara felan sorsun bu adam neyin nesi araştırsın
of yaaaa neden insanların ümitleriyle oynarlar ki anlamadım hattta sperm çıkanların numarsını bile istesin onlarıda ararızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…