Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Evt canım kalıcağız çok yakın sayılmaz gidince geri dönmek beni çok yoruyo aynı gün içinde o yüzden genelde kalıyorum ... cuma günüde kayınvalide çağırıyo bizi oraya gidiceğiz pazar döneriz artık en son bayramda ordaydık özledi herhalde her telefonda ne zaman geliyosunuz ayy bi evimde duramıyorum geçen hafta full doluydum bu haftada öle olucak , perşembe kurs var aaahhhh

cnlarım ben kacıyorum
bugun ıngılızce kursum var bıraz ders calısayım
hepınızı
sızlerı seviyorum iyiki buraya kayıt olmusum iyiki sizler gibi güzel insanlar var bu dünyada

ahh canım annelerin gönlünü hoş ediyorsun kendin rahat edemiyorsun olsun sağlık olsun canım.
kayınvalidende uzak sanırım gidip ordada kalacaksın.
ne güzel işte zamanın çabuk geçiyor. dolu dolu zamnını geçiriyorsun.

yani inşallah kolaydır canım,açıkçası takmadığımız için üzerinede düşmüyoruz. aile baskısı olmasa tedavi filan olmayacağız bile ama anneler torun istiyor işte. annem hemşire konuya vakıf olduğundan daha baskıcı tabi, bende damadınla hallet beni karıştırma deyip sıyrılıyorum işten :))) kadınların rahat olması lazım bitanem eğer evde kadın huzurlu değilse o evde yaşanmıyor eşininden sürekli ilaçları unutması işine gelmediğinden sana çok güvenmesinden muhtemelen sen sürekli ona unutmaması gerekenleri hatırlattığından eşinde nasılsa canım karım bana hatırlatır deyip kafasında tutmuyor. artık çok geç istesende sen ona düşündüremezsin :)) benim eşime uyku apnesi için kullandığı ilacı 5 yıl içmesi gerektiğini doktor söyledi ilk gün hatırlatmadım ama göz ucuyla takip ettim tam 5 yıl takip edememki şimdi ben unutuyorum o alırken görünce sahş ilaç alıyordu değilmi diyorum tam 3 yıl oldu 2 yılı daha var :)))

inşallah canım hakkınızda hayırlısı olur yani hücrenin olması bile iyi bir gelişme. dediğin gibi ilaçlarla spermleri çoğaltacaksınız saırım.
inşallah bol bol spermler olur.
onlarda haklı canım anneanne babaanne olmak istiyorlardır.
evt canım kesinlikle bana güvendiğinden herşey, bırakıyor nasıl olsa benim hatırlatacağımı biliyr.
sabahları evden çıkıyor telefonu yüzüğü saati parfümü hepsini kapının önündeyken hatta ilaçlarını kapının önünde bekliyor benden
ya girsene içeri diyorum neden çıktın diyorum ben tlf filan getirirken sende şu ilaçlarını içsene diyorum nasıl olsa getireceksin diyo
evet sanırım çok geç kaldım canım ama benim bebeğim oluncada ben nasıl takip edicem onu o zamn o beni takip etsin değilmi ama

geçmiş olsun ( neyin var? annen nerde oturuyorki sen gidip gelemiyorsun?

Sağol cnm regli oldum 2. günüm ondan gece uyuyamadım..
annemle biraz uzağız isatnbulda oturuyorum ben aynı şehirdeyiz ama gitmek 1.5 saatimi alıyo cnm

Ah cnm evlendiğimden beri o kadar çok gidiyorum ki çünkü anneme kayınvalideme artık yoruldum eşime diyorum ki bizim anca bi bebek olursa biraz rahatlarım şimdi iki tarafında tek oğlu ve kızızyız bide ben aileme düşkünüm ne olursa hemen giderim gitmesem aklımda kalır kayınvalidem bazen evi arayıp beni bulamıyınca sonra ben onu arıyorum hemen bende annene giddin sandım diyo bana halbuki onda daha çok kalıyorum gidince yok anacım bunlar bizi paylaşamıyo

koca bebek bunlar Allah kolaylık versin canım,inşallah bebeğin olduğunda kurtulursun koca bebeğinin sorumluluğundan

Kahvaltımı yapıyorum eseslim nere kaldın gel hadi tatlım..
diyete başladım 2 gündür ondan düzenli kahvaltı yapmaya çalışıcam bakalım nereye kadar sürdürücem

diyete başladım 2 gündür ondan düzenli kahvaltı yapmaya çalışıcam bakalım nereye kadar sürdürücem

bende 2 haftadır kontrollü diyetteyim canım diyetisyene gidiyorum. daha doğrusu perşembe günü 2 hafta olacak. 3 kilo verdim sağlıklı ilerliyorum. eşimde kendi kendine bişiler yapıyor akşamları onunla yürüyorum diyet yemekleri yapıyorum o yesin diye zira benim menülerim öyle aşırı diyetlik değil :)) istersen paylaşırım seninlede.

İstanbul deyince zaten tamam durum anlaşıldı gidip dönülemeyen yerlerle dolu :))

Aynen cnm gidip aynı gün içinde dönsen yorgunluktan bitiyosun..
eşimle ikimizde böle daha küçük bi şehre hep gitmek istemişizdir sessiz sakin istanbulun kalabalığı insanı yoruyo

olur cnm paylaşabilirsin benim aslında çok bi kilom yok ama ben biraz dikkat etmek istiyorum bi 5 kilo fazlam var.... şu abur çuburları yemesem benim için iyi ekmeğide tam buğday ekmeği aldım .. işte bişeyler yapmaya çalışıyorum ...

allah kolaylık versin o zman canım sana. aynı şehirde kalıyoruz bizde ama gidip hiçbirinde kalmadım. evimde rahat ediyorum napıyım . ama siz istanbul gibi bi yerde yollar uzun olunca kalmak gerekiyor sanırım.

trafiğe takıldım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…