bebekimm kusura bakma kociş geldi yemek hazırladım yedik falan derken geç kaldım
bidenem ne güzel olur ya gelin valla çok mutlu olurum ben
gezeriz bol bol beraber bahar hemen gelsin ozaman bebekim
bende nereye gitti bu kız dedim baktım baktım yoksun ağlamaya başlayacaktım nerdeyse
ama geldin sonunda
afiyet olsun bebekim size
biz bugün kaynana yolcusuyuz
inşallahh bebekim ya inşallah bigün seninle görüşeceğiz allahın izniyle...
sorun değil canım bende 1 tanesini aldım bitirdikten sonra meryem alırız olurmu son halini ekledim ben
kıyamam bebekim kociş çok acıkmış kızlar yemek hazırlayıp gelicem demeye bile fırsat olmadı...
ağlama bitanem benim günler sonra kavuşmuşum sana bırakır mıyım
ee özlemiştir kayınvaliden oğluşunu
bende inanıyorum bebekimm hayırlısıyla görüşücez en kısa zamanda...
dostluğumuz burada kalmasın sadece
teşekkür ederim hayatım allah razı olsun.
ah baharım inan çok güzel haberler alsaydım gecenin bi vakti ne eder girerdim topiğe habersiz bırakmazdım da çok canım yandığı için giremedim.inan ağlamaktan 2 kelimeyi biaraya getirip bişey yazamazdım zaten.moralimin bozulmasının sebebi de kaan hocanın ameliyattan başka çareniz yok demesi değil,eşimin tavırları canımı sıkan.bide eşimin vücudunun hiç sperm üretmemiş olması tabiki.bu hastalığı ergenlikten sonra geçirseydi %80 düzelirdi diyo.inş.baharım bu yüzde seksenliğede siz giriyorsunuzdur.aklıma hemen sen geldin.bide eşime varikoselin var demişlerdi ya varikoseli de yokmuş aynı zamanda.şubat ayına kadar ilaçları kullan her ay bana meil at dedi.her ne kafanıza takılırsa sorun,yeni bişeyler duyarsanız bana yazın araştırayım dedi.bizimle beraber de bir sürü hasta vardı.ama bizim topikten yoktu herhalde.muayene olur olmaz geri döndük.hafta sonu yatılı misafirlerim vardı.doğru dürüst konuşamadık bile eşimle.yol boyu ağladım.hasta da olmadım bu ay.7.günüm bugün gecikti.geçen ay 6 da olmuştum.stresten kafayı yiyecem herhalde.yada menapoza girdim:))siz de ne var neyok.bende allahın izniyle sizden çok umutluyum.allah utandırmasın.
anladım canımcım eniştemiz aç kalmasın iyi yapmışsın...
valla canım ya kaçgünden sonra görüşünce bırakma beni
özlemezmiii benide özlemiş öle dedi
iyi madem geliriz dedim bende napıyım kaç gündür görüşmedik ya özleştik
kesinlikle canım dostluğumuz inşallahh ilerlesin..
nasılsınız kızlar
amanın zakkuma mı geçtiniz ben daha zcu nun meryem suresini okumamıştım hemen okuyım da bari tühhh ya çok geç kaldı
Arkadaşlar geçen hafta op. dr. Arman özdemire zeynep kamilin üroloji doktoru kendisi ona yaşadığımız şeyleri ve bundan sonra ne yapabiliriz diye doktor sitesi.com dan soru sordum..
Cevap : TESE YADA SIZE 2.KEZ YAPILDIGI SOYLENEN MIKROTESE AMELIYATLARINDA SPERM CIKMASI TEK CARENIZ
VARIKOSEL AMELIYATI COK NADIR HASTAMIZDA TESTIS SAGLIGINI DUZELTEREK AZ SAYIDA SPERMIN MENIDE GORULMESINI SAGLIYOR ANCAK YAPILMASI TEKRAR YAPACAGIMIZ BIR AMELIAYTTA DOGRU BIR MIKROTESEDE SPERM BULMA IHTIMALIMIZI ARTTIYOR
DOGRU BIR MIKROTESE ILE %70 ORANINDA SPERM BULUNMASI GEREKEN BIR HASTA OYKUSU BU
IRTIBAT EDIN 0216 3103358
cevap böyle umutlu konuşmuş ama eşim 3. mikro tese olmak istemiyo ya ikna edicem yada kendiliğinden çıkmasını bekliycem bakalım ...
canım siz şuanda ilaç tedavisi görmüyor musunuz ???
Evt cnm Arginmax men kullanıyo 2. kutuyu şuan 3 ayı doldurunca ocak sonu gibi test yaptırıcağız bakalım
bu cümlelerden sonra sadece teşekkür ederim.gerçekten çooook teşekkür ederim.allah bu olumlu,güzel cümlelerin yüzü suyu hürmetine sanada rabbim güzel günler göstersin inş.
arkadaşlar çıkıyorum ben.yarın görüşmek üzere.allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?