- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
canım belki daha önce konuşmuşuzdurda ben unuttum...
siz kaan hocayla ilaç tedavisine başlamayı düşünmüyor musunuz ??
belki ozaman çıkış olur yada ameliyatta bulunma şansı daha da artar...
Kaan hocaya mesaj göndermiştim oraya gelmemizi ve gelene kadar de endol kullanmamızı söyledi ama eşim gitmezki ankaraya ben test yaptırmaya bile zor götürüyorum
söyle söyle artık dilimde tüy bitiyo yani oraya nasıl gitsin ..ben sadece arman beye de sormak istedim acaba o ne der diye bakalım şu ilaçı kullansın belki bi fayda görür,en son ki sperm testinde 4-5 yuvarlak hücre çıkmıştı ve şimdiye kadar böyle bişey hiç görmedim kaç tane sperm testi verdik ...belki o hücreler sperme dönüşür artık her şeyden bi umut bişey olurmu diye bekliyoruzz..
hatırladım canım sen yazınca daha öncede bahsetmiştin...
canım ne yaparsın herkesin huyu bir değil hemen kabul etmiyor herşeyi...
inş kullandığınız takviye şifa olur kocişine...
inş. canım , dün bi arkadaşımla konuştum beni rüyasında görmüş hamileymişim karnım burnumdaymış hemde bebek erkekmiş .
ve bende genelde hep erkek bebek görürüüm rüyamda inş. olsunda erkek kız fark etmez sağlıklı hayırlı olması yeter
hayrolsun canım benim rüyası gerçekleşir inş arkadaşının
rabbim hepimize göstersin o günleri
selam kızlar bir kaç gündür pek fırsat bulup giremedim nete.. hepinizi merak ettim biraz geçmişi okudum tabi bitirmem ne mümkün
baharcım siz 11 sonra genartta vereceksiniz test allahımın izniyle güzel sonuçlar bekliyoruz inşallahh bize mutlu haberlerini ver. ben çok umutluyum hep diyorum bunu zaten biliyorsun...
eee bir de benden bahsetmek istiyorum... bu gün genetik testimizin çıkıp çıkmadığını öğrenmek için üniversite hastanesini aradım çarşamba günü çıkabilir dediler hala üzerinde çalışılıyor tam bitmedi dediler. Ve ben sonuçla yüzleşmekten çok korkuyorum... hormonlarımız çok şükür iyiama ya genetik sıkıntılı çıkarsa diye düşünüyorum ve ister istemez korkuyorum....
Dua edin inşallah sonuçlarımız güzel çıkar moralimizin bozulmasından korkuyorum(( tüp bebek merkezine gidip tüpe başlarsak emre bakırcıoğlunu düşünüyoruz o bunları isteyecekmiş bizde. bir kere sormuştum gelmeden önce ne yaptırıp gelelim diye o da genetik testi görmek isterim demişti..... üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyor ben de yaptıralım elimizde bulunsun diye düşündüm ama şimdi de keşke yaptırmasa mıydım diyorum sonuçtan tırsıyorum
inşallah rüyası gerçek olur...
benim de amcamın kızı aradı bebek var mı dedim yok dedi beni rüyasında hamile görmüş ve onun rüyaları hep tutarmış cinsiyetini bile rüyasında görse doğru çıkıyormuşş
hayırlısı dedim bende neyse belki bir dahaki aya falan kalırsın öyle gördüm dedi... ne diyim inşallahh dedim bende
durumu bilse gördüğü rüyaya kendi de şaşardı
sevalcım bu ılacalr ıse yarar umuarımgünaydın arkadaşlar.cuma günü kaan hocayla randevümüz vardı.zor bela da olsa bulduk muayene hanesini.neyse ben size kaan hocanın bize söylediklerini yazim.eşim daha çocuk yaşta hastalık geçirdiği için vücudu hiç sperm üretmeden hastalığı sperm hücrelerini yoketmiş.bundan sonra kendiliğinden sperm çıkışı olmaz.%20 bi şansla anca mikro tese ameliyatla sperm bulabiliriz dedi.şubat ayına kadar bazı ilaç ve vitamin takvise yazdı.yazdığı ilaçlar:
1)festojel
2)klomen
3)proxecel plus
4)endol
5)com vitex
bunların yanında da her gün nohut,incir,keçiboynuzu ve ısırgan otu tüketimini istedi.
işte böyle.daha ilaçları almadık.olumlumu olumsuz mu ne düşünmem gerekiyo bilmiyorum.eşimin vücudu sperm üretmeden,hücrelerin heps öldüyse mikro teseyle de bulunabileceğini düşünmüyorum ama genede denemek istiyorum da eşim yanaşmıyo.
oh oh ohhhhhhh sefan olsun kızzzzzzzzofff offf ne kadar kaynatmışınız ne kadar kaynatmışınız
oku oku zor bitirdim kızlar yaa...
nasılsınız bakalım ?
kilolar konuşulmuş memleketler konuşulmuş yemekler balıklar.....
biiz cumartesi sabaha karşıu yani 3 de kalkıp yola çıktık 9 da uçağa bindik trabzona gittik.orda eşimin müşterisi bizi aldı kahvaltıya götürdü. sonra onlar işyerine geçtiler benide eşinin yanına bıraktılar ama ordada çok canım sıkıldı ben nete girmek istiyordum bilg da bavulda kaldı açamadım bi türlü
sonra bizi aldılar uzungöle götürdüler bi kar bi kar her yer buz gibi. bide karanlık oldu hiçbiyeri görmeden gittik direk yattık zaten çok yorgunduk.
sabah kalktık kahvaltı yapıp biraz uzungölü gezdik yemek yedik direk trabzona hava alanına gittik. uçağa bindik 4 de sonra ankaraya geldik ankaradanda arabamızı alıp memleketimize geldik.
çoook yorucu oldu. akşamda gelir gelmez yattık acayip yol yordu bizi. sabahta anca dinlenip kalktık bende hemen bilg başına geçip geçmişi okudum.
inanın siiz çok özledim yaagiremedim diye içim içimi yedi terslenmişim eşim nedir sendeki bu aksilik dedi
aksi filan değilim diyorum ama aksiyim biliyorum
sonra ben sakinleşeyim diye ank da bi alışveriş merkezine girdik bana giysiler aldı sonra sakinleşmişim
ben anladım sen bilg giremedin ondan böyle tersleniyorsun dedi evet dedim çook iyi tahmin ettin dedim. adamda artık anlıyor benim int girmeden yapamayacağımı
öyle yanı cancağızlarım 2 gün böyle geçti yorulduk geldik yani.
esınde haklı bende esıme dıyorum 2 cı mıcro ol dı ye banaArkadaşlar geçen hafta op. dr. Arman özdemire zeynep kamilin üroloji doktoru kendisi ona yaşadığımız şeyleri ve bundan sonra ne yapabiliriz diye doktor sitesi.com dan soru sordum..
Cevap : TESE YADA SIZE 2.KEZ YAPILDIGI SOYLENEN MIKROTESE AMELIYATLARINDA SPERM CIKMASI TEK CARENIZ
VARIKOSEL AMELIYATI COK NADIR HASTAMIZDA TESTIS SAGLIGINI DUZELTEREK AZ SAYIDA SPERMIN MENIDE GORULMESINI SAGLIYOR ANCAK YAPILMASI TEKRAR YAPACAGIMIZ BIR AMELIAYTTA DOGRU BIR MIKROTESEDE SPERM BULMA IHTIMALIMIZI ARTTIYOR
DOGRU BIR MIKROTESE ILE %70 ORANINDA SPERM BULUNMASI GEREKEN BIR HASTA OYKUSU BU
IRTIBAT EDIN 0216 3103358
cevap böyle umutlu konuşmuş ama eşim 3. mikro tese olmak istemiyo ya ikna edicem yada kendiliğinden çıkmasını bekliycem bakalım ...
İyi aksamlar arkadaslar nasılsınız dun gıremedım ozledım sizi bugun cok yoruldum yeni geldim ısten sımdı cıkıyorum gorusuruz.
kızlar neler yaptınız bakalım nasıldı hafta sonu güzel haberler yokmubiz cuma günü sperm testi yaptıracağız bakalım çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum
kızlar neler yaptınız bakalım nasıldı hafta sonu güzel haberler yokmuBiz cuma günü sperm testi yaptıracağız bakalım çok korkuyorum Dualarınızı bekliyorum
inşallah canım güzel haberlerle gelirsin.benim annemde ayağından cuma günü parça aldıracak inşallah ondanda güzel haber alırız yüreğimize su serpilir rahat bir nefes alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?