- 17 Nisan 2011
- 17.449
- 136
- 413
yok artık arkadaşlar benide dolandırıcı yaptınız ya helal olsun size.ne yani ben sahte hesap açıp sizimi dolandırıcam?beni gerçekten çok üzdünüz.benim niyetim duyduğumu sizinle paylaşmaktı çünkü bu azodan ne çektiğimi bi ben bilirim ama çok üzüldüm bu yazdığınıza resmen ben yeni hesap açıp dolandırmaya çıkmışım gibi onu ima etmişin
sadecik canım benim zaman arkadaşımız uzun zamandır bu forumda ve çok eski üyelerden...
bizim çektiğimiz derdi kendisi senelerdir çekmekte...
zaman eski üye ancak herzaman giremiyor topiğe...
onun içinde seni tanımıyor olması çok normal...
senin topiğini okuyunca oda umutlanmıştı...
eşiyle konuşmuş aramaya karar vermişti...
ama son yazılan mesajı görünce onun da içine benim gibi kurt düştü...
ben seni tanıyorum ve çektiğin acıyı biliyorum ama o seni tanımıyor...
doğal olarak acaba yazan kişide onlardan biri mi diye düşündü ve sordu...
bende aşağıdaki gibi cevapladım...
böyle düşünmesi çok normal canım benim...
seni daha önce hiç görmemiş bi de yeni üye olunca acaba mı dedi...
ben seni tanımasam belki benimde aklıma gelirdi...
sen olsan belki sende aynı şeyleri düşünebilirdin...
bak m-sure kullananlar diye bi topik var kapatıldı ama bi oku istersen...
orada 2 kişi bu ilaç hakkında sürekli yorum yapıyordu...
hatta biri bi yazısında erkek ağzından yorum yazmış...
arkadaşlar sen erkek misin diye sorunca yok olur mu öyle şey benim işim vardı eşim cevapladı yazmıştı...
en sonunda o iki kişinin bu ilacın reklamını yapan aynı kişiler olduğu tespit edildi ve üyelikleri iptal edildi...
isimlerinin altında da yazıyor zaten reklam amaçlı üyelik diye...
neyse uzattım diyeceğim böyle kişiler gerçekten aramızda sürekli dolaşıyorlar...
zaman arkadaşımıza kızma nolur o seni tanımadığı için şüpheye düştü okadar...
ben seninle ilgili cevap verdikten sonrada üstüne sana kötü bişey söylemedi...
baya uzun oldu ama umarım anlatabilmişimdir...
kimsenin senin şahsınla bi sorunun yok...
sadece küçük bi yanlış anlaşılma oldu okadar...
yok canım sadecik uzun zamandır forumda var...
bizim topiğede geldi başka topiklerde de karşılaştık...
yani sahte üye falan değil oda bizim gibi aynı dertten muzdarip :26:
duyduunu paylaşmak istemiş ne bilsin doğru mu yanlış mı ??
sonuçta bizde bilmiyoruz ama onlar bi kullansın bakalım...
bakarsın gerçekten işe yarar bizde alırız ozaman...
canım ben yukarıdakileri seni tanıdığım için yazdık tekrar belirtiyorum...
ama tanımayan bi kişi acaba diye düşünebilir...
lütfen bunlara takılıpda üzme kendini tamam mı
diğer konuyu kapatılmasını rica ettim şimdi siz tabi sahtekar olduğu anlaşıldı kapattırdı konuyu dersiniz hayır ben olumsuz eleştiriyle umudumun daha fazla kırılmaması için kapatılmasını istedim.bu azo yüzünden başta elti olmak üzere herkesden çok çektim hala da çekiyorum ve artık bundan kurulmak istiyorum sonuçta eşimize her duyduğumuzu binbir umutla yedirmiyormuyuz?her duyduğumuz macunu otu yedirmiyormuyuz?yok bal polen arı sütü yok keçiboynuzu yok şu yok bu..ben bunuda duyunca çok umutlandım denemek istedim fakat beni sahtekar bile yaptınız sağolsun bir arkadaş beim uzun zmandır burda olduğumu ve başka topiklerde de karşılaştığının yazıp beni aka çıkarmış.ben denediğim diğer ürünler gibi bu macunu da denemek istiyorum ve inş birgün size hayırlı güzel haberlerle dönerim.
canım benim bence sen daha fazla yıpratma kendini...
zaten derdimiz bize yetiyor daha da sıkma canını...
hoşgeldin canımmm....sana bi haberim var yarın babam aktarla yüzyüze görüşmeye gidiyor...aktarı aradım o arabadan inince arasın ben gidip alırım karşılarım falan dedi fakat bana haber verin ne zaman geleceğini ben dışarıda oluyorum arkadaş duruyo dükkanda falan dedi bende siz dükkanda durmuyormusun dedim işlerim oluyor bak şimdi dışardayım çok ses var sizin macun işiyle uğraşıyorum avrupadan bilmem ne bitkisi gelcekti gelmedi onla uğraşıom falan dedi yarın saat 5 gibi babamla yüzyüze görüşçekler babam adamı dükkanı gelen giden müşterileri falan bayağı inceleycek babam öğretmendi insanlarla çok iç içe olduğunamıdır nedir insanlar hakkında bana ne dese çıktı ona güveniyorum o derse kızım benim gözüm tutmadı bu adamı diye almıcam canımyarın yazamasamda diğer gün babamın ne dediğini o adam hakkındaki görüşlerini yazıcam canım
hoşbulduk canım sevindim babanın gideceğine...
gitsin bi baksın bakalım nasıl biri eğer güvenipte alırsanız bizden sizden haber bekliyor olucaz...
benim içime bi kurt düştü sonuçta...
tanıdığım birine şifa olduğunu duymadan almayı düşünmüyorum artık...
inş kocişine şifa olursa 2 ay sonra ozaman bizlerde almayı düşünebiliriz...
Son düzenleme: