Hoş geldin evine fıstık.Yoruldun ama boşver şikayet etme ne güzel işte 2günde bisürü değişik yer gördün.Ben o kadar çok severim ki seyehatleri bayılırım yeni yerler görmeye.Zaten binada da adım gezginciye çıktı evlendiğimden beri en çok 2ay kalmışımdır evde çünkü biraz zaman geçince hafakanlar basıyo beni bu şehirde ille de değişik bir hava solumam gerekiyo.Sanırım günüm de dolmak üzre çünkü benim yine kaçasım var biyerlere.Bu kez ya Ankara ya İstanbul olacak.Trabzon'u beğendin mi Akçaabat'ta köfte,Çardakta pide,Uzungölde guymak,kaygana yedin mi ha bir de hamsi tam zamanı şimdi orda denizden çıkar 1saat sonra da seni bekler afiyetle yemen için.Kahvaltı keyfini de inşallah zigana yörük çadırında yapmışınızdır...Neysee yav kendimi kaybettim bitsin artık bu trabzon turu.Ama napiiiymm bir sevda Trabzon....
bende arkadaşlık kabul ettim ama kimler kim bilmiyorum.
günaydın arkadaşlar.cuma günü kaan hocayla randevümüz vardı.zor bela da olsa bulduk muayene hanesini.neyse ben size kaan hocanın bize söylediklerini yazim.eşim daha çocuk yaşta hastalık geçirdiği için vücudu hiç sperm üretmeden hastalığı sperm hücrelerini yoketmiş.bundan sonra kendiliğinden sperm çıkışı olmaz.%20 bi şansla anca mikro tese ameliyatla sperm bulabiliriz dedi.şubat ayına kadar bazı ilaç ve vitamin takvise yazdı.yazdığı ilaçlar:
1)festojel
2)klomen
3)proxecel plus
4)endol
5)com vitex
bunların yanında da her gün nohut,incir,keçiboynuzu ve ısırgan otu tüketimini istedi.
işte böyle.daha ilaçları almadık.olumlumu olumsuz mu ne düşünmem gerekiyo bilmiyorum.eşimin vücudu sperm üretmeden,hücrelerin heps öldüyse mikro teseyle de bulunabileceğini düşünmüyorum ama genede denemek istiyorum da eşim yanaşmıyo.
offf offf ne kadar kaynatmışınız ne kadar kaynatmışınız
oku oku zor bitirdim kızlar yaa...
nasılsınız bakalım ?
kilolar konuşulmuş memleketler konuşulmuş yemekler balıklar.....
biiz cumartesi sabaha karşıu yani 3 de kalkıp yola çıktık 9 da uçağa bindik trabzona gittik.orda eşimin müşterisi bizi aldı kahvaltıya götürdü. sonra onlar işyerine geçtiler benide eşinin yanına bıraktılar ama ordada çok canım sıkıldı ben nete girmek istiyordum bilg da bavulda kaldı açamadım bi türlü
sonra bizi aldılar uzungöle götürdüler bi kar bi kar her yer buz gibi. bide karanlık oldu hiçbiyeri görmeden gittik direk yattık zaten çok yorgunduk.
sabah kalktık kahvaltı yapıp biraz uzungölü gezdik yemek yedik direk trabzona hava alanına gittik. uçağa bindik 4 de sonra ankaraya geldik ankaradanda arabamızı alıp memleketimize geldik.
çoook yorucu oldu. akşamda gelir gelmez yattık acayip yol yordu bizi. sabahta anca dinlenip kalktık bende hemen bilg başına geçip geçmişi okudum.
inanın siiz çok özledim yaagiremedim diye içim içimi yedi terslenmişim eşim nedir sendeki bu aksilik dedi
aksi filan değilim diyorum ama aksiyim biliyorum
sonra ben sakinleşeyim diye ank da bi alışveriş merkezine girdik bana giysiler aldı sonra sakinleşmişim
ben anladım sen bilg giremedin ondan böyle tersleniyorsun dedi evet dedim çook iyi tahmin ettin dedim. adamda artık anlıyor benim int girmeden yapamayacağımı
öyle yanı cancağızlarım 2 gün böyle geçti yorulduk geldik yani.
hoşbulduk canımcım
öyle valla canım değişik yerler gördüm hava değişikliği iyi geldi ama yoruldum işte...
kırmızı et yemediğim için köfte yemedim eşim yemeye çalıştı ağır geldiönce o yiyor benim yiyip yiyemeyecğime karar veriyor. o yedi bi tane sen yişyemezsin dedi zaten kokusuda ağır geldi yemedim
hamsi yedimmm ve bayıldım çok güzeldi
kahvaltıyı evet yörük çadırında yaptık manzarası çok güzeldi.. uzun gölde guymak filan yemedim görüntüleri hoşuma gitmediben önce görüntüye bakıyorum malesef o yüzden deneyemedim
bide uzungölde hava soğuk olduğu için sanırım hareket yoktu. kar vardı o yüzden sanırım yemek çeşitlerini filan görmeedik doğru düzgün. oralara yazın gitmek lazım kışın tadı çıkmadı yani.
Ben çıkıyrum kızlar oruçluyum ve bir kaşık yemek yok ancak yetiştiririm.
bebekimmm hoşgeldin
inan var ya öyle merak ettim ki seni nerede kaldı bu kız diye...
kimseyede bişey diyemiyorum telaşlanmasınlar diye...
en son cervanla facede konuştuk oda merak etmiş benim gibi...
girer girmez özel mesajını aldım okuyunca içim rahatladı allaha şükür iyi olmanıza sevindim...
allah korusun insanın aklına bin bir türlü şey geliyor...
senden iyi haberi alınca sevali merak ettim...
bebekimm sağlık olsun kocişle hiç yalnız gezememişsiniz ama bidahakine istediğiniz gibi olur artık...
demek topiğe giremediğin için asabi mi oldun sen
yerim ben seni yaaa inan çok özledim bende hem korktum hem özledim
bidenem allah iyiliğini versin demek bişey yiyemedin mi oralarda
kıyamam ben sana yaaa neyapsın benim arkadaşımın midesi hassas değil mi
neyseki aramıza döndün ben çok mutluyum bugün
Uzungöle kışın hiç gitmedim ama merak ediyodum karlı manzarasını gidicem inşallah şubatta.Ama yazın çook hareketli ve kalabalık ben de o zaman sevmiyorum.Kışları sazlı sözlü arkadaş gruplarıyla çok güzelmiş bizim de şubattaki planımız öyle.İnşallah yazın da gidip fazla kalıp dağ- deniz -yayla dolaşırsınız.Hem de bebeğinizle...
Ben çıkıyrum kızlar oruçluyum ve bir kaşık yemek yok ancak yetiştiririm.
ahh bidenemm benimmm
sorma canımcım çok zor yolculuk geçirdik yollar kar buzdu araba kayıyordu filan korktuk allaha şükür sağ salim geldik.
bide kaza gördük korktuk allaha şükür hız yapmadan yavaş yavaş geldik.
canımcım sorma hemde ne asabi kociş bişi diyor tersleniyorum iyi bişi desede ters cvp veriyorum filan sonra dur bakalım şurda duralım dedi napcaz burda diyorum hala ters bi şekildegel gezelim dedi sonra girdik bi güzel alışveriş yaptık ciciler aldı bana ben rahatladım
valla canım ya yemek filan yiyemedim meşhur yemekleri varmış ama yiyemedim ki görüntüye baktım yok ben yiyemem dedim tadına bari bak dediler yok yok hiç yemiyim dedim
manzaralara baktım geldim yani bebekim
evime ve sizlere kavuştum çook şükür kış günü yolculuk yapmıycam artık kocişide göndermiycem gitmesin napıyım
bende çoook öutluyum bidenem sizlere kavuştuğum için
canım benim %20 şans vermiş kaan hoca bu az değil ki...
tüm arkadaşların dediği gibi hepimiz %1 şans bile olsa ardından gideriz...
eşin niye bu kadar ketum anlamış değilim doğrusu...
madem evlenmeden önce neden bukadar söz verdi sana elinden geleni yapacağına dair...
sen hastalığını biliyormuşsun zaman bebeğinizin olmama ihtimalini bilerek evlendin eşinle...
ama eşininde sana söz verdiği gibi elinden geleni yapacağını olursa olur olmazsa allahtan diyerek yoluna devam edeceğini düşündün...
sonuçta bu bi eksiklik değil ki rabbimin yazısı...
biz elimizden geleni yapıcaz ki allah nasip ederse olcak...
inan çok kızdım eşine şuan ama sen yinede sakin ol emi...
huyunu suyunu bizden daha iyi biliyorsun eşinin...
muayeneye gitmeyide kabul etmemişti aylarca ama en sonunda kabul ettirdin...
bunu da öyle yaparsın sen önce ilaçları kullanmasına ikna et...
hayırlısıyla başlayıp bi devam etsin inş şifa bulur...
ameliyat zamanı yaklaşıncada ona alıştırsın...
normal yoldan çıkış olmayıp ameliyatta bulunanlaı ve bebişi olanları anlat...
sana verdiği sözleri hatırlat tatlılıkla...
eğer ben aynı durumda olsam ikimiz için elimden geleni yapardım sen de benim için gayret et falan dersin...
ne bileyim ozamana kadar bişekilde ikna olur inş...
ama sakın sen vazgeçme tedaviden...
eşin zor biri bunu çok iyi biliyorsun ama huyuna gitmeyide bilirsin...
tatlılıkları ilaçlara başlamasını sağla gerisi allahtan artık...
inş hakkınızda hayırlısı olur canım benim inan çok dua ediyorum senin için...
bundan sonra daha da edicem rabbim yüzünü güldürsün inş...
allah korusun bebekimm böyle havalarda yolda olmak çok zor...
allaha şükür kazasız belasız geldiniz...
aferin enişteye asabi hallerinden kurtulmanın yolunu bulmuş
eee napalım bağımlı olduk resmen girmeyince dengemizi kaybediyoruz bende öyleyim
gönderme tabi baharda izin verki gezmenin tadına varın
----------------------------------------------------------ANEMON----------------------------------------1 meryem
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
GELİNCİK--------------------------------------1 yasin
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------ -------------------------1 yasin suresi
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------1 yasin
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 yasin 6 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....
evet aynı anda almışız yada şöyle yapalım benim yasini meryem süresiyle değişeyim öyle olur mu?sevalcim dualrı ikimizde aynı zamnda almışık bende 1 tanesini okuyayım o zamn olurmu ?
evet aynı anda almışız yada şöyle yapalım benim yasini meryem süresiyle değişeyim öyle olur mu?
çok şükür canımcım sağ salim geldik...
öyle valla canım öğrendi huyumu sakinleştirmesini iyi biliyor
hemde ne bağımlılık resmen bunalıma sokuyor giremeyince
aynen canım kışın yolculuk kadar zor bişey yok. şöyle bi bahar gelsin ondan sonra bol bol gezeriz allahın izniyle
havalar iyileşsinde sizin oralarada gelecez inşallah canım bu bahaneylede görüşürz seninle bebekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?