kocişimin çok uykusu gelmiş adapazarı tarafında çekmiş arabayı uyuyormuş 1 saat uyuyup öyle gelecekmiş. gece 11 bulacak sanırım gelmesi bebekim.
sabah çok erken kalktı ben olsam uyumasını önlerdim ama yanlızda gidince uyku bastırmış.
uyusunda geç geldin dikkatli gelsin sağ salimde ben yanlız kalırım.
MERABA arkadaslar nasılsınız...bu ayda regl oldum ya moralim sıfır hayallerım bıdahaki aya kaldı artık
slm canım iyi akşamlar nasılsın ??
iyi akşamlar canım
iyiz sen nasılsın ?
geldin mi evine ?
canım en iyisini yapmış kocişin...
benim kocişte uykusu gelince hiç kendini zorlamaz hemen çeker kenara arabayı uyur...
uykulu uykulu allah korusun devam etse daha kötü...
kazasız belasız gelsin inş...
MERABA arkadaslar nasılsınız...bu ayda regl oldum ya moralim sıfır hayallerım bıdahaki aya kaldı artık
Bende iyiyim cnm çok şükür
evtttt geldimmm
evinin keyfini çıkar o zaman
ev gibisi yok dimi ama..
evet canım tüp bebek tedavisi için rapor alıcaz devlet teşvikinden yararlanabilmek için o yüzden gerekliymiş bu film...hayırlı akşamlar nursencim bizde iyiyiz allaha şükür...
canım hayırdır rahim filmimi çektireceksin...
ben daha önce çektirmedim nasıl çekiliyor bilmiyorum...
canim rahim filmini haziran ayinda cekdirmistim cok kotu bir seydi cok agrili olmusdu benimki cok aci cekmisdim ama herkesde ayni olmuyor.. neden sordun canim yoksa sendemi cekdireceksin
Merhaba arkadaşlar topiği çok takip edemiyorum yeni bir gelişme varmı tedaviler nasıl gidiyor.bizde eşim ilaçlarını kullanıyor yalnız b,ir kaç gündür mide ve karın ağrısı çekiyor akşamları yatmadan yaklaşık 1 saat önce 1 bardak keçiboynuzu suyu 1 çay kaşığı arı sütü 1 bardak süte 3 tatlı kaşığı polen 1tatlı kaşığı bal katıp içiriyorum ve çok karın ağrısı çekiyor arı sütü polen kullanan arkadaşlar sizlerdede böyle sıkıntılar oluyormu acaba hepsi ağırmı geliyor anlamadım ki hakkımızda hayırlısı bakalım...
evet canım tüp bebek tedavisi için rapor alıcaz devlet teşvikinden yararlanabilmek için o yüzden gerekliymiş bu film...
ben de çektiricem nasipse canım rapor alabilmek için...peki sen nerede çektirdin canım devlet hastanesinde mi,üniv.de mi yoksa özelde mi çektirdin?Ayrıca bayan dr. mu yapıyo bu işlemi?merak ettiğim bunlar canım...
evet canım ya en iyisi geçen gün biz yolda gelirken bi adam önümüzde gidiyor kociş sellektör yapıyor görmüyor korna basıyor duymuyor filan sonra o kadar kornaya bastıki adam resmen uykulu bi şekilde pardon diyerek elini kaldırdı ama adam uyukluyordu resmen. allah korusun gözleri kapanır filan en iyisi uyusun.
inşallahh bebekim...
kayınvalidem arıyor şimdi gel kendin kalma diye düşüncelim
bugün kaç defa aradı zaten gel akşam yanlız kalma diye. ay gelmiyim dedim orda oturup canım sıkılacağına evimde rahat rahat oturum :126:
evet canım tüp bebek tedavisi için rapor alıcaz devlet teşvikinden yararlanabilmek için o yüzden gerekliymiş bu film...
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız biliyorum ceee deyip çıkıyorum bu aralar ama işlerim vardı o yüzden yani ben de özledim sizlerle sohbet etmeyi gene çıkarsam kusuruma bakmayın çünkü kociş gelir birazdan yeniden yazamazsam hepinizi çok seviyorum ve kocamaaaaaan öpüyorummmmm
huuuuuuu huuuuuuu kızlarrrr ben geldim
nasılsınız canlarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?