YUNUS [AS.]ın duası...karanlıklar içinde seslendi. SENDEN BAŞKA İLAH YOKTUR .SEN TÜM NOKSANLIKLARDAN YÜCESİN. GERÇEKTEN BEN KENDİME YAZIK ETTİM....DUASINI KABUL ETTİK.O NU ÜZÜNTÜDEN KURTARDIK.İŞTE İNANANLARI BÖYLE KURTARIRIZ.. ZEKERİYA [AS}IN DUASI..RABBİM BENİ YALNIZ BIRAKMA SEN VARİSLERİN EN HAYIRLISISIN.BİZ ONUN DUASINI KABUL ETTİK.VE ONA [YAHYA YI]VERDİK.EŞİNİ [anne olmaya]ELVERİŞLİ KILDIK ONLAR HAYIRLI İŞLERE KOŞAR UMARAK VE KORKARAK BİZE YALVARIRLARDI ALLAH A KARŞI DERİN SAYGI İÇİNDE İDİLER. enbiya suresi 87 90. ayetler........kuran okumayı biliyorsanız doğru okumak için yüzünden okuyun. manasını bilerek dua etmek te önemli tabi .allah kabul etsin amin.Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil muminîn(muminîne).ENBİYA 87 88
kızlar çocuk isteyen çiftler ilişki öncesi 3KEZ okumalıymış...
cnm bızde bahcesehırden dukkan aldık yanı ara sıra oraya gıdıyoruzSAĞOL CANIM SİZDE AFİYET OLSUN.BEN İSTANBUL'DA OTURUYORUM BEYLİKDÜZÜNDE SENDE İSTANBUL DA OTURUYORSUN HERHALDE HANGİ SEMTTESİN
esenyurttada ablam oturuyo
bende anadolu yakasında tuzlada oturuyorum bı gun bulusalım ne guzel olur tatlım
dogum gunun kutlu olsun cnm tatlım uzme kendını 2012 hepimizin yılı olacak görürsünyarın bi yaş daha yaşlanıyorum ama hala anne değilim
ne fenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm bızde bahcesehırden dukkan aldık yanı ara sıra oraya gıdıyoruz
bende anadolu yakasında tuzlada oturuyorum bı gun bulusalım ne guzel olur tatlım
CANIM NE GÜZEL OLUR TABİ BU TARAFLARA GEÇTİĞİN ZAMAN HABERLEŞELİM GÖRÜŞELİM ÇOK İYİ OLUR.NE DÜKKANI AÇTINIZ SORMASI AYIP
CANIM NE GÜZEL OLUR TABİ BU TARAFLARA GEÇTİĞİN ZAMAN HABERLEŞELİM GÖRÜŞELİM ÇOK İYİ OLUR.NE DÜKKANI AÇTINIZ SORMASI AYIP
bız ısletmıyoruz kıracı var ıcınde ah bıgun oralara belkı gelırım ne guzel olur
ben zaten aslen fatıhte oturuyordum buraya gelın geldım
karsıyı cok sevıyorum o yuzden umarım bı kerede olsa sızlerın yuzunu gormek ısterım
hepınızı cok merak edıyorum
hmm güzelmiş cnm sen yakın sayılırsın en azından bana ,,bakalım bi gün buluşuruz ,belkide bebeklermizle buluşuruzzz
hmm güzelmiş cnm sen yakın sayılırsın en azından bana ,,bakalım bi gün buluşuruz ,belkide bebeklermizle buluşuruzzz
inşllh cnm mutlu olurum
bız ısletmıyoruz kıracı var ıcınde ah bıgun oralara belkı gelırım ne guzel olur
ben zaten aslen fatıhte oturuyordum buraya gelın geldım
karsıyı cok sevıyorum o yuzden umarım bı kerede olsa sızlerın yuzunu gormek ısterım
hepınızı cok merak edıyorum
BULUŞURUZ CANIM BENİM ELTİMDE PENDİKTE OTURUYORDU HİÇ ÜŞENMEDEN HER HAFTA SONU 4 SAAT YOLU ÇEKERDİ ERTESİ GÜNÜ GİDERDİ.SONRA BİZİM HASRETİMİZE DAYANAMADI ODA BEYLİKDÜZÜNE TAŞINDI
BEN GEZMEYİDE ÇOK SEVERİM MALUM ÇOCUKTA YOK ENGELİMDE YOK ÖYLE DERLERYA HAVALAR GÜZEL OLUNCA BULUŞURUZ
BULUŞURUZ CANIM BENİM ELTİMDE PENDİKTE OTURUYORDU HİÇ ÜŞENMEDEN HER HAFTA SONU 4 SAAT YOLU ÇEKERDİ ERTESİ GÜNÜ GİDERDİ.SONRA BİZİM HASRETİMİZE DAYANAMADI ODA BEYLİKDÜZÜNE TAŞINDI
BEN GEZMEYİDE ÇOK SEVERİM MALUM ÇOCUKTA YOK ENGELİMDE YOK ÖYLE DERLERYA HAVALAR GÜZEL OLUNCA BULUŞURUZ
inşllh ay cok mutlu olurum havalar guzellesınce ılk ıs kızlarrrrrrrrr bulusuyoruzzzzzzzzzzzz
inşllh ay cok mutlu olurum havalar guzellesınce ılk ıs kızlarrrrrrrrr bulusuyoruzzzzzzzzzzzz
CANIM SENİN FACE YOKMU BİZİM ORDA FOTOLARIMIZ VAR
CANIM SENİN FACE YOKMU BİZİM ORDA FOTOLARIMIZ VAR
malesef yok esım acmıyo
neymıs bana gerek yokmus bıraz asırı kıkanc bırıde
bende gızlı acmak ıstemıyorum
malesef yok esım acmıyo
neymıs bana gerek yokmus bıraz asırı kıkanc bırıde
bende gızlı acmak ıstemıyorum
ALLAH'TAN BURAYA BİRŞEY DEMİYOR.BENİM EŞİM KADAR KISKANÇ OLAMAZ AMA BEN ONU EHLİLEŞTİRDİM.ARTIK ÖYLE ŞEYLER YAPAMIYOR
vck senin face var mı eklemek isterim cnm sende istersen
ALLAH'TAN BURAYA BİRŞEY DEMİYOR.BENİM EŞİM KADAR KISKANÇ OLAMAZ AMA BEN ONU EHLİLEŞTİRDİM.ARTIK ÖYLE ŞEYLER YAPAMIYOR
kızzzzzzzz zar zor kayıt oldum bu kulube adam gıcıkyaa (kıyamam genede)
kız banada tuyolar ver ara sıra cnm
sen kac yasındasın kusura bakma ben hatırlayamadımda
kızzzzzzzz zar zor kayıt oldum bu kulube adam gıcıkyaa (kıyamam genede)
kız banada tuyolar ver ara sıra cnm
sen kac yasındasın kusura bakma ben hatırlayamadımda
30CANIM 81 DOĞUMLUYUM.VERİRİM CANIM ÖNCELİKLE BANA ÇOK FAZLA GÜVENMESİNİ SAĞLADIM .KESİNLİKLE ONUNLA DIŞARI ÇIKARKEN GÖRDÜĞÜM ŞEYLERİ BİLE GÖRMEZLİKTEN GELDİM.BANA BAKAN KİŞİLER OLUNCA KAFAMI BİLE KALDIRMADIM.NE OLURSA ONA ANLATTIM.BAZENDE ONU ÇOK KISKANDIRDIM ÖYLE BÖYLE UYSALLAŞTI ZAMANLA HERŞEY DÜZELİR.BEN 7.5 SENELİK EVLİYİM.BİRBİRİMİZE ALIŞTIK ANLAYACAĞIN
30CANIM 81 DOĞUMLUYUM.VERİRİM CANIM ÖNCELİKLE BANA ÇOK FAZLA GÜVENMESİNİ SAĞLADIM .KESİNLİKLE ONUNLA DIŞARI ÇIKARKEN GÖRDÜĞÜM ŞEYLERİ BİLE GÖRMEZLİKTEN GELDİM.BANA BAKAN KİŞİLER OLUNCA KAFAMI BİLE KALDIRMADIM.NE OLURSA ONA ANLATTIM.BAZENDE ONU ÇOK KISKANDIRDIM ÖYLE BÖYLE UYSALLAŞTI ZAMANLA HERŞEY DÜZELİR.BEN 7.5 SENELİK EVLİYİM.BİRBİRİMİZE ALIŞTIK ANLAYACAĞIN
tamam cnm ben bunları kafama yazayım bı gun gelır kullanırım sagol be
ee akıl akıldan ustundur bellı mı olur benımkıde duzelır zamanla
tamam cnm ben bunları kafama yazayım bı gun gelır kullanırım sagol be
ee akıl akıldan ustundur bellı mı olur benımkıde duzelır zamanla
AY CANIM BENİMKİNİN KISKANÇLIKLARINI ANLATSAM DELİRİRSİN.BİR GÜN EŞİM BANA ÇİÇEK ALMIYORDU BİR İKİ AY GEÇTİ BENDE EŞİME TELEFON AÇTIM AY CANIM NE DÜŞÜNCELİSİN NE GÜZEL ÇİÇEKLER GÖNDERMİŞSİN BANA DEDİM.O GÜNDE BİZİM SİTENİN KARŞISINDA YENİ BİR MARKET AÇILMIŞ AÇILŞINDA ÇELENK GÖNDERİRLERYA ÇELENKTEKİ GÜLLERDE DALLI BENDE ÇOK BEĞENDİM BİR TANE ALDIM EVE GETİRDİM.AKŞAM EŞİM EVE ÇOK ERKEN GELDİ NERDE BENİM GÖNDERDİĞİM ÇİÇEK DİYE SORDU BENDE GÜLÜ GÖSTERDİM .NEYSE BEN SANA ÇİÇEK FALAN GÖNDERMEDİM HEM ELİN ADAMINA NİYE ADRESİMİ VEREYİMKİ DEDİ.BUNDAN SONRA KAPI ÖNÜNE ÇIKMAK YASAK DEDİ BENİ BİR HAFTA İŞE GİDERKEN EVE KİLİTLEYİP ÖYLE GİDİYORDU.KAPI ÇALDIĞINDADA AÇAMIYORDUM NEYSEKİ SONRA AFFETTİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?