Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ooo lezzetli bişeye benziyor ellerine sağlık canım benim afiyet olsun size...

yaaaaaaaaa
kıskandım bende haftaya cumartesı balık alıcam gorursunuz sızzz

kıskanma tatlım sende haftaya bize takılırsın olmaz mı

teşekkür ederim canım eşim 1 saat sonra gelecek ben o zamana kadar abur cubur yemekten balık yiyemiycem.

tatlım dikkat et beslenmene
allahın izniyle yakında hamiş olacaksın
ozamana kadar fazlalıklardan kurtulmalısın ki rahat bi hamilelik geçiresin değil mi ama
kocişin bugün erken mi gelecek tatlım ben daha geç geliyor diye biliyordum...

Kıskanma tatlım sende haftaya bize takılırsın olmaz mı [/QUOTE]

CANIM MAŞALLAH HER HAFTA BALIĞINIZI EKSİK ETMİYORSUNUZ.BENDE PAZARA GİTMEYE ÜŞENİYORUM O YÜZDEN BÜYÜK MARKETLERDEN ALIYORDUM.MARKETE GİTMEDİĞİM ZAMANDA BALIKSIZ KALIYORDUM BUGÜN AKLIMA GELDİKİ BİZİM KÖŞEBAŞINDA KOSKOCA CAURFOUR VAR GİDİP ORDAN BALIK ALAYIM DEDİM.ALLAH'TAN O DA AKLIMA GELDİ YOKSA YİNE BALIKSIZ KALACAKTIMAMA YİNEDE PAZARDA Kİ SANKİ DAHA TAZE GİBİ GELİYOR.GERÇİ PAZARDAKİNDEN İKİ KAT DAHA PAHALI

ne güzel sözler bunlar bugün arkadaşımın anneside bana dediki hacca gittiğimde kabeye bakarken birden gözümün önüne sen geldin önce sana sonra kızıma dua ettim .allah'ın izniyle sende en yakın zamanda anne olacaksın dedi.yoksa sizi allah mı söyletiyor inşallah öyledir aynı zamanın hamişleri oluruz bu seferde hamilelik sohbetleri ederiz

ıyı akşamlar kızlar sızlere anlatmıştım bıtkısel doktorda tedavıye başlayacağız randevumuz cuma gunuydu boşluk olursa haber vereceklerdı eşımı aramışlar az önce p.tesı gelebılırmısınız dıye eşımde p.tesı ızınlı tam denk geldı cuma gunu nasıl ızın alacağım dıye duşunuyordu çok mutlu oldum dua edın kızlar doktor olumlu şeyler söylesın

afiyet olsun cnm
sağol iyiyim bende , takı kursuna gidiyorum ya şimdi onlarla uğrşıyorum takı yapıyorum

eline sağlık canım ismek kursuna mı gidiyorsun.bende ismek öğretmeniyim kumaş boyama ve folyo ama şimdi yapmıyorum kısmetse tüpbebek yaptırıcam sonra işe başlıycam.bende kurs ortamlarını çok seviyorum aynı zamanda insan kafa dağıtıyor

canım biz hep böyleyiz her cumartesi balık günümüzdür...
şimdi azoya iyi geldiği için ayrı bi çaba sarfetmiyoruz zaten ikimizde çok seviyoruz balığı..
bizde eskiden senin gibi büyük marketlerden alıyorduk ama pazardaki çok daha taze...
onun için artık hep pazardan alıyorum oohhh tazecik yiyoruz sonrada
tatlım biraz geç olmuş ama caurfouru farketmen iyi olmuş

canlar "keşanlı ali" başladı ben kaçıyorum bitince gelirim
hepinizi öpüyorum kocaman

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin hani makinaya sokup bakıyordu ona göre tedavi veriyordu o doktormu?bende böyle bir tedavi istiyorum aslında bu doktor nerde bizde gidebilirmiyiz.ahmet marankininde böyle bir tedavisi vardı sadece muayenesi 400tlydi ilaçlar falan 2milyarı buluyordu bizde gitmedik sizin ücret ne kadar

Evt cnm ismek kursunua gidiyorum demek sende orda öğretmensin ne güzel ..evt ortam çok güzel yeni insanlarla tanışıyosun bişeyler üretiyosun iyi oluyo

evet o doktor bızımkının muayenesı 280 tl

Evt cnm ismek kursunua gidiyorum demek sende orda öğretmensin ne güzel ..evt ortam çok güzel yeni insanlarla tanışıyosun bişeyler üretiyosun iyi oluyo

EVET CANIM ÖĞRETMENİM AMA ŞİMDİLİK ÇALIŞMAYI DÜŞÜNMÜYORUM EN AZINDAN ŞU TEDAVİYE BAŞLAYAYIM BAKAYIM SONUCU NE OLACAK SONRA İSTEDİĞİM ZAMAN İŞE BAŞLARIM AMA ŞİMDİLİK ÖNCELİĞİM BEBEK

Evt cnm öncelik her zaman bebek,, inş tedaviye başlarsınız sonuş iyi olur bebğini kucağına alda gerisi o kadarda önemli değil bizler için ...bende kaç senedir evdeyim çalışmadım her sene diyorum bu senede olmazsa işe girerim ama yine bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…