Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin canım inşallah Rabbim aratmasın inaşllah..geç olsun güç olmasın diyoruz ne yapalım.....seni gördüm çıkmadım zaten
bişey buldum onu paylaşıcam kızlar bi dk

amin bitanem hakkımızda hayırlısı olsun...
iyi ki çıkmadın bebekimm benim çok mutlu oldum
tamam merak ettim bekliyoruz

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).ENBİYA 87 88
kızlar çocuk isteyen çiftler ilişki öncesi 3KEZ okumalıymış...

BAHAR KENDİMİZE ÇOK GÜLÜYORUM DÜN UMUTSUZDUK AĞLIYORDUK BUGÜN UMUTLUYUZ GÜLÜYORUZ.RABBİM UMUTLARIMIZI ELİMİZDEN HİÇ BİR ZAMAN ALMASIN MUCİZESİNİ BİZİM İÇİNDE YAŞATSIN İNŞALLAH

bebekimmm sen bitanesin çok teşekkürlerrr
allah senden razı olsun bebekimm negüzel bi dua öğrendik sayende

Allah büyüktür derdi veren dermanı da verir...isterseniz okuyun kızlar Allahın kelamı.okuyup bebek olanlar varmış..artık hepsi Allahtan.belki vesile olur.

allah razı olsun paylaşımın için canım zaten kuran bizim için şifaymış yeni öğrendiğim birşeyide ben payalaşayım her hastalık şifası için bol bol fatiha okumak lazımmış.

allah razı olsun paylaşımın için canım zaten kuran bizim için şifaymış yeni öğrendiğim birşeyide ben payalaşayım her hastalık şifası için bol bol fatiha okumak lazımmış.

valla hepsinde ne sırlar vardır elbette..Rabbim bizi mahrum bırakmasın nimetlerinden güzelliklerinden.

canım allah biliyor ya ben hiç bi zaman umutsuz olmadım hep inandım anne olacağıma hala da inanıyorum
ama bazen yoklukları canımı yakıyor tutamıyorum kendimi
bazı durumlar acı veriyor okadar...
ama ben çok umutluyum allahın izniyle en yakın zamanda kavuşucam bebişlerime
kendim kadar sizin içinde umutluyum allahın izniyle hepimiz anne olcaz arka arkaya...
sende umutsuz olma bitanem üzül ağla ama sakın umutsuz olma...
gün doğmadan neler doğar imkansız olduğu söylenen kişiler kavuşmuş evlatlarına...
allahın izniyle hepimiz kavuşucaz bebişlerimize
arada muslukları açık ağlaşabiliriz ama asla umutsuz olmak yok
tamam mı canımın içi

anlaştık.abu arada bugün çok güzel bir haber aldım face aç bahar bak yengem müdür olmuş resimlerine bakarsan benim yiğenimide görebilirsin

hamiş kalırsak 2012 anne adayları diye topik açcambu yıl bize hayırlı olsun....2011 zor bir yıldı:26:ve ben tüm o zorluklar bitsin ve pırıl pırıl tertemiz bi sayfa açılsın istiyorum..yeni yıl yeni umutlar demek....

Son düzenleme:
hamiş kalırsak 2012 anne adayları diye topik açcambu yıl bize hayırlı olsun....2011 zor bir yıldı:26:

inş bebekimmm görüceksin bak 2012 hepimizin için çok hayırlı olacak
artık ne sohbetler ederiz biz bebişlerimizle ilgili

kızlar ben kaçtım..size doyum olmaz...fakat bu kardeşiniz sabah 6buçukta kalkacak
yarın girmeye çalışırım......sizi seviyorum..öpüldünüz

kızlar ben kaçtım..size doyum olmaz...fakat bu kardeşiniz sabah 6buçukta kalkacak
yarın girmeye çalışırım......sizi seviyorum..öpüldünüz

tamam bebekim sen dinlen allah yardımcın olsun...
yarın görüşürüz inş bende seni çokkkkk seviyorum
iyi geceler bebekimmm kocaman

Yarın girmeye çalışırım......sizi seviyorum..öpüldünüz

güle güle canım sen pazar günüdemi çalışıyorsun olmaz ama benim arkadaşımı bu kadar yormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…