amin canım inşallah Rabbim aratmasın inaşllah..geç olsun güç olmasın diyoruz ne yapalım.....seni gördüm çıkmadım zaten
bişey buldum onu paylaşıcam kızlar bi dk
BAHAR KENDİMİZE ÇOK GÜLÜYORUM DÜN UMUTSUZDUK AĞLIYORDUK BUGÜN UMUTLUYUZ GÜLÜYORUZ.RABBİM UMUTLARIMIZI ELİMİZDEN HİÇ BİR ZAMAN ALMASIN MUCİZESİNİ BİZİM İÇİNDE YAŞATSIN İNŞALLAHinş allah söylettiriyordur bitanem ben gönülden inanıyorum senin anne olacağına...
allahın izniyle en yakın zamanda olacak üstelik
canımın içi o günler bi gelsin ne sohbetler ederiz biz...
rabbim hepimize arka arkaya hamiş olmayı ve bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş
neyapıcan tatlım ekmek parası işte herkesin işi bir değil...
sağlık olsunda çalışalım hepimiz...
Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).ENBİYA 87 88
kızlar çocuk isteyen çiftler ilişki öncesi 3KEZ okumalıymış...
ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil muminîn(muminîne).enbiya 87 88
kızlar çocuk isteyen çiftler ilişki öncesi 3kez okumalıymış...
bebekimmm sen bitanesin çok teşekkürlerrr
allah senden razı olsun bebekimm negüzel bi dua öğrendik sayende
allah sizden de razı olsun canım...
Ama duayı okurken giyinik olun haaaaaaa
allah razı olsun paylaşımın için canım zaten kuran bizim için şifaymış yeni öğrendiğim birşeyide ben payalaşayım her hastalık şifası için bol bol fatiha okumak lazımmış.
BAHAR KENDİMİZE ÇOK GÜLÜYORUM DÜN UMUTSUZDUK AĞLIYORDUK BUGÜN UMUTLUYUZ GÜLÜYORUZ.RABBİM UMUTLARIMIZI ELİMİZDEN HİÇ BİR ZAMAN ALMASIN MUCİZESİNİ BİZİM İÇİNDE YAŞATSIN İNŞALLAH
Allah büyüktür derdi veren dermanı da verir...isterseniz okuyun kızlar Allahın kelamı.okuyup bebek olanlar varmış..artık hepsi Allahtan.belki vesile olur.
Allah sizden de razı olsun canım...
ama duayı okurken giyinik olun haaaaaaa
süpersin
inş bizede vesile olur bebekimmm
tamam tatlım
canım allah biliyor ya ben hiç bi zaman umutsuz olmadım hep inandım anne olacağıma hala da inanıyorum
Ama bazen yoklukları canımı yakıyor tutamıyorum kendimi
Bazı durumlar acı veriyor okadar...
Ama ben çok umutluyum allahın izniyle en yakın zamanda kavuşucam bebişlerime
Kendim kadar sizin içinde umutluyum allahın izniyle hepimiz anne olcaz arka arkaya...
Sende umutsuz olma bitanem üzül ağla ama sakın umutsuz olma...
Gün doğmadan neler doğar imkansız olduğu söylenen kişiler kavuşmuş evlatlarına...
Allahın izniyle hepimiz kavuşucaz bebişlerimize
Arada muslukları açık ağlaşabiliriz ama asla umutsuz olmak yok
Tamam mı canımın içi
ben de telefonuma yazdım yafuuu...bi yere yazınca sonra deli gibi arıyorum iki saat
canım allah biliyor ya ben hiç bi zaman umutsuz olmadım hep inandım anne olacağıma hala da inanıyorum
ama bazen yoklukları canımı yakıyor tutamıyorum kendimi
bazı durumlar acı veriyor okadar...
ama ben çok umutluyum allahın izniyle en yakın zamanda kavuşucam bebişlerime
kendim kadar sizin içinde umutluyum allahın izniyle hepimiz anne olcaz arka arkaya...
sende umutsuz olma bitanem üzül ağla ama sakın umutsuz olma...
gün doğmadan neler doğar imkansız olduğu söylenen kişiler kavuşmuş evlatlarına...
allahın izniyle hepimiz kavuşucaz bebişlerimize
arada muslukları açık ağlaşabiliriz ama asla umutsuz olmak yok
tamam mı canımın içi
anlaştık.abu arada bugün çok güzel bir haber aldım face aç bahar bak yengem müdür olmuş resimlerine bakarsan benim yiğenimide görebilirsin
hamiş kalırsak 2012 anne adayları diye topik açcambu yıl bize hayırlı olsun....2011 zor bir yıldı:26:
kızlar ben kaçtım..size doyum olmaz...fakat bu kardeşiniz sabah 6buçukta kalkacak
yarın girmeye çalışırım......sizi seviyorum..öpüldünüz
kızlar ben kaçtım..size doyum olmaz...fakat bu kardeşiniz sabah 6buçukta kalkacak
Yarın girmeye çalışırım......sizi seviyorum..öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?