Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sadecik canım benim zaman arkadaşımız uzun zamandır bu forumda ve çok eski üyelerden...
bizim çektiğimiz derdi kendisi senelerdir çekmekte...
zaman eski üye ancak herzaman giremiyor topiğe...
onun içinde seni tanımıyor olması çok normal...
senin topiğini okuyunca oda umutlanmıştı...
eşiyle konuşmuş aramaya karar vermişti...
ama son yazılan mesajı görünce onun da içine benim gibi kurt düştü...
ben seni tanıyorum ve çektiğin acıyı biliyorum ama o seni tanımıyor...
doğal olarak acaba yazan kişide onlardan biri mi diye düşündü ve sordu...
bende aşağıdaki gibi cevapladım...
böyle düşünmesi çok normal canım benim...
seni daha önce hiç görmemiş bi de yeni üye olunca acaba mı dedi...
ben seni tanımasam belki benimde aklıma gelirdi...
sen olsan belki sende aynı şeyleri düşünebilirdin...
bak m-sure kullananlar diye bi topik var kapatıldı ama bi oku istersen...
orada 2 kişi bu ilaç hakkında sürekli yorum yapıyordu...
hatta biri bi yazısında erkek ağzından yorum yazmış...
arkadaşlar sen erkek misin diye sorunca yok olur mu öyle şey benim işim vardı eşim cevapladı yazmıştı...
en sonunda o iki kişinin bu ilacın reklamını yapan aynı kişiler olduğu tespit edildi ve üyelikleri iptal edildi...
isimlerinin altında da yazıyor zaten reklam amaçlı üyelik diye...
neyse uzattım diyeceğim böyle kişiler gerçekten aramızda sürekli dolaşıyorlar...
zaman arkadaşımıza kızma nolur o seni tanımadığı için şüpheye düştü okadar...
ben seninle ilgili cevap verdikten sonrada üstüne sana kötü bişey söylemedi...
baya uzun oldu ama umarım anlatabilmişimdir...
kimsenin senin şahsınla bi sorunun yok...
sadece küçük bi yanlış anlaşılma oldu okadar...

canım ben yukarıdakileri seni tanıdığım için yazdık tekrar belirtiyorum...
ama tanımayan bi kişi acaba diye düşünebilir...
lütfen bunlara takılıpda üzme kendini tamam mı

canım benim bence sen daha fazla yıpratma kendini...
zaten derdimiz bize yetiyor daha da sıkma canını...

hoşbulduk canım sevindim babanın gideceğine...
gitsin bi baksın bakalım nasıl biri eğer güvenipte alırsanız bizden sizden haber bekliyor olucaz...
benim içime bi kurt düştü sonuçta...
tanıdığım birine şifa olduğunu duymadan almayı düşünmüyorum artık...
inş kocişine şifa olursa 2 ay sonra ozaman bizlerde almayı düşünebiliriz...

Son düzenleme:

rabbim hepinize sabır versin bebekiiiimmm.

aferin sana hep böyle ol işte

sadecik zaten öyle konuşmalarıyla insanı kendilerine baglıyorlar dindar oluşuna bakma bizim gittiğimiz adamda agzından allah lafı eksik degildi bizi kullandıkları gibi allahıda katıyorlar işin içine innandırıcı olsun diye bu adam aktarsa ne işi varmış hergün 5 ten sonra dükkanda oluyormuş hadi buğün size hazırlıyacagı şeyler için dolaşıyor ya hergünmü hazırlıyor sanki bu macunları hem zaten aktar dükkanında hazırlar benim bildiğim bu avrupadan gelecek otuda merak ettim neymiş ismi keşke sorsaydın hem çok dogrucuysa bu insan macunun tarifini içine neler koydugunu versin madem çok çekmişler bu konuda herkeze yardımcı olsun herkez 400 tlyi verirse yardım edecegine versin koyduklarının ismini herkez alamayanlar kendisinden aktardan alıp yapsın çok eminim kendimiz yapsak yarı fiyatını bile bulmaz neyse babandan ne haber gelecek bakalım ama benim içimden hiç bişekilde inanmak gelmiyor içimden.
başınız sagolsun eseslim allah mekanını cennet etsin kabrine nur insin kurtulmuş biyerde allah sabır versin sizlere kalanlara ömür versin aminnn.

arkadaşlar iki gündür sizi tkip ediyorum şu izmit gölcükte ki aktar hakkında ben açıkçası onun aktar olduğuna bile inanmıyorum çünkü kendisi bir otomobil fabrikasında çalışıyor facebook tan mustafa akkaya diye aratırsanız sizde görürsünüz o sebeple saat beş den sonra gelin diyor.daha önce de facebooktaki azoosperm mağdurları ve kök hücre ile tedaviyi bekleyenler grubuna katılmıştı oradan kovuldu ve birde kendi sitesini dikkatli okursanız tesekkür mesejlarını da kendinin yazdığı açıkça belli kendi yazı karekteri ile teşekkür mesajlarının yazı karekterlerinin aynı olduğunu görürsünüz.

cnm iyi cesaretın varmıs oluyu yıkamaya
ben annecimi yıkayamadım dayanamadım onun oyle yatısına
helal olsun sana

cnm iyi cesaretın varmıs oluyu yıkamaya
ben annecimi yıkayamadım dayanamadım onun oyle yatısına
helal olsun sana

valla canım bende nasıl cesaret ettiğimi bilmiyrum. bende kendime geldikten sonra şok oldum. nasıl yaptım diye ama o anda yıkanırken hep durdum yanında.

valla canım bende nasıl cesaret ettiğimi bilmiyrum. bende kendime geldikten sonra şok oldum. nasıl yaptım diye ama o anda yıkanırken hep durdum yanında.

herkesin harcı degıl yanı bravo
allh mekanını cennet etsın cnm
allhtan sabır nıyaz olsun size

betus kızzzzzzzzzz senmısın o nerelerdesın sen
hıc yazısamadık uzun zamandır cnm
nasılsın hayat nasıl gıdıyo

İnşallah canım.Bu dünyada çektiği öteki dünyadaki mükafatı olsun.keşke bakmasaydın yüzüne hani insanları son gördüğümüz haliyle hatırlarız ya ondan dedim.

iyi akşamlar canım

selam bebekimmm iyiyim allaha şükür sen nasılsın ???

bende iyiyim tatlım şükür..
birazcık baş ağrısı var onun dışında no problem
bugün Allah kabul ederse kocişle oruç tuttuk iftar yaptık.
şimdi kociş uyudu bende canlarımla sohbet edeyim dedim..

negüzel bebekimmm allah kabul etsin inş...
bende bugün girdim baktım topikte kimse yok çıktım...
bidaha gireyim dedim sizi buldum allahtan...
biz daha yemek yemedik yeni koydum bende fırına...

ahhhh canım benim yaa yanlış anlama lütfen sorun sana güvenmemek değil sen iyi niyetinle duyduğunu paylaştın.ama bizim artık hiçbirşeye güvenimiz kalmadı.m sure olayından sonra iyice böyle şeylere karşı umudumuzu güvenimizi kaybettik.sen bu aktara maccuna inandın anladığım kadarıyla babanda araştırsın belkide biz yanılırız umarım faydasını görürsünüz.eğer fayda sağlarsa unutma tatlım en çok biz seviniriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…