Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amaaaan konuşmaya değmez o zaman :)))
5 kilo ne ki verirsin :)))

evt cnm istanbulun sabah trafiği vardır

amaaaan konuşmaya değmez o zaman :)))
5 kilo ne ki verirsin :)))

gerçekten mi beni rahatsız ediyo ama,
benim bölgesel biraz göbekte ve basenlerde var basenleri eritmekte zor
ama sen verirsin diyosun hadi bakalım inş.
sen kaç kilosun cnm yani sölemek istersen...

gerçekten mi beni rahatsız ediyo ama,
benim bölgesel biraz göbekte ve basenlerde var basenleri eritmekte zor
ama sen verirsin diyosun hadi bakalım inş.
sen kaç kilosun cnm yani sölemek istersen...

benim imzama bak ordan ne kadar kilo verdiğimi her hafta paylaşıyorum :)) kendimi motive ediyorum böylece :)) 80 kiloydum şuan 77 kiloyum ama hiç göstermiyorum hani derlerya yaşını hiç göstermiyorsun diye 7 yıl önce 53 kiloydum çok değil 7 yıl önce yani rahatlık hareketsizlik birde çalışma hayatımın durağan olması beni bu hale getirdi. sen verirsin azıcık hareket edebilirsin yanlarında kalmaz. ben 10 yıl cimnastik yaptım 7 yaşımdan 17 yaşıma kadar üniveristeyi kazanınca bıraktım 30 yaşıma kadar formumu koruyordumda aslında ne olduysa kıbrısa gittiğimde oldu :)) oranın hayat şartları rahatlığı beni kolaya alıştırdı veeeee işte sonuç... ha bide sanırım iğneyle doğum kontrolü yaptım 7 yıl boyunca onunda kilo aldırdığı söyleniyor ama ne kadar doğru bilmem.

olsun cnm verirsin sende ...banada herkes kilon yok iyisin diyo ama ben taktım bi kere evlendiğimde 52 kiloydum 8 sene önce şimdi 64 oldum yani yavaş yavaş gidiyo yukarı dur demek lazım
benimde hareketssizlikten evde sürekli oturuyorum her zmana biyerlere gitmiyorum çünkü sıkıntıdan sürekli yemek yemeler kilo aldırıryo maalesef ...benimde bide bu tüp bebek tealdığım hormon iğneleride yaparmı acaba bir sürü iğne yedim ikisindede olsun ssağlık olsun verilir herşey kilo gibi olsa keşke

1 meryem suresi okuyabilirim

herdemk çok iyi birisin yüregin çok güzel ben böyle olamıyorum nedense bir ara bende heveslendim alalım evlatlık diye gittik yazıldık ikikere eve geldi baktılar ama bizde fazla oturmadılar bütün odaları gezdi baktı banyoya tuvalete kadar açtı baktı görevli kadın bişey demedi ğittiler son gelen dedi nüfus cuzdanı süreti beştane piknikte filan çekilmiş mutlu aile fotagrafı getirin dedi onaylanırsa uygun görülürse sıraya koyarız dedi bende senin gibi düşünmüştüm kardeşi olursa olsun ayrılmasınlar kardeş olabilir oglan kız fark etmez demiştik ama ben vaz geçtim sonra ne istediklerini ğötürdük ne aradık sorduk öyle kaldı geri bi içim istemedi inşallah ğönlünce olsun herşey istediğin ğibi çok tatlı bir bebek verirler tez zamanda kardeş olarakta senin karnından olsun bebişine .

selamün aleyküm kızlar... nasılsınız neler yapıyorsunuz?

ben iyiyim ama kaygılıyım yarın doktora gidiyorum tedaviye start vermek için. önce burdaki doktora muayene olacam, tahlillerimi yaptırıcam her hangi bir sorun çıkmazsa önümüzdeki ayın 12si gibi istanbuldayım tedaviye başlayacaz...

aleyküm selam canım seni gördüm daha iyi oldum dünden beri keşke seni görsem de konuşsam diye düşünüyordum.inşallah tedavin hayırlı olsun rabbim senin bu sefer yüzünü güldürsün bizlerede umut olursun .canım sana sormak istediğim şeyler var.en önemlisi sizin fsh lh testesteron daha doğrusu hormon değerleriniz nasıl bana bilgi verirmisin.çünkü bizde hemen tedaviye başlamak istiyoruz ama bir türlü yer ve zaman için karar vermiş değilim

aleyküm selam canım
çok güzel bir adım atacaksın canım allah bu yolun sana hayırlı geçmesini nasip etsin inşallahh.
tahlillerin çok güzel çıksın biran önce bebişini kucağına alırsın inşallahh.
darısıda bizim başımıza olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…