Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar nasılsınız valla yorgunluktan iflahım kesildi ama içim durmadı açtım yine interneti...
havadis var mı bakalım....

kızlar nasılsınız valla yorgunluktan iflahım kesildi ama içim durmadı açtım yine interneti...
Havadis var mı bakalım....

hoş geldin canım bir değişiklik falan yok canım sen öğretmen değilmiydin yanlış mı hatırlıyorum neden bu kadar yoruluyorsun

hoş geldin canım bir değişiklik falan yok canım sen öğretmen değilmiydin yanlış mı hatırlıyorum neden bu kadar yoruluyorsun

canım hoş buldum...dersanedeyim o yüzden sabah 9 akşam 7 çalışıyorum ve eve dönmem 8i buluyor
üstelik kursa da gidiyorum..o yüzden yorgunum:26:
sen nasılsın nasıl tedavi ne alemde

vck bebekim ne olcek bizim bu işler ya...bi kaç hafta sonra sperm testi yaptırcaz heycanlıyım:18:
tavşancıl tenktürü bakalım işe yaradı mı.....

canım hoş buldum...dersanedeyim o yüzden sabah 9 akşam 7 çalışıyorum ve eve dönmem 8i buluyor
üstelik kursa da gidiyorum..o yüzden yorgunum:26:
Sen nasılsın nasıl tedavi ne alemde

bende iyiyim canım benimde annemimnayağında tekrar kitle oluşmuş onunla hastaneye gidip geliyorum bu cuma tekrar parça alacaklar inşallah iyi çıkar sonrada biz tedaviye başlıycaz.canım işinde çok yorucuymuş allah kolaylık versin siz tedavi işini ne yaptınız

vck bebekim ne olcek bizim bu işler ya...bi kaç hafta sonra sperm testi yaptırcaz heycanlıyım:18:
Tavşancıl tenktürü bakalım işe yaradı mı.....
masal bakırköyde bizim tahlilimizi yapan laboratuvar var bence orda yaptırın biraz pahallı ama sadce orası benim eşimde sperm bulabilmişti

inşallah bi sorun yoktur canım içini ferah tut...anne başka tabi insanın aklı çıkıyor en ufak şeyde....
bu arada biz maddi olanaksızlıklardan bişey yapamadık...ama ankaraya gidicez işte bakalım kaan bey ne diycek.
şimdi sadece branca kullanıyoruz keçiboynuzu kürü ile...umut işte!
masal bakırköyde bizim tahlilimizi yapan laboratuvar var bence orda yaptırın biraz pahallı ama sadce orası benim eşimde sperm bulabilmişti

neresi canım.biz daha önce orda tümlab da yaptırdık ama maalesef tahlillerimizi karıştırdılar falan baya üzüldükoysa ki çok iyi demişlerdi....

bakırköy merkez laboratuvarı lazım olursa telini veririm
yarın bi yaş daha yaşlanıyorum ama hala anne değilim
Ne fenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım yeni yaşın hayırlı olsun öncelikle sağlık ve huzur getirsin sonrada bebişini sana hediye olarak rabbim ihsan etsin amin amin

bakırköy merkez laboratuvarı lazım olursa telini veririm

canım yeni yaşın hayırlı olsun öncelikle sağlık ve huzur getirsin sonrada bebişini sana hediye olarak rabbim ihsan etsin amin amin

amin inşallah canım...merkez laboraturı nerde incirli caddesinde mi

havadis var mı bakalım....

iyiyiz bebekimmm hoşgeldin
kıyamam sana ben yaaa demek çok mu yorgunsun canım benim...
iyi ki geldin ama çok özlüyorum ben seni

yarın bi yaş daha yaşlanıyorum ama hala anne değilim
ne fenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bebekimmm doğum günün kutlu olsun
yeni yaşın sana öncelikle sağlık mutluluk ve bebişlerini getirir inş
umarım gelecek sene yeni yaşına ya göbişin ya kucağın dolu girersin

neyse ben kaçtım canım...işin var galiba...bugün kimsecikler yok

kaçma bebekimmm ya ben geldim

ay pamuk şeker geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayyy bu pamuk şeker ben miyim yoksa

Son düzenleme:

amin canım inşallah Rabbim aratmasın inaşllah..geç olsun güç olmasın diyoruz ne yapalım.....seni gördüm çıkmadım zaten
bişey buldum onu paylaşıcam kızlar bi dk

inş allah söylettiriyordur bitanem ben gönülden inanıyorum senin anne olacağına...
allahın izniyle en yakın zamanda olacak üstelik
canımın içi o günler bi gelsin ne sohbetler ederiz biz...
rabbim hepimize arka arkaya hamiş olmayı ve bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş

evet canım eşim çok geç geliyor bugün hafta sonu olduğu için trafik fazla olmuyor malum herkes işe gitmiyor.bir biz enayiyiz

neyapıcan tatlım ekmek parası işte herkesin işi bir değil...
sağlık olsunda çalışalım hepimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…