Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım belki daha önce konuşmuşuzdurda ben unuttum...
siz kaan hocayla ilaç tedavisine başlamayı düşünmüyor musunuz ??
belki ozaman çıkış olur yada ameliyatta bulunma şansı daha da artar...

Kaan hocaya mesaj göndermiştim oraya gelmemizi ve gelene kadar de endol kullanmamızı söyledi ama eşim gitmezki ankaraya ben test yaptırmaya bile zor götürüyorum
söyle söyle artık dilimde tüy bitiyo yani oraya nasıl gitsin ..ben sadece arman beye de sormak istedim acaba o ne der diye bakalım şu ilaçı kullansın belki bi fayda görür,en son ki sperm testinde 4-5 yuvarlak hücre çıkmıştı ve şimdiye kadar böyle bişey hiç görmedim kaç tane sperm testi verdik ...belki o hücreler sperme dönüşür artık her şeyden bi umut bişey olurmu diye bekliyoruzz..

hatırladım canım sen yazınca daha öncede bahsetmiştin...
canım ne yaparsın herkesin huyu bir değil hemen kabul etmiyor herşeyi...
inş kullandığınız takviye şifa olur kocişine...

hatırladım canım sen yazınca daha öncede bahsetmiştin...
canım ne yaparsın herkesin huyu bir değil hemen kabul etmiyor herşeyi...
inş kullandığınız takviye şifa olur kocişine...

inş. canım , dün bi arkadaşımla konuştum beni rüyasında görmüş hamileymişim karnım burnumdaymış hemde bebek erkekmiş .
ve bende genelde hep erkek bebek görürüüm rüyamda inş. olsunda erkek kız fark etmez sağlıklı hayırlı olması yeter

hayrolsun canım benim rüyası gerçekleşir inş arkadaşının
rabbim hepimize göstersin o günleri

selam kızlar bir kaç gündür pek fırsat bulup giremedim nete.. hepinizi merak ettim biraz geçmişi okudum tabi bitirmem ne mümkün
eseslim gidip gelmişsin canım çok şükür kazasız belasız evinize vardınız... ee adı yolculuk yorucu oluyor tabi.. ama işte en azından farklı iki il gezmiş oldun... zigana yörük çadırında kahvaltı da akşam yemeği de harika oluyor biz oraya gideriz eşimle :) ilginç bir yer değil mi dağın içinde asonsör falan :)

baharcım siz 11 sonra genartta vereceksiniz test allahımın izniyle güzel sonuçlar bekliyoruz inşallahh bize mutlu haberlerini ver. ben çok umutluyum hep diyorum bunu zaten biliyorsun...

sevil arkadaşım kaan hocanın söylediklerini okudum üzüldüm ama "çıkmadık candan umut kesilmezmiş" bunu sakın onutma asla çocuğunuz olmaz denilen insanların bile oluyor rabbim yeter ki vermek istesin... nolur çok yıpratma kendini ben bu aralar sanırım daha güçlüyüm tevekkül etmek lazım... allahım bunu nasip edecekse olur etmeyecek se yapacak birşey yok kabullenmekten başka... diyelim ki hiç olmayacak ne yapalım? kadare karşı mı gelelim? o yüzden nolur çok üzülme çok yıpratma kendini canım benim allah büyüktür gün doğmadan neler doğar... inşallah vücut sperm üretiyordur az da olsa ameliyatta çıkar... eşin de şimdi böyle belki olayın şoku yeni daha... aradan biraz zaman geçtikten sonra güzel güzel konuşursunuz halledersiniz inşallah aranızda ki bu problemi... allahım yardımcınız olsun nolur kafanı rahat tut, bir yandan olumlu düşünmeye çalışırken bir yandan da kendini her ihtimale karşı olumsuza hazırla... rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versin...

htmzl canm sizin de fsh çok çok yüksek değil bence yani en azından sizden daha yüksek olan arkadaşlar var ve tese de sperm bulunabiliyor o yüzden elinizden geleni yapın yine siz... ben fsh 50 lerde olup da imkansız denilen hastada sperm bulunduğunu ve o spermle de bebeğine kavuştuğunu bu sitede okudum.... neyin ne olacağını ancak mevlam bilir... hiç bir sıkıntısı olmayıp hormonları bile düzgün olan ama tese bile sperme rastlanmayanlar da var... moralinizi sakın bozmayın ilaçlara tam gaz devammmmmmmmm

eee bir de benden bahsetmek istiyorum... bu gün genetik testimizin çıkıp çıkmadığını öğrenmek için üniversite hastanesini aradım çarşamba günü çıkabilir dediler hala üzerinde çalışılıyor tam bitmedi dediler. Ve ben sonuçla yüzleşmekten çok korkuyorum... hormonlarımız çok şükür iyi ama ya genetik sıkıntılı çıkarsa diye düşünüyorum ve ister istemez korkuyorum....
Dua edin inşallah sonuçlarımız güzel çıkar moralimizin bozulmasından korkuyorum (( tüp bebek merkezine gidip tüpe başlarsak emre bakırcıoğlunu düşünüyoruz o bunları isteyecekmiş bizde. bir kere sormuştum gelmeden önce ne yaptırıp gelelim diye o da genetik testi görmek isterim demişti..... üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyor ben de yaptıralım elimizde bulunsun diye düşündüm ama şimdi de keşke yaptırmasa mıydım diyorum sonuçtan tırsıyorum

Son düzenleme:
hayrolsun canım benim rüyası gerçekleşir inş arkadaşının
rabbim hepimize göstersin o günleri

inşallah rüyası gerçek olur...
benim de amcamın kızı aradı bebek var mı dedim yok dedi beni rüyasında hamile görmüş ve onun rüyaları hep tutarmış cinsiyetini bile rüyasında görse doğru çıkıyormuşş
hayırlısı dedim bende neyse belki bir dahaki aya falan kalırsın öyle gördüm dedi... ne diyim inşallahh dedim bende
durumu bilse gördüğü rüyaya kendi de şaşardı

canım sen arada böyle kaçamaklar yapıyorsun ya ben de dedim bizim kız yine kendine tatil verdi hiç topiğe gelmiyor
allah razı olsun canım benim inş güzel haberler alıcaz 11 gün sonra
tatlım bence sen kendini boşuna üzüyorsun ben sizde genetik bi problem olduğunu düşünmüyorum...
siz azoyken kaan hocayla tedaviye başladıktan sonra sperm çıkışınız başladı hemde bizim gibi 1-2 tane değil 2000 tane...
ben sizde kanallarda tıkanıklık olduğunu düşünüyorum...
genetik bi problem olacağına hiç ihtimal vermiyorum inş düşüncelerim doğru çıkar...
bence hiç tırsma allahın izniyle tertemiz çıkacak sonucunuz ben canı gönülden inanıyorum buna

hayrolsun canım benim inş gerçekleşir kuzeninin rüyası...
geçen haftada vck beni rüyasında görmüş sperm testinde bol bol çıkış olmuş galiba...
onunda rüyası hep doğru çıkarmış inş buda öyle olur
şaşılacak bi durum yok canım benim bunun en büyük kanıtı hayalim değil mi ??
rabbim onun mucizesini verdi bakarsın gelecek ay sendende güzel bi haber alırız

hayalim nerde sahi daha görünmüyor hiç?
inşallah baarcım nerde o günler valla ne güzel olurdu aslına bakarsan umutsuzluğum kalktı gibi bazen niye olmasın ki diyorum.. yumurtlama dönemine girdim bugün 12. gün mesela dikkat etmeye çalışıcam yine de... bu sefer de acabalar kafamı kurcalayacak eskisi gibi ama olsun yapacak birşey yok...
eşim hurma polenini 7 gün kullandı ben de 5 gün kullandım erkek ve kadın kısırlığında kullanıyormuş ya... inşallah bana da yaramıştır eşime de... allahım büyük inanarak devam ilaçlarımıza..

evet vck nin rüyasını okumuştum inşalalh ya... ne enteresan değil mi birbirimizi tanımıyoruz ama rüyalarımızda görebiliyoruz... biz tek yüreğiz ben öyle görüyorum... hepimiz birimiz birimiz hepimiz.... sevinçler de ortak hüzünler de... spermcikleriniz inşallah kat kat artmış olurlar rüyadaki gibi

bu arada prof um çok saol moral verdin bana inşallah tıkanıklıktır dediğin gibi...

sevalcım bu ılacalr ıse yarar umuarım
hayırlısı olsun be cnm

oh oh ohhhhhhh sefan olsun kızzzzzzzz
nerelerı gezmıssın ıyı olmus valla bıraz ınsanın kafası dagılır evıne hosgelldıınnnn

esınde haklı bende esıme dıyorum 2 cı mıcro ol dı ye bana
yaaaa kolay degıl korkuyorum ya cıkmazsa dıyo
ama sızın ıcın ne hayırlı ıse o olsun tatlım

İyi aksamlar arkadaslar nasılsınız dun gıremedım ozledım sizi bugun cok yoruldum yeni geldim ısten sımdı cıkıyorum gorusuruz.

SELAM CANLARIM BENİ ÖZLEDİNİZ Mİ?
KIZLAR SİZE KAAN HOCANIN MAİLİME VERDİĞİ CEVABI KOPYALIYORUM
Klinefelter sendromu (47,XXY) hakkında önce ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında yazdığım bilgilere bakabilirsiniz. Sizde de benzer bir tedavi ile sperm çıkarma şansı yüksek. Lütfen kanda FSH, LH, Testosteron ve Estradiol hormonlarınıza baktırıp, bana gösterin. Saygılarımla.
KIZLAR ŞU ESTRADİOL NEDİR YAPTIRANINIZ VARMI?BİRDE BU CEVAP İYİMİ KÖTÜMÜ CEVAP VERİRMİSİNİZ.

Amanda aman esesslim gelmiş canım bende seni çok merak ettim aklımdan birsürü şey geçti şükür sağ salim yuvana ve bizlerde sana kavuştuk

esınde haklı bende esıme dıyorum 2 cı mıcro ol dı ye bana
yaaaa kolay degıl korkuyorum ya cıkmazsa dıyo
ama sızın ıcın ne hayırlı ıse o olsun tatlım[/QUOTE]

evt cnm korkuyo bi daha olumsuz bişeyle karşılaşmaktan
hakkımızda hayırlısı olsun cnm

kızlar neler yaptınız bakalım nasıldı hafta sonu güzel haberler yokmu biz cuma günü sperm testi yaptıracağız bakalım çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum

kızlar neler yaptınız bakalım nasıldı hafta sonu güzel haberler yokmu Biz cuma günü sperm testi yaptıracağız bakalım çok korkuyorum Dualarınızı bekliyorum

inşallah canım güzel haberlerle gelirsin.benim annemde ayağından cuma günü parça aldıracak inşallah ondanda güzel haber alırız yüreğimize su serpilir rahat bir nefes alırız

inşallah canım güzel haberlerle gelirsin.benim annemde ayağından cuma günü parça aldıracak inşallah ondanda güzel haber alırız yüreğimize su serpilir rahat bir nefes alırız

inş. canım çifter çifter güzel haberler alırız geçmiş olsun annene inş. iyi olur sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…