evet canım eşim çok geç geliyor bugün hafta sonu olduğu için trafik fazla olmuyor malum herkes işe gitmiyor.bir biz enayiyiz
kızlar nasılsınız valla yorgunluktan iflahım kesildi ama içim durmadı açtım yine interneti...
Havadis var mı bakalım....
hoş geldin canım bir değişiklik falan yok canım sen öğretmen değilmiydin yanlış mı hatırlıyorum neden bu kadar yoruluyorsun
canım hoş buldum...dersanedeyim o yüzden sabah 9 akşam 7 çalışıyorum ve eve dönmem 8i buluyor
üstelik kursa da gidiyorum..o yüzden yorgunum:26:
Sen nasılsın nasıl tedavi ne alemde
masal bakırköyde bizim tahlilimizi yapan laboratuvar var bence orda yaptırın biraz pahallı ama sadce orası benim eşimde sperm bulabilmiştivck bebekim ne olcek bizim bu işler ya...bi kaç hafta sonra sperm testi yaptırcaz heycanlıyım:18:
Tavşancıl tenktürü bakalım işe yaradı mı.....
inşallah bi sorun yoktur canım içini ferah tut...anne başka tabi insanın aklı çıkıyor en ufak şeyde....bende iyiyim canım benimde annemimnayağında tekrar kitle oluşmuş onunla hastaneye gidip geliyorum bu cuma tekrar parça alacaklar inşallah iyi çıkar sonrada biz tedaviye başlıycaz.canım işinde çok yorucuymuş allah kolaylık versin siz tedavi işini ne yaptınız
masal bakırköyde bizim tahlilimizi yapan laboratuvar var bence orda yaptırın biraz pahallı ama sadce orası benim eşimde sperm bulabilmişti
bakırköy merkez laboratuvarı lazım olursa telini veririminşallah bi sorun yoktur canım içini ferah tut...anne başka tabi insanın aklı çıkıyor en ufak şeyde....
Bu arada biz maddi olanaksızlıklardan bişey yapamadık...ama ankaraya gidicez işte bakalım kaan bey ne diycek.
şimdi sadece branca kullanıyoruz keçiboynuzu kürü ile...umut işte!
Canım şifa olsun inşallah güzel sonuç alırsınız
neresi canım.biz daha önce orda tümlab da yaptırdık ama maalesef tahlillerimizi karıştırdılar falan baya üzüldükoysa ki çok iyi demişlerdi....
yarın bi yaş daha yaşlanıyorum ama hala anne değilim
Ne fenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neyse ben kaçtım canım...işin var galiba...bugün kimsecikler yok
bakırköy merkez laboratuvarı lazım olursa telini veririm
canım yeni yaşın hayırlı olsun öncelikle sağlık ve huzur getirsin sonrada bebişini sana hediye olarak rabbim ihsan etsin amin amin
amin inşallah canım...merkez laboraturı nerde incirli caddesinde mi[/QUO
ÇALIŞLAR CADDESİ HAZNEDAR YOLU ÜSTÜNDE İHTİYACIN OLUNCA SÖYLE SANA TELİNİ VEREYİM
amin inşallah canım...merkez laboraturı nerde incirli caddesinde mi[/QUO
ÇALIŞLAR CADDESİ HAZNEDAR YOLU ÜSTÜNDE İHTİYACIN OLUNCA SÖYLE SANA TELİNİ VEREYİM
tamam canım çok sağol...gidecek olduğumuz zaman alırım numarasını senden....
kızlar nasılsınız valla yorgunluktan iflahım kesildi ama içim durmadı açtım yine interneti...
havadis var mı bakalım....
yarın bi yaş daha yaşlanıyorum ama hala anne değilim
ne fenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neyse ben kaçtım canım...işin var galiba...bugün kimsecikler yok
ay pamuk şeker geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iyiyiz bebekimmm hoşgeldin
kıyamam sana ben yaaa demek çok mu yorgunsun canım benim...
iyi ki geldin ama çok özlüyorum ben seni
bebekimmm doğum günün kutlu olsun
yeni yaşın sana öncelikle sağlık mutluluk ve bebişlerini getirir inş
umarım gelecek sene yeni yaşına ya göbişinya kucağın dolu girersin
kaçma bebekimmm ya ben geldim
ayyy bu pamuk şeker ben miyim yoksa
ne güzel sözler bunlar bugün arkadaşımın anneside bana dediki hacca gittiğimde kabeye bakarken birden gözümün önüne sen geldin önce sana sonra kızıma dua ettim .allah'ın izniyle sende en yakın zamanda anne olacaksın dedi.yoksa sizi allah mı söyletiyor inşallah öyledir aynı zamanın hamişleri oluruz bu seferde hamilelik sohbetleri ederiz
evet canım eşim çok geç geliyor bugün hafta sonu olduğu için trafik fazla olmuyor malum herkes işe gitmiyor.bir biz enayiyiz
amin canım inşallah rabbim aratmasın inaşllah..geç olsun güç olmasın diyoruz ne yapalım.....seni gördüm çıkmadım zaten
Bişey buldum onu paylaşıcam kızlar bi dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?