baharım nasılsın seni ve eseslimi rüyamda gördüm geçen gün bizim apartmana taşınmışsınız taşınmış bahçede buluşup konuşuyoduk üçümüz yeşilliklerin arasında çiçekler falan vardı. bahçemiz yeşil çiçekli ama rüyamdaki gibi deil hayırlısı inş.
hayırlı geceler... nasılsınız bakalım gece kuşları.........
hayırlı geceler canım nasıl olalım hep bildiğin gibi...
sen nasılsın pek görünmüyorsun son günlerde...
iyiyim canım benim saol...
bu negüzel rüya böyle hayrolsun inş gerçekleşir rüyan
yeşillik iyiye gelir diye biliyordum ama dayanamadım baktım rüya tabirine...
"Rüyada yesillik görmek, muratla yorumlanır.
Rüyada yesil bir alan görmek, dualarinizin Allah'u Teala(CC. ) Hazretleri katinda kabul gördügüne,
muradiniza ereceginize, çok bol ve bereketli bir yil geçireceginize,
kismetinizin ve rizkinizin sinirsiz olacağına delalet eder."
inş bizim içinde öyle olur bitanem inan nasıl mutlu oldum anlatamam
kizlar iyi geceler ben cikiyorum
kizlar iyi geceler ben cikiyorum
çiçek cim ....baharcım..... şükür iyiyim...sağolun..fırsat buldukça burdayım...hepinizi merak ediyorum.. bahar mesela yarın sen yerli malları yapcaksın... hadi geç kalma dinlen...
hayırlı akşamlar canlarım nasılsınız
ben de iyiyim Allaha şükür temizlik yapıyodum ben de bitti şükür
kızlar bişey sorcam rahim filmi nasıl çekiliyo? Bilgi verirseniz sevinirim.
canim inş. ben inanıyorum ama içimden bir ses senin çok yakında bize güzel haber vereceğine öyle hissediyorum inş.
gerçekleşir tüm kabimle istiyorum bunu inş dualarımız kabul olur
allah razı olsun canım benim inş dualarımız kabul olur
bende heyecanlıyım teste 9 gün kaldı inş rabbim yüzümüzü güldürür...
sizinde bu cuma değil mi inş sizdende güzel haberler alır halaya başlarız
inş. canım evet cuma günü randevumuz ayda bir kez yaptırın demişti kaan hoca bakalım inş.canım halayımız bi başlasın
güzel haberler hep arka arkaya gelsin halayımız hiç bitmesin
ben çıktım kızlar size iyi geceler
baharım nasılsın seni ve eseslimi rüyamda gördüm geçen gün bizim apartmana taşınmışsınız taşınmış bahçede buluşup konuşuyoduk üçümüz yeşilliklerin arasında çiçekler falan vardı. bahçemiz yeşil çiçekli ama rüyamdaki gibi deil hayırlısı inş.
günaydınnnn arkadaşlar sabahın köründe ilk günaydın benden olsun
şuan saat 5:30 herkes uyuyormu bakalım?
benim kociş şimdi yola çıktı ist gitti bende evde kaldım bu sefer
bende namaz kılıp yatayım diye beklerken sizlere erkenden günaydınlar diyim dedim.
herdemk çok iyi birisin yüregin çok güzel ben böyle olamıyorum nedense bir ara bende heveslendim alalım evlatlık diye gittik yazıldık ikikere eve geldi baktılar ama bizde fazla oturmadılar bütün odaları gezdi baktı banyoya tuvalete kadar açtı baktı görevli kadın bişey demedi ğittiler son gelen dedi nüfus cuzdanı süreti beştane piknikte filan çekilmiş mutlu aile fotagrafı getirin dedi onaylanırsa uygun görülürse sıraya koyarız dedi bende senin gibi düşünmüştüm kardeşi olursa olsun ayrılmasınlar kardeş olabilir oglan kız fark etmez demiştik ama ben vaz geçtim sonra ne istediklerini ğötürdük ne aradık sorduk öyle kaldı geri bi içim istemedi inşallah ğönlünce olsun herşey istediğin ğibi çok tatlı bir bebek verirler tez zamanda kardeş olarakta senin karnından olsun bebişine .
sagol canım ıcımden gecenlerı yazdım oraya inşllh hepımızın bebeklerı olurcemremmm annenle ilgili yazını okudum bir başka topikte
çok ağlattın beni birtanemm
inşallah birgün seninde bebeğin olacak annenin kabrine gidip bebişini anlatacaksın..
ALLAH sana kardeşlerine geride kalanlara sağlıklı ömürler versin..
o okunan duaları rabbım huzurunda kabul etsınslm kızlar naber?
bugün çevremdeki herkes bizim için dua ediyo
bütün yakınlarım hatta tanımadıklarım bile dua okuyolar vede okuyacaklar..
rahman suresini dileği olanın yaşı kadar okumak gerekiyormuş..
yani eşimin yaşı 32 vede 32 kişi 1er tane okuyacaklar..
bugün arkadaşlarımla çevremdekilerle konuştuk vede yarım saat içinde 32 kişiyi tamamladık..
umarım bukadar insanın okuduğu dua kabul olur ve eşimin ameliyatıda iyi geçerde bol bol sperm bulunur...
aramıza hosgeldın cnm burda herkesın esı azolu zatenslm yeni üyeyim nereye ne yazıcam hiç bişey anlamadım ama eşi azospermi olan varmı içinizde ne olur cvp yazın ya cok moralim bozuk bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?