Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar haber 7 internet sitesinde okudum simdi mustafa eraslanin ilaclari saglik bakanligi tarafindan kaldirilacakmis ne yapcagimi sasirdim bu ilacdadami kandirildik umutlarimiz yine yikildi

helal olsun canım ne demek bunalttım olurmu öyle şey bizim dertlerimiz paylaştıkça azalıyor.tabiki bilenler bilmeyenlerle paylaşacak bilgilerini.istediğin zaman istediğin gibi soru sorabilirsin canım inşallah sizinde tedaviniz iyi geçer en yakın zamanda bebeğine kavuşursun

kizlar haber 7 internet sitesinde okudum simdi mustafa eraslanin ilaclari saglik bakanligi tarafindan kaldirilacakmis ne yapcagimi sasirdim bu ilacdadami kandirildik umutlarimiz yine yikildi

canım bende bikaç gün önce haberlerde gördüm 44 bitkisel ilaç kaldırılıyormuş...
ama haberi izleme fırsatı olmamıştı ama ben tahmin etmiştim mustafa eraslanın ilaçlarınında olduğunu...
çünkü bu yönde çok şikayet olmuş en sonunda değerlendirildi demekki...
sıkma canını tatlım siz çok olmadı başlayalı galiba...
allah korusun kocişinin sağlığına bişey olmasın...
bizim umutlarımız bazıları için rant kavgasına dönüştü...
rabbim böylelerini ıslah etsin inş

haklisin canim ne yapcagimizi sasirmis durumdayiz oysaki cok umutlanmisdim cemremin sonuclarindan sonra... esimede soyledim ama icmeye devam etmek istiyor bilmiyorum ne yapacagiz..

Son düzenleme:
haklisin canim ne yapcagimizi sasirmis durumdayiz oysaki cok umutlanmisdim cemremin sonuclarindan sonra... esimede soyledim ama icmeye devam etmek istiyor bilmiyorum ne yapacagiz..

canım ben böyle durumlarda içime sinmez rahat edemem asla kullandırmam eşime...
ama yinede siz bilirsiniz sonuçta bisüredir kullanıyorsunuz...
hakkınızda hayırlısıolsun kadercim rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek elbet

amin canim insallahhhh....benimde hic icime sinmiyor.ilaci alirkende cok kararsizdim. her gun esime soruyordum bi yan etkisi varmi diye simdi boyle olunca kullanamayiz bizde artik saglik herseyden onemli allahim sifa veriir insallah....

canim benim bende okudum sen geldin aklima senin icin girdim..ayni sizin kullandiginiz ilaclarmi bunlar

ANEMON----------------------------------------1 meryem
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 yasin
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------1 meryem
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------1 yasin
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------1 yasin
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

hayırlı geceler çiçekcim iyiyim allaha şükür sen nasılsın ??

sagol canim bende iyiyim ama su panax a canim sIkILDI
siz kullanmiyor sunuz degilmi kaderlerden baska kimler kullaniyordu bilmiyorum ama uzuldum
insanin umutlariyla oynuyorlar

baharım nasılsın seni ve eseslimi rüyamda gördüm geçen gün bizim apartmana taşınmışsınız taşınmış bahçede buluşup konuşuyoduk üçümüz yeşilliklerin arasında çiçekler falan vardı. bahçemiz yeşil çiçekli ama rüyamdaki gibi deil hayırlısı inş.

sagol canim bende iyiyim ama su panax a canim sIkILDI
siz kullanmiyor sunuz degilmi kaderlerden baska kimler kullaniyordu bilmiyorum ama uzuldum
insanin umutlariyla oynuyorlar

bende üzüldüm canım inş kullanan kimseye kötü bi etki yapmamıştır :26:
biz kullanmıyoruz canım cemrem ve kaderin kocişi kullanıyordu bildiğim...
allah öylelerini bildiği gibi yapsın

bende üzüldüm canım inş kullanan kimseye kötü bi etki yapmamıştır :26:
biz kullanmıyoruz canım cemrem ve kaderin kocişi kullanıyordu bildiğim...
allah öylelerini bildiği gibi yapsın

canim insallah bir zarari olmaz allah korusun
bende oylelerini allaha haval ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…