Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nursen cim korkulacak bir şey değil..ben çektirmiştim.bir kaç saniyelik acı hsstmiştim okadar..geçmiş olsun inş. bi sorun yoktur..

canim hic acitmiyor diye bilirim bak onun iki turlusu var yani katetir devletin verdiyi biraz acitir ama sen eczaneden aldigin o cok iyi olur hem sana ozel tek kullanimlik hemde daha acisiz olur yani benim burda bir jenekolok arkadasim var turk simdi ondan sordum senin icin o anlatdi bana bilgin olsun benede burda yaptirdim ama bende hic acimadi yani sene anlatdigimdan yaptilar kollay gelsin canim sakin stres yapma ben cok korkmusdum ama korkulacak birsey degil

:)) teşekkür ederim canım. haklısın tiye alınmadıkça bazen çekilmez oluyor hayat. hepte böyle laylaylom değiliz tabi ama genelde böyleyiz :)) arkadaşlarımız kompleksiz ailesiniz yahu sıkıntınız hiç yok mu diyorlar. olmazmı var tabi kimin sıkıntısı yokki ama şükür rabbime hep bir açık kapı bırakır darda koymaz bizi. keşke tanışabilsek. dün eşim izlemiş beni burda "Hep" le konuşuyordum geldi birden önüme dikildi "yaşasın Azo kardeşliği, yaşasın Azoluların eşleri" dedi. yahu ne desem bilemedim büyük bir şevkle "sağol" dedim bende ya işte böyle.

stres yapma ne olur sürekli bu konuyu düşünürsen doğruyu bulamazsın. azıcık kafanı rahat bırak bir kaç gün bu sorun yok gibi yaşa takma kafana o muyud bu muydu diye. azıcık izin ver kendine olmazmı canım ( çok değil bir kaç gün şöyle sınırsız kahkaha at mesea,yapmadığın birşey yap,eşine hoşluklar hazırla mesela bir süpriz :))) kafanı dağıtırsın o süprizi düşünürken bile,inan bana azıcık kafanı rahat bırakırsan sonucuna sen bile inanamayacaksın :))))

Son düzenleme:

yüce gönüllü olmak böyle birşey işte. Bir hadis derki "iyiliğinizde sabırlı olun." sen mükafatını elbet alacaksın canım.

rüyada erkek bebek görmek hayırlı haber anlamına geliyor biliyormuydun canım :))

ah canım inşallah inşallah... Allah kabul eder tüm duaları hiç şüphen olmasın.

canım benim hiç denk gelmiyoruz artık özledim valla

bende özlüyorum gerçekten alıştım size. yeni yıl telaşı başladı bitanem ne yapayım burada herşey kısıtlı hediyelerimi ellerimle hazırlamam gerekiyor. çOk çalışmam gerekiyor çooook :))

inşallah bekliyoruz bakalım. :)))

çok güldüm ya allah iyiliğinizi versin...
ama helal olsun ikinizede nekadar kabullenmişsiniz durumunuzu...
rabbim inş bu günleri yine gülerek bebişlerinizle anacağınız günleride gösterir

Kabullenmeyip ne yapacağız bitanem bu bizim gerçeğimiz. Eşimde bende babasız büyüdük ve birşeylerin eksikliği hayatımızı etkilemiyor düşün ben 7 yaşımda eşim 10 yaşında babasız kalmış. kocaman bir eksik gelmiş oturmuş karşımıza ama bişey olmadı belki daha iyi bile oldu sadece annemin kültürüyle mükemmel büyüdüm :) üreyememekte birşey farkettirmez kanısındayız. sadece evimizde bir çocuğumuz olsun istiyoruz bizim gibi bakan bizim gibi gülen,tek isteğimiz bu...

saç dökülmesinin sebebi tiroyid olabilirmiş. baktırdınız mı? baharcığım,eseslim :)) eseslim'ciğim demek ne kadar zor muş yahu

arkadaşlar biz de 2 yıldır evliyiz, hiç korunmadık ve testlere başladık. ben de bi sıkıntı yok fakat eşimde 3000,000 sperm
hareketli:0
yavaş harekt:21
yerinde hareket:20
hareket etmeyen:59 MORFOLOJİ:%2
BAŞ AMOLOSİ:%37

slm yeni üyeyim nereye ne yazıcam hiç bişey anlamadım ama eşi azospermi olan varmı içinizde ne olur cvp yazın ya cok moralim bozuk bu aralar

burda hepimizin eşi Azospermi canım :) merak etme zamanla sende nerede ne yapacağını öğreniyorsun :) bakalım bu cevabımı okuyabilecekmisin ben ilk zamanlar nereye ne yazdığımı bulamıyordum :)))

arkadaşlar biz de 2 yıldır evliyiz, hiç korunmadık ve testlere başladık. ben de bi sıkıntı yok fakat eşimde

3000,000 sperm bulundu

hareketli:0
yavaş harekt:21
yerinde hareket:20
hareket etmeyen:59
MORFOLOJİ:%2
BAŞ AMOLOSİ:%37
BOYUN ANOMALİSİ:%20
KUYRUK ANOMALİSİ:%30
AKROZAM ANOMALİSİ:%11 eşim aynı zamanda hipotroid hastası ve tedavi görüyor şuan iki ayda %50 iyilşme var testlerde. şimdi ben ne yapacağımı da bilemedim, ankarada gitmediğin prof kalmadı 2dk muayeneye 250tl verip geliyorum tüp bebek için kıbrısı düşünüyoruz bu arada keçiboynuzu kürü yaptık ama istikrarlı olamadık, şimdi evicap,arginmax, ginseng gold kullanmaya başladık bu sabah bi de arısütü. napayım bana da bişiler söyler misiniz? kaç ay kullanıyım, ben bu yolda tek başıma mücadele ediyorum eşimde hiç bi destek ve umursama yok bu da beni çok üzüyor kafam karma karışık oldu.

saç dökülmesinin sebebi tiroyid olabilirmiş. baktırdınız mı? baharcığım,eseslim :)) eseslim'ciğim demek ne kadar zor muş yahu

acaba kocişten bana mı geçti hipotroid
ben haziran ayında genel bi taramadan geçmiştim o zamn iyidi ama sonradan değişme olmuşmudur hiç bilmiyorum.
çokmu zor

merhaba arkadaşım. öncelikle geçmiş olsun.
benimde eşimde hipertroid var yaklaşık 1 aydır yoğun tedavi altında ve düzelmeye başladı. bu spermler bu hastalıktan dolayı etkileniyormuş. acaba bizde bu hastalığı yenince bizimde sperlerimiz çıkacakmı ki ?
çok güzel şeyler kullanıyorsunuz canım. mutlaka faydasını göreceksiniz.
ank da prof Kaan aydosa gittinizmi?
burda hepimiz o hocaya gidiyoruz nerdeyse. tedavi planı genelde sizin uyguladığınız ilaçları filan veriyor.
allah tez zamanda eşine şifa versin inşallah.

merhaba canım. ataerkil toplumda erkeklerin ürüyememesi ne kadar kötü birşey düşünsene bu toplum ne yazık ki böyle görüyor ve bu kocaman bir yanlış. bu sebeple erkeklerin bunu kabul etmesi bazen çok zor olabiliyor aynı şekilde sen olsan ne hissederdin bir düşün. sürekli ilaçlara bağımlı kalmak vücuduna söz geçirememek... bu sebeple sıkma kendi canını eşin senin rahatladığını hissettiğinde kendiside iyi olacaktır inan bana. kullandığın ilaçlar fayda verecektir. Eseslimin dediği gibi kaan hoca bu işin piri ve biz çoğumuz ondan bilgi alıyoruz. . hadi topla kendini :))

acaba kocişten bana mı geçti hipotroid
ben haziran ayında genel bi taramadan geçmiştim o zamn iyidi ama sonradan değişme olmuşmudur hiç bilmiyorum.
çokmu zor

ben yeni katıldım bu siteye, mutlaka yazmışsındır ama ben bulamadım sanırım senin eşinde hipotroid hastası semen sonuçları nasıl çıkıyor ve tedavi görüyor musun paylaşırmısın cnm

amin eseslim, hipotrodi 2 aydır gece gündüz araştırıyorum, tsh sperm sayısını etkiliyormuş,ama bir de şunu duyduğumu hatırlıyorum kullanılan ilaçlar da sperm sayısını düşürüyormuş, nitekim bizim de öyle oldu 3000,000 dan 2,000,000 a düşmüş, tedavi bitince herşey normale dönecek mi çok merak ediyorum levetron die bi ilaç kullanıyoruz biz hipotroid için ve ilk ayımızda 52,000 den 26,000 ne düşmüş tsh değerimiz, normal değer 5,5 olmalı en fazla. sizin ki kaç? acil şifalarrr hepimize

Slm kızlar ben geldim
ama çok kalamıycam geçmişide akşama okurum yeni geldim arkdaşım bekliyo çaya oraya gidicem
öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…