olur cnm paylaşabilirsin benim aslında çok bi kilom yok ama ben biraz dikkat etmek istiyorum bi 5 kilo fazlam var.... şu abur çuburları yemesem benim için iyi ekmeğide tam buğday ekmeği aldım .. işte bişeyler yapmaya çalışıyorum ...
amaaaan konuşmaya değmez o zaman :)))
5 kilo ne ki verirsin :)))
allah kolaylık versin o zman canım sana. aynı şehirde kalıyoruz bizde ama gidip hiçbirinde kalmadım. evimde rahat ediyorum napıyım . ama siz istanbul gibi bi yerde yollar uzun olunca kalmak gerekiyor sanırım.
sağol tatlım ...araba olmıyınca maalesef dönmek zor ondan kalıyorum . annemde kalınca rahatımda kayınvalidemde çok sıkılıyorum hele eşim işte olunca otururyosun akşama kadar annem olsa konuşuruz daha çok şey paylaşıyosun kayınvalideyle ne kadar olurki ,, eve bi geliyorum ahh cnm yatağam seni çok özledim diyorum ..zaten biz eve hiç dönmesek kayınvalidem demez sizin bi eviniz var yani ,,kalın diyo bize hep ben kafayı yerim orda eşim tek erkek kayınvalidem bi şımartmış orda bile beni sinir ediyo ....
trafiğe takıldım canım
amaaaan konuşmaya değmez o zaman :)))
5 kilo ne ki verirsin :)))
benim gibi yemek yemeyin anında kilo verirsiniz
şaka tabiki benim gibi dengesiz beslenmeyin siz...
kocişini düşündüğün kadar azıcık kendini düşünsen....
gerçekten mi beni rahatsız ediyo ama,
benim bölgesel biraz göbekte ve basenlerde var basenleri eritmekte zor
ama sen verirsin diyosun hadi bakalım inş.
sen kaç kilosun cnm yani sölemek istersen...
evt cnm istanbulun sabah trafiği vardır
hayatımı ona endekslemişim ben kendim düşünmez oldum azo beni böyle yaptı
benim imzama bak ordan ne kadar kilo verdiğimi her hafta paylaşıyorum :)) kendimi motive ediyorum böylece :)) 80 kiloydum şuan 77 kiloyum ama hiç göstermiyorumhani derlerya yaşını hiç göstermiyorsun diye 7 yıl önce 53 kiloydum çok değil 7 yıl önce yani rahatlık hareketsizlik birde çalışma hayatımın durağan olması beni bu hale getirdi. sen verirsin azıcık hareket edebilirsin yanlarında kalmaz. ben 10 yıl cimnastik yaptım 7 yaşımdan 17 yaşıma kadar üniveristeyi kazanınca bıraktım 30 yaşıma kadar formumu koruyordumda aslında ne olduysa kıbrısa gittiğimde oldu :)) oranın hayat şartları rahatlığı beni kolaya alıştırdı veeeee işte sonuç... ha bide sanırım iğneyle doğum kontrolü yaptım 7 yıl boyunca onunda kilo aldırdığı söyleniyor ama ne kadar doğru bilmem.
Hadi canlarım ben çıkıyorum
iyi bakın kendinize öpüyorum
Hadi canlarım ben çıkıyorum
iyi bakın kendinize öpüyorum
bende öptüm canım görüşürüz.
kızlar bende çıkıyorum. sonra görüşürüz sevgileeeerrrr :)))
zakkum'a okuyoruz...
ANEMON----------------------------------------1 meryem
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------- 1 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 yasin
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------1 meryem suresi
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------ 1 yasin
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------1 yasin
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 6 meryem suresi kaldı okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....
bu arada geçen hafta sosyal hizmetlerden görevli iki kişi geldiler evimizde bizi ziyaret ettiler sabahtan taaa akşama kadar kaldılar çok keyifli zaman geçirdik. bizi evimizi çevremizi beğenmişler 100 üzerinden 100 tam puan aldınız dediler çok sevindik :)) yakında bir bebek haberi alabiliriz müjdesini verdiler :)) evimdeki oyun odasını çok beğendiklerini ve bu fikrin daha önce hiçbir evde görmediklerini söylediler. bende oyun odasını arkadaşlarımın çocukları için kurduğumu böylelikle hem çocuklar hemde arkadaşlarım keyifli sorunsuz zaman geçirebiliyoruz hemde çocuklar sıkılmıyorlar dedim kadın görevli benim bir çocuğum var ama böyle oyun odası yok dedi :)) birgün misafirim olun dedim :)) anlayacağınız iyi haberler kapıda :)))
selamün aleyküm kızlar... nasılsınız neler yapıyorsunuz?
ben iyiyim ama kaygılıyım yarın doktora gidiyorum tedaviye start vermek için. önce burdaki doktora muayene olacam, tahlillerimi yaptırıcam her hangi bir sorun çıkmazsa önümüzdeki ayın 12si gibi istanbuldayım tedaviye başlayacaz...
selamün aleyküm kızlar... nasılsınız neler yapıyorsunuz?
ben iyiyim ama kaygılıyım yarın doktora gidiyorum tedaviye start vermek için. önce burdaki doktora muayene olacam, tahlillerimi yaptırıcam her hangi bir sorun çıkmazsa önümüzdeki ayın 12si gibi istanbuldayım tedaviye başlayacaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?