valla bebekimmm kocişin istekleri bitmedi bi türlü
demek senide özlemiş kayınvaliden aman da aman pekte severmiş gelinini
allah bozmasın canım yine kayınvalidenin oğlunun aşırı kıskanması dışında pek bi kötü tarafı yokmuş...
ne yapıcan kıskançlığada sen çözüm bulmuşsun artık
gidinde bi hasret giderin bakalım size ne yemekler yapacak...
günaydın kızlaaaaarrrr :) nasılsınız? ben iyiyim günlerim öyle yoğun geçiyorki yani geçmişi okuyorum cevap bile yazmadan çıkmak zorunda kalıyorum. ama kalbim sizinle :)))
SELAM CANLARIM BENİ ÖZLEDİNİZ Mİ?
KIZLAR SİZE KAAN HOCANIN MAİLİME VERDİĞİ CEVABI KOPYALIYORUM
Klinefelter sendromu (47,XXY) hakkında önce ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında yazdığım bilgilere bakabilirsiniz. Sizde de benzer bir tedavi ile sperm çıkarma şansı yüksek. Lütfen kanda FSH, LH, Testosteron ve Estradiol hormonlarınıza baktırıp, bana gösterin. Saygılarımla.
KIZLAR ŞU ESTRADİOL NEDİR YAPTIRANINIZ VARMI?BİRDE BU CEVAP İYİMİ KÖTÜMÜ CEVAP VERİRMİSİNİZ.
Amanda aman esesslim gelmiş canım bende seni çok merak ettim aklımdan birsürü şey geçti şükür sağ salim yuvana ve bizlerde sana kavuştuk
kızlar buda kaan hocadan gelen ikinci cevap
Durumunuz oldukça kompleks. En iyisi bir gün gelin, detaylı olarak konuşalım. Sanırım bir çözüm bulabileceğiz.
Saygılarımla. :18::18::18::18::18::18::18:
bence bu pekte iyi bir cevap değil
günaydınn canımm
evt ben hiç görmüyorum girdiğini sadece yazdıklarını okuyabiliyorum..
ne işler yapıyorsun bu kadar çok yoğunusn
bizimde kalbimiz seninde canımcım
selam kızlar bir kaç gündür pek fırsat bulup giremedim nete.. hepinizi merak ettim biraz geçmişi okudum tabi bitirmem ne mümkün
eseslim gidip gelmişsin canım çok şükür kazasız belasız evinize vardınız... ee adı yolculuk yorucu oluyor tabi.. ama işte en azından farklı iki il gezmiş oldun... zigana yörük çadırında kahvaltı da akşam yemeği de harika oluyor biz oraya gideriz eşimle :) ilginç bir yer değil mi dağın içinde asonsör falan :)
baharcım siz 11 sonra genartta vereceksiniz test allahımın izniyle güzel sonuçlar bekliyoruz inşallahh bize mutlu haberlerini ver. ben çok umutluyum hep diyorum bunu zaten biliyorsun...
sevil arkadaşım kaan hocanın söylediklerini okudum üzüldüm ama "çıkmadık candan umut kesilmezmiş" bunu sakın onutma asla çocuğunuz olmaz denilen insanların bile oluyor rabbim yeter ki vermek istesin... nolur çok yıpratma kendini ben bu aralar sanırım daha güçlüyüm tevekkül etmek lazım... allahım bunu nasip edecekse olur etmeyecek se yapacak birşey yok kabullenmekten başka... diyelim ki hiç olmayacak ne yapalım? kadare karşı mı gelelim? o yüzden nolur çok üzülme çok yıpratma kendini canım benim allah büyüktür gün doğmadan neler doğar... inşallah vücut sperm üretiyordur az da olsa ameliyatta çıkar... eşin de şimdi böyle belki olayın şoku yeni daha... aradan biraz zaman geçtikten sonra güzel güzel konuşursunuz halledersiniz inşallah aranızda ki bu problemi... allahım yardımcınız olsun nolur kafanı rahat tut, bir yandan olumlu düşünmeye çalışırken bir yandan da kendini her ihtimale karşı olumsuza hazırla... rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versin...
htmzl canm sizin de fsh çok çok yüksek değil bence yani en azından sizden daha yüksek olan arkadaşlar var ve tese de sperm bulunabiliyor o yüzden elinizden geleni yapın yine siz... ben fsh 50 lerde olup da imkansız denilen hastada sperm bulunduğunu ve o spermle de bebeğine kavuştuğunu bu sitede okudum.... neyin ne olacağını ancak mevlam bilir... hiç bir sıkıntısı olmayıp hormonları bile düzgün olan ama tese bile sperme rastlanmayanlar da var... moralinizi sakın bozmayın ilaçlara tam gaz devammmmmmmmm
eee bir de benden bahsetmek istiyorum... bu gün genetik testimizin çıkıp çıkmadığını öğrenmek için üniversite hastanesini aradım çarşamba günü çıkabilir dediler hala üzerinde çalışılıyor tam bitmedi dediler. Ve ben sonuçla yüzleşmekten çok korkuyorum... hormonlarımız çok şükür iyiama ya genetik sıkıntılı çıkarsa diye düşünüyorum ve ister istemez korkuyorum....
Dua edin inşallah sonuçlarımız güzel çıkar moralimizin bozulmasından korkuyorum(( tüp bebek merkezine gidip tüpe başlarsak emre bakırcıoğlunu düşünüyoruz o bunları isteyecekmiş bizde. bir kere sormuştum gelmeden önce ne yaptırıp gelelim diye o da genetik testi görmek isterim demişti..... üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyor ben de yaptıralım elimizde bulunsun diye düşündüm ama şimdi de keşke yaptırmasa mıydım diyorum sonuçtan tırsıyorum
canımın içi inan herşeyinzi okuyorum sevincinizi sıkıntınızı herşeyinizi... ben yılbaşına kadar itirmem gereken işlerin peşindeyim :) rölyef çalışması yaptığımdan bahsetmişmiydim hatırlamıyorum ama bir arkadaşıma yılbaşı hediyesi resim yapıyorum kağıttan rölyef çalışması ve epey zamanımı alıyor,yılbaşı ağacımı süsledim ve bende ağaç gören komşularım bizde isteriz diye tutturuncaaaaa onlarada mardinden diyarbakırdan ağaçlar temin ettik eee hergün bir tane süslenebiliyo bende insanım yanii :)) hafta sonuda diyarbakırdaydım onun için forma giremedim öyle geçiyor işte canım anlayacağın yoğunluğum tamamen keyiften :)) güzellikten :)))
kızlarrrrrrr ben kahvaltıya basladım gelın bırlıkte yıyelımmmmmbu arada geçen hafta sosyal hizmetlerden görevli iki kişi geldiler evimizde bizi ziyaret ettiler sabahtan taaa akşama kadar kaldılar çok keyifli zaman geçirdik. bizi evimizi çevremizi beğenmişler 100 üzerinden 100 tam puan aldınız dediler çok sevindik :)) yakında bir bebek haberi alabiliriz müjdesini verdiler :)) evimdeki oyun odasını çok beğendiklerini ve bu fikrin daha önce hiçbir evde yaşamadıklarını görmediklerini söylediler. bende oyun odasını arkadaşlarımın çocukları için kurduğumu böylelikle hem çocuklar hemde arkadaşlarım keyifli sorunsuz zaman geçirebiliyoruz hemde çocuklar sıkılmıyorlar dedim kadın görevli benim bir çocuğum var ama böyle oyun odası yok dedi :)) birgün misafirim olun dedim :)) anlayacağınız iyi haberler kapıda :)))
bu arada geçen hafta sosyal hizmetlerden görevli iki kişi geldiler evimizde bizi ziyaret ettiler sabahtan taaa akşama kadar kaldılar çok keyifli zaman geçirdik. bizi evimizi çevremizi beğenmişler 100 üzerinden 100 tam puan aldınız dediler çok sevindik :)) yakında bir bebek haberi alabiliriz müjdesini verdiler :)) evimdeki oyun odasını çok beğendiklerini ve bu fikrin daha önce hiçbir evde görmediklerini söylediler. bende oyun odasını arkadaşlarımın çocukları için kurduğumu böylelikle hem çocuklar hemde arkadaşlarım keyifli sorunsuz zaman geçirebiliyoruz hemde çocuklar sıkılmıyorlar dedim kadın görevli benim bir çocuğum var ama böyle oyun odası yok dedi :)) birgün misafirim olun dedim :)) anlayacağınız iyi haberler kapıda :)))
kızlarrrrrrr ben kahvaltıya basladım gelın bırlıkte yıyelımmmmm
cnm ınşllh bu bebek tez zamanda gelır sana
kım bılır belkı sonrada ona bı kardes bıle gelır ne dersın
allh dualarını kabul etsın cnm
bı baska bebege bakmak herkes ıcın gecerlı degıl
cesaret ıster senı tebrık ederım cnm
bu genetik test nasıl bir şey nasıl yapılıyor?
SELAM CANLARIM BENİ ÖZLEDİNİZ Mİ?
KIZLAR SİZE KAAN HOCANIN MAİLİME VERDİĞİ CEVABI KOPYALIYORUM
Klinefelter sendromu (47,XXY) hakkında önce ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında yazdığım bilgilere bakabilirsiniz. Sizde de benzer bir tedavi ile sperm çıkarma şansı yüksek. Lütfen kanda FSH, LH, Testosteron ve Estradiol hormonlarınıza baktırıp, bana gösterin. Saygılarımla.
KIZLAR ŞU ESTRADİOL NEDİR YAPTIRANINIZ VARMI?BİRDE BU CEVAP İYİMİ KÖTÜMÜ CEVAP VERİRMİSİNİZ.
çok güzel bir haber bu canım . inşallah bi minicik bebek evinizdeki çocuk odasına gelecek.
bunu düşünmek bile çok güzle yaa.
eminim çookgüzel bir oda yapmışsındır canım çok zevkli ve yetenekli biri olduğunu düşünüyorum..
allah hayırlsıını versin inşallah canım.
güzel haberlerini bekliyoruz o zamnn
kızlarrrrrrr ben kahvaltıya basladım gelın bırlıkte yıyelımmmmm
cnm ınşllh bu bebek tez zamanda gelır sana
kım bılır belkı sonrada ona bı kardes bıle gelır ne dersın
allh dualarını kabul etsın cnm
bı baska bebege bakmak herkes ıcın gecerlı degıl
cesaret ıster senı tebrık ederım cnm
kanda bakılıyor canım. detaylı bi şekilde araştırıyorlar. bizde yaptırdık 15 gün sonra çıkmıştı.
sağol canımcım.
ben kahvaltı filan yapmadım valla tek başıma canım istemiyor
kociş yahvaltı yaparken 1 bardak süt içtim sadece. öğlen ancak bişiler yerim.
afiyet olsun tatlımm
çok geç kalmadan birşeyler yapmak gerektiğini düşündüm canım. henüz bebek odası hazırlamadık yıllardır mevcuttaki oyun odasının yanında bir oda kurgulamayı düşünüyorum. gelecek bebeğin yaşına büyüklüğüne ve cinsiyetine göre :)) hayırlsı Allahtan artık biz elimizden geleni yapıyoruz :))
kanda bakılıyor canım. detaylı bi şekilde araştırıyorlar. bizde yaptırdık 15 gün sonra çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?