eseslim canım hoşgeldinnn
nasılsın canım?
hoşbuldum canımcım
iyim ne olsun sen naıslsın ?
selamün aleyküm kızlar... nasılsınız neler yapıyorsunuz?
ben iyiyim ama kaygılıyım yarın doktora gidiyorum tedaviye start vermek için. önce burdaki doktora muayene olacam, tahlillerimi yaptırıcam her hangi bir sorun çıkmazsa önümüzdeki ayın 12si gibi istanbuldayım tedaviye başlayacaz...
ay tam benlik bir hayat :))) hahaha geçen bir arkadaşımla kahvaltıda sohbet ediyorduk işte çocuklarınıza ne isim koyarsınıza geldi konu eşim dediki oğlum olursa "AZO" kızım olursada "EZO" koyacağım dedi bir kahkaha patlattıkki sormayın. arkadaşlarımızda şaştı kaldılar azo ne beee dedi kız bende eşim azospermi ya anısına heralde böyle bir isim koyacak dedim :))
selam canlarım ben çok fazla duygu karmaşası yaşıyorum inanın bana ne yapacağımı bilmiyorum nerde ve nasıl tedavi göreceğime karar veremedim.bir gün alman hastanesine gitmeye karar veriyorum ertesi gün kaan hocaya gitmek istiyorum sonra kararımı değiştirip emre beye gitmek istiyorum.sanırım ben çok korkmaya başladım artık olumsuz hiçbir şey duymak istemiyorum.canlarım çok fazla duaya ihtiyacım var biliyorum sizin dua ettiğinizi ama yinede söylediğim zaman rahat ediyorum.göz yaşlarımı tutamıyorum yanımda olduğunuzu bilmek bana güç veriyor .yaaaaa ben çok sulu göz oldum kusura bakmayın
aleyküm selam canım seni gördüm daha iyi oldum dünden beri keşke seni görsem de konuşsam diye düşünüyordum.inşallah tedavin hayırlı olsun rabbim senin bu sefer yüzünü güldürsün bizlerede umut olursun .canım sana sormak istediğim şeyler var.en önemlisi sizin fsh lh testesteron daha doğrusu hormon değerleriniz nasıl bana bilgi verirmisin.çünkü bizde hemen tedaviye başlamak istiyoruz ama bir türlü yer ve zaman için karar vermiş değilim
selam canlarım ben çok fazla duygu karmaşası yaşıyorum inanın bana ne yapacağımı bilmiyorum nerde ve nasıl tedavi göreceğime karar veremedim.bir gün alman hastanesine gitmeye karar veriyorum ertesi gün kaan hocaya gitmek istiyorum sonra kararımı değiştirip emre beye gitmek istiyorum.sanırım ben çok korkmaya başladım artık olumsuz hiçbir şey duymak istemiyorum.canlarım çok fazla duaya ihtiyacım var biliyorum sizin dua ettiğinizi ama yinede söylediğim zaman rahat ediyorum.göz yaşlarımı tutamıyorum yanımda olduğunuzu bilmek bana güç veriyor .yaaaaa ben çok sulu göz oldum kusura bakmayın
aleyküm selam canım
çok güzel bir adım atacaksın canım allah bu yolun sana hayırlı geçmesini nasip etsin inşallahh.
tahlillerin çok güzel çıksın biran önce bebişini kucağına alırsın inşallahh.
darısıda bizim başımıza olsun inşallah
canım inşallah tahlil sonuçların iyi çıkar vede bebişinide en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah.
güzel haberler getir olurmu...
iyiyim bbende canım ohhhh gezdin geldin kocişinle sefan olsunnn
ama seni merak ettik geçen baharla yazışıyorduk konuştukta sen bayaa bi girmedin..
yanında pc de vardı girmeyince merak ettik malum yağışda vardı ya..
selam kızlar nasılsınız dün giremedim hani bana çok çektiren ben insandan insan yaptım deyip benim çocuğum olmuyor diye hep laf sokan beni gördüğünde karnın ı okşayıp bana bakıp gülen eltim varya pazar gecesi hastaneye yatırdım..kocasının telefonu kapalıydı o sonra hastaneye geldi..apartmanda bi ağlama sesi eşim çıkma dedi ama ben gene çıktım iki büklüm olmuş ağlıyor kanaması vardı hemen ambulans çağırdım götürdüm hep yanındayım korkma bırakmıcam seni diye motive ettim sabaha kadar hiç uyumadım ayağa kalkması yasaktı hep sürgü çektim altını temizledim ped koydum bebekler gibi baktım ona ailesi misafir gibi geldi gitti..hastaneden çıkardık ama doğurana kadar bi tuvalete gitmek için kalkçak..olsun ben doğurana kadar da bakıcam doğurduktan sonra da bakıcam..o utansın bana sölediği laflardan bana yaptıklarından..eşim ben olsaydım gitmezdim sana neler yaptı dedi ailem sen o durumda olsan o sana bakmazdı dedi evet bakmazdı...olsun rabbim o kadar büyükki benim elime bıraktı..şimdi ikiside çok şükür iyi bebekte bişey yok...ama eğer size çektiren varsa sanmayın ki yanına kar benim elti gibi sizin elinize kalacak..ha bu arada aktar aradı bugün kargoya vermiş macunu.
en iyisini yapmışsın canım. allah senin bu yaptıklarını görüyor ve karşılığını mutlaka verecektir.
sana taş atana sen gül vereceksin. o yaptıklarından utansın.
sen elinden geleni yaptın bırak anlamazsada anlamasın. kul bilmezse allah bilir.
sende en kısa zamnda bebeğin olduğu zamn oda anlar hatasını..
hadi hayırlı olsun şimdiden macun canım inşallah şifa olur eşine. sonrada bol bol spermleri görürsünüz.
aslıda uykum var canım da buraya girmek sana yetişmek için yatmadım
ahh bebekim benim kıyamam sana. eve gelir gelmez uyuyabilrsin inşallah.
bıdıklarda seni çok yormasınlar. fazla çıldırmasınlar
evt valla canım özlemiş.
erken gittiğimiz için beraber yaptık yemekleri benim ve kocişin sevdiği yemeklerden yaptık.
öyle allaha şükür canım ya kıskanması dışında iyidir ters bir lafını hiç duymadım bende bunu artık önemsemiyorum büyütmüyorum gözümde.
herkes dört dörtlük olmuyor işte.
onuda öyle kabullenmek laızm
slm kızlar ne var ne yok..
kaan hoca cevap vermişç
ocak ayında teseye çağırıyor.
bizse maili okuyunca bi tuhaf olduk eşimle ne yapacağımıza karar veremedik.
sizce ne yapalım ne dersiniz.
ağustos ayından beri ilaç ve bitkisel şeyler kullanıyoruz.
ocak sonu 6 ay bitecek..
yeterli gördü ki hoca çağırdı teseye.
bizden haber bekliyo ama daha cevap yazmadık..
ben eşime bıraktım durumu o da benden destek bekliyo.
bilmiyoruz kafamız karıştı..
çok doğru canım rabbim görüyor...evet canım ya inşallah macun şifasını verir zaten bu ara hep bebekli görülüyorum rüyalarda..abimin nişanlısı geçen gece rüyasında beim bebeğim olduğunu bebeğe bebek mevlidi yaptığımızı görmüş..dün gece de ben rüyamda kucağımda bir erkek bebek var ama bi öpüp kokluyorum ki bi seviyorum ki kucağımda oğluşum oğluşum liseden sınıf arkadaşlarımı görüyorum onlara gösteriyorum oğluşum bak teyze bak şu dayın falan sonra oğluşum gülüyor öok güzel bi rüyaydı ve sonra telefonun alarmıyla uyandım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?