çok haklısın canım.
hakkınızda hayırlısı inşallahh.
inşallah o bebeğe baktığınız için allahta size mükafak olarak kendi bebeğinizi nasip eder.
evet cnm 15 gun sonra cıkıyo bızde yaptık sukur sonuc normaldı
eseslımm sızın sonuc nasıl cıktı
kıyamammm ben senı beslerım kızz
ben cok ıyı yemek yedırırım
yegenlerımı hep ben yedırırdım
ben sana bebek ıgıbı bakıp yedırırım ahhh buralaarda olsan
yakın yerlerde olsak kahvaltı gunlerı yaparızzzz ne guzel olur beeeeeeeee
sağol canımcım.
ben kahvaltı filan yapmadım valla tek başıma canım istemiyor
kociş yahvaltı yaparken 1 bardak süt içtim sadece. öğlen ancak bişiler yerim.
afiyet olsun tatlımm
bizimde yaptırmamız gereir mi acaba ya gerçi biz şimdiye kadar öyle adam akıllı doktorada görünmedik yani tese yapıldı parçalar biyopsiye gönderildi sonucuna bakıp ilaç takviyesiyle 6 ayda iş tamam demiş doktor biyopside çıkarmıydı acaba? hormonlarına 3 kez bakıldı ama neye nasıl bakıldı hiç bilmiyorum.
bunu ne kadar içten söylediğini hissettim canım çok teşekkür ederim. amin canım amin.
niye yemiyosun( cildin parlaklığını yitirir saçların dökülür ( ye kahvaltını öğlene daha çoooook var (
biizm sonuçta çok şükür iyi çıktı canım sorun yoktu..
valla canımcım ya sabah ben kimse olmayınca yiyemiyorum zor geliyor.
öğlen filanda iyyice başım dönmeye başlıyor açlıktan o zamn bişiler yiyorum.
ahh canım benmmm eminim çook güzel yemekler yapıyorsundur hamarat arkadaşım benim
valla ne güzel olurdu kahvaltılara giderdik öğlen çaylarına giderdik. ohh gel keyfim gel olurduk
gerçekten çook içimden gelerek söyledim canım. aminnnnnn
saçlarım dökülüyor tırnaklarım kırılıyor kaşlarım dökülüyor :18:
inan çok zor geliyor yemek yemek ya tek başıma bişiler hazırlayıp yemek o kadar zor geliyorki anlatamam...
ay tam benlik bir hayat :))) hahaha geçen bir arkadaşımla kahvaltıda sohbet ediyorduk işte çocuklarınıza ne isim koyarsınıza geldi konu eşim dediki oğlum olursa "AZO" kızım olursada "EZO" koyacağım dedi bir kahkaha patlattıkki sormayın. arkadaşlarımızda şaştı kaldılar azo ne beee dedi kız bende eşim azospermi ya anısına heralde böyle bir isim koyacak dedim :))
günaydın canlarımm
dün akşam apar topar çıktım yemeğe gidecektik ya kayınvalidem geldi hadi senide götürelim diye bende tamm dedim apar topar çıltım bişey yazamadım sizlere kusura bakmayın canlarım benim. şimdide sabah sabah gireyim dedim. kocişi işe gönderdim bende hemen neti açtım
gerçekten çook içimden gelerek söyledim canım. aminnnnnn
saçlarım dökülüyor tırnaklarım kırılıyor kaşlarım dökülüyor :18:
inan çok zor geliyor yemek yemek ya tek başıma bişiler hazırlayıp yemek o kadar zor geliyorki anlatamam...
ay tam benlik bir hayat :))) hahaha geçen bir arkadaşımla kahvaltıda sohbet ediyorduk işte çocuklarınıza ne isim koyarsınıza geldi konu eşim dediki oğlum olursa "AZO" kızım olursada "EZO" koyacağım dedi bir kahkaha patlattıkki sormayın. arkadaşlarımızda şaştı kaldılar azo ne beee dedi kız bende eşim azospermi ya anısına heralde böyle bir isim koyacak dedim :))
tatlım senın vucut dırencın kuvvetlı olmalı kı sende hamısken
bebıslerını saglıklı bı bıcımde tasıyıp dogum edesın
sen kendıne once kendın sonra esın veeeeeeeeeeeee bebıslerın ıcın ıyı bakmalısın
sen onlara lazımsın guzelım
Günaydın canım
bende şimdi uyandım ilk iş neti açtım, gece çok uyuyamadım hastayım ondan herhalde sürekli uyandım durdum sabah eşimi gönderdim biraz uyuyim dedim ama 1 saat anca uyumuşum kalktım anneme gidicem bugün çok geç kalmadan giderim artık yarın akşama anca evde olurum yarına kadar bilgisayar yok yani uff
teşekkür ederim canım
( olmaz ama hiç değilse eşin yerken onula ye zaten bir ikş yaptıktan sonra içinden yemek gelecektir. saçlarımız dökülemesin ozaman yaşlanırız ( sen iyi bak kendine hem ilerde bebiin olunca kanlı canlı bir anne lazım ona :)
çok haklısın canım bu sözler üzerine kalkıp yemek yiyim bari
bebişim bi olsun onu nasıl beslerim hiç aç bırakmam o bebişimi ben
her doktor bunu istiyor canım biz daha önceden yaptırmıştık kaan hoca onada baktı.
hormonlarla alakası yok bu testin canım başka bişey. ama gerekte görmemiş olabilirler.
peki tesenin patoloji sonucunda ne çıkmıştı canım ?
Günaydın canım
bende şimdi uyandım ilk iş neti açtım, gece çok uyuyamadım hastayım ondan herhalde sürekli uyandım durdum sabah eşimi gönderdim biraz uyuyim dedim ama 1 saat anca uyumuşum kalktım anneme gidicem bugün çok geç kalmadan giderim artık yarın akşama anca evde olurum yarına kadar bilgisayar yok yani uff
pataloji sonucunda sperm yapan hücre bulunmuş ve bir tıkanılıklık olabileceği bulgusuyla kaan hocada ilaç verdi. ama biz hala ilaçları almadık :) eşim 107 kiloydu şimdi 103 kiloya düştü kendi çabasıyla kilovermeye çalışıyor ben konuyla ilgilnmiyor görünüyorum bana diyorki 95 filan olayım ilaçları alacağım ama sen hiç destek olmuyorsun bende diyorum ki diyet yemekleri yapıp akşamları seninle yürüyorumya daha ne olsun :)) burdan anladığım eşime baskı yapmadığım sürece o kendi problemiyle kendi kendine savaşıyor tabi buda benim gizliden hoşuma gidiyor
Günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?