Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım en iyisini yapmış kocişin...
benim kocişte uykusu gelince hiç kendini zorlamaz hemen çeker kenara arabayı uyur...
uykulu uykulu allah korusun devam etse daha kötü...
kazasız belasız gelsin inş...

canım en iyisini yapmış kocişin...
benim kocişte uykusu gelince hiç kendini zorlamaz hemen çeker kenara arabayı uyur...
uykulu uykulu allah korusun devam etse daha kötü...
kazasız belasız gelsin inş...

evet canım ya en iyisi geçen gün biz yolda gelirken bi adam önümüzde gidiyor kociş sellektör yapıyor görmüyor korna basıyor duymuyor filan sonra o kadar kornaya bastıki adam resmen uykulu bi şekilde pardon diyerek elini kaldırdı ama adam uyukluyordu resmen. allah korusun gözleri kapanır filan en iyisi uyusun.
inşallahh bebekim...
kayınvalidem arıyor şimdi gel kendin kalma diye düşüncelim
bugün kaç defa aradı zaten gel akşam yanlız kalma diye. ay gelmiyim dedim orda oturup canım sıkılacağına evimde rahat rahat oturum :126:

hayırlı akşamlar nursencim bizde iyiyiz allaha şükür...
canım hayırdır rahim filmimi çektireceksin...
ben daha önce çektirmedim nasıl çekiliyor bilmiyorum...
evet canım tüp bebek tedavisi için rapor alıcaz devlet teşvikinden yararlanabilmek için o yüzden gerekliymiş bu film...
canim rahim filmini haziran ayinda cekdirmistim cok kotu bir seydi cok agrili olmusdu benimki cok aci cekmisdim ama herkesde ayni olmuyor.. neden sordun canim yoksa sendemi cekdireceksin

ben de çektiricem nasipse canım rapor alabilmek için...peki sen nerede çektirdin canım devlet hastanesinde mi,üniv.de mi yoksa özelde mi çektirdin?Ayrıca bayan dr. mu yapıyo bu işlemi?merak ettiğim bunlar canım...

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız biliyorum ceee deyip çıkıyorum bu aralar ama işlerim vardı o yüzden yani ben de özledim sizlerle sohbet etmeyi gene çıkarsam kusuruma bakmayın çünkü kociş gelir birazdan yeniden yazamazsam hepinizi çok seviyorum ve kocamaaaaaan öpüyorummmmm

merhaba .......KULLANDIĞINIZ ARISÜTÜ VE POLEN MİKTARI BENCE FAZLA...1KİLO BALIN İÇİNE 200 GR POLEN 50 GR ARISÜTÜ KARIŞTIR. TAHTA KAŞIKLA..KAVANOZU FOLYO İLE KAPLA..IŞIK ALMASIN..SABAH AKŞAM 1TATLI KAŞIĞI KADAR YETERLİ OLUR İNŞ....HERŞEYİN FAZLASI ZARAR..DAHA İYİ BİLENLERE DE SORABİLİRSIN. istiyorum bebeğimi nin tarifi bu kendileride aktar zaten.allah şifa versin..[25 gr propolis vardı ama ben almadım]

Merhaba cnm ben 5 sene önce çektirmiştim rapor çıkarmak için özelde yaptırmıştım ama
çok korkulacal bişey değil bana göre rahat olucaksın sıkmıycaksın kendini normal kadın doğumda muayene olur gibi tabi o bile insanı fazlasıyla sıkıntıya sokuyo zaten benimkini bayan yapmıştı o yüzden rahatttım yani , alttan sana bi ilaç veriyolar o ilaç kanallarda dolaşırken
bi kaç defa röntgen çekiliyo karnından bu kadar yani . ben hiç korkmamıştım ve hiç bi bilgim yoktu oraya giderken nasıl yapıldığı hakkında bence rahat ol bundan çok daha zorları gördüm
bu benim için hiççç ama insan yinede korkuyo ben ne desem de herkesin ki farklı olabilir yaşamadan anlayamazsın cnm ....

hayırlı akşamlaar ... ESESLİM EŞİNİN TROİT RAHATSIZLIĞI NASIL ANLAŞILDI .KAN TESTYLEMİ... BİRDE ANATOLİA DA NE AMELİYATI OLMUŞTU EŞİN...NURTOPU BEBELERİN OLSUN İNŞ..AMİİİN...

ahhh ahh bebekimm işte sen nekadar dikkatli olsanda karşı taraf dikkatsiz olunca herşey olabiliyor...
allah korusun herkesi
aman ne olacak bikaç saat fazla yalnız kalsan...
zaten normaldede geç geliyor kocişin...
dediğin gibi oraya gidip sıkılacağına burda bizimle ol

evet canım tüp bebek tedavisi için rapor alıcaz devlet teşvikinden yararlanabilmek için o yüzden gerekliymiş bu film...

tedaviye başlıyorsunuz galiba canım hadi hayırlısı...
inş en iyi şekilde devam eder tedaviniz ve bebişlerinize kavuşursunuz

hayırlı akşamlar nursencim biz iyiyiz allaha şükür...
uygun olunca gelirsin hasret gideririz tatlım...
bende öpüyorum seni görüşmek üzere

nasılsınız kızlar
rahim filmi çektirceklere Allah kolaylıklar versin bende çektirdim ilk basta açıyor ama öyle dayanılmaz değil çeken dr bayandı bana kızdı birde cocuk doğurmak isterler bu acıya dayanamayan nasıl dogurcak diye tüpler açıksa öyle fena olmuypor ama kalalı olanlarda çok zor oluyor benim acıktı çok şükür ama çok acıdı da öyle bayıltcak kadar değil rahim filminden sonra bir kaç gün sonra hafif kanamalar olabilir ilk gün banyo yapmayın

kızlarrr gündemden haberlerrrrrr
son dakikaaaa...
canlarım şu şarkıcı Doğuş varya azospermi olmuş...
kas yapıcı ilaçlar kullanmış o ilaçlar sperm üretimini durduruyormuş vede azo olmuş..
yakında evlenirse artık karısı bizim topiğe takılır
gazetelerden okudum bende..
ama adam hiç stres yapmıyo ya diyo çözümü var ameliyat olurum bulunur diyo keşke o kadar kolay olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…