Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlaaaaarrrr :) nasılsınız? ben iyiyim günlerim öyle yoğun geçiyorki yani geçmişi okuyorum cevap bile yazmadan çıkmak zorunda kalıyorum. ama kalbim sizinle :)))

evt valla canım özlemiş.
erken gittiğimiz için beraber yaptık yemekleri benim ve kocişin sevdiği yemeklerden yaptık.
öyle allaha şükür canım ya kıskanması dışında iyidir ters bir lafını hiç duymadım bende bunu artık önemsemiyorum büyütmüyorum gözümde.
herkes dört dörtlük olmuyor işte.
onuda öyle kabullenmek laızm

günaydın kızlaaaaarrrr :) nasılsınız? ben iyiyim günlerim öyle yoğun geçiyorki yani geçmişi okuyorum cevap bile yazmadan çıkmak zorunda kalıyorum. ama kalbim sizinle :)))

günaydınn canımm
evt ben hiç görmüyorum girdiğini sadece yazdıklarını okuyabiliyorum..
ne işler yapıyorsun bu kadar çok yoğunusn
bizimde kalbimiz seninde canımcım

ben çoook özledimmm
ama dün görüşemedik hiç sen girmişsin ben çıkmışım..
estradiol canım E2 diye geçiyor kadınlık hormonuymuş bu canım bi kaç yerde biz yaptırdık ama en son gittiğimiz yerdeki dr ben bunu size yapamam dedi.
bu kadınlara yapılan bir test dedi sana nasıl bakarım dedi. erkeğe gebelik testi yapmak gibi bişey dedi.
yani kadınların salgıladığı bir hormonmuş bu...
şans yüksek demiş canım bence gayet iyi bir cevap vermiş.
içini ferah tut canımcım

Amanda aman esesslim gelmiş canım bende seni çok merak ettim aklımdan birsürü şey geçti şükür sağ salim yuvana ve bizlerde sana kavuştuk

ben geldim ama seni göremedimmm
allah razı olsun canım çok şükür sağ salim geldik.

çözüm bulabilir demiş canım neden bu kadar stres yapıyorsun yapma bitanem..
çözüm yok değil dememiş ya çözüm bulabilirz demiş.
ömür olduğu sürece bu hayatta yaşadığımız sürece herşeye allahın izniyle çözüm bulabileceğiz canımcım

günaydınn canımm
evt ben hiç görmüyorum girdiğini sadece yazdıklarını okuyabiliyorum..
ne işler yapıyorsun bu kadar çok yoğunusn
bizimde kalbimiz seninde canımcım

canımın içi inan herşeyinzi okuyorum sevincinizi sıkıntınızı herşeyinizi... ben yılbaşına kadar itirmem gereken işlerin peşindeyim :) rölyef çalışması yaptığımdan bahsetmişmiydim hatırlamıyorum ama bir arkadaşıma yılbaşı hediyesi resim yapıyorum kağıttan rölyef çalışması ve epey zamanımı alıyor,yılbaşı ağacımı süsledim ve bende ağaç gören komşularım bizde isteriz diye tutturuncaaaaa onlarada mardinden diyarbakırdan ağaçlar temin ettik eee hergün bir tane süslenebiliyo bende insanım yanii :)) hafta sonuda diyarbakırdaydım onun için forma giremedim öyle geçiyor işte canım anlayacağın yoğunluğum tamamen keyiften :)) güzellikten :)))

çok şükür canımcım kazasız belasız gittik geldik.
yörük çadırında kahvaltı yaptık sadece canım akşam yemeğini uzun gölde yedik. çokta fazla zaman olmadığı için kısıtlı gezebildik.
ankara kayseri arası yollar çok kötüydü allaha şükür kasasız belasız gelebildik.
testleriniz inşallah güzel çıkar canım. stres yapmayın. sonuçta spermlerinizde var çok şükür.
bundan sonrası siizn için daha kolay olacaktır allahın izniyle.

bu arada geçen hafta sosyal hizmetlerden görevli iki kişi geldiler evimizde bizi ziyaret ettiler sabahtan taaa akşama kadar kaldılar çok keyifli zaman geçirdik. bizi evimizi çevremizi beğenmişler 100 üzerinden 100 tam puan aldınız dediler çok sevindik :)) yakında bir bebek haberi alabiliriz müjdesini verdiler :)) evimdeki oyun odasını çok beğendiklerini ve bu fikrin daha önce hiçbir evde görmediklerini söylediler. bende oyun odasını arkadaşlarımın çocukları için kurduğumu böylelikle hem çocuklar hemde arkadaşlarım keyifli sorunsuz zaman geçirebiliyoruz hemde çocuklar sıkılmıyorlar dedim kadın görevli benim bir çocuğum var ama böyle oyun odası yok dedi :)) birgün misafirim olun dedim :)) anlayacağınız iyi haberler kapıda :)))

Son düzenleme:

ohh tadını çıkar canım. ne güzel bişeylerle uğraşıyorsun zamanını ne güzel geçiriyorsun.
yılbaşı ağaçlarına bayılıyorum gerçek çam ağacı şeklinde bir çiçek aldım evime ona süs yapacam bende
ne güzel canımcım resim yapıyorsun ben hiç sevemedim okullarda resm derslerini filan
çöp adamdan başka resim çizemem
herşeyin tadını çıkar canımcım hayattan keyif almak kadar güzel bir şey yok

kızlarrrrrrr ben kahvaltıya basladım gelın bırlıkte yıyelımmmmm
cnm ınşllh bu bebek tez zamanda gelır sana
kım bılır belkı sonrada ona bı kardes bıle gelır ne dersın
allh dualarını kabul etsın cnm
bı baska bebege bakmak herkes ıcın gecerlı degıl
cesaret ıster senı tebrık ederım cnm

Son düzenleme:

çok güzel bir haber bu canım . inşallah bi minicik bebek evinizdeki çocuk odasına gelecek.
bunu düşünmek bile çok güzle yaa.
eminim çookgüzel bir oda yapmışsındır canım çok zevkli ve yetenekli biri olduğunu düşünüyorum..
allah hayırlsıını versin inşallah canım.
güzel haberlerini bekliyoruz o zamnn

afiyet olsun canım ben nerdeyse ara öğün yapacağım kahvaltımı çok erken yaptım :)) bende bekliyorum sabırsızlıkla canım inşallah kardeşi olan 2 bebek alabiliriz yalnız büyümesini istemiyorum ( tabi bizde kendi çocuğumuzun peşini bırakmayacağız ama en azından bir birey büyütmenin ebeveyn olmanın ayrıcalığını yaşayabileceğiz allah nasip ederse :))

Son düzenleme:

cnm esradıol benım bıldıgım östrojen hormonu yanı sut hormonu
cunku esıme her hormon tahlıllerınde ıstıyorlar bızde yapıyoruz
esımın estraddıol sonucu normal cıkıyo
bu haber guzele benzıyor
bence testlerı yapıp kaan hocayla temasa gecın tatlım

çok geç kalmadan birşeyler yapmak gerektiğini düşündüm canım. henüz bebek odası hazırlamadık yıllardır mevcuttaki oyun odasının yanında bir oda kurgulamayı düşünüyorum. gelecek bebeğin yaşına büyüklüğüne ve cinsiyetine göre :)) hayırlsı Allahtan artık biz elimizden geleni yapıyoruz :))

sağol canımcım.
ben kahvaltı filan yapmadım valla tek başıma canım istemiyor
kociş yahvaltı yaparken 1 bardak süt içtim sadece. öğlen ancak bişiler yerim.
afiyet olsun tatlımm

kanda bakılıyor canım. detaylı bi şekilde araştırıyorlar. bizde yaptırdık 15 gün sonra çıkmıştı.

evet cnm 15 gun sonra cıkıyo bızde yaptık sukur sonuc normaldı
eseslımm sızın sonuc nasıl cıktı

sağol canımcım.
ben kahvaltı filan yapmadım valla tek başıma canım istemiyor
kociş yahvaltı yaparken 1 bardak süt içtim sadece. öğlen ancak bişiler yerim.
afiyet olsun tatlımm

kıyamammm ben senı beslerım kızz
ben cok ıyı yemek yedırırım
yegenlerımı hep ben yedırırdım
ben sana bebek ıgıbı bakıp yedırırım ahhh buralaarda olsan
yakın yerlerde olsak kahvaltı gunlerı yaparızzzz ne guzel olur beeeeeeeee

çok haklısın canım.
hakkınızda hayırlısı inşallahh.
inşallah o bebeğe baktığınız için allahta size mükafak olarak kendi bebeğinizi nasip eder.

kanda bakılıyor canım. detaylı bi şekilde araştırıyorlar. bizde yaptırdık 15 gün sonra çıkmıştı.

bizimde yaptırmamız gereir mi acaba ya gerçi biz şimdiye kadar öyle adam akıllı doktorada görünmedik yani tese yapıldı parçalar biyopsiye gönderildi sonucuna bakıp ilaç takviyesiyle 6 ayda iş tamam demiş doktor biyopside çıkarmıydı acaba? hormonlarına 3 kez bakıldı ama neye nasıl bakıldı hiç bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…