hayırlı akşamlaar ... ESESLİM EŞİNİN TROİT RAHATSIZLIĞI NASIL ANLAŞILDI .KAN TESTYLEMİ... BİRDE ANATOLİA DA NE AMELİYATI OLMUŞTU EŞİN...NURTOPU BEBELERİN OLSUN İNŞ..AMİİİN...
nasılsınız kızlar
rahim filmi çektirceklere Allah kolaylıklar versin bende çektirdim ilk basta açıyor ama öyle dayanılmaz değil çeken dr bayandı bana kızdı birde cocuk doğurmak isterler bu acıya dayanamayan nasıl dogurcak diye tüpler açıksa öyle fena olmuypor ama kalalı olanlarda çok zor oluyor benim acıktı çok şükür ama çok acıdı da öyle bayıltcak kadar değil rahim filminden sonra bir kaç gün sonra hafif kanamalar olabilir ilk gün banyo yapmayın
ahhh ahh bebekimm işte sen nekadar dikkatli olsanda karşı taraf dikkatsiz olunca herşey olabiliyor...
allah korusun herkesi
aman ne olacak bikaç saat fazla yalnız kalsan...
zaten normaldede geç geliyor kocişin...
dediğin gibi oraya gidip sıkılacağına burda bizimle ol
kızlarrr gündemden haberlerrrrrr
son dakikaaaa...
canlarım şu şarkıcı Doğuş varya azospermi olmuş...
kas yapıcı ilaçlar kullanmış o ilaçlar sperm üretimini durduruyormuş vede azo olmuş..
yakında evlenirse artık karısı bizim topiğe takılır
gazetelerden okudum bende..
ama adam hiç stres yapmıyo ya diyo çözümü var ameliyat olurum bulunur diyo keşke o kadar kolay olsa
huuuuuuu huuuuuuu kızlarrrr ben geldim
nasılsınız canlarım?
kızlarrr gündemden haberlerrrrrr
son dakikaaaa...
canlarım şu şarkıcı Doğuş varya azospermi olmuş...
kas yapıcı ilaçlar kullanmış o ilaçlar sperm üretimini durduruyormuş vede azo olmuş..
yakında evlenirse artık karısı bizim topiğe takılır
gazetelerden okudum bende..
ama adam hiç stres yapmıyo ya diyo çözümü var ameliyat olurum bulunur diyo keşke o kadar kolay olsa
hoşgeldin bebekimmmnerelerdesin sen ??
bi ara girdin sonra kayboldun...
ben iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun
nasılsınız kızlar
rahim filmi çektirceklere Allah kolaylıklar versin bende çektirdim ilk basta açıyor ama öyle dayanılmaz değil çeken dr bayandı bana kızdı birde cocuk doğurmak isterler bu acıya dayanamayan nasıl dogurcak diye tüpler açıksa öyle fena olmuypor ama kalalı olanlarda çok zor oluyor benim acıktı çok şükür ama çok acıdı da öyle bayıltcak kadar değil rahim filminden sonra bir kaç gün sonra hafif kanamalar olabilir ilk gün banyo yapmayın
kesinlikle bebekim çok dikkat etmek gerekiyor.
öle valla canım orda canım sıkılırdı evimde dört bacağımı uzatıp yatıyorum sizlerle beraberim daha ne olsun
Azo ne demek açıklarmısınız
hoşbulduk bebekimm
ya sorma canımcım arkadaşıma gittim sonra geldim topiğe gireyim dedim telefon geldi..
daha sonrada kociş geldi anlayacağın bi fırsat bulamadım ama şükür kavuştum sizeeee...
iyiyim bende canım napiyim alışverişe gittik azönce geldik vede hala ısınamadım dışarısı aşırı soğuk içime işledi yahu...
hoşgeldin bidenem
iyiz sen nasılsın ?
dualrın okundumu canım ?
aaa vay bee kas yapıcı ilaçlardan olmuş demekki
hiç görmedim bu haberi bulayım okuyayım bari.
karısını bekleriz topiğimize
azotun kısaltışmışı tatlım
şaka şaka azospermi ya hiç duymadınmı duymadıysan topiğin adıda eşi azospermi olanlar..
hımmm kızlarr biri açıklasın bu durumu
bizde seninleyiz bebekimmm daha ne olsun
hiçç yani bundan güzeli varmıı
hoşbulduk canımıniçi
iyiyim canım bende çikolata yiyorum bol bol
valla kendi eliyle kendini azo yapmış pes vallahi kas yapayım derken göz çıkarmış
neyseki kavuştuk bebekimm önemli olan bu
burası haftasonundan beri çok güzel güneş var öğleden sonra montsuz dolaşılır o derece...
geçen hafta montlarla donuyorduk 5 gündür keyfimiz yerinde
sizin oraların soğuğuda beterdir aman dikkat et kendine yine hastalanma bebekim
yok bebekim yokkkhadi coşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?