Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet cnm 15 gun sonra cıkıyo bızde yaptık sukur sonuc normaldı
eseslımm sızın sonuc nasıl cıktı

biizm sonuçta çok şükür iyi çıktı canım sorun yoktu..

valla canımcım ya sabah ben kimse olmayınca yiyemiyorum zor geliyor.
öğlen filanda iyyice başım dönmeye başlıyor açlıktan o zamn bişiler yiyorum.
ahh canım benmmm eminim çook güzel yemekler yapıyorsundur hamarat arkadaşım benim
valla ne güzel olurdu kahvaltılara giderdik öğlen çaylarına giderdik. ohh gel keyfim gel olurduk

sağol canımcım.
ben kahvaltı filan yapmadım valla tek başıma canım istemiyor
kociş yahvaltı yaparken 1 bardak süt içtim sadece. öğlen ancak bişiler yerim.
afiyet olsun tatlımm

niye yemiyosun ( cildin parlaklığını yitirir saçların dökülür ( ye kahvaltını öğlene daha çoooook var (

her doktor bunu istiyor canım biz daha önceden yaptırmıştık kaan hoca onada baktı.
hormonlarla alakası yok bu testin canım başka bişey. ama gerekte görmemiş olabilirler.
peki tesenin patoloji sonucunda ne çıkmıştı canım ?

bunu ne kadar içten söylediğini hissettim canım çok teşekkür ederim. amin canım amin.

gerçekten çook içimden gelerek söyledim canım. aminnnnnn

niye yemiyosun ( cildin parlaklığını yitirir saçların dökülür ( ye kahvaltını öğlene daha çoooook var (

saçlarım dökülüyor tırnaklarım kırılıyor kaşlarım dökülüyor :18:
inan çok zor geliyor yemek yemek ya tek başıma bişiler hazırlayıp yemek o kadar zor geliyorki anlatamam...

ay tam benlik bir hayat :))) hahaha geçen bir arkadaşımla kahvaltıda sohbet ediyorduk işte çocuklarınıza ne isim koyarsınıza geldi konu eşim dediki oğlum olursa "AZO" kızım olursada "EZO" koyacağım dedi bir kahkaha patlattıkki sormayın. arkadaşlarımızda şaştı kaldılar azo ne beee dedi kız bende eşim azospermi ya anısına heralde böyle bir isim koyacak dedim :))

tatlım senın vucut dırencın kuvvetlı olmalı kı sende hamısken
bebıslerını saglıklı bı bıcımde tasıyıp dogum edesın
sen kendıne once kendın sonra esın veeeeeeeeeeeee bebıslerın ıcın ıyı bakmalısın
sen onlara lazımsın guzelım

çok iyi fikirmiş. anı olarak ömür boyu yanımızda

Günaydın canım
bende şimdi uyandım ilk iş neti açtım, gece çok uyuyamadım hastayım ondan herhalde sürekli uyandım durdum sabah eşimi gönderdim biraz uyuyim dedim ama 1 saat anca uyumuşum kalktım anneme gidicem bugün çok geç kalmadan giderim artık yarın akşama anca evde olurum yarına kadar bilgisayar yok yani uff

gerçekten çook içimden gelerek söyledim canım. aminnnnnn

teşekkür ederim canım

saçlarım dökülüyor tırnaklarım kırılıyor kaşlarım dökülüyor :18:
inan çok zor geliyor yemek yemek ya tek başıma bişiler hazırlayıp yemek o kadar zor geliyorki anlatamam...

( olmaz ama hiç değilse eşin yerken onula ye zaten bir ikş yaptıktan sonra içinden yemek gelecektir. saçlarımız dökülemesin ozaman yaşlanırız ( sen iyi bak kendine hem ilerde bebiin olunca kanlı canlı bir anne lazım ona :)

ıyımıs
vala dogru demıs enıste beyyyy

çok haklısın canım bu sözler üzerine kalkıp yemek yiyim bari
bebişim bi olsun onu nasıl beslerim hiç aç bırakmam o bebişimi ben

olsun cnm yarın gorusuruzzzzzzzz
ama sayfaları okumakkkkk ah ahh
kolay gelsın

evt canım onunla akşam yemeğimi çok güzel yiyorum biri olunca yiyorum ama tek başımayken yemiyorum sadece.
valla ben yaşlanmaya başladım sanırım .acayip saçlarım dökülüyor kel kalacam yakında :18:
haklısın canım bebişlerim için herşeyi yaparım.

çok haklısın canım bu sözler üzerine kalkıp yemek yiyim bari
bebişim bi olsun onu nasıl beslerim hiç aç bırakmam o bebişimi ben

aaaaaaaaafffffffffffffeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrıııııııııııııııınnnnnnnnn
sana hep boyle ol emı anne aday adayısın sen dur bakalım
sen sımdıden yemegı bırakırsan

pataloji sonucunda sperm yapan hücre bulunmuş ve bir tıkanılıklık olabileceği bulgusuyla kaan hocada ilaç verdi. ama biz hala ilaçları almadık :) eşim 107 kiloydu şimdi 103 kiloya düştü kendi çabasıyla kilovermeye çalışıyor ben konuyla ilgilnmiyor görünüyorum bana diyorki 95 filan olayım ilaçları alacağım ama sen hiç destek olmuyorsun bende diyorum ki diyet yemekleri yapıp akşamları seninle yürüyorumya daha ne olsun :)) burdan anladığım eşime baskı yapmadığım sürece o kendi problemiyle kendi kendine savaşıyor tabi buda benim gizliden hoşuma gidiyor

annende kalacaksın bu akşam canım uzak yerdemi oturuyor annen ?
karnınmı ağrıdı canım uyuyamadın ?
bende sabah bi kaldım kızları gördüm yatmadım bende uykumda açıldı iyi oldu. sabah yatınca gece uyuyamıyorum.

Herkese günaydın
erkencisiniz valla kızlar
ben bi kahvaltı hazırlayayım kendime normalde hiç yapmam tek başıma ama 2 gündür yapmaya çalışıyorum
eseslim gel beraber yapalım tatlım tek başın yiyemiyomuşsun

çok iyi o zamn canım hücreniz varsa işiniz daha kolay allahın izniyle.
biizm hücremiz çıkmamıştı
tabiki yani daha fazla nasıl destek olacaksın enişteye yemeklerini yapıyorsun yürüyorsun daha ne olsun
benim eşmide baskı yapmasan yani tetiklemesen şunu yap bunu yap diye yapmaz. kendi kendine çözüm aramaz. guatr ilaçlarını unutuyor düşün 3 öğün alması gerekn ilaçları unutuyor. bide çok stres yaptığı takıntı yaptığı bu hastalığın ilaçlarını unutuyor.
ben benimkini bıraksam herşeyi bırakır valla

geçmiş olsun ( neyin var? annen nerde oturuyorki sen gidip gelemiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…